Tävla och vinn 1000 kr i presentkort på IKEA

Under kommande två veckor har en lycklig bloggläsare chans att tävla om ett presentkort på IKEA värt 1000 kr! För att delta ska du ladda hem och lyssna på ikea.se/podologen  - en podcast om livet hemma - och berätta vad Kjell och Kristoffer pratar om i avsnittet som släpps den 22/7 kl 08.00 samt motivera varför just du vill vinna 1000 kr på IKEA! Kjell sitter på s. 41 i kommande IKEA katalogen tillsammans med Kristoffer Triumf, skaparen av Värvet, och badrumsexperten Kristina Lund. I början av podcasten berättar Kristoffer vad han gillar att göra när han är på fest för att skapa roligare stämning. Men vad? Berätta om det och motivera kort varför just du vill vinna. Obs! Tävlingen sker inte i kommentarsfältet utan via epost!  
 
Tävlingsvillkor:
Lyssna på ikea.se/podologen (Obs! på avsnittet som publiceras  22/7 kl 08.00) Maila sedan ditt svar och din motivering till ikea@futurniture.se och märk det med ”trendenser” i ämnesraden så är du med och tävlar om ett IKEA presentkort à 1.000 SEK.
 
Tävlingen är avslutad. Grattis till Åsa Kjellkvist från Eskilstuna Hör av dig med dina kontaktuppgifter så ser vi till att vinsten kommer till dig inom kort!
Tävlingen pågår t o m. den 4/8 kl 11.00 Endast svar som skickats till angiven epostadress beaktas. Vinnaren utses av en jury från IKEA / Futurniture och beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kommentarer

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL