Veckans snackisar och nyheter - v 27

Man skulle kunna tro att sommaren är en död period för "inomhus-" och inredningsbranschen, men faktum är att det fortfarande händer en hel del. Här är är en summering av nyheterna och bloggsnackisarna som surrat likt humlor under den första veckan i juli. Vi sparkar igång med en nyhet från Artilleriet.
De har tagit in vitrinskåp från danska Lindebjerg i sortimentet vilket många bloggare snappat upp  i veckan. Här är några av dem som skrivit om släppet. En än så länge helt ouppmärksammad nyhet (men icke desto mindre intressant för det) är väl den sneak peak av bilderna på House Doctors höstkollektion som skickades ut via ett nyhetsbrev i veckan... 
Moments A/W 2013 kommer i augusti och ska sprida harmoni med trä, jordtoner, koppar, mässing, silver och sten för att skapa en känsla av citat "jordbundethed og total afslapning".Ett annat, helt nytt, varumärke att hålla utkik efter i höst är svenska Dirty Linen som skickat ut en pressrelease om sin kommande lansering. Spännande koncept och marknadsföring (!) av sänglinne för sovrummet. Vissa av pressbilderna är så "dirty" att jag inte ens vågar visa dem här. Nyfiken? Kolla in deras webb
Förra veckan skrev jag ju att danska VIPP "äger badrummet", men nu verkar det som om de vill ta steget ut därifrån - för att vidga sitt varumärke. De levererar ju nya produkter på löpande band och sist ut i raden är en  ny serie speglar som gör sig lika fina i en hall som i sovrummet. Pressreleasen kom i måndags och var laddad med ögongodis. Fler bilder på deras senaste nyheter hittar du här.
Veckans mest ombloggade hem måste vara det här, hemma-hos-reportaget från Kvarngården i Skåne som stylats av Lotta Agaton och fotats av Pia Ulin för Residence. Det är nog inte en enda sommaruppdaterad bloggare som har missat den. Få tidningsrep lyckas skapa samma spridning som dem Lotta lagt sin hand vid, och jag förstår varför. Det är bara att lyfta på hatten!
Foto: House Doctor, Dirty LinenVIPP, Pia Ulin

Kommentarer
Postat av: Stilitiden

Snygga höstnyheter! Gillar Vipp, konsekvent deras stil. Och Dirty Linen hänger på "syndig-trenden" som Li Edelkoort siar om. Fin round-up:)

/Camilla (Stilitiden)

2013-07-07 @ 10:59:25
URL: http://stilitiden.se
Postat av: Anna

Tack för ännu en bra veckosummering!

2013-07-07 @ 11:55:03
Postat av: Lina

Tack för tipsen!

2013-07-07 @ 17:00:57
URL: http://www.styleroom.se/blogs/StyleRoom
Postat av: Anna-Karin Sten

Momenstskåpen var ju superläckra!

2013-07-07 @ 23:17:53
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Silje

Vad vackert :)

2013-07-08 @ 07:16:24
URL: http://siljethereses.wordpress.com
Postat av: Linn

Åh! varifrån kommer lampan på näst sista bilden?
Den brevid spegeln från VIPP.
Tack! :-)
Linn

2013-07-08 @ 08:23:33
Postat av: Lotta Agaton

Tack Frida..trevlig sommar!

2013-07-08 @ 13:52:49
URL: http://www.lottaagaton.blogspot.com
Postat av: Jennie

Lotta Agaton är Lotta Agaton. Duktig kicka.

2013-07-08 @ 16:24:24
URL: http://meieriprodukt.blogg.se
Postat av: Lovisa D

det ser fräscht ut:)

2013-07-08 @ 19:56:26
URL: http://www.lovisadsvarld.blogg.se
Postat av: Gabriella

Så fint att få inspireras av allt vackert!

2013-07-09 @ 15:22:49
URL: http://elephantzoul.blogg.se
Postat av: Hello

Behövde inspiration och fick det. Tack!


Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL