Instaweek

Den här veckan startade skit. Jag fick ett mastodontstort stenskott på min Kuga på väg in till Göteborg i måndags och blev tvungen att byta hela vindrutan. Jättekul extra ut-/uppgift när man redan har fullbokad slutspurtsvecka inför jul. Not so much. Men nu är det löst. Stort tack till Ford som kunde hjälpa mig rekordsnabbt. Annars då? Jag har fortsatt bygga studio med Martin (tack Hanna för att jag får låna honom lite), jag har betat av deadlines och gett mig själv en tidig julklapp. Bland annat. Nu har jag tömt mobilen och mina Instagram-konton på bilder igen, här har ni min "instaweek" från v 51!
1) Först måste jag dementera ryktet att jag skulle ha klippt av håret. Det måste vara vinkeln här bara, jag har fortfarande kvar mina längder! 2) Studioväggarna är på plats. I veckan rev jag av tre premiärplåtningar i det här hörnet. 3) Pausfika hos Spinneriet-grannarna Östling & Schedin. Älskar deras marmorfat med trä. 4) I fredags köpte jag 21 (!) löpmeter hyllplan och 36 (!!) konsoler. Inspiererad av den HÄR Pinterestbilden ska det nu byggas hyllvägg i kontorsdelen. 5) Och på tal om Pinterest. Santa came early this year. Jag blev besatt av Célines Trio Bag efter att ha pinnat den på bild så jag gav mig sjutton på att hitta ett eget ex. Slutsåld förvisso, men skam den som ger sig. Titta! Årets julklapp to self. 6) Kan. Inte. Få. Nog. Av. Ljuset. Studiofönsterna är helt magiskt fina när solen vill vara med och leka. Nu längtar jag till våren... 7) Av flera anledningar. Det finns mycket värt att fira inför nästa år så tack Grönstedts för bubbelbudet! 8) Annars firas det ganska anspråkslöst hemma hos oss. Inga prettomatbilder här inte. Cyrano-pizza direkt ur kartongen och sista avsnitten av MadMen på Netflix. Det är lyx och vila för mig! Imorgon väntar adventsfirande och slutjobb innan jag tänker göra som... 9) den här lilla tomten och ta jullov. Snart så.

Kommentarer
Postat av: Nina

Inspirerande summering! :) Vilket himmelrike du har next-door till din studio! God jul Frida! På Umeås breddgarder är det snö som du önskade!

2014-12-21 @ 07:56:10
URL: http://www.wisuella.blogspot.com
Postat av: Bodil

Men huuur lyckades du få tag på trion? Som jag försökt. (Hittade i Danmark men de skickade inte.) Grattis i vilket fall till en micket micket snigg väska.

2014-12-21 @ 13:08:09
URL: http://www.bodilbergqvist.se
Postat av: Johanna Hulander

Vilket tempo du håller! Spinneriet ser så spännande ut... Passar på att önska dig en riktigt god och skön jul! Kram Johanna

2014-12-21 @ 15:09:32
URL: http://WWW.joelhome.se/blog
Postat av: Inredningshjälpen

Nog för att det var en attans massa fint i det där
bildcollaget, men finast av allt är din lilla julnisse!

Kram Anette

2014-12-21 @ 16:41:11
URL: http://inredningshjalpen.com
Postat av: Joakim

Jättefin inspiration :). God jul

designinyanser.wordpress.com

2014-12-21 @ 17:41:53
URL: http://designinyanser.wordpress.com
Postat av: Karin O

Vilka mysiga julglimtar Frida!
Glad fjärde advent!

2014-12-21 @ 17:42:21
URL: http://kakansemlanoliven.se/
Postat av: Martin

För tveksamma, oroade och petnoga läsare: Jag är inte Hanna.
Hon är ganska mycket snyggare, ganska mycket bättre tapetdesigner och väldigt mycket större på instagram än vad jag är.
Misströsta inte. Jag är jättebra på ost. Ost, vin och ord. Det kan jag. Kram!

2014-12-21 @ 19:05:39
URL: http://martinreda.com
Postat av: Carro - geek n' gamer

Hejsan, klickar bara in för att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År i förtid! :D Kramisar Carro

2014-12-21 @ 19:09:47
URL: http://quiethell.blogg.se/
Postat av: Hanna

Lånar så gärna ut maken, Frida! Verkar bli helt magiskt i Spinneriet, ser framemot att titta förbi! Ha en riktigt härlig jul! Kram / Hanna

2014-12-21 @ 19:55:25
Postat av: Emma - By Emma

Underbar vecka Frida. Och väskan! Underbar!

Kramar

2014-12-21 @ 20:16:40
URL: http://byemmak.blogspot.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL