Tävla och vinn med Mora Armatur

Den här veckan är det ett lite annorlunda upplägg på bloggtävlingen, men ett desto finare pris. I samarbete med Mora Armatur har du chans att vinna just det som symboliserar kvalitetstid för dig. Kanske att shoppa i NY? Se Liverpool på Anfield? Eller kanske åka på SPA-weekend med en kompis? Allt du behöver göra är att förmedla hur kvalitetstid ser ut för dig med hjälp av en bild, ladda upp den via Mora Armaturs hemsida och skriv din motivering till varför just du ska vinna. Om du vill, använd hashtag #kvalitetstid på Instagram så gör du din bild synlig på deras sajt. Tävlingen pågår i fyra veckor, från den 12 mars till den 16 april. Varje vecka utses en vinnare som får njuta av sin kvalitetstid (maximalt värde 7500kr). Dessutom delas Mora Cera-produkter ut till tre välförtjänta tävlingsbidrag varje vecka. Köksblandare, tvättställsblandare eller dusch. Vinnarna väljer själv sin favorit. Lycka till! Klicka här för att komma till tävlingen här --->

Kommentarer
Postat av: Inredningshjalpen

Olala! Vilken tävling, vilka priser!

Mora har verkligen jättebra produkter.

Kram Anette

Postat av: Theresa

Hjälp!
Jag behöver lite smakråd.. Jag har ett rum ”till övers” (ca 3, 80 x 4,80 m) som jag vill ha till arbetsrum/förvaring/gästrum. Ena kortväggen vill jag täcka helt med Pax-garderober. Längs väggen mittemot vill jag ha en säng/soffa och i mitten framför fönstret ett stort arbetsbord. Nu till min fråga, Vad tycker ni, Frida och hennes läsare, blir det för mycket 80-tal med enbart spegeldörrar på garderoberna?

2013-03-14 @ 23:47:43
Postat av: Frida

Hej Therese, spegelväggen gör come back i år så jag tycker du är rätt ute. Dessutom bidrar den optiska illusionen med speglarna till att rummet känns större. Kör på!

2013-03-15 @ 10:09:14
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Frida

Förlåt, Theresa menade jag. Var lite snabb på namnskrivningen där :)

2013-03-15 @ 10:09:43
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Theresa

Tack så mycket för svar, tänk att ett gäng garderobsdörrar ska vålla så mycket huvudbry.. :-)

2013-03-15 @ 15:23:59
Postat av: Marie-Louice

Hej!
Så snyggt! Fastnade för dina öppna vägghängda skåp. Var hittar jag dom?
Super fin blogg!
M-L

2013-03-17 @ 12:33:23

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL