Tävla och vinn presentkort hos Panduro värt 1000 kr

Såhär i semestertider har man förhoppningstid tid att göra allt det där roliga, som annars lätt skjuts upp. Som att ta tag i några pysselprojekt till exempel! Panduros webbshop är fylld med en massa roliga bra-att-ha-saker för att fixa hemma, sy kuddar, gjuta i betong med mera. Nu kan du tävla med ditt bästa sommarpysseltips! Svara bara på frågorna nedan så har du chansen att vinna ett presentkort hos Panduro värt 1000 kr. Du har som vanligt en vecka på dig. Lycka till!

1.) Beskriv ditt pysseltips och vilket material från Panduro du skulle använda.
2.) Motivera varför gillar du Panduro. 

 

Tävlingen är avslutad!

 

Panduro hälsar och tackar för det fantastiska gensvaret! Så många kreativa idéer och bra uppslag! Efter att ha läst igenom allihop säger vi grattis till Linda Reyier, som svarade 2014-07-08 @ 13:45:41, till ett presentkort hos Panduro på 1 000 kronor. Maila dina adressuppgifter till min Trendenser-mail så kommer presentkortet med posten. Glad sommar!


Tävlingen pågår t o m. den 140714 kl 23.00 Presentkortet gäller endast direktbeställning i samband med tävlingen, ej på webben eller hos ÅF. Vinnaren utses av Panduro Hobby, beslut kan ej överklagas.

Kommentarer
Postat av: Anna

1. Jag skulle göra makraméamplar i olika färger och modeller av nylonsnöre och stora obehandlade träkulor.
2. Panduro har ett så himla stort sortiment och inspirationen flödar när man besöker butiken eller hemsidan. I vår butik i Karlstad är personalen otroligt kunniga, kreativa och fantastiskt trevliga.

2014-07-08 @ 01:05:02
Postat av: Ann-Charlotte

Jag hade köpt gips, färg och olika figurer. Har en fyraåring som kan sitta i timmar och pyssla. Vilket hon gärna får göra medan jag gör fotavtryck med lillasyster.
Det bästa med panduro är att dom har allt för alla åldrar och intressen. Och till bra pris!

Postat av: Angelica

1. Jag hade köpt dekorplast i marmor och plastat om både en och tre borsskivor hemma samt en herrans massa kopparspray för alla mina galgar. Jag är mitt uppe i en flytt så allt som går att lösa med enkla pyssellösningar är guld!
2. JAg gillar panduro för att det får även dem som inte är speciellt pyssliga(läs jag) att vilja pyssla hela dagarna långa!

2014-07-08 @ 07:58:46
URL: http://angies.webblogg.se
Postat av: Sandra Rödin

1. Jag skulle köpa stämplar, schabloner, papper, band ja lite av varje som skulle passa alldeles utmärkt att dekorera alla böcker som jag viker o gör book-art av :)
2. Det bästa med Panduro är det stora utbudet, finns något för alla och dom rimliga priserna som gör att man kan pyssla så mycket mer

2014-07-08 @ 08:43:50
Postat av: Jessica Olofsson

Mina sommar projekt är att ta tag i alla de där fotona som ligger på hög och ska scrapas, sedan kör jag ett julkort i veckan för att ha ett stort lager till jul
Min kärlek till panduro har funnits länge, älskar att allt jag vill ha finns där. Dessutom kan jag gå in i butiken och få all den inspiration jag behöver. Det är lite julafton varje år när katalogen kommer
S

2014-07-08 @ 08:47:48
URL: http://blogg.loppi.se/livetmedentom
Postat av: Sara Nilsson

1. Jag hade köpt diverse pärlor, främst rocaille 4mm, i olika färger och blomsterståltråd och gjort pärlblommor, mest rosor, för att fånga sommarns blomsterprakt. Då flera vänner har varit nyfikna på hur dessa skapas skulle vi äntligen kunna göra detta tillsammans.

2. Panduro är en butik vilken triggar skaparandan i alla genom sina produkter och kunniga personal, så fort jag besöker hemsidan eller en butik blir jag både inspirerad och taggad att göra något spännande och nytt både skapelsemässigt och teknikmässigt.

2014-07-08 @ 08:49:56
Postat av: Alexandra Bengtsson

1. Jag gillar filt och tycker fodral till telefoner/läsplattor är riktigt roligt att göra. Det är lätt att få dem snygga och det tar inte lång tid. Senast blev det den här: http://igottsallskap.com/2014/07/07/sy-ett-fodral-till-din-lasplatta/ Jag skulle använda, ark i filt, knappar, pärlor, garn, band.

2.Jag gillar Panduro för de har allt i pysselväg. En tråkig dag blir alltid rolig med pyssel :)

2014-07-08 @ 08:50:14
URL: http://igottsallskap.com
Postat av: Linda

1. Jag skulle köpa det nya, stora snapalbumet och en massa tillbehör till det. Av det skulle jag göra en veckodagbok med ett uppslag per vecka. Jag gjorde det 2012. Visst var det mycket jobb med det, men albumet är guld värt att ha nu. Jag blev "tvingad" att ta många vardagliga foton som jag annars inte hade tagit och skrev om vardagliga händelser som vad jag ser på tv, sånt som man annars inte kommer ihåg.
2. Jag älskar Panduro för allt pyssel så klart! Det är i särklass den mest kompletta butiken för kreativa människor.

2014-07-08 @ 08:51:16
URL: http://www.colorfullife.se
Postat av: Ina

1. Jag skulle köpa ett träskrin, papper och akrylfärg och göra om det till en riktig skattkista
2. Det jag gillar med Panduro är att de ger så mycket inspiration och har duktig kunnig personal som gärna hjälper till med lösningar på alla konstiga ideer som jag kommer på.

2014-07-08 @ 08:53:34
URL: http://pyssel-inas.blogspot.se/
Postat av: Tilde Hanström 7år

1. Semesterpyssel. Jag skulle ha letat upp fina stenar på stranden el i skogen. Sen hade jag köpt färg, garn, ögon, örhängen, piprensare, tändstickor, plastkronor mm på Panduro och tillverkat stentroll och stendjur i all sköns former och färger och ställt ut på olika platser i trädgården.
2.Jag älskar Panduroaffären för att pyssla är det bästa jag vet. För mig känns det som att komma in i pysselhimlen när jag får ta med min egen plånbok och gå runt på Panduro och köpa vad jag vill utan att någon vuxen bestämmer. Då går jag runt och klämmer och känner på allt innan jag bestämmer mig för vilket pyssel jag ska köpa just den här gången...

2014-07-08 @ 08:53:38
Postat av: Kim Jansson

1. Dem färdiga pyssellådorna. Jag o barnen tar fram startkitet o sen låter vi fantasin flöda. De blir mycket fina projekt. När barnen lagt sig tar jag fram mitt fotoalbum o scrapbookar hela natten!
2. De är bra grejer till bra pris. Stort utbud för den stora o lila pysslaren.

2014-07-08 @ 08:54:38
Postat av: Anki Persson

Jag använder det mesta av panduros material tex tyger stämplar decupage gips formar M.m

2014-07-08 @ 08:56:10
Postat av: M. Dornerus

Jag hade köpt, pärlhönsfjädrar och naturfjädrar och möjligen kantband, lämpligt lim samt guldsprayfärg och klätt in en vit gammal tråkig lampskärm i fjädrarna och sprayat om lampfoten i guldfärg.

man blir så inspirerad av att gå in bland alla härliga småsaker och blir sugen på att prova något nytt!

2014-07-08 @ 08:56:49
Postat av: Johanna

1. Ville köpa dekorplast och göra om min kök i det nya huset. Då det blir mer personligt och finare. Samt göra bilbana på pojkens lilla bord med stad, lampor osv. Dekorplasta hela huset :D
2. Jag gillar Panduro för att där hittar jag allt som jag behöver till min hobby (har flera!) dessutom får jag nya inspiration av deras butik.

2014-07-08 @ 08:59:58
Postat av: Linda Åkerman

Mitt pysseltips för sommaren är att ta till vara på somriga saker, plocka snäckor, pressa blommor, plocka drivved... Antingen pysslar man med de direkt, eller sparar man sina skatter och använder dem när vintern känns lång. Om jag hade vunnit skulle jag provat på något jag aldrig gjort förr. Tex stylat kläder med färg och schabloner, kanske gjuta egna tvålar?
Det bästa med Panduro - Här finns allt! Är man pysselsugen och inte har egna idéer, då har Panduro idéerna, och materialet kommer hemskickat. Det ska vara enkelt att pyssla!!

2014-07-08 @ 09:02:48
Postat av: anci kirch

1. Scrapbooking!! Finns så mycket man kan göra med utbudet ni har!Skulle behöva ordna alla foton efter vårat bröllop!
2.Stort utbud, billigt, snabb leverans och bra kunnig personal i butikerna!

2014-07-08 @ 09:04:07
Postat av: Madeleine Jonassson

1. Jag skulle äntligen våga testa och måla med oljefärger, jag tror att det skulle passa min teknik mycket bättre än akryl och det skulle nog räcka till några garnnystan också så att jag skulle kunna göra några söta quick knit gosedjur till kusinbarnen.
2. Varför skulle man inte gilla PANDURO, där finns allt och man upptäcker hela tiden nya saker och man får så mycket inspiration och idéer.

2014-07-08 @ 09:04:48
Postat av: Marie

Jag skulle köpa pärlor för photopearl förr att försätta familj porträtt :-) jag älskar pärlor ;-)
Jag gillar panduro för allt :-) sina idéer man kan hitta allt för att pyssla med barn och vuxen. Jag älskar pyssla och kommer från Frankrike som inte har panduro där så jag är väldigt glad att har panduro nu :-)

2014-07-08 @ 09:11:29
Postat av: Sofia

1. Jag skulle nog köpa de söta holkarna av olika slag för att sedan måla och dekorationsmålningen dem tillsammans med barnen. Jag skulle också fylla på med Hamas rörpärlor. De kam man aldrig ha för många av och med dem har msn alltid ett pyssel på lut.
2. Varför jag gillar Panduro? Det breda utbudet förstås! Genom åren har jag pysslat mig igenom många olika "genrer" och det är tack vare er och den inspiration ni ger. Vem vet, snart kanske man bygger våningsfat också!

2014-07-08 @ 09:11:51
Postat av: Camilla Bergström

Har ett album och en massa foton på min sambos äldsta son som gick bort för 3 år sedan, han skulle fylla 21.
Har inte riktigt orkat att ta tag i detta men med detta vet jag att det skulle bli ett kanonen minne eftersom Pandora har så otroligt mycket fint!
Snabbt, smidigt, ett otroligt bra utbud och man får nya idéer och härlig inspiration! 💖
Kram Milla

2014-07-08 @ 09:12:53
Postat av: Vanja Wiklund

1) Jag skulle köpa nya betongformar, färg och fina band så att jag kunde gjuta fler saker i betong. Måla dem och knyta på fina band.

2) Jag älskar Panduro eftersom att de har ALLT i pysselväg. Varesig jag vill baka fina tårtor, göra scrapbooking eller gjuta betong.

2014-07-08 @ 09:15:01
Postat av: Christina Karlsson

1, Jag och min dotter använder oss av olika material idag men senast tog vi fram pärlor som jag köpt från panduro och det blev många skapelser allt från ringar till konstnärliga lyckofigurer i picassoformat. Ett bra sätt att kanalisera överskottsenergi.
2, Panduro har pysselmaterial som passar alla åldrar med variationer av valmöjligheter att pröva nya saker. Just nu önskar jag att det fanns pengar att fylla på pysselmaterialet men det krävs att jag får ett arbete som ger lön först.

2014-07-08 @ 09:22:34
Postat av: linda

1. Skulle köpa massor med bakredskap då jag älskar att baka allt ifrån vackra tårtor till enkla muffins och kakor.
2. Pandora har så mycket roliga saker till bakning men även till bra pris.

2014-07-08 @ 09:26:06
Postat av: Nikita Berner

1. Jag använder akryl- och hobbyfärger på canvastavlor för att göra superfina och personliga tavlor till vårt barnrum nu medan vi väntar första barnet. Sy söta djur i filt och använda en broderiram för att sätta ihop en personlig och fin mobil till sängen också! Det är lättare att få det perfekt och följa ett tema när man gör det själv.
2. Det bästa med panduro är att allt finns på ett ställe och att personalen alltid är så kunnig om sina produkter. Ett perfekt ställe för att hitta allt man behöver till sina projekt, till och med inspirationen!

2014-07-08 @ 09:26:09
Postat av: Rebecca Hedström


1. Jag och mina barn har precis pysslat. Jag köpte två väskor i papp som jag och mina barn har dekorerat med hobbyfärg och klistermärken. Allt är köpt ifrån panduro! Tanken är att vi ska samla allt speciellt ifrån barnens barndom tex första skorna och plastbandet ifrån förlossningen. Pyssel som handavtryck och pärlplattor mm (även detta inköpt på panduro) läggs också i väskan. Denna väska ska jag sedan ge till mina barn när dom flyttar hemifrån.


2. Jag älskar att pyssla, men ibland tappar jag kreativiteten. Jag har sparat panduros olika kataloger i flera år. Jag bläddrar igenom och så hittar jag kreativiteten igen. Jag blir inspirerad av panduro. Jag tycker också om att Panduro har ett bra "produkttänk," så jag kan pyssla med mina barn.

2014-07-08 @ 09:26:13
Postat av: Elin

Jag skulle bl.a. köpa 20x20 canvas och akrylfärg som barnen gör handavtryckstavlor av. En ny tavla varje år med lite större avtryck.

2014-07-08 @ 09:28:03
Postat av: Bitte Peterson

1) Jag skulle lära mig att jobba med decoupage/foton/tankar på canvastavlor och betong. Fånga ögonblick för evigt.
2) Jag älskar Panduro för den kunniga personalen, sättet att visa/kategorisera/inspirera i butiken och mängden av material.

2014-07-08 @ 09:30:22
Postat av: Maria Viklund

Jag själv målar och pysslar med lite allt möjligt. Skulle vilja testa på med sement med min dotter och min mor. Skulle också vilja testa att göra större gips figurer så som min gammelmormor gjorde när hon var i livet. Panduro har ju allt som man behöver inom pyssel.

2014-07-08 @ 09:35:07
Postat av: Annelie M

1. Efter att ha kollat på "Face off" på 6:an på söndagskvällarna har jag blivit helt inspirerad till att göra egna masker. Då behöver jag (minst) ett styrolithuvud, lera (massa lera av några självhärdande sorter så man vet vilken man tycker bäst om) + lite verktyg. Jag kommer inte gjuta någon latexmask utan planerar att få bort leran från huvudet och sen sätta ihop det igen för att bara ha det som prydnad. Efter det behöver jag ju ev ståltråd till stöd och såklart färg för att måla dem och kanske lite fjädrar m.m. till dekoration.
2. Jag gillar Panduro för det stora utbudet med bra kvalitet. Ni är (för mig) lättillgängliga. (Webben, i Uddevalla och i Göteborg)
Jag brukar säga att det är farligt att gå in en Pandurobutik av den anledningen att jag alltid blir pank för jag vill köpa typ allt. :)

2014-07-08 @ 09:38:09
Postat av: Petra Åhs

Jag handlar mycket från Panduro, men det som går åt mest är erat decoupage lim/lack, såå himla bäst! Jag har decoupagat en dörr, en byrå, ljuskuddar, flaskor, tavlor mm & hållbart som bara den! Kört med slipmaskin över, för att göra det lite shabby, inga problem!! Om jag vann skulle jag köpa något lite dyrare, som jag inte tycker att jag har råd med annars, tex nåt i obehandlat trä & så era hobbyfärger såklart. Mvh

2014-07-08 @ 09:41:29
Postat av: Jessica Carlqvist

1: Eftersom jag älskar Monty Python-gänget, och de nu gör en bejublad återförening i London, som jag ska gå på, tänkte jag göra en "Silly Walks Clock" till mitt kök. Jag ska köpa en tjock 30x30 canvasduk, urverk, visare och matt decoupagelim. Sen blir visarna två ben som "vandrar" runt klockan i en "silly walk"!
2: Att gå in i en Panduro-affär är som att gå in i en godisaffär! Färgsprakande och läskande! Och lika beroendeframkallande, men åh så mycket nyttigare och roligare!

2014-07-08 @ 09:43:29
Postat av: Sara Andersson

1: Jag är multipysslig. Älskar att göra kort, baka, tillverka smycken, decopage, sy och måla. Så jag hade nog köpt lite av varje om jag vann men bakformar hade nog stått högst på listan.

Ett bra pysseltips till sommaren är att baka. De flesta barn älskar att baka och det är perfekt att ha med hembakad fika till stranden, lekplatsen, picnicken och dyligt.

2:Eftersom jag pysslar med så många saker är Panduro väldigt bra med sitt breda sortiment. Istället för att behöva beställa från flera olika företag så finns allt på samma ställe.

2014-07-08 @ 09:45:02
Postat av: Tina Hugo

1. När jag började att måla så använde jag era allmogefärger och förra sommaren började jag använda era hobbylacker! Helt fantastiska färger att arbeta med. Så jag skulle helt klar vilja tipsa om dem och vilja utöka resten av färgerna här hemma!
Ta en titt på bloggen eller https://www.facebook.com/artbytinah där finns en del av målningarna med dessa färgerna.

2. Panduro har ett brett sortiment åt gammal som ung.
Går aldrig tomhänt ut ifrån butiken i Halmstad, eller webb shopen! Och så har ni allt jag behöver.

2014-07-08 @ 09:48:52
URL: http://madebytina.blogg.se
Postat av: Ann-Sophie Malmqvist

1. Jag skulle börja med mitt ljuslampettprojekt. Använda mig av lera från Panduro och en vit färg att måla med. Mallen för ljuslampetten blir utav en gammalt uppläggningsfat i metall för att få lampetter i ett gammalt mönster.
2. Jag gillar panduro för att det finns och dem ger mycket tips och idéer på nytt material + det finns det mesta som jag behöver. Pyssla är ju livet!! Finns inget bättre. I karlstad butiken är det kompetent personal som är hjälpsamma och otroligt trevliga!

2014-07-08 @ 09:58:41
Postat av: Katarina Jonsson

1. Oj...det finns såå mycket jag skulle vilja köpa eftersom jag är en "all-konstnär".Vackra prismor och pärlor...så jag kan göra fler ljuskronor...penslar så jag kan måla fler tavlor...gips så jag kan gjuta mer...ja det finns oändligt med saker jag skulle vilja göra :)
2.Panduro - väcker livslust och glädje hos gammal och ung

2014-07-08 @ 10:03:28
Postat av: Weronica Sundmark

1: jag skulle göra använda mig av 'molly' akrylgarn och virka mormorsrutor till en stor härlig filt
2: Panduro har ett stort sortiment och det finns verkligen något för alla. Det bästa är att det bara är fantasin som sätter gränser. Sen är personalen som jobbar där väldigt bra med, dom kommer med tips och ideer om man själv har slut. Kommer nog aldrig sluta handla där!

2014-07-08 @ 10:03:46
Postat av: Katarina Frejd

1. Jag skulle spara mitt presentkort till den nya katalogen kommer ut i augusti - och sedan shoppa loss på nyhet till min korttillverkning. Papper, stämplar, dekorationer, kanske något med jultema inför julkortstillverkningen.
2. Jag gillar Panduro för att de har material till så många olika slags pyssel, personalen är kunnig och full av idéer och tips.

2014-07-08 @ 10:04:35
Postat av: LINDA OLSSON

CERNITLERA är ngt som jag fastnat för otroligt mycket!
Dels för att den finns i så många härliga färger, men även för att den är lätt att skapa med. Lika så är den lätt att ta med sig om man ska till sommarstugan eller liknande.
Just nu pysslar jag söta små lycko/sommarvättar av leran. Perfekt att ha själv eller ge bort som gåva när ngn fyller år. Otroligt uppskattade!

PANDURO har helt enkelt ngt för alla!
Ett brett sortiment och bra priser.
Dessutom håller produkterna verkligen vad dom lovar!
Man blir aldrig missnöjd med PANDURO.

Kram

2014-07-08 @ 10:04:56
Postat av: Sara

1. Jag skulle köpa marmor kontaktplast, och göra om gamla skolådor till fina marmorlådor =)
2. Jag älskar att pyssla och på panduro finns allt man behöver till det!

2014-07-08 @ 10:06:41
Postat av: Camilla Eriksson

1. Jag älskar scrapbooking så jag skulle köpa stämplar, papper och mer som har med scrapbooking att göra.

2. Panduro har stort utbud av scrapbooking som jag brinner för och mycket annat med pyssel

2014-07-08 @ 10:12:47
URL: http://camillapysslar.blogspot.com
Postat av: Linda Söderqvist

1: Jag skulle köpa setet med 3 springformar och göra en våningstårta, Bavaroise jordgubb och Bavaroise vit choklad att fylla den med och tårtspatel och smoother polisher till monteringen. Sedan skulle jag använda olika somriga färger på figurmarsipan, sockerpasta och en fin kavelmatta och olika kakstansar, modelleringsformar och färgat socker och avsluta med ett fint sammetsband på varje våning för att skapa en underbar sommartårta, till den skulle jag göra cupcakes och sätta i Panduros fina muffinsformar, garnera med fjärilsströssel!

2014-07-08 @ 10:20:39
URL: http://lindasbakelser.blogspot.se/
Postat av: Linda Söderqvist

1: Jag skulle köpa setet med 3 springformar och göra en våningstårta, Bavaroise jordgubb och Bavaroise vit choklad att fylla den med och tårtspatel och smoother polisher till monteringen. Sedan skulle jag använda olika somriga färger på figurmarsipan, sockerpasta och en fin kavelmatta och olika kakstansar, modelleringsformar och färgat socker och avsluta med ett fint sammetsband på varje våning för att skapa en underbar sommartårta, till den skulle jag göra cupcakes och sätta i Panduros fina muffinsformar, garnera med fjärilsströssel!

2: Panduro har allt jag behöver för att skapa underbara konstverk! Oavsett om det är sommar eller vinter, påsk eller halloween för stor eller liten så finns det allt!

2014-07-08 @ 10:25:01
URL: http://lindasbakelser.blogspot.se/
Postat av: Suzan Edvardsson

1. På semestern brukar jag samla semesterminnen i form av stenar, ex spik från gamla ödehus mm och avslutar ofta semestern med Pandurobesök för inköp av smyckestillverkningsprodukter som jag sedan Använder för att skapa med mina semesterminnen.
2. Jag gillar Panduro för deras breda sortiment på så många olika pysselområden, vid varje besök hittar jag alltid något nytt som jag vill prova 😊.

2014-07-08 @ 10:26:58
URL: http://www.xn--ngelen-9ta.se
Postat av: Kerstin nilsson

Jag pysslar gärna och ofta med mina barnbarn som är 5 och 8 år, det är det roligaste dom vet, när vi skall åka iväg o handla är önskemålet alltid Panduro! Vi använder fynd från naturen som tillsammans med Panduros olika prylar, färger o glitter blir till fantasifulla konstverk. Jag skulle helst vilja gjuta i betong och så får flickorna vara med o " pimpa" det med pärlor, snäckor mm
Det skulle göra vår sommar detta året.

2014-07-08 @ 10:31:44
Postat av: Therese Cederberg

Jag brukar under sommaren smala ihop alla foton som man tagit under året och göra fina album med hjälp av papper, stämplar och andra scrapbooking saker. Samtidigt letar jag fram gamla kort på släkt och vänner och påbörjar födelsedagskorten för kommande år. Lite roligt att få in lite äldre bilder i dessa då åren går ganska fort.
Jag älskar Panduro då det finns så mycket olika saker man kan använda sig. Sortimentet är brett och ger därför min chansen att sätta min egen lilla prägel på något som egentligen är ganska vanlig och oftast ganska tråkigt.

2014-07-08 @ 10:47:01
Postat av: Katarina wildhammar

Jag skulle köpa lim, hobbyfärg, ögon och garn så vi kan tillverka stentrollsbyn som barnen längtar efter. Jag gillar panduro på grund av det breda sortimentet.

2014-07-08 @ 10:59:16
Postat av: Carina Ekholm

Jag skulle ta min dotter till hjälp att fylla på våra förråd av papper, färg, stämplar, charms, stickers, tejp, lim mm mm.
Vi blir båda som barn i en godisbutik när vi hittar in i en Pandurobutik, då vi saknar en i vår hemkommun. Och det ligger alltid en Pandurokatalog framme färdig att bläddras i, välanvänd.

2014-07-08 @ 11:01:21
Postat av: Jenny

Jag skulle gå loss på garner och pärlor! Virka kakor med pärlor på :)Panduro har så många fina färger på garnerna och massor av pärlor som jag älskar!!!

Jag gillar Panduro för de har allt man kan behöva såsom lim,garn,pärlor,tyg mm!!

2014-07-08 @ 11:08:44
Postat av: Carola Backlund

1. Det är svårt att välja vad det är jag vill ha från Panduro eftersom det alltid är så mycket som jag skulle vilja ha :-). Just nu skulle jag nog välja hobbyclay och hobbylack och göra mina egna blomkrukor.

2. Det som är så fantastiskt med Panduro är att vart min kreativitet än tar mig i stunden så har Panduro det material som jag behöver.

2014-07-08 @ 11:10:10
Postat av: Katarina Rosenqvist

1. Mitt bästa pysseltips är virkning! En virknål, några nystan garn och du kan pyssla överallt! Ta med virkningen på stranden, till faster Vera, bussen, tåget, ja varsomhelst kan man virka. Jag använder mig gärna av garnet Hooked Zpagetti och gör fina förvaringsburkar/skålar/korgar samt sittpuffar. Väldigt populära att ge bort! Eller så använder jag Flox och virkar underbara små babyconverse!
2. Panduro har allt för stora som små. Sinar inspirationen någon dag så åker vi till Panduro och både barnen och jag kommer hem med pyssel vi inte ens visste fanns. Jag tycker om att butiken och hemsidan bjuder på så många idéer och visar på att alla kan.

2014-07-08 @ 11:10:44
Postat av: Carolin Lodenberg

Jag bara fullkomligt älskar pärlor i alla dess färger o former. Har precis upptäckt charmen med photopearls - hur kul som helst.
Panduro har allt som behövs till detta pyssel o därför vore de extra kul att handla av just er

2014-07-08 @ 11:14:54
Postat av: Motionerafetto

http://commersen.lokaltidningen.se/malet-ar-att-ma-bra-/20140707/artikler/707099971/2003

http://commersen.lokaltidningen.se/malet-ar-att-ma-bra-/20140707/artikler/707099971/2003

http://commersen.lokaltidningen.se/malet-ar-att-ma-bra-/20140707/artikler/707099971/2003

2014-07-08 @ 11:19:54
URL: http://motionerafetto.blogg.se
Postat av: Nadja

1. Jag brukar göra egna drömfångare i halsbands-/örhängesformat. Jag använder mig av Panduros creolringar som finns i flera olika storlekar vilket gör att man kan välja hur stor man vill ha den. Det finns också en hel uppsjö av fina band och snören att linda runt creolringen men jag brukar använda mockaimitationen som finns i massa olika färger. Kul och enkelt sätt att variera utseendet på drömfångarna! Eftersom vi har egna höns plockar jag tunna, fina fjädrar i trädgården och använder och fäster dem med Panduros avslutningshylsor som jag klämmer runt fjädrarna och fäster i ringen. Nätet görs av valfri tunn tråd, tex sytråd. Panduros ekonomiförpackning med massa olika färger är perfekt eftersom nätet då går att matcha till mockabandet.
Detta är det perfekta sommarpysslet enligt mig eftersom man inte tröttnar på att göra dem då de går att variera så himla mycket. Superbra present också.
2. Jag gillar Panduro eftersom de har ALLT. Det finns ingen annan pysselaffär som jag gått in i som verkligen har lie för alla. Jag gillar att de inte har riktat in sig på bara ett smalt område utan kan erbjuda det mesta.

2014-07-08 @ 11:54:21
URL: http://blamingnargles.blogg.se
Postat av: Jenny Karlsson

Då både jag och dottern älskar zentangle och doodling så hade vi lagt pengarna på panduros kvalitetsutbud av papper, tusch och pennor.
Tex promarker, denwent torrpasteller är ljuvliga att använda så även deras skisspennor.
Knådsudd är ett måste även stomp.

2014-07-08 @ 12:07:54
Postat av: Sara

1. Jag gör det mesta å lite till av ert material, å jag älskar å dela med mig av de. Vi brukar sitta å göra sten figurer, tavlor, grav dekorationer, bröllopsgåvor Vi är då min dotter, mamma, lillebror, pappa, ny fru, å min lillasyster. Ni förgyller tillvaron för många å inte minst för oss.
2. PANDURO är den lilla butiken med det stora utbudet. Ni har allt till alla å ingen behöver sitta sysslolös längre.

2014-07-08 @ 12:13:43
Postat av: Petra

Att komma hem med ett decoupagelim och servetter från Panduro är som att vinna högsta vinsten på lotteri. Det går fort, är roligt, ger positiv energi, och framförallt så blir allt så himla fint och i precis den stil som man vill åt. Man kan göra decoupage på i stort sett allt och världens tråkigaste pryl kan bli en riktig favorit på bara en liten stund. Mer decoupage till folket!!

2014-07-08 @ 12:15:18
Postat av: Petra

Glömde svara på allt så här kommer det igen!

Att komma hem med ett decoupagelim och servetter från Panduro är som att vinna högsta vinsten på lotteri. Det går fort, är roligt, ger positiv energi, och framförallt så blir allt så himla fint och i precis den stil som man vill åt. Man kan göra decoupage på i stort sett allt och världens tråkigaste pryl kan bli en riktig favorit på bara en liten stund. Mer decoupage till folket!!

Panduro är som en skattkista fylld till bredden med positiv energi och glada skratt. Vart man än går i butiken så kliar det i fingrarna av kreativitetslust och pirr i magen!

2014-07-08 @ 12:20:01
Postat av: Camilla Persson

Mitt bästa pysseltips är att skapa saker att älska. Jag har gjort allt från klädhängare till bebisfiltar med material från panduro hobby. När man gjort något själv ligger det en extra gnutta kärlek i finishen. När du blickar runt i ditt hem finns det glimtar av kärlek och omtanke som vävs in i hantverket och minnen av stunderna spenderade på att välja ut och arbeta med fantastiska material och färger.

Jag har precis gjort färdigt ett trähus med små lådor. Det har jag omsorgsfullt målat i fina färger från traditional craft paint, klätt in med vackert decoupage-papper som jag fäst med Royal coat och lackat med oceanlack. Där kan vår dotter spara sina käraste skatter och fynd.

Jag gillar panduro för att de gör det möjligt för mig att hålla kvar mitt barndomsintresse för att skapa och måla. Dessutom kan jag få mina möbler, filtar, inredningsdetaljer och leksaker i en fin kvalité - så att man faktiskt kan använda dem och slita dem med hälsan. Jag har alltid ett lager av olika material hemma så att jag kan skapa det jag vill när idéerna kommer. Är det något jag inte har, ja då finns det garanterat på panduro. Är det någon teknik jag inte förstår eller vill lära mig eller bara för att inspireras och och njuta läser jag hobbyguiden, finner jag inte mina svar där finns det alltid trevlig och kunnig personal i butikerna!

2014-07-08 @ 13:16:38
Postat av: Angela

Jag är ny Panduro fantast 😊 bara älskar alla era pärlor, så sjukt många fina sommar armband jag har knåpat ihop med saker ifrån er! Har även gjort fler glada tack vare er 😊 då jag gett bort i presenter!
Panduro har sakerna man blir glad av! Hittar man inte det man söker så finns det alltid en hjälpande hans som kan hjälpa! :)


P

2014-07-08 @ 13:45:01
Postat av: Linda Reyier

1. Eftersom jag ska gifta mig om 3 månader så hade jag lagt vinstpengarna på att inhandla pärlor, band, tyger, silkespapper, ståltråd, betong med tillbehör, presentaskar, you name it till att göra egen dekor samt accessoarer. Tänk er en egentillverkad brudslöja av brudtyll, brudsmycken i halvädelstenar, brudbukett av tygblommor, satinband, stenar och mineral, matchande smycken och buketter till mina tärnor och corsage till min blivande man och hans marskalkar, dukar av mörklila bomullstyg, stolsdynor av grå teddypäls, geometriska ståltrådsformationer hängandes från taket och liggandes på borden, mängder med ljusstakar i betong, dekorerade presentaskar till vardera gäst med en gåva inuti och en gigantisk krans bakom honörbordet gjort utav ståltråd, tygblommor, stenar och mineral.

2. Jag måste veta vad jag ska ha innan jag går in i en PANDURO-butik för när jag kliver genom dörrarna så blir jag som ett barn i en godisaffär, jag vill ha allt! Det som är så bra med PANDURO är att de just har allt, allt man kan tänka sig i hobbyvärlden och även allt man kan tänka sig vad gäller högtider och tillställningar. Mitt bröllop är ett praktexempel, jag kan hitta allt jag behöver på PANDURO för att göra bröllopet speciellt, unikt och en dag att minnas för såväl gästerna som för mig och min blivande man.

2014-07-08 @ 13:45:41
URL: http://www.pinterest.com/lindareyier/
Postat av: Mari Persson

1. Jag har precis fått upp ögonen för att göra egna smycken. Så jag skulle köpa tillbehör till smyckestillverkning, stjärnor och döskallar e de som lockar mest.

2. Har inte handlat hos Panduro tills ni öppna butiken i gränby, Uppsala. Visste inte att ni fanns innan. Nu är ni min favorit affär då jag är såld på att baka. Er bakavdelning är grym.

2014-07-08 @ 14:25:27
Postat av: Sara Larsson

1. Jag skulle köpa en gipsavgjutning för gravidmagar som jag stod inne på Panduro och suktade efter här om dagen. Väntar en lillebror och mitt i småbarnskaoset och flytt till större lägenhet så är det tyvärr bara en lyx som vi måste undvara :(
2. Älskar Panduro för det finns alltid där jag finns! Dessutom är personalen alltid underbar och svarar på alla mina löjliga frågor och beställer hem både det ena och det andra för min skull!

2014-07-08 @ 14:30:49
URL: http://sottmottochlagat.blogspot.se
Postat av: Michelle Widström

1. Jag skulle blinga till min bikini med lite fina glaspärlor i rosa och pärlemofärgade glaspärlor från Panduro. jag har gjort en tidigare i grönt, men nu vill jag ha en ny färg!

2. Panduro är underbart för det finns alltid nått fint som man skulle antinge kunna tillverka nått från "scratch" eller göra om något som man redan har till det bättre.

2014-07-08 @ 14:52:41
Postat av: Anna

Jag älskar att scrapa och på Panduro finns det så otroligt mycket fina saker till mina album! Jag skulle köpa ett nytt resealbum med läckra tillbehör, eftersom det jag har nästan är fullt med bilder och minnen från våra weekendresor nu. Jag skulle också behöva nya lyxiga pennor, ett bra lim och några riktigt bra saxar. För 1000 kr kan man ju få otroligt mycket och på Panduro finns det så mycket inspiration att få! Vilken dröm för den som älskar att pyssla!

2014-07-08 @ 15:00:12
Postat av: Katharina

Jag skulle köpa allt jag behöver för ett fotoalbum för min son som fyllde ett år i juni - scrapbooking papper, sticker, stämplar ... Jag rekommenderar en stämpel med datumsinställning eftersom det är skönt att veta när man tog en bild när barnen var små.

Panduro är mon absolut favorit butik i Göteborg och online. Det finns så många fina saker för mig själv och även för barn! Jag tucker även om kurser som butikerna har då och då eftersom personalen är so super fina, speciellt i Partille!

2014-07-08 @ 15:10:42
URL: http://www.pinterest.com/petersdotter/
Postat av: Anna

Jag skulle köpa en stor pyssellåda till min dotter då hon är lila galen i att pyssla som jag. Sen skulle jag unna mig själv några riktigt bra penslar så jag fick tillbaka min för borttappade lust att måla. Och såklart en fyndlåda för att motionera fantasin.
Panduro är så bra för dom har ju allt man kan tänkas behöva, vad man än ska göra. Och så är hemsidan lätt att hitta på och bjuder på massor av inspiration.

2014-07-08 @ 15:24:00
Postat av: Marit

1. Jag skulle absolut ta upp min hobby scrapbooking igen, göra ett "project life" album med bilder på min systerson som födds nu i november.
2. Det jag gillar med Panduro Hobby är att dem har ALLT, ett brett sortiment av material till olika hobbys. Sedan blir man alltid så inspirerad när man besöker deras butiker.

2014-07-08 @ 15:46:23
Postat av: Anna

1. Jag använder Panduros basic kortsatser (15,5x15,5 cm) och någon av de olika mönstrade blocken! Sen tar jag minirörpärlor och pärlar en dekoration som jag limmar på! Sen gör jag något som jag varenda månad på året! Väljer en organisation som jag tycker känns bra och korten jag gjort säljs till förmån för den organisationen! Pyssla kan man ju göra hela året?

2. Det finns ingen butik med ett så brett sortiment som passar de flesta. Sen vet jag efter mycket testande att Panduros limstift är något bättre än andra jag har provat och de finns ju bara på just Panduro.

2014-07-08 @ 15:51:28
Postat av: Camilla

1. Jag skulle välja det mesta för jag gör lite allt möjligt. Men något jag vill bli bättre på är cupcakes. Så då skulle jag ha köpt cupcakes mix på panduro plus deras snygga kakfat.
2. Har alltid tyckt om panduro och skulle vilja jobba där. För jag älskar att pyssla!

2014-07-08 @ 16:18:02
Postat av: Daniela Berggren

1. Köp textilfärg och ta fram gamla vita lakan. Gör mönster med penseln eller tryck med suddgummi eller potatis. Sy örngott eller spjälsängsskydd av ditt nya egendesignade tyg!
2. Jag gillar Panduro för deras utbud och att det är lättillgängligt. Får man en idé så är det bara att klicka hem material från hemsidan.

2014-07-08 @ 16:40:44
Postat av: Anna

Jag hade köpt nya utomhusfärger för måla på stenar samt nya pennor för dekoration..

Jag gillar panduro för ert breda sortiment och för alla era tips!

2014-07-08 @ 17:15:52
Postat av: Caroline

1. Jag syr mycket barnkläder, och det är inte alltid lätt att hitta roliga tyger. Jag skulle köpa textilfärg och trycka mönster på enfärgat trikåtyg.
2. Jag gillar Panduro för att det finns ett så varierat utbud. Jag kan lätt spendera ett par timmar där =)

2014-07-08 @ 18:32:26
URL: http://carolinesews.wordpress.com
Postat av: Caroline

1. Scrapbooking grejer, album, tygbitar och band är vad jag kommer att köpa nästa gång jag handlar på PanduroHobby. Är gravid i v 22 och har börjat längta efter den lilla krabaten,,och vad kan då passa bättre än att fördriva tiden med att göra en egen "mitt första år" bok och massa rolig inredning i bebisrummet? Då vore det ännuroligare om man vann tävlingen så blir grejerna billigare.

2. Panduro är den i särklass bästa pysselbutiken jag känner till. Snabba leveranser när man beställer. Bra priser och stort utbud! Man går in för ÖTT köpa en specifik sak och kommer sälla ut med mer än bara den, för att man blir så inspirerad när allt är så fint sorterat på hyllorna. Hur många gånger han man inte haft kännslan av att man går ut med halva butiken i påsen?

2014-07-08 @ 19:19:13
URL: http://lillisvarld.blogg.se
Postat av: Karro

1.) Jag skulle handla Hamas mini pärlor. De pärlorna använder jag från allt till tavlor, smycken, glasunderlägg och inredningsdetaljer lite här och var.
2.) Panduro har ett brett sortiment när de kommer till pyssel och jag blir alltid väl bemött av deras fina personal, oavsett stad. Därför jag går dit om och om igen.

2014-07-08 @ 20:23:25
URL: http://alsterbead.blogspot.se/
Postat av: Natalie

1.Jag hade köpt gips & decopagelim. Gips för att gjuta barnens fötter och händer för att ha något att minnas när dom stövlar in i 45:or en vacker dag. Och decoupagelim för att kunna göra om barnens byrå med en massa gamla serietidningar.
2. Jag gillar panduro för att efter ett besök där behöver varken barn eller vuxna sitta vid dator/tv/telefon för att underhållas. Man kan pyssla och njuta av att vara tillsammans. Och man finner alltid något att göra oavsett ålder och väder ☺

2014-07-08 @ 20:27:26
Postat av: Madelene Jansson

1.Eftersom jag gillar scrapbooking väldigt mycket så skulle jag göra ett album om min dotters dop. Jag skulle köpa ett fint album och några scrapbooking papper och dekorera med pappersblommor, fina satinband och söta knappar.

2.Jag gillar Panduro för att de har ett väldigt brett sortiment. Och jag kan ägna mycket tid till att bläddra i Pandurokatalogen, man får alltid nya tips och idéer till nya projekt.

2014-07-08 @ 20:58:55
Postat av: Annika Andersson

1. Jag skulle använda Pallet Textil Spray och göra snygga kläder som ingen annan har!
2. Panduro är kvalitet och där finns alltid inspiration till nytt pyssel.

2014-07-08 @ 21:22:11
URL: http://birdhouseinliatorp.blogspot.se/
Postat av: Nina H

1. Kreativitet är viktigt för mig och just nu är lägenheten behov av underverk modell större när det kommer till väggarna. Jag vill skaffa material, och fylla väggarna med färg! Inget är bättre samtalsämne på en fest än inredning man skapat själv.

2. Panduro är självklart för mig, har alltid skapat och kommer fortsätta med det. Butikerna skiljer sig från stad till stad men inspirationen, den finns alltid där. Listan på möjliga projekt utökas ofta efter ett besök.

2014-07-08 @ 21:26:13
Postat av: Jerker Nilsson

1. Det kanske inte är en klassisk pysselgrej, men jag och min hustru har verkligen hittat en gemensam hobby i att inte bara baka, utan utsmycka det vi bakar, som cupcakes och tårtor, så att de blir som ett ätbart pyssel :)

2. Panduro är stället där ALLT i prylväg vi behöver finns för vårt pyssel!

2014-07-08 @ 21:33:48
Postat av: Dessie - en hjärtebarnsmamma ♥

Jag skulle ha klickat hem en massa till Scrapbooking/Art Journaling. Min dotter är ett hjärtebarn och jag har kommit så långt att jag scrappat ihop ett album om henne, hur och varför hon kom till världen och bara kort om hennes resa med ett sjukt hjärta. Jag vill göra ett album bara för hennes hjärtfel där hon kan titta, minnas och alltid ha med sig. Mitt bästa tips är att inte tvinga sig själv till att göra något när man egentligen inte vill eller är så sugen. Det brukar inte bli bra då. Bäst är det när man får dom här spontana infallen att man ska pyssla :)

Jag handlar ofta på panduro, både irl och online.n Varför? Sjukt fint sortiment, bra priser och snabb frakt!

2014-07-08 @ 21:34:58
URL: http://dessie.vimedbarn.se
Postat av: Malin Mastad

Jag skulle valt baknings avdelningen.
Valt ut massor med sugarpaste, olika former, ätbart lim, allt ätbart dekorativt.
Har två flickor som älskar att pyssla med mig runt min hobby bakning så vi kan sitta i evigheter och göra blommor i olika färger, klistra på pärlor, göra olika djur med kläder eller roliga ögon.

Underbart att se barnens brinnande intresse för pyssel.

Gillar panduro för den affären får både stora och små att se ut som att det är julafton.
Överallt finns det nya ideer, glada färger , otroliga valmöjligheter.
Jag handlar i både ch-berg och Karlstad och upplever alltid personalen som mycket kunnig och extremt trevliga och hjälpsamma.

2014-07-08 @ 21:37:43
Postat av: jonna Norman

1. Jag skulle köpa betong och göra små söt fat med hjälp av olika sorters blad som skulle lämna sitt avtryck. Jag kanske till och med skulle använda förg och måla dem i fina färger.
2. Jag älskar panduros sortiment och att dom har material för både nybörjaren och den professionella. Man kan alltid hitta det man letar efter och personalen är alltid hjälpsamma och är villiga att dela sina tips och trix och vill alltid kundens bästa.

2014-07-08 @ 22:17:01
Postat av: E Lejon

Jag skulle köpa stämplar, färger, mönstrade papper, med mera. Detta till art journaling - mitt absoluta favoritpyssel.

Jag gillar Panduro för att de har ett så stort sortiment. Jag hittar alltid nya saker. Jag älskar inspirationssektionerna på webbsidan. Där lär jag mig mycket, och kreativiteten vaknar till liv.

2014-07-08 @ 23:40:54
Postat av: Trine L.B

Jag skulle köpa gips, så jag kan göra fot- och handavtryck av min lilla pojke som föddes i Juni.

Jag tycker at Panduro är jätte kul, för dom har så jätte mycke bra grejer. Folk kommer inte att bli trötta av och titta innom, och titta hur mycke man kan göra av grejerna man har i Panduro!

2014-07-08 @ 23:59:04
Postat av: Sandra

Jag ska göra ett gossedjur med mitt quickknit set, min julklapp till min ängel. Vann jag skulle jag köpa kartong hylla/lådan med 24 små lådor å göra en adventskalender åt min ängels lillasyster där lycka 24 är dekorerad med en ängel.

2014-07-09 @ 01:40:40
Postat av: Carina

Jag hade köpt olika scrapbookingark och dekorationer. Tex Vibeke Spigseths ark är så fina.Det passar perfekt till mitt bröllopsalbum som jag håller på att färdigställa. Min dotter på 2,5 år sitter gärna bredvid och ritar, klipper mm det är jättemysigt.

Jag gillar Panduro för att ni har allt man kan tänka sig. Jag kan gå runt i era affärer väldigt länge och hela tiden hitta nåt nytt. Speciellt i outletaffärerna, de är toppen. Eftersom ni har så brett sortiment är det lätt att mixa olika stilar och olika pysselmetoder.

2014-07-09 @ 07:57:50
Postat av: Emma

Jag kommer fixa ett album med sn@p produkter
Då det är perfekt att ha med ute utan att behöva massa extra grejer:)

Gillar panduro för de ligger nära till hands, stort utbud och trevlig personal, passar både mig och barnen

2014-07-09 @ 07:58:58
Postat av: Carina Grothe

1. Har så många projekt i huvet, babynest till kommande bebis, scrapbookingpapper och dekorationer till sönernas minnesböcker och jag skulle köpa "trähyllan" med 24 lådor i, scrapbooking papper och en massa dekorationer och göra julkalender till äldsta sonen o fylla en del lådor med pyssel han kan göra :), fel årstid kanske men skönt att va tidigt ute :).
2. Panduro har stort utbud av pyssel för alla åldrar, ett stort sortiment av varierande sorters artiklar som täcker alla möjlig sorts pyssel. Jag går alltid till/beställer från panduro då jag alltid hittar vad jag behöver, får bra/trevlig hjälp, snabb leverans och allt till fungerande priser. Sen så får man så bra inspiration härifrån :).

2014-07-09 @ 08:03:36
Postat av: chanette a

1. vi flytta från lägenhet på 3 vån till hus. med huset kom en ernorm trädgård.
för att inte bli ruinerad då man vill piffa upp den så kan man skapa egna konstverk att ha med hjälp av betong från panduro..billigt o så super kul o tåligt.. barnen kan vara med sen o måla det..

2. panduro är en guldgruva för barnfamiljer.

2014-07-09 @ 08:26:43
URL: http://chanette.blogg.se
Postat av: Rut

1. Jag skulle gjuta ljus i konservburkar. Sen skulle jag först spraya dem med vit grundfärg och sedan använda tårtpapper som schablon och spraya ned svart.
Låt torka och tänd ljusen!

2. Det jag gillar med panduro är all inspiration, hur kul det faktiskt är att titta runt på allt, hur man bestämmer sig för att göra ett pysselprojekt och har en perfekt bild i huvudet och sen kan man gå hem och förverkliga den! Det är så smidigt med allt material på samma ställe, man behöver aldrig gå ut därifrån och fortsätta vidare någon annanstans för att de inte hade det man letade efter, de har verkligen allt!
Och man går ju aldrig hem tomhänt därifrån precis...

2014-07-09 @ 09:51:28
Postat av: Annica

1. Jag skulle nog vilja göra armband och halsband. Skulle använda Rainbow band glow in dark , Rainbow Loom band 600 Mix och Duck Tape snow white 10 m . Skulle bli snyggt. ;D

2. Jag gillar Panduro för det är billigt och man kan göra vad som helst med sakerna om man bara har fantasi.

2014-07-09 @ 11:30:51
URL: http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Marie-Louise

1. Jag skulle köpa ett paket med blandade färger av hobbyfilt och de skulle sedan användas till att sy ett gäng grejor till min tvåmånaders bebis. Det skulle bli en mobil med färgglada små mini luftballonger, några skallror i djurformer och ett par små gulliga tofflor. Väldigt mångsidigt och enkelt material som bara kan tråcklas ihop till nästan vad som helst.

2. Jag gillar Panduro för att jag efter många besök i webshoppen fortfarande kan överraskas av det breda utbudet av material till kreativa projekt. Vid senaste besöket i jakt på silkespapper, "insåg" jag plötsligt att jag också bara måste köpa macaronmix också. :) Fantastiskt utbud!

2014-07-09 @ 11:50:54
Postat av: Elin

1. Mitt sommarpyssel i år är att sy flaggspel till barnens rum och att ha i trädgården som dekoration. För att göra det lätt för mig använder jag "Tilda bundle" med fat quarters. Perfekt färgmatchat och räcker till många flaggor i olika mönster.
2. Allt finns på panduro! Jag behöver inte besöka fler affärer för att få ihop pysslet och det finns dessutom färdiga kitt.

2014-07-09 @ 16:38:16
Postat av: Malin

Mitt sommartips blir den något osommriga stickningen! Den är perfekt eftersom den både kan följa med ut i solstolen vid bra väder, och in i fåtöljen vid rusk. Panduro har alltid roliga garner och enkla mönster att välja bland. Och så var hälften av julklapparna klara :)

Du blir aldrig för gammal för att pyssla och Panduro har verkligen något för alla åldrar, svårighetsgrader och ambitionsnivåer!

2014-07-09 @ 20:52:01
Postat av: Anne

1. Bästa semesterpysslet en sån här varm sommar är ju garanterat hemgjord glass! Panduro har toppenbra glassformar i silikon, så man kan göra sina egna lyxiga glasspinnar med "riktig" glassmaskinsglass, inte bara den enkla lösningen att mixa ihop bär och kanske lite yogurt. Gott det med men riktig gräddglass är strået vassare.

2. Det är rena drömaffären för en pysslare, helt enkelt. Jag har en Panduro i mitt lokala köpcentret vilket dessvärre har lett till att jag en halv Panduro hemma i byrålådorna också. Typ. Det är vansinnigt lätt att slinka in och "bara kolla lite" och vips kommer man ut med välfyllda påsar. Men det är ju så kul :-)

2014-07-09 @ 21:58:16
URL: http://annesfood.com
Postat av: Helen

1. Jag skulle gjuta massa betong, med panduros finbetong och deras fina gjutformar. Under tiden som betongen bränner skulle jag virka mig en sommarväska av floxgarn
2. Panduro har alltid allt och kommer med nya roliga saker att pyssla med.

2014-07-10 @ 00:20:04
URL: http://helenspysselpapp.blogspot.com
Postat av: Sanna

1. Jag älskar att pyssla med dottern, och skulle därför satsa på en hel del nya pärlor, pärlplattor, pennor och andra spännande produkter som tvålgjutning som vi skulle kunna sysselsätta oss med i timmar tillsammans.

Sen skulle faktiskt mitt egna intresse som är ansiktsmålning även de få komma i fokus då jag behöver nya färger, penslar och svampar.

2.Enligt mig blir man aldrig för gammal för att pyssla, och Panduro är en affär som har något för alla åldrar och det är de jag gillar allra bäst. Här kan du alltid hitta det du behöver oavsett svårighetsgrad eller ambitionsnivå. Du finner dessutom trevlig personal, en massa inspiration och ett helt gäng produkter du inte ens visste fanns men som du snabbt lär dig att du inte kan vara utan.

Kram Sanna

2014-07-10 @ 00:29:23
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: Ana Kokol

Jag har varit inne på Panduro i Göteborg och letat efter ett inbjudningskort som jag vill ha till bröllopet men inget hittat det jag sökte. Har hittat det PERFEKTA på deras hemsida! Designark-Friends-Forever med Nalle Puh som jag älskar såå mycket. Jag har massor av Puh saker hemma trots min ålder (36 år). Så vinner jag kommer jag absolut att fixa mina inbjudningskort på studs. Gillar panduror för dom har ett brett utbud för oss som gillar att pilla och butiken i Göteborg har duktig och kunnig personal! <3

2014-07-10 @ 10:43:34
Postat av: Malin Svensk Björck

1. Mitt allra roligaste pyssel som går att variera i det oändliga är det här. Jag tar gammal kartong som jag skär ut önskat mönster i med hjälp av Panduros skalpeller.
Sen tejpar jag skärytorna med maskeringstejp.
Sen tar jag och lägger ut plastfolie på nåt hårt underlag. Lägger sen dit min kartong mall.
Tar Panduros gips och en spackel spade. Sen fyller jag det utskurna med gips.
Låter det torka och sen lossar jag mall och plastfolie.
Då har jag ett fint ornament eller text. Det kan jag sen måla med Panduros hobbyfärg och limma fast på önskad plats med deras hobbylim. Man kan sätta på väggar möbler, lådor ja vad som helst.
Blir jättefint med mönster och text i relief :-)

2. Panduro har alltid varit en favorit hos mig men ännu mer sen jag blev handikappad. Nu när mycket tid. Måste tillbringas i sängen så är det kul att kunna göra annat än att läsa och se på tv.
Så Panduros saker och en sängbricka håller mig sysselsatt. Är också bra att deras pyssel kräver olika grad av ansträngning så det finns oftast nåt som jag orkar göra.

Ha en härlig sommar!
Mvh
Malin Svensk Björck
gizmobus@hotmail.com

2014-07-10 @ 11:37:23
Postat av: caroline

1. jag skulle köpa memory book och massa tillbehör
och jätte mycket annat pyssel och minibyrån och konstnärsmaterial och mycket annat

2. jag älskar panduro hobby för att dom alltid har något nytt och när jag kommer till panduro och inte vet vad jag ska köpa finns det alltid något att köpa.

2014-07-10 @ 14:28:50
Postat av: Jussi

Jag skulle klä in alla mina fula skokartonger så de blir ett roligt blickfång i köket. Panduros tapeter skulle bli läckert.

Panduro har allt som jag behöver
dessutom får jag alltid pengar över!

2014-07-10 @ 16:32:48
Postat av: Jennie Louise

Panduro har ju ALLT som en kreativ själ skulle kunna önska sig! När jag gar in I en Panduro butik är jag som ett barn I en godis affär!!! Jag tycker om decoupage och om jag hadde turen att vinna skulle jag nog köpa en massa lim, fina servetter och lack... Da skulle jag nog dekorera mitt nya loppisfynd, en antik barn stol!

2014-07-10 @ 16:51:31
Postat av: Christina Bromée

1. Jag pysslar med lite av varje men just nu är det scrapbooking som gäller. Så papper och diverse tillbehör för att göra ett album.

2. Närheten, Panduro finns på så många ställen och det blir ju inte sämre av att de har ett brett sortiment och trevlig personal

2014-07-10 @ 18:25:20
Postat av: Elsa

Jag är student och bor som de flesta studenter ganska litet. Därför har jag kommit på en smart grej som jag dock ej provat än, nämligen ett skoställ som man hänger på dörren. Med hjälp av pandors rundstavar i den tjockaste modellen gör man en fyrkant som man spikar ihop i hörnen. Sedan spikar man fast ytterligare två rundstavar så att det ser ut som en stege. Detta hänger man på en dörr eller garderobsdörr. På rundstavarna hänger man sedan pandors s-krokar som i sin tur kan fungera som skohållare genom att man hänger upp skorna i dess remmar eller skosnören. Voila!

2014-07-10 @ 21:58:29
Postat av: Elsa Rehnström

Och jag gillar panduro för att jag gillar att pyssla helt enkelt och de har allt man behöver för det.

2014-07-10 @ 22:00:49
Postat av: Maria

Jag brukar göra "högtidskort" i collageteknik, och tipset blir att använda material som man redan har på handen: finare tidningar, reklamblad osv, småsaker etc etc etc. Från Panduro behöver man bra saxar, skalpell och skärunderlag, lim i flera utföranden (speciellt för pyttedetaljer) och eventuellt extra dekor till sina alster.
Panduro gillar jag för att blott åsynen av sortimentet ger tonvis med inspiration, sedan finns även broschyrer, kataloger, färdiggjorda exempel på hyllorna och personal.

2014-07-10 @ 22:28:57
Postat av: Sara Holmberg

Hej jag skulle vilja vinna för att jag och barnen älskar att pyssla och vi brukar köpa mycket på panduro. så denna vinst skulle sitta bra till oss.

2014-07-11 @ 10:12:56
Postat av: Sara

1. Jag har några pysselprojekt med hyllor och tavelramar som jag längtar efter att ta tag i! Till dessa behöver jag färg, tyg och olika tejp. Ska göra en egen anslagstavla med hönsnät som jag behöver olika grejer till, tänger och klämmor och så vidare.
Sugen på att testa decoupage också. Har tänkt fixa till vårt bröllopsalbum också med minnen från vår stora dag!

2. Utan Panduro hade inte vårt bröllop blivit hälften så fint som det blev! Fina glasfärger till ljusstakar, underbara papper till inbjudningarna och olika små detaljer för våra egna pysselprojekt som gästbok med mera. Finns ju något att fynda varje gång man går in!

2014-07-11 @ 13:12:38
Postat av: Malin

1. Jag skulle at amed barnen till Panduro och sedan skulle dom få köpa upp sig på pärlor, tråd, hängen och andra smyckestillbehör dom gått och suktat efter och sedan skulle vi ha stor tillverkning av nya smycken hemma.
2. Barnen älskar Panduro och kan tillbringa hur lång tid som helst där innne med att fantisera om saker dom kan göra av allt som finns där innne. Vi är inne minst en gång i veckan för att få inspiration till nytt pyssel.

2014-07-12 @ 11:33:28
Postat av: Elisabeth

1.) Har nyligen fått en symaskin som jag vill använda mig av. Därför blir mitt pysseltips att sy personliga kuddar och lapptäcken med hjälp av olika tyger och tillbehör(knappar, band, m.m.).

2.) Jag gillar panduro eftersom de har ett fint utbud av tyger och stilsäkra tillbehör!

2014-07-12 @ 13:27:39
Postat av: Mathilda

1 och 2. Jag har fått tag på en otroligt vacker taklampa, som numera är naken och återstår en stomme. Min tanke är att denna ska prayas och sen pimpas till min dotters rum. Så allt som kommer i min väg när det gäller pimpande är jag på jakt efter. och Panduro är ju stället nr ett för massa roligt och fint pyssel!

2014-07-12 @ 17:06:40
URL: http://mamalarsson.blogg.se
Postat av: maria

gjuta lyktor på armeringsjärn av betong till trädgården och dekorerar med paljetter och mosaik i glada färger.
Panudro ger en alltid nya ideér och tips på nya projekt

2014-07-13 @ 05:53:31
Postat av: Emma

1. Mitt bästa pysseltips är att göra personliga vykort. Särskilt om man redan vet vem man ska skicka/ge det till eftersom man då kan lägga till detaljer som passar just den personen väldigt bra. Panduro har många bra produkter för att ordna fina och unika vykort, t.ex. Designblock cardstock och folie, små blommor, bladgirlanger i textil, klistermärken m.m.
2. Det breda sortimentet och valfriheten mellan i förväg av företaget uttänkta pyssel och mer eget, kreativt skapande.

2014-07-13 @ 12:26:57
Postat av: Lotta Pota

Jag älskar att hålla på och fixa med naglarna och jag har kommit på ett kanonknep för att göra fina mönster och detaljer på naglarna. Jag lägger först ett underlack och sedan målar jag naglarna med vanliga akrylfärger eller hobbyfäger. Inga problem om man målar fel, bara att torka av med vatten! Lätt att blanda och mixa färger och göra vackra mönster.
När jag är klar kan jag lägga till pärlor och paljetter som finns massor på panduro. Det sista jag gör så lägger jag ett rejält lager överlack så att mina fina naglar fortsätter att vara fina och inte försvinner :-)

Panduro är en av mina favoritaffärer för att de har så galet mycket kul saker som går och använda till oändligt mycket mer än vad man tror vid första ögonkastet. Det gäller bara att vara lite uppfinningsrik :-)

/Lotta

2014-07-13 @ 17:03:03
Postat av: Anna

Ett enkelt pyssel som ger mycket och kan varieras i oändlighet, är att klä om förvaringslådor. Både de som står i bokhyllan eller de som blir till presentkartonger. Köp en passande papplåda (eller ta en du har hemma), lim, valfritt tyg och eventuellt band för dekoration.

Det bästa med panduro är deras bredd på sortiment, att man kan köpa delar (eller allt) till sina påhittade projekt och färdiga satser(med bra förklaringar) när man vill testa något nytt och att man alltid kommer ut ur affären med något man inte trodde man behövde men som blev det man fick inspiration att pyssla med direkt!

2014-07-13 @ 20:02:05
Postat av: Christina Frisberg

Jag skulle börja köpa in pyssel till juldekorationer som jag brukar göra med barnbarnen varje år.
Panduro har det mesta som man inte hittar någon annan stans.

2014-07-13 @ 21:46:10
Postat av: Malin Gustafsson

Jag skulle köpa massa fina pärlor,smyckesdelar
och tillbehör så att man kan göra, unika armband, halsband och örhängen. Jag älskar att pyssla
och de är väldigt kul att knåpa ihop egna accessoarer. :) Sen är det perfekta "gå bort" presenter att ge bort till nära och kära. Det är väldigt uppskattat! :) Skulle vilja prova att göra en egen drömfångare och de finns så mycket fina fjädrar, pärlor, snören och metalltråd.

Jag skulle också köpa några söta utstansare,
så att bakningen kan bli ännu roligare och
kunna dekorera tårtor och kakor så de blir
extra fina. :)

2. Jag gillar Panduro för de har så mycket olika pärlor och smyckesmaterial och fina grejer till bakning. De har ett väldigt stort och bra utbud
som är fyllt av massor av inspiration både för stora som små. De har också bra priser.

2014-07-13 @ 21:48:42
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Kristiina

Hej!

1) Mitt pysseltips:
Smycken till nära och kära.
Personligt som klär den som smycket ska bära.
"Home made" - vilken ära!

Med färdiga smyckes satser lyckas man bäst,
"Elements" satser passar utmärkt till vardag som fest.
Panduro har stilen jag gillar mest.

2) Panduro gillas hos oss av både stora och små,
den bästa av pysselvärldar som går att få.
Tredje generationen som låter kreativiteten växa sig fri,
med Panduros sortiment kan det inte bättre bli.

Ha en fin pysselsommar!2014-07-13 @ 23:43:43
Postat av: Suzanna Andersson

1. Jag älskar att gå på loppis och fynda roliga småmöbler och andra detaljer som jag sen gärna piffar upp med färg, decoupage, dekorplast etc. Hade bunkrat upp med massa roligt material för att kunna pyssla och göra mitt hem ännu mer personligt och hemtrevligt. Gillar i princip allt från Panduro men hade gärna fyllt på mitt lager med washitejp som just nu är en storfavorit.

2.Panduro levererar när idéerna inspirerar, därför gillar jag dem så mycket.

2014-07-13 @ 23:59:42
Postat av: Julia

Mitt bästa pysseltips hittade jag hos modebloggerskan Lisa Ohlsson. Hon köpte en porslinsbricka och klädde den i marmortryckt plast. Så snyggt och väldigt trovärdigt då man använder en porslinsbricka! Jag skulle vilja göra samma sak och den snygga marmorplasten finner jag hos panduro.

När man går in på panduro har man oftast en idé om vad man ska göra. Men därinne förändras allt. Man blir inspirerad och min idé förvandlas till en tjugo gånger bättre idé. Bra inspirtationskälla helt enkelt.

2014-07-14 @ 12:34:48
Postat av: Cecilia

Mitt tips är att köpa canvas i olika storlekar,samt fingerfärg och även canvas bokstäver och canvas siffror. Sedan lite olika Schabloner och mallar och fingerfärg i olika färger. Allt detta finns att köpa på Panduro. Sedan är det bara att skapa. Möjligheterna är oändliga. Vi älskar färgglada canvas som jag, min sambo och våran son tillsammans skapat med fingerfärg (smutsiga händer är bara en bonus). De sitter uppsatta i både vardagsrum och sovrum. Sköna färgklickar till hemmet helt enkelt.

Anledningen att jag gillar Panduro är dels för det stora sortimentet, man kan verkligen hitta allt. Och om man jämför Panduro med andra hobby butiker så är kvaliteten på Panduros varor alltid bäst. Vi köper alltid vårar pyssel där !! :) Hade vart kul med ett presentkort så vi kan pyssla och skapa inredning till nya lägenheten som vi snart flyttar in i :)

2014-07-14 @ 14:47:36
URL: http://vastkustmamman.blogg.se
Postat av: Charlotte Therese Björnström

1. Skulle pimpa en vit sekretär invändigt - med mönstrat papper/tunn kartong/presentpapper eller liknande, gärna med olika mönster av fina blommor och lite silver/guld. Det skulle jag ha i botten av de stora lådorna samt på delar av det som finns innanför locket(mindre lådor, samt hyllplan). Sen skulle jag måla kanterna av lådorna med ljusrosa färg... Skulle nog måla locket på utsidan också med ett egenkonstruerat rosmönster och lite glitter... Oj, vad pysselsugen jag blev nu då, hoppas att jag vinner! :-)

2. Det är som en lycklig dröm att gå omkring och njuta av att titta på allt vackert som finns hos Panduro, och sen köpa med sig nåt fint hem att pyssla med....

2014-07-14 @ 18:56:05
Postat av: care69

Jag är gärna med!
1. Vinner jag så skulle jag välja ur sortimentet: Papper och stämplar. Gillar att göra mina egna kort, både inbjudningskort, julkort, tackkort mm. Brukar göra detta tillsammans med mina barn.
2. Jag älskar att gå omkring i Pandurobutiken eftersom det tar fram min kreativa sida och jag blir alltid så pysselsugen.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2014/07/14-juli-vinn-presentkort-hos-panduro.html

2014-07-14 @ 21:31:23
URL: http://care69.blogspot.se/
Postat av: ann-sofi

vill vinna present kort till mej på Panduro fyller år nu

2016-10-14 @ 22:12:25

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL