Tävla och vinn: Presentkort hos Agnes Amelia

Som tröst för er som inte vann i julkalendern kommer här en ny tävling, med nya vinstchanser. Den här veckan har två personer chans att kamma hem varsitt presentkort på lyxiga SPA- och städprodukter i webbshopen Agnes Amelia. I potten två presenkort! Det ena är värt 2000 kr och det andra är värt 1000 kr. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande fråga samt gilla deras Facebookgrupp alt. teckna upp dig för deras nyhetsmail. Du har till den 16/1 kl. 12.00 på dig. Lycka till!
 
1) Gillar du Agnes Amelias Facebookgrupp alternativt prenumererar du på deras nyhetsmail?
2) Vad skulle du köpa för presentkortet i Agnes Amelias webbshop om du vann?
Motivera kort varför du skulle välja just dessa produkter.
 
Tävlingen är avslutad. Grattis till Britta Högströmsom svarade kl 16:54:01 och Henrik som svarade kl 16:00:16. Hör av er med era mailadresser så kommer vinsten med Posten!
 
*Tävlingen pågår t o m. den 16/1 2013 kl, 21.00. Två presentkort i Agnes Amelias webbshop ligger i potten, värde 2000 kr respektive 1000 kr. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna. Bästa motivering utses av Agnes Amelia, juryns beslut kan ej överklagas.

Kommentarer
Postat av: Ann

1) Jag har gillat FBgruppen.
2) Om jag vann skulle jag unna mig ljus från Voluspa, varför? Jo jag är student och just sådan lyx finns inte i mitt ekomoniska utrymmne nu, därför skulle jag bli överlycklig över en vinst som denna!

2013-01-09 @ 13:11:50
Postat av: andrea

1. Jag prenumerar på nyhetsmail!
2. Jag skulle vilja ha Voluspas doftljus, dels för att de luktar så fantastiskt gott och dels för att de är vrålsnygga. Dessutom är det inget jag skulle unna mig själv som student och mamma till en tvååring. Förutom doftljus så skulle jag hemskt gärna vilja ha den vaniljdoftande tvålen från L:a Bruket, vardagslyx när den är som bäst!

2013-01-09 @ 13:22:01
Postat av: Anna

1. Jag skrev upp mig för nyhetsbrevet.
2. Om jag vinner skulle beställa produkter från L:A Bruket. Snygga förpackningar med ecocertifierat innehåll och inga artifiella konserveringsmedel. Perfekt!

Postat av: Anna

Jag har anmält mig för nyhetsbrevet.
För presentkortet skulle jag köpa L:a bruket tvål, citrongräs tror jag den skulle dofta. Och doftljus från voluspa.
Vi står i startgroparna för en badrumsrenovering. Så fort vi får nycklarna till vårt radhus (första boendet vi äger) så ryker hela badrummet ut. Budgeten kommer inte räcka till nåt piff alls så vad vore bättre än att få ställa in nya lyxiga tvålar och doftljus? Det är ju detaljerna som gör det!

2013-01-09 @ 13:28:24
Postat av: Ylva

Men åh vilken härlig butik. Jag signar på nyhetsbrevet: )
Jag skulle köpa tvålar från Lilla Bruket, men också de lyxiga tvättmedlen/sköljmedlen. Är svag för vardagslyx av den sorten!

2013-01-09 @ 13:53:40
URL: http://darlingthings.blogspot.com
Postat av: Emelie

1, Jag har singat mig för nyhetsbrev.
2, Om jag vann skulle jag välja doftjuss fr Voluspas (jag har väldigt svårt att hitta doftljus som jag gillar och jag har inte provat dessa, så jag hoppas att de blir en favorit). Och sen skulle jag ta massageolja lavendel/cederträd (då kan jag både ge och för hoppnings vis också få lite skön massage!)

2013-01-09 @ 14:00:32
Postat av: Hedvig

1. Ja, numer gillar jag deras facebookgrupp, men tidigare kände jag inte till deras existens, så det här var ju bra! Finns mycket fint!

2. Voluspa doftljus. Har lite svårt att vara utan dem, och som fattig studerande är det jobbigt med sådana cravings. :)

2013-01-09 @ 14:06:27
Postat av: Anneli P

Jag gillar AgnesAmelia på facebook.
Jag skulle köpa Maison Belle Tvättmedel för att det verkar vara toppenbra både för tvätten och naturen. Sedan skulle jag skämma bort mig själv med L:a brukets härliga produkter!

2013-01-09 @ 14:09:23
Postat av: lilla.u

1: ja (nyhetsbrev)

2: jag skulle köpa så många utav doftpinnarna jag kan med mitt presentkort eftersom jag älskar att ha doftpinnar hemma som gör att det luktar fräscht och städat hemma - utan att behöva tända ljus. och så är de fina också.
och handtvål från L.a bruket.

2013-01-09 @ 14:23:14
URL: http://llillau.blogspot.com
Postat av: AnnaV

1. Jag har både gillat fb-gruppen OCH börjat prenumerera på nyhetsbrevet! :-)

2. Jag skulle köpa L:a Brukets produkter som är supersnygga och bra, de skulle vara ett riktigt lyft för vårt badrum och kök!

2013-01-09 @ 14:30:51
URL: http://annaviktorsson.se
Postat av: Lina Eckerström

1, Ja jag är anmäld till deras nyhetsbrev.
2, Jag hade köpt massor av L:A brukets tvålar. Älskar utseendet på flaskorna och tycker de jag testat luktar supergott.
Sen är de ju ekologiska vilket är ett stort plus.
Varbergare som jag är borde jag väl skämmas för att inte har nån än, de görs ju trots allt här :)

Håller tummarna stenhårt,detta hade vart en superfin present till mej själv.

2013-01-09 @ 14:35:46
URL: http://liiinaj.blogspot.com
Postat av: Madeleine

1. Jag har gillat fb-gruppen.
2. Jag skulle köpa Maison Belle produkter till köket för de var helsnygga, med en organisk design, vilket passar bra i mitt hem.

2013-01-09 @ 14:37:12
URL: http://whitemaskgirl.wordpress.com
Postat av: Liie

1. Både nyhetsbrev och FB (Liie Larsson)
2. Jag skulle köpa doftljus, av den enkla anledningen att ett hem blir så mycket mer välkomnande och mysigare när det doftar gott när man kommer in. L:A Brukets Grapefrukt doftljus skulle absolut få komma hem till mig bland annat, och deras läppcerat låter trevligt också!

2013-01-09 @ 14:43:31
URL: http://liie.se/
Postat av: Sarah

1. Jag gillar facebookgruppen (Sarah at Imperceptible) och prenumerar på nyhetsbrevet.
2. Om jag skulle vinna present kort på AgnesAmelia hade jag valt att köpa städ-produkter. Först och främst för att min pojkvän inte äger speciellt mycket produkter som involverar städning, och eftersom jag är där så ofta hjälper jag gärna till med städandet. Maison Belle-serien från Isabella Smith verkar vara riktigt bra produkter, har aldrig använt det innen men bara av att höra beskrivningen och utseendet så känns det utan tvekan som produkter jag skulle vilja städa mitt hem med.

2013-01-09 @ 15:17:23
URL: http://imperceptible.blogg.se
Postat av: Christina K

1: jag gillar Facebooksidan
2: Voluspa doftljus: vi har en orginal 60-tals gästtoa med ljusgula väggar, mosaikgolv i gult, vitt och svart, samt svart toa och handfat. Vår handdukshängare, smala spegelhylla och toapappershållare är i guldfärg i form av guldfiskar. HÄR står just nu ett utbrunnet Voluspaljus- de passar så perfekt in i stilen- nästan lite ryskt pampigt!

2013-01-09 @ 15:23:09
Postat av: Lina

1. Jag gillar på FB
2. Jag skulle gå loss på L:A brukets produkter - de är ekologiska, doftar fantastiskt och har snygga förpackningar så man lämnar dom gärna framme. Skulle det bli några pengar kvar så skulle jag även köpa ett ljus från Reunion (burk med silverdekoration) - ekologiskt och fina burkar som man kan återanvända när ljuset är slut!

2013-01-09 @ 15:36:36
Postat av: Yoshi

1. Japp, både och!

2. Åhhh, alltså jag kan inte finna ord nu.
Jag har så länge drömt om Voluspas ljus att jag nästan börjar gråta av stress. Vill så gärna ha några av deras ljus att det gör ONT i mig!!!
De lottade ut dem på Mirresyr och jag kollade som en tok varenda dag om de skulle skriva just mitt namn men icke...
De ljusen är både classy utanpå och inuti. Ljuvliga dofter!

2013-01-09 @ 15:45:52
Postat av: Emmy

1. Ja, gillar på facebook och premunerar på nyhetsbrevet!
2. Om jag skulle vinna ett presentkort skulle jag köpa doftljus från voluspa, först och främst i doften "persimmon" för det är min absoluta favorit. Den doftar som godis och barndom tycker jag :)
Då jag är student tycker min pojkvän inte om att jag lägger pengar på sånna "onödigheter" som gör vårat hem finare och mysigare tydligen ;) Men skulle jag vinna ett presentkort har han ingen att klaga över.

2013-01-09 @ 15:48:00
Postat av: Löparflickan

1. Gillar på FB
2. Jag skulle köpa SPA produkter från L:a Bruket samt ljus och unna mig en riktig mysdag efter någon av mina långa löparrundor

2013-01-09 @ 15:51:09
URL: http://loparflickan.blogspot.se/
Postat av: Hannah W

1. Såklart gör jag det!

2. Allt hos Agnes Amelia är synonymt med sann lyx! En exklusivitet i vardagen.
Det första jag skulle köpa är hur som helst doftpinnarna från Voluspa med Gojidoft. Bara utseendet av produkten gör mig knäsvag! Sedan skulle jag köpa upp resten med badsalter och skrubb från L:A bruket och känna mig som en filmstjärna i badet.

2013-01-09 @ 15:52:32
Postat av: Elisabeth Moritz

1. Gillat på facebook!
2. Då jag är precis hemkommen till Sverige efter 4 månaders som volontär i Kolkatas smogmiljö, vore jag djupt tacksam att vinna följande:

L:a Brukets: flytande tvål (vildros och salvia/rosmarin/lavendel), bodylotion (svartpeppar/geranium), bodybutter, kroppsolja (salvia/rosmarin/lavendel), diskmedel (citrongräs/rosmarin
Au Laits: kroppsmjölk och badmjölk
Heyland & Whittle: läppbalsam (honey)
Isabella smith: maison belle tvättmedel
Voluspa: ljus (bänsten/vanilj/indonesisk pathouli och vervaine olive leaf)
2013-01-09 @ 15:52:38
URL: http://frumoritz.blogspot.se
Postat av: Henrik

1. Check! Check!

2. Min fina, vackra, nyblivna hustru (Vad jag älskar att säga hustru!) är som radiostyrd av kärlek till dessa Voluspa.
Jag vill ge henne allt! Hon väntar trots allt mitt barn. M I T T B A R N!
Gud vad jag skulle bli glad om jag vann detta och fick ge henne det här och se glädjen i hennes ögon.

2013-01-09 @ 16:00:16
Postat av: Ida Nilsson

1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet.
2. Med ett presentkort hos AgnesAmelia skulle jag köpa tvålar, cerat, oljor, skrubb, krämer, bodybutter och bodylotion från L:a Bruket - i princip hela deras sortiment, med andra ord. Jag skulle även köpa oljor från Reunion och tvål från Soap in a Tin.
Min motivering till detta: L:a Brukets produkter följer helt min inställning till ekologi och naturliga produkter. Reunions massageoljor från Österlen påminner mig om min skånska uppväxt. Och med tvål från Soap in a Tin - i de fantastiska burkarna - kan jag även glädja någon annan med fina produkter.

2013-01-09 @ 16:01:16
Postat av: Pernilla

1. Japp gillar självklart Agnes Amelia på facebook
2. Älskar L:a Bruket, hela deras serie, känns fantastiskt lyxigt att använda deras produkter och för att dom skulle bli så snygga i vårt badrum som byter inredning för jämnan : )

2013-01-09 @ 16:09:56
Postat av: Ebba

1.Gillat!
2. Jag skulle köpa Voluspas doftljus för de doftar så gott och är så fina och kanske något från L:a Bruket eftersom jag blev nyfiken på det efter luckan med deras produkter =)

2013-01-09 @ 16:37:26
Postat av: Maria

1. Båda :)
2. Jag skulle köpa Voluspa ljus eftersom de är ett av mina största förbrukningsvaror hemma :) Sedan skulle jag köpa tvål och jojobaolja från L:a Bruket eftersom jag hört såååå mkt bra om deras produkter men ännu inte testat.

2013-01-09 @ 16:46:18
Postat av: Jenny K

1) Yes - gillar på FB
2) Ifall jag vinner så skulle jag välja produkter från L:a Bruket, bland annat tvål och kroppsolja. Hade även valt ett doftljus från Voluspa. Jag tycker att dessa märken har så fin design och piffar upp badrummet! :)

2013-01-09 @ 16:49:32
Postat av: Britta Högström

Gillar :D

Paketet med tre av de mest populära ljusen från Voluspa, vem kan motstå 150 timmar av väldoft för det priset!

Städprodukter från Maison Belle, kan redan känna doften av apelsin och rosmarin i mitt kök.

L:a Brukets handkräm, perfekt för mina händer.

Listan skulle bli så lång om allt ska med. Det finns ju hur mycket som helst på deras webbshop jag verkligen skulle vilja ha och dessutom för bra priser :D

2013-01-09 @ 16:54:01
Postat av: Yasmine

1. Självklart!

2. Fick en Voluspa i födelsedagspresent för ett halvår sedan och blev såld! Det var Crisp Champagne-doften.
Sedan dess har jag längtat efter fler i olika dofter. Att vinna det här skulle göra mig obeskrivligt glad.

2013-01-09 @ 17:03:20
Postat av: Louise M

Vad underbart! Klart att jag vill vara med och prova lyckan! Jag har i en ung ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
Eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa!

Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur! Om jag hadde turen med mig skulle jag bla vilja prova http://www.agnesamelia.se/products/120-body-lustre.aspx och http://www.agnesamelia.se/products/179-petit-grain.aspx och http://www.agnesamelia.se/products/187-petit-grain.aspx .

2013-01-09 @ 17:22:31
Postat av: Annika

Jag är med
- gillar redan på facebook (annika rajamäki)
- Jag skulle köpa: http://www.agnesamelia.se/products/123-lappbalsam.aspx
jag är beroende av läppbalsam helt enkelt..

2013-01-09 @ 17:23:55
Postat av: Louise M

Jag gillar sjalvklart sidorna pa FB ochsa!!!

2013-01-09 @ 17:23:58
Postat av: Sara O

1) Japp, båda två!
2) Jag hoppas på tur denna gång istället vad gäller de ljuvliga lilla bruket-produkterna, jag skulle vilja ha pumptvålen med doft av vildros, samt deras diskmedel! Och ett doftljus från voluspa i doften bärnsten, vanilj och indonesisk patchouli. Dessa tre produkter är alla så snygga och skulle pigga upp både mitt hem och mig :)

2013-01-09 @ 17:29:14
Postat av: Emelina Hagerskans

1. Följer på FB: Emelina Hagerskans
2. Jag skulle köpa ett set med dessa ljus: http://www.agnesamelia.se/products/30-burk-med-silverdekoration-stor.aspx
Jag håller just nu på att inreda en myshörna i min lilla etta, och dessa lyxljus skulle vara pricken över i:et!

2013-01-09 @ 17:29:15
URL: http://catpuzzles.blogspot.com/
Postat av: Martina

Gillat sen tidigare.

Jag skulle köpa glittrande kropskräm, glitterpuder, jojobaolja, doftpinnar och massa massa mer. Vi köpte ett riktigt nedgånget radhus i somras, massor kvar att göra, med ett litet barn och inga släktingar på mindre än 40 mils radie så har min ork och energi totalt runnit ut. Skulle behöva lite glitter i tillvaron, få tillbaka min mjuka hy som spackeldamm och färg har förstört totalt, jag krakelerar snart! Doftpinnar så jag kunde känna lukten av annat än färg som torkar. Och kanske badsalt till ett avslappnande behövligt bad. <3

2013-01-09 @ 17:37:14
Postat av: Martina

Glömde skriva att jag gillat i namnet Martina Markusson på Facebook... Skyller på trötthet och allmän förvirring.

2013-01-09 @ 17:38:50
Postat av: Lina Hjort

Grym tävling!
Jag gillar AgnesAmelia på Facebook.
Om jag var vinnaren av någon av presenkorten så skulle jag satsa på att köpa dusch och spa produkter från L:A Bruket. Just nu känner jag att badrummet är mitt minst inspirerande rum i min 3a. Tror dessa enkla och snyggt designade produkterna skulle göra mitt badrum lite mer intressant.


2013-01-09 @ 17:43:25
URL: http://linahjort.blogg.se
Postat av: Susanna wahlqvist

Mycket trevlig tävling!!
1. Jag gillar AgnesAmelia på facebook och har anmält mig till deras nyhetsbrev!

2.Om jag nu vinnare blir av detta fantastiska pris
blir det svårt att välja givetvis
men doftljus är ett självklart grej
och med badsalt från L:A Bruket kan jag gotta mig

2013-01-09 @ 17:59:43
Postat av: Sanna Sund

1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet sedan tidigare :)
2. Om jag vann så skulle jag köpa läppbalsam till mina vintertorra läppar samt dom fina städprodukterna. Jag tycker att det är så kul att städa här hemma och det är lite gammalt att använda samma gamla produkter från mataffären med samma doft, så det skulle vara jättespännande att fylla huset med nya dofter samt att det skulle göra städningen ännu roligare!

2013-01-09 @ 18:03:48
Postat av: Malin Andersson

Äntligen kanske det blir min tur :)
1. Prenumererar på deras nyhetsbrev
2. Jag hade shoppat L:a Brukets produkter och doftljus för hela slanten! Jag är lite av en doftljusmissbrukare till min plånboks stora besvikelse och jag väljer inte vad som helst heller. Så nu får jag snåla och tända mina befintliga ljus med sparslåga. Så om jag hade vunnit hade jag ju tänt alla på samma gång och sluppit snåla ;)

2013-01-09 @ 18:06:20
URL: http://joyforhome.blogg.se
Postat av: Malin Sagman

1. Jag prenumererar på Nyhetsbrevet!
2. På tisdag tar jag min examen efter att ha pluggat i 3, 5 år och nu börjar jakten på ett riktigt bra jobb! Om jag vann skulle jag därför köpa härliga doftljus från Voluspa och L:a Bruket som skulle hjälpa mig att ge det där lilla extra och komma i ett positivt flow när jag sitter där och skriver arbetsansökningar och filar på mitt CV!

2013-01-09 @ 18:19:27
Postat av: Ullis

1, Gillar på fb.
2, Absolut Voluspas doftljus som jag är väldigt nyfiken på och även L.a brukets produkter;mest nyfiken på ansiktsolja och kroppsoljan!Gillar det ekologiska tänket och älskar doftljus.

2013-01-09 @ 18:19:59
Postat av: Camilla Wihlborg

Jag gillar på Facebook sen förut.

Skulle absolut shoppa loss, min favorit är handkrämen ( http://agnesamelia.se/products/132-maison-belle-handkram.aspx) min mamma fick den i julklapp av mig, den är superbra för torra och ömtåliga händer!
Sen älskar jag doftljusen från reuöion också....chai te är ljuvlig.

2013-01-09 @ 18:37:12
Postat av: Petra Christensen

Jag älskar AgnesAmelia och gillar på Facebook; alias Petra Christensen, samt prenumererar på nyhetsbrevet.

Jag skulle välja Maison Belles tvätt och städ,
& sedan i hela huset göra en räd,
ååå vad det skulle dofta ljuvligt och vara snyggt,
för med AgnesAmelia känns jobbet både roligt och tryggt! ♥

2013-01-09 @ 18:59:24
Postat av: Lisa M

Prenumererar på nyhetsbrevet.

Åhh jag skulle köpa så många vouluspa ljus som jag kunde. Älskar dessa ljus men de är tyvärr lite för dyra för att unna sig ofta. Letade ihjäl mig efter mina favoriter i New York men fick åka hem utan.

2013-01-09 @ 19:30:42
Postat av: Cattis

1.Självklart
2. Jag skulle välja allt(goda doftljus, härliga tvålar och massor av lyx) som kunde piffa upp mitt sunkiga badrum!! Tänkte att det kunde få fart på han som lovat renovera(läs sambo) men som verkat fastna med tummen i akterkastellet(läs baken):-)Håller tummarna, mina sitter inte fast någonstans nämligen!:-)

2013-01-09 @ 19:32:01
Postat av: Paola

Bilden av L:a Brukets städprodukter ger mig en vision
att få även maken involverad i den vardagliga städmission,
… som innebär att hålla lägenheten fräsch och från orenheter fri.
Tänk att få göra det på gubbens favvosätt – med ren ekologi!
Hoppas han blir mer motiverad med fina grejer som de här,
… annars får jag bita ihop, eller muta med dessert!

2013-01-09 @ 19:34:43
Postat av: Paola

Och, ja - jag gillar på FB (Paola Allegrini) sedan tidigare :)

2013-01-09 @ 19:35:34
Postat av: Angelica

Signat upp mig för nyhetbrevet!
Boujies doftljus. Motivering:

Bebismamma behöver Boujies bedårande brittiska badrumslyx.

2013-01-09 @ 19:44:09
Postat av: Robin

1) Jag har signat mig för nyhetsbrev
2) Jag skulle välja att spendera mitt presentkort på doftljus från voluspa samt prova på L:a brukets produkter som har lockat mig sedan länge. Det är svårt att kunna unna sig sådan här vardagslyx som fattig student!

2013-01-09 @ 19:47:46
Postat av: Elvira

1. Jag har nu börjat prenumera på agnes amelias nyhetsbrev, och gillar även facebookgruppen då jag hittat en webshop som verkligen föll mig i smaken!

2. Om jag vann ett presentkort, då skulle valet vara enkelt: doftljusen Maison Noir Mayan Vanilla från underbara BOUJIES och Crisp Champagne från Voluspa. Varför? Det finns en uppsjö av doftljus på marknaden, man kan hitta dem på ikea, i mataffären eller i exklusiva inredningsbutiker. Men en sak som de alla har gemensamt är att de luktar kvalmigt, sött och påträngande. När ljusen är av så fin kvalitet så som boujies och voluspa, då blir känslan helt annorlunda! Hela hemmet sprids av lugn, hemtrevnad och glädje. Man känner verkligen skillnaden, dessutom är de så vackra att titta på och de håller väldigt länge. En inredningsdetalj helt enkelt! Jag skulle vilja vinna extra mycket, för jag har precis flyttat till en egen lägenhet efter att ha bott hemma ett tag pga ångestproblem och depression. Mitt största intresse är inredning och dekoration, det är verkligen det som får mig att bli glad när allt känns mörkt. Nu har jag en luftig två att inreda men jag känner mig otroligt ensam och lägenheten känns tom. Några pengar finns inte till att köpa saker just nu, och det skulle göra mig varm i hela själen att ha mina älsklingsljus flammande på soffbordet. Det skulle omedelbart göra hela mitt hem mysigt och trevligt, och jag skulle känna mig lugn och tillfreds. Det skulle göra mitt nya hem som inte känns som ett hem- till MITT hem, ett riktigt hem som är mysigt och som man vill vara i! Hoppas att ni väljer mig, jag skulle bli så lycklig! kram

2013-01-09 @ 19:52:53
Postat av: Pernilla W

1. Jag gillar sedan tidigare på fb Pernilla Wamsjö
2. Jag skulle köpa ett doftljus <3 http://www.agnesamelia.se/products/6-blommig-frangipani.aspx Har länge suktat efter detta Ljus, som jag hoppas kan sprida ljuvlig doft i mitt Hus! Min andra produkt som jag gärna skulle vilja testa är http://www.agnesamelia.se/products/46-maison-belle-tvattmedel.aspx Ett naturligt tvättmedel som är framställt av vegetabiliska ingredienser låter Toppen, är säker snällt mot den känsliga Kroppen :) Hoppas min dröm blir Sann!!!!, tänk om.... just jag med lite tur Vann!!! Hoppas hoppas Såååå...!!!! att jag era produkter får testa På!

2013-01-09 @ 20:03:42
Postat av: Janina

1. Jag har tecknat upp mig för nyhetsbrevet.
2. Om jag vann skulle jag gå loss på produkter från L:a Bruket. En fröjd för både öga och luktsinne - dessutom är det ju fantastiskt med en så bred serie hudvårdsprodukter som är ekologiska och inte innehåller några fula tillsatser. Heja!

2013-01-09 @ 20:05:09
Postat av: Ulrika

Jag gillar på FB!
Valet är enkelt, Lilla Brukets produkter gör gottför både kropp och själ! Att de sedan är producerade i vårt Spa-mecka Varberg gör ju inte saken sämre precis!

2013-01-09 @ 20:09:46
Postat av: Maria W

1. Gillar på FB
2. Jag skulle frossa i doftljus & tvålar, det finns flera sorter som jag aldrig provat.

2013-01-09 @ 20:14:26
Postat av: Lena - gott för själen

Vilken fin tävling!

1. Gillat på FB
2. Jag skulle passa på att köpa Volouspas 3-pack doftljus. http://www.agnesamelia.se/products/76-paketpris.aspx Har hört så mycket positivit om det märket så det vore kul att testa.

Kram Lena

2013-01-09 @ 20:28:04
URL: http://gottforsjalen.se
Postat av: Johanna R

1. Gillat på Facebook
2.Herregud vilken underbar tävling! Har länge suttit och suktat efter produkterna på AgnesAmelia. Om jag vann så skulle jag uppdatera badrummet med goa och lyxiga eko-produkter från L:A Bruket och underbara Maison Belle, vilka önskeprodukter! Tänk att få skämma bort min lilla studentlägenhet med dessa underbara grejer inför våren! Hoppas :)

2013-01-09 @ 20:32:50
Postat av: Ida Danielsbacka

1. Gillar AgnesAmelia på Facebook :)
2. Jag skulle köpt ljus från Voluspa då jag tycker det är prima med ljus som är tillverkade av vax som det inte råder brist om i världen

2013-01-09 @ 20:38:40
URL: http://aidu.blogg.se
Postat av: Emma W

Jag anmäler mig för nyhetsbrevet!

Jag skulle köpa ett doftljus av Voluspa samt prova lite produkter ur L:a Bruket,som jag ännu inte provat ännu. Jag skulle vilja vinna eftersom jag är så fruktansvärt dålig på att unna mig sådana här lyxigare produkter. Jag har haft en tung julledighet med mycket ont av en magoperation som inte gick som den skulle. Nu skulle lite extra lyx vara perfekt!!!

2013-01-09 @ 20:43:08
Postat av: Anna-Maria

1. gillar
2. LA Brukets produkter skulle jag gärna prova och så Agnes Amelia förstås!

2013-01-09 @ 20:43:16
Postat av: Pernilla H

L:a brukets tvålar och kurbadsprodukter skulle jag vilja testa. Mitt nyårslöfte är nämligen att köpa mer ekologiska produkter. Och efter att ha läst övriga kommentarer så har jag även blivit väldigt sugen på voluspa doftljus.

Jag har anmält mig till nyhetsbrevet

2013-01-09 @ 20:57:59
Postat av: Johan

Jag gillar på fb!

Om jag vann skulle jag göra ett egenskrivet presentkort till min tjej, där hon får välja precis vad hon vill. Hon är värd ALL lyx!

2013-01-09 @ 21:11:27
Postat av: Elisabet Westerlund

Jag har anmält mig för nyhetsbrevet!

Jag skulle gärna frossa i olika doftljus och sprida ut över hela lägenheten! Anledningen till att jag vill vinna är att jag verkligen skulle behöva en pigga upp-present just nu!

2013-01-09 @ 21:14:23
Postat av: Lou

1. Facebook-gillar.
2. Doftpinnar - helst sådana som lugnar vårt stissiga hem. Lilla fröken på 13 månader får pulsen att stiga, och det skulle vara skönt att ha något som sänker den en kort stund före läggdags.

2013-01-09 @ 21:34:00
Postat av: Andrea Strandberg

1. Självklart! Jag gillar dem på Facebook.
2. Jag skulle köpa mig ett Voluspa i doften Crisp Champange, att tända upp i badrummet och liva upp kropp och sinne med L:a Brukets saltbadsprodukter.

2013-01-09 @ 21:37:28
Postat av: Elin A

1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet.
2. Oj, det är verkligen jättesvårt att välja eftersom det finns så mycket fina saker som man i vanliga fall inte har råd med som student.. Men då jag skulle verkligen uppskatta LA Brukets produkter, då jag hört att de ska vara outstanding! Och voluspas doftljus har man förstås också bara hört positivt om!

2013-01-09 @ 21:48:32
Postat av: Lisa Sundqvist

1. Jag har signat upp för nyhetsbrevet.
2. Jag skulle vilja köpa Lilla brukets flytande tvål, mörk vanilj tror jag, den skulle förgylla badrummet och ge lite extra vardagslyx. Och om man nu har så mycket som 1000/2000 kr att spendera så skulle jag också köpa maison bells tvättmedel och voluspas doft ljus. Gud va mysigt det vore!

2013-01-09 @ 21:56:11
Postat av: Anna T-G

1. Gillar på FB
2. L:a Brukets Handtvål m doft av citrongräs är redan en favorit hemma hos oss. Skulle gärna testa några av deras kroppsvårdsprodukter också såsom scrub & kroppsolja.

2013-01-09 @ 21:58:18
Postat av: Benita

Flott med en sån här tävling, speciellt nu i januari ;)
1. Gillar redan på FB och får redan nyhetsbrev.
2. Väljer lyxiga doftljus från Voluspa och helst Gardenia Colona som får mig att längta till vårljus och skira, vita blommor!

2013-01-09 @ 22:19:15
Postat av: Monica L

1. Prenumererar på nyhetsbrevet!
2. Har länge drömt om L:a Brukets härliga och snygga produkter, så det skulle bli både flytande tvål (i flera dofter), handkräm, doftljus och en skrubb. Och doftljus från Voluspa. Det skulle ge mig vardaglyx och en spa-känsla hemma!

2013-01-09 @ 22:23:16
Postat av: L

Jag prenumererar på nyhetsbrevet!

Om jag vann skulle jag gärna vilja prova L:a Brukets flytande tvål (vildros), samt deras saltbad i dofterna mynta och tång. Även Gardenia Colonia doftljus från Voluspa är låter lockande!

Just nu är jag mest en trött och ganska sliten heltidsstuderande och arbetande mamma. Lite lyx här i vardagen har inte skadat :)Vad vore väl bättre avkoppling än att tända ett ljus, ta ett varmt bad och drömma sig bort mellan tentorna?

2013-01-09 @ 22:48:49
Postat av: Linda Andersson

1. Jag gillar fb-sidan
2. Stora favoriter är tvålen Love you och L:a Bruket.
Jag är så förtjust i alla fina förpackningar och dofter. Det lyser och luktar lyx!! Äntligen få lyxa till och unna sej! En dröm!

2013-01-09 @ 23:01:08
URL: http://inredningspyssel.blogspot.com
Postat av: Jenny

1. Jag gillar på fb!
2. Jag skulle köpa pumptvål och diskmedel från L:a bruket. Är nyfiken på att testa detta märke och dessutom skulle de ursnygga flaskorna göra sig bra i mitt kök! Sedan skulle jag gå lös på de underbara doftljusen från Reunion!

2013-01-09 @ 23:08:41
Postat av: Jennifer Benisty

Jag har gillat på Facebook och vill nu vinna så att jag kan shoppa upp mig på lite produkter till tvättstugan-här ska mysas med doftljus och Lyxprodukter från Maison Blue. Varför jag ska vinna? För att jag eventuellt uppfann tvättstugans extraknäck som psykolog efter en tuff dag på jobb, med bråkiga barn lr allmänt väderdepp och dessutom delade med mig om detta till er. Och för att jag behöver pimpa hjärnskrynklarn så hen kan lyckas med sitt jobb liiiite bättre! :)

2013-01-09 @ 23:54:31
URL: http://www.avenymamma.se
Postat av: Milla Bergström

gillar på FB och anmält för nyhetsbrev.
Skulle bli överlycklig om jag vinner, finns massor jag skulle vilja köpa!
Doftljus från Reunion i olika goda dofter,och deras doftpinnar med förstås :) Luktar ljuvligt!bland annat... Hoppas nu på jättetur!

2013-01-10 @ 01:22:13
Postat av: Kissen

Jag prenumererar på AgnesAmelias nyhetsbrev.

Om jag vann skulle jag unna mig så otroligt mycket väldoft. Voluspa-ljus har varit min dröm så länge, men prislappen är inte så lämplig för studentplånboken. Då skulle Baltic Amber och Ambre Lumiere få flytta in hos mig. Sedan skulle jag köpa AgnesAmelias egen hud/massageolja i doften vanilj/amber.

Varför? 2012 har varit ett fruktansvärt jobbigt år. En trasig rygg + mycket personliga dilemman som trots allt inte hindrat mig från att kämpa på med mina heltidsstudier och lyckas göra det med ett leende på läpparna (oftast). Det bästa jag vet efter en lång, hård dag är att stänga in mig hemma, ta en dusch, smörja in mig och lägga mig på sängen med en god bok, filten och ett härlig doftljus. :)

Om jag vann det stora presentkortet skulle jag frossa i L:a Brukets härliga produkter, dessa skulle bli presenter till människorna i mitt liv som kan behöva lite extra uppskattning just nu. Mycket tufft händer i familj och bland vänner. En lyxig gåva för välbefinnandet är då aldrig fel!

Roligt med en så fin utlottning så nära inpå julkalender-lotteriet.
Ha det gott!

2013-01-10 @ 01:29:51
Postat av: Monnah

Jag gillar Agnes Amalia på Facebook.

Agnes Amalias hemsida gör mig ha-galen. Jag ser massor av underbara presenter till mina föräldrar, svärföräldrar och vänner. Jag såg filmen The Letter Writer och påmindes om hur glada de allra flesta människor blir av överraskande godhet från andra. Tänk att därför ge en flaska tvål från L:a Bruket till en okänd på bussen eller ett doftljus till expediten på ICA. Vilken lycko-boost det skulle ge!

2013-01-10 @ 03:54:00
URL: http://monnah.se
Postat av: Jessica Sundberg

Jag gillar på FB som jessica sundberg.
Jag skulle köpa massor med doftljus. Finns det något underbarare än att stiga in i någons toalettrum och där mötas av en underbar doft och ett tänt ljus? Nästan så man vill bosätta sig på toan då :-) !

2013-01-10 @ 06:43:37
URL: http://familjensundberg.se/blog
Postat av: Camilla Nilsson

Jag har gillat sidan på FB och jag skulle välja produkter från L:a bruket. Bl.a doftljus och diskmedel . Jag gillar deras produkter för de är eko, stiltena och luktar GOTT! Håller tummen.

2013-01-10 @ 07:41:06
Postat av: Ingrid

1. Har anmält mig till nyhetsbrevet.
2. Jag skulle köpa upp mig på städ- och tvättprodukter för att få ett så naturligt och miljövänligt hem när min bebis anländer här i vår!

2013-01-10 @ 07:55:49
Postat av: Brita Linnér Lindebratt

1) Jag prenumererar på nyhetsbrevet.

2) Framför allt skulle jag frossa i Lilla Brukets härliga produkter; tvålar, diskmedel etc. Skulle även äntligen prova på Voluspa i form av nåt lagomdoftande ljus att förgylla tillvaron med./Brita L L

2013-01-10 @ 08:01:13
Postat av: Annika A

1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet

2. Doftljusen från Voluspa får gärna flytta hem till mig för att sprida väldoft i rummen när både kroppen och hemmet är rent efter Lilla Brukets miljövänliga produkter! Mys på hög nivå!!

2013-01-10 @ 08:10:58
Postat av: Malin

Hej,
jag gillar på facebook och skulle jag vinna så vill jag absolut ha produkter från L:a Bruket. Jag håller på att inreda lilla toaletten, som ska bli "min" och där kommer det ju inte att duga med vad som helst :)

2013-01-10 @ 08:41:23
URL: http://annamalinska.blogspot.com
Postat av: Hanna

1. Jag gillar på Facebook.
2. Jag skulle välja ett Voluspa "mackornas de Paris" och maison belleprodukter för städ och tvätt. Två självklara val!

2013-01-10 @ 08:50:21
Postat av: liselotte

1. Är gärna med och tävlar om denna toppenvinst. Gillar sedan tidigare på facebook, liselotte andersson. Har även anmält mig till nyhetsbrevet, med mail adress liselotte.202andersson@telia.com
2. Jag skulle köpa många städprodukter, tycker det är så tråkigt att städa, men med nya produkter som doftar härligt, och som dessutom är miljövänligt framtagna, så tror jag att städningen blir roligare. Skulle även köpa några väldoftande ljus, mysigt och värmande så här under vintern.

2013-01-10 @ 10:00:08
URL: http://liselottess.blogspot.com
Postat av: Katarina

Gillar på Facebook
Om jag vann skulle jag unna mig de härliga rengöringsprodukterna från Maison Belle. Som småbarns mamma blir det mkt städ på sin lediga tid. Med fina flaskor och underbara dofter kunde jag drömma mig bort i städdimman och samtidigt känna lite vardagslyx.

2013-01-10 @ 10:01:32
Postat av: Caroline

1. Ja, nu gillar jag på Facebook

2. Jag skulle lyxa till det och köpa ett doftljus från Boujies. De enda doftljus jag unnar mig annars är Ikeas, men de inger inte riktigt samma känsla av indulgence som Boujies doftljus gör (inbillar jag mig i alla fall, har ju aldrig testat. Men är rätt säker på att jag har rätt). Och förpackningen gör att de helt klart är värda att ha framme där de verkligen syns.

2013-01-10 @ 10:22:51
Postat av: Johanna F

1. Gillar på Facebook :)
2. Hade plockat på mig flera produkter från LA Bruket som hag suktat efter länge, sen hade jag toppat det med nått lyxigt doftljus

2013-01-10 @ 10:55:52
URL: http://tokmajasliv.blogg.se
Postat av: Annie

1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet.

2. Det första jag skulle beställa är doftljuset Chrisp Champagne från Voluspa. Jag har länge vart sugen på detta men det är svårt att få studiebidraget att räcka till. Sen skulle jag beställa städprodukter från Maison Belle, inbillar mig att det skulle bli lite roligare att städa om jag hade dessa produkter:)

2013-01-10 @ 11:16:52
Postat av: Sara

1) Jag gillar dem på Facebook.
2) Städprodukter från Maison Belle, tvål från Lilla Bruket, doftljus från Voluspa. Jag jobbar så konstiga tider så när jag är hemma vill jag bara njuta av väldoft och fina saker!

2013-01-10 @ 11:22:50
Postat av: Lisa

1. Prenumerant & gillar!
2. Jag skulle börja med att köpa 3-kitet av voluspaljusen för 498 (& vinner jag inte så köper jag det ändå, pangpris ju!) Sedan skulle jag köpa på mig några fina burkar från L:a bruket -dels för hemmabruk men också som fina gåbort presenter! :)

2013-01-10 @ 11:24:53
Postat av: ANNIKA

1.prenumererar och gillar
2.städprodukter och voluspaljus blir mitt val
Hatar att städa så jag kanske kan få lite större lust nu om jag vinner och sen voluspa ljusen som en extra krydda ...hoppas ...

2013-01-10 @ 12:37:00
Postat av: care69

Jag är gärna med!
1. FB: C Care Regn
2. Vinner jag blir det produkter från L:a Bruket, helt enkelt för att jag är nyfiken på dem men hittills inte har unnat mig.
Tipsat.
http://care69.blogspot.se/2013/01/16-jan-vinn-presentkort-hos-agnes-amelia.html

2013-01-10 @ 13:21:53
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: Helena

1. JA! Båda :)
2. Jag och min familj har precis flyttat in i ett nytt hus och familj och vänner kommer nästan varje helg och hälsar på. Jag skule vilja ta hand om dem och hälsa dem extra välkomna genom några av produkterna från Agnes Amelia. Underbara ljus från Voluspa (Bärnsten, vanilj och Indonesisk patchouli och favoriten Råsocker, tiareblomma och kokosmjölk). Och så hade det varit spännande att test Maison Belles städprodukter. Roligare att städa och kan tänka mig att det luktar ljuvligt när gästerna kommer. När gästerna åkt unnar jag mig ett SPA bad med L:a Brukets produkter för pengarna som återstår av presentkortet.

2013-01-10 @ 13:48:24
Postat av: Lena M

1. Prenumerant
2. L:à brukets flytande tvål med doft av citrongräs skulle vara superlyxigt att ha i mitt nya hus. Sen skulle jag även köpa hundshampoot till mina två schäfrar så de slipper lukta surhund.

2013-01-10 @ 14:30:14
Postat av: Maria Westerberg

1) Gillar på FB!
2) Min svägerska har den senaste tiden gått över till L:A Brukets tvålprodukter och pratat sig varm om dem. Och då kunde jag ju inte hålla mig senast vi var hos dem, utan var ju tvungen att provlukta alla sorter hon hade! Och så var man såld på dem. Så för mig skulle presentkortet gå till en härlig uppsättning av L:A Brukets tvålar, bland annat den ljuvliga "Citrongräs"! Kanske skulle svägerskan få en som tack för tipset också!

2013-01-10 @ 14:39:18
Postat av: Risgryn

Gillat Facebook sidan.
Jag skulle köpa på mig produkter från L:À BRUKET.
Grymma produkter med de snyggaste designade flaskorna. Jag bli så himla glad när jag ser snygga flaskor det gör vardagen lite finare helt enkelt.Jag skulle ha dem som bästa "gå bort gåvor" /Risgryn❤

2013-01-10 @ 14:39:56
Postat av: Camilla H

Jag skrev upp mig för deras nyhetsbrev. Och om jag vann skulle jag vilja köpa deras läppbalsam, lite hudvård och doftljus. Jag borde vinna för att jag haft ett riktigt kämpigt år 2012, utan pengar, tragiska händelser runt omkring. Ändå fortsätter jag att kämpa mig fram, för att få den bra framtid jag förtjänar och vill ha. Kan jag, så kan du med!

2013-01-10 @ 15:01:05
Postat av: annika karlson

1,jag gillar fb

2Tänk att ha en sån enorm tur,
Att hemma kunna avnjuta en hälsokur.Jag sitter och relaxar,
Och kopplar bort jobb, stress, ringande mobiler och faxar.
Voluspaljus skulle förgylla vårt liv mest,
Agnes Amelia kan göra vardagen till en glädjefest.

Vill vinna Voluspa ljus

2013-01-10 @ 17:38:01
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se/
Postat av: Hanna J

Vilken härlig webbutik!
1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet
2. Om jag skulle vinna ett presentkort skulle jag våga testa något nytt! Jag skulle trotsa alla "samma-gamla-är bra"-känslor och välja ett väldoftande Maison Belles tvättmedel. Jag skulle kanske till och med sträcka mig så långt som att testa Milk Bath eller doftpinnar eller varför inte L:a Brukets tvålar som alla talar om. Japp, L:a Bruket och Maison Belle kommer förhoppningsvis få mig att inse att förändring ofta för med sig något gott, långt innan vårkänslorna kommer med samma förmaning!

2013-01-10 @ 18:27:33
URL: http://doyoufancythis.com
Postat av: Camilla palm

1. Följer på facebook
2. Jag skulle satsa mycket på att unna mig själv härliga produkter från L:a Bruket, både tvål och andra hudvårdsprodukter som ansiktsolja t.ex. Och de har junsånfina förpackningar som man VILL ha framme :) sedan något doftljus från Voluspa som man kan ha i badrummet när man tar ett bad. Mycket badrumslyx med andra ord :)

hannacamillapalm@gmail.com

2013-01-10 @ 18:47:49
URL: http://camillap.blogg.se
Postat av: Johanna Turkos

Jag är med.
Gillar på FB, Johanna Turkos.

Jag skulle vilja testa produkter från Maison Belle, tex fönsterputsen och allrengöringen. Verkar vara toppen produkter som luktar gott :)

2013-01-10 @ 19:43:00
Postat av: Julia alsterbo

1:nyhetsbrevet.
2: l:a brukets produkter för att det är något man inte skulle unna sig i vanlig fall och för att det skulle ge mig samma glädje och upprymdhet som när man gör ett loppisfynd eller får duka till ekologiskt fika i 60-tals koppar. Mycket lycka för en liten slant eller ännu hellre gratis! 💋

2013-01-10 @ 19:45:01
Postat av: Sof G

1. Ja till nyhetsbrev!
2. Jag skulle shoppa Maison Belle-produkter, något som jag har velat göra hur länge som helst men aldrig riktigt tagit mig råd till. Det skulle pigga upp både hemmet och städningen, ja mig själv också! Dessutom blev jag väldigt nyfiken på doftpinnarna och skulle gärna testa dem också.

2013-01-10 @ 19:56:39
Postat av: Lina

1. Ser fram emot att få nyhetsbrevet nu!
2. Jag skulle köpa doftljusen från Voluspa och framförallt min favorit doft Crisp Champange som skulle få förgylla alla de pluggkvällar som jag nu har framför mig med en ny termin på högskolan som nu börjar!

2013-01-10 @ 20:04:03
Postat av: Jenny

1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet!
2. Dels skulle jag välja L:A Brukets handtvål med doften citrongräs. Fick dofta på den på nyårsafton och den är helt underbar! Sedan skulle jag välja ett doftljus Boujies för de vackra förpackningarna.
Varför ska jag vinna? Jo, jag har flyttat in i en möblerad lägenhet med små möjligheter till "hemmakänsla" vilket dessa produkter verkligen skulle bidra till!

2013-01-10 @ 20:06:56
Postat av: Moa

1. Gillart på FB
2. Till mitt nyrenoverade badrum som precis är klart efter en vattenskada som förstörde allt- så skulle det passa som pricken över i:et med en tvål från L:a Bruket och ett doftljus från Voluspa. Jag har längtat efter den dagen när jag får lägga mig i badet med bubblor i badet i ett år!!

2013-01-10 @ 20:30:48
Postat av: Jenni

1. Gillar på fb.
2. Om jag har turen att vinna så väljer jag utan tvekan några av de spännande doftpinnarna och lyxiga tvålar. Vi har efter nio år påbörjat renovering av vår lilla toalett och det skulle vara underbart att få inreda med fina produkter.

2013-01-10 @ 20:48:22
URL: http://www.facebook.com/jenni.karjalainen.1
Postat av: Linn

1. Gillar!
2. Jag och min sambo har (äntligen!) efter flera år i en etta med kokvrå fått tag på en tvåa med inflyttning i februari. Ett presentkort och möjligheten att kunna unna sig lite lyx skulle vara som grädden på moset! Saltbad "Tång" från L:a bruket, doftljuset "Bergamot" från Kew Gardens, och fönsterputs "Grönt te och salvia" från Maison Belle.

2013-01-10 @ 20:49:56
Postat av: Maria ♥

1 Gillar på FB

2 L:a Brukets produkter,gillar de bruna förpackningarna:) Sedan skulle jag köpa lyxiga Voluspa ljus som kan förändra en hel dag,tända dessa underbara är bara så ljuvligt(fick via en premunation)-fast jag har inget nu=)
Trevlig helg alla♥

2013-01-10 @ 20:50:55
Postat av: Emely

Oj, vilken fantastisk tävling!
1. Prenumererar på nyhetsbrevet
2. Jag skulle köpt L:a Brukets produkter. Mitt nyårslöfte är att bara köpa ekologiskt framställda produkter, som inte har några artificiella ämnen tillsatta så därför blir L:a Brukets ett väldigt bra val! Ha det gott

2013-01-10 @ 22:26:06
Postat av: LIFE AND FASHION

Sugen på att läsa om mode?
Besök min och min systers blogg då vi skriver om vår syn på mode ifrån olika världar. (Jag ifrån USA och min syster ifrån Sverige) !! :)
http://2sistersoneblog.wordpress.com/

2013-01-10 @ 22:30:49
URL: http://2sistersoneblog.wordpress.com/
Postat av: Sören Andersson

Hejsan, jag gillar redan på Fb och har också registrerat mej för nyhetsbrevet.
Jag skulle bl.a. köpa härliga massageljus, fria från konserveringsmedel från Klinta. Tror att dessa ljus väcker upp alla sinnen och även vårkänslorna till liv.

/ Sören

2013-01-10 @ 23:16:00
Postat av: Maria

1)Jag har gillat Facebook gruppen och prenumererar på nyhetsbrev från hemsidan. 2)Vilka fantastiska produkter, även om jag inte vinner kommer jag handla där. Men de produkter jag skulle välja är några doftljus bl.a. chai te till badrummet. Diskmedel med doft av äpple och timjan. Alla tre Au Lait produkterna för kroppen. Maison Belle produkterna till tvätten och fönsterputsen grönt te och salvia. Allt detta att fylla min nya lägenhet som jag flyttar till på lördag. Start over new and fresh!

2013-01-11 @ 01:20:06
URL: http://www.asimplestylist.blogg.se
Postat av: Elena

1) Givetvis!
2) Doftljus från Voluspa samt tvätt- och sköljmedel eftersom jag är nyinflyttad och behöver skapa trivseln i hemmet.

2013-01-11 @ 01:37:41
Postat av: Linda

Gillat fb sida. Skulle välja produkter från Lilla Bruket för att lyxa till min vardag!

2013-01-11 @ 09:23:25
URL: http://www.rethinkdesign.se
Postat av: Hanna J

Jag prenumererar på nyhetsbrevet och är med i Facebookgruppen.

Om just jag har turen att vinna presentkort så hade jag köpt en uppsjö med Voluspaljus och ett tvättmedel från Maison Belle. Jag använder rengöringsprodukterna (som doftar ljuvligt) och är sugen på att prova tvättmedlet.

2013-01-11 @ 09:58:54
Postat av: Stina

Jag prenumererar på nyhetsbrevet!
Jag skulle köpa lite massageljus från klinta! Köpte ett till mig själv i julklapp och de var fantastiskt. Sen skulle jag köpa tvål från L:a bruket och ljus från voluspa.

2013-01-11 @ 21:21:53
Postat av: Linda K

Jag gillar deras fb-grupp och jag skulle köpa maison belles härliga tvättmedel, vilken är helt bedårande och kläderna doftar såå gott.. och en tvål, så även jag doftar gott!! :)

2013-01-11 @ 22:38:32
Postat av: Petra

1. Hurra! prenumererar numera på deras nyhetsbrev!
2. Jag skulle köpa Boujies-ljus och mys-lyxiga saker från L:A bruket.

2013-01-11 @ 23:29:00
Postat av: Marie

Jag prenumererar på nyhetsbrevet.
Jag skulle beställa ett gäng doftljus i olika dofter från Klinta & Co för att dela ut till alla de vänner som funnits vid min sida under senaste året. De är fantastiska!
Sen skulle jag unna mig själv ansiktsolja och hudvårdsolja från Bruket. Är nyfiken på deras produkter.

2013-01-12 @ 11:01:20
Postat av: inredningsgalen

Just lagt en order i butiken på hundschampoo och två pumptvålar från Lilla Bruket! Underbara produkter! Vinner jag blir det mer lyxiga produkter och lite härliga doftljus! Verkligen vardagslyx! Är sugen på ett nytt Voluspa ljus!

2013-01-12 @ 15:00:34
URL: http://www.inredningsgalen.se
Postat av: Madeleine H

Hej !

1. Jag prenumererar på nyhetsbrevet :)
2. Om jag vann skulle jag köpa doftpinnar från Voluspa och ett par lyxiga tvålar dels till mig själv men även som present.

/ Madeleine

2013-01-12 @ 15:56:40
Postat av: Anna C

1. Jag gillar på Facebook

2. Om jag vinner så skulle jag välja städprodukter från Maison Belle, jag är mammaledig och vill gärna använda produkter som är miljövänliga. Att de dessutom har en snyggförpackning och luktar gott är

2013-01-12 @ 18:37:49
Postat av: Nora

1. Jag prennar på nyhetsbrevet!

2. Jag skulle vilja ha nästan allt från L:a Bruket. Älskar deras dofter som känns både rena och härliga eftersom de är såpass eko! Som mamma till en liten knodd som ska smaka på allt och pussas konstant så känns det extra viktigt att vara noga med eko:t så man gott kan njuta av pussar trots att man nyligen smort in sig t.ex.

2013-01-12 @ 21:28:25
Postat av: ida

Hei!
Jeg abonnerer på nyhetsbrevet nå, så mange deilige produkter! Om jeg hadde vunnet hadde jeg kjøpt vaskemidler, kanskje det hadde gitt meg inspirasjon til å ta vårvasken på studenthybelen min... Og et voluspa-lys, de lukter himmelsk, og hadde gitt meg litt "lyx-feeling" når jeg skal lese til eksamen. Krysser fingrene (holder tummarna)!

2013-01-12 @ 22:09:46
Postat av: Ida Bengtsson

1. Gillar FB- sidan.

2. Åh, jag hade köpt massa doftljus från VOLUSSPA!! Jag älskar dem! De får mig att må bra! Min sambo tycker att vi ska spara pengar nu inför husköp...när man är inredningsintresserad är det svårt att spara pengar, ja helt omöjligt egentligen! Men ett presentkort hade hjälpt mig på många olika vis =)

2013-01-12 @ 23:39:32
Postat av: Lotta

1. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet

2. Jag hade köpt massor av fina tvålar från L:a Bruket sen hade jag köpt lyxigt tvättmedel (kulört och bomull) (Siden och ull)från Maison Belle. Det luktar så gott med härliga tvålar. Kläderna hade doftat ljuvligt med dessa tvättmedel, sen hade man även kunnat få bort svåra vinfläckar med ett av tvättmedlen.

2013-01-12 @ 23:56:40
Postat av: Thomas

1. Jag har reggat mig för nyhetsbrevet
2. Jag hade smällt vartenda krona på Voluspa-ljus, helt klart den bästa produkten som finns för sinnesro!

2013-01-13 @ 09:16:18
Postat av: Monica Björklund

1. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet, FB har jag inte.
2. Av hela mitt hjärta skulle jag vilja vinna och ge detta till min syster. Hon har en liten tjej på 2 och ska ha barn i dagarna. I julklapp fick hon L:a Brukets diskmedel med citrongräs/rosmarin av mig och hon älskar det! I samma veva sa hon just att det kan hon inte köpa igen med tanke på mammaledigheten och att "hålla" i pengarna. Jag skulle önska att hon fick lyxa till det lite nu när hon är hemma på heltid. Dessutom tycker henne man att designen är jättesnygg, inte alla män som tänker på sånt.
Mvh Monica

2013-01-13 @ 10:16:22
Postat av: Martina

1. Yes, jag prenumererar på nyhetsbrevet!
2. Jag skulle köpa en massa olika doftljus för hela slanten. Det här är ju ett perfekt tillfälle att få prova på och hitta en favorit, så det skulle jag göra :)

2013-01-13 @ 12:43:25
Postat av: Cecilia Besserer

Gillar på facebook och prenumererar på nyhetsbrevet.

Varenda krona skulle gå till doftljus = bästa sättet att bota vinterbluesen. Värme och sköna dofter som överlevnadsstrategi
liksom. Tänk att få välja inte bara ett (snudd på omöjligt) utan några (!) av L:a Bruket och Reunions ljus. Åh!

2013-01-13 @ 15:27:47
URL: http://thebravebrand.se
Postat av: Malin

Jag har skrivit upp mig på nyhetsbrevet.
Om jag har tur och vinner skulle jag inhandla en av de fina tvålarna från L:A Bruket eller kanske ansiktsscruben. Något som ger mig vardagslyx är vad jag ebhöver just nu.

2013-01-13 @ 19:19:55
Postat av: Pia

Jag gillar på fb.

Om jag vann ett presentkort skulle jag shoppa loss bland doftljusen från Voluspa! Jag har alltid doftljus tända hemma, men Voluspa är ett märke som jag aldrig testat tidigare, men som jag hört mycket bra om, så då skulle jag passa på.

2013-01-13 @ 21:44:25
Postat av: SjungandeMamman

Hejsan hej!

Naturligtvis gillar jag på Facebook (som SjungandeMamman)

Om jag vann skulle jag köpa massor med olika varianter av doftljus och en del rengöringsprodukter! Jag älskar mitt hus och vi har totalrenoverat det med stor kärlek. Jag tycker att mitt hem förtjänar att städas med snälla produkter och alltid få dofta ljuvligt av härliga ljus!

2013-01-13 @ 22:06:06
URL: http://www.sjungandemamman.com
Postat av: Erica

Har gillat fb-gruppen. Jag skulle köpa skrubb på la bruket, doftljus och hundschampoo till min fyrbenta följeslagare <3

2013-01-13 @ 22:10:11
Postat av: Maria

1. Nyhetsbrev
2. Det vore en dröm att få vinna kunna shoppa loss bland en favorit Voluspa och unna mig att testa L:A Bruket som jag hört ska vara bra produkter men aldrig testat.

2013-01-13 @ 23:04:33
Postat av: Charlotte M

Hej! Jag är med och tävlar! Har precis fått klart våra badrum som vi renoverat och lite nytt dit skulle göra mig så glad!!! Har gillat på fb och signat upp för brevet.

Jag skulle välja precis de produkterna på bilden. Lilla bruket tvålar och doftljus. För att jag ÄLSKAR lilla brukets produkter! Doftar gott. Känns lyxigt. Och snygga förpackningar samt bra innehåll! :) Även Voluspa doftljus är jag nyfiken att testa! Såå snygga ljus och askar. Skulle vara pricken över i inuti nya badrummen!!!!

2013-01-14 @ 14:22:46
Postat av: Joachim Björklund

Jag är en kille på 20år som bor hemma och pluggar ekonomi på Handels i Göteborg.
Om jag vann så skulle jag vilja ge min mamma ett presentkort för det är hon verkligen värd! Hon gör mycket för mig och min bror. Nu när jag pluggar och det är många tentor på gång så hjälper hon till med markservicen så jag kan koncentrera mig på studierna. I julkalpp fick hon 1 tvål och ett diskmedel från Lilla Bruket som hon tycker väldigt mycket om och det är inte ofta hon köper så dyrt diskmedel, men hon gillar detta jättemycket! Ljus är också något hon tänder varje dag. Att få ge mamma ett presentkort hade betytt mycket för mig.
P.S. Det var min flickvän som tipsade om tävlingen för hon vet vad min mamma gillar och har även hört mamma säga när vi diskar "ta inte så mycket, det ska räcka länge".
Jag har FB så där har jag gillat!
Mvh Jocke

2013-01-14 @ 19:01:07
Postat av: Ardina

Det är ju alltid toppen,
att få handla i Agnes Amelia shopen.
Med Maison Bell allrengöring hela huset skiner,
sprider dofter av lavendel och apelsiner.
Jag använder Brukets ansiktsskrubb med välbehag,
och njuter av mitt salta bad.
Ett litet doftljus lyser där jag ligger och myser!

2013-01-14 @ 19:20:57
Postat av: Karin L-V

1. Har anmält mig till nyhetsbrevet!
2. Om jag hade tur skulle ja välja maison Belle, då skulle skur bli kul o hemmet skulle se ut som i Elle:)

2013-01-14 @ 20:14:24
Postat av: Emser

Hej Frida och tack för en oerhört inspirerande blogg!

1. Jag har gillat på FB
2. Jag anser att var människa är värd att ibland kunna unna sig det lilla extra. Utan att känna skuld för att det eventuellt är "onödiga" saker man lägger pengar på. Jag är själv mammaledig student och kan det där med dåligt samvete allför väl. Jag är vääldigt svag för fina flaskor och skulle köpa på mig ett par från Lilla Bruket.

Lycka till med det nya liv som snart står framför dig! Fantastiskt är ordet!

Kramar

2013-01-14 @ 22:22:56
URL: http://emsersrosa.blogspot.com
Postat av: A.

1.) Jag är inte medlem på FB, men däremot har jag med på listan över nyhetsbrev.

2.) Om jag skulle vinna så skulle jag ge mitt presentkort till min mamma, för hon är en så otroligt snäll människa och alltid skämmer bort vänner och människor i sin omgivning, men hon glömmer ofta bort sig själv! Så jag tycker att hon skulle vara väl värd ett presentkort hos fantastiska Agnes Amelia och jag kan lova att hon skulle frossa i en massa härliga doftljus.

2013-01-15 @ 18:23:18
Postat av: Malin

1. Prenumererar på nyhetsbrev
2.Om jag vann skulle jag unna mig produkter från LA:Bruket, varför? Jo ,mitt saldo på kontot är för tillfället på 0:- och jag kan inte annat än drömma om dessa produkter som är förpackade i för mig väldigt tilltalande förpackningar. Min vintertorra hy skulle verkligen behöva fräschas upp med salta bad, skrubb, härliga tvålar och krämer. Lite härliga doftljus skulle dessutom förhöja i mitt hem. Jag vill så gärna testa dessa produkter!!

Hälsningar en vintertrött och sliten småbarnsmor

2013-01-15 @ 18:52:47
Postat av: Camilla

Jag skulle välja doftljus för välbefinnande och ansiktsvård.

2013-01-15 @ 20:15:16
Postat av: Camilla

Jag gillar sidan på Facebook och anmält mig för nyhetsbrev.
Jag skulle välja doftljus för välbefinnandet och ansiktsvård.

2013-01-15 @ 20:17:03
Postat av: Johanna Kenas

Jag gillar redan på FB, underbar butik!

Jag skulle nog köpa upp ett lager av julstädningssprayen från Maison Belle, för att sprida naturlig väldoft i hemmet året runt, älskar doften av kanel och apelsin!

Sen skulle det nog bli några kroppsvårdsprodukteroch Reunion Weddings sojavaxljus att sprida värme, lugn och glädje med, men som inte förändrar den härliga doften hemma.

2013-01-16 @ 09:24:39
URL: http://www.xn--frort-jua.se
Postat av: Kristin

1. Jag gillar facebooksidan och prenumererar på nyhetsbrevet! :)
2. Skulle välja något till badrummet, ett kit, som tillsammans skulle bli ett litet minispa! Jag tänker mig några tvålar och skrubb från L:A bruket och något doftljus från Voluspa! Till mig själv för att jag helt enkelt är värd det. Jag har slitit och stressat en hel del på senaste tiden och det var länge sedan jag skämde bort mig själv eller överhuvudtaget unnade mig lite lyx och avkoppling i vardagen!

2013-01-16 @ 09:36:37
Postat av: Sandra

1. Oh ja!

2. Om jag vinner skulle jag välja ett av de doftfria ljusen. Det är nämligen så att en kär liten vän har sin födelsedag runt hörnet och hon ÄLSKAR ljus men är dessvärre extremt känslig mot dofter. Och till mig själv hade jag valt diskmedel från L:a Bruket så att diskningen kanske blir liiiite roligare i alla fall. :)

2013-01-16 @ 11:17:31
URL: http://sandrabreden.devote.se
Postat av: anette nordin

Jag gillar o delar på fb och skulle köpa massor av L.A brukets tvålar bl.a,hoppas på tur! <3

2013-01-16 @ 11:19:37
Postat av: Titti skarp

hej
jag gillar sedan förut
skulle köpa på mig ett gäng doftpinnar skulle vara spännande att prova
gillar och delar
på fb
hoppas på tur
Titti skarp

2013-01-16 @ 11:24:00
Postat av: kicki Kronborg

Gillar redan på Fb förstås :-)

Jag skulle köpa flera olika massageoljor och några matchande doftljus. Detta skulle jag ha i mitt badrum så att när jag ska ha det riktigt härligt och avslappnat en dag, så skall jag tända ljuset, droppa lite olja i badvattnet och efter och härligt hett och doftande bar skulle jag smörja in hela kroppen och sedan bara gå runt och njuta. Eventuellt skulle jag ändå klä på mig om jag fick besökare förstås...

Hälsningar
kicki kronborg

2013-01-16 @ 11:25:28
Postat av: Anette

1) gillar på Facebook sedan tidigare (Anette Kristoffersson) och har börjat prenumerera på nyhetsbrevet.
2) om jag hade turen att vinna skulle jag i första hand satsa på Maison Belles diskmedel och rengöringsmedel. Skulle även vara kul att testa Voluspa och L:a Bruket också, har läst mkt om dem men aldrig provat tyvärr.

2013-01-16 @ 11:56:52
Postat av: Jessica L

1. Gillar sedan tidigare på fb Jessica Lund
2. Om jag vann skulle jag köpa lite "godsaker" till mig själv, mammalyx :)
http://www.agnesamelia.se/products/65-gardenia-colonia.aspx Doftljus inför badet.
http://www.agnesamelia.se/products/55-love-you.aspx En härlig tvål
http://www.agnesamelia.se/products/124-lappbalsam.aspx Läppbalsam
http://www.agnesamelia.se/products/57-milk-bath-powder.aspx och lite till att ha i badet

2013-01-16 @ 12:47:38
URL: http://tystatanke.blogg.se
Postat av: Berit Söllwander

Jag gillar Agnes Anelia på Fb och får nyhetsbrev.
Jag skulle köpa ett final ljus och badolja från Reunion. Jag vill ha till mig själv och så vill jag göra ett fint paket med ljus och olja att ge bort till en person som betyder jättemycket för mig.

2013-01-16 @ 13:05:04
Postat av: maria karlsson

1. Giilar FB sidan
2. Voulspa doftljus och maison belle tvättmedel.
Båda doftar underbart och tvätten blir ren och är snäll mor naturen.

2013-01-16 @ 13:50:20
Postat av: anna davidsson

1. gillat

2 jag skulle køpa rengøringsprodukter før det ær på tiden att någon kommer med något annat æn det som sæljs i butikerna. Plus før att det ær miljøvnligt och plus før de olika/annorlunda dofterna. Också hade det varit fint med något doftljus mitt i allt byggdamm:)

2013-01-16 @ 14:49:26
Postat av: stina liffner

Hej jag gillar redan deras fb.
Heter stina liffner.
produkterna jag skulle vilja vinna är;
http://www.agnesamelia.se/products/11-solmogna-hallon.aspx
http://www.agnesamelia.se/products/148-solmogna-hallon.aspx
http://www.agnesamelia.se/products/122-pearl-essence.aspx
http://www.agnesamelia.se/products/57-milk-bath-powder.aspx
http://www.agnesamelia.se/products/191-limetea-treemynta.aspx
http://www.agnesamelia.se/products/55-love-you.aspx
Blir tillsammanns 975

Varför jag skulle vina dom för jag älskar deras ljus oljor och allt annat. JAg skulle bli så himla glad om jag vann ljusen och det andra lite av sakerna är till mamma och syran :D. Det skulle verkligen vara kul att vinna , ooch priser på 1000 kr är inte biligt. Men kan du kommentera min blogg när du har dragit vinnaren?

2013-01-16 @ 15:19:37
URL: http://stinasmusikhemsida.blogg.se
Postat av: Anette Meg Carlsson

Jag är beroende, på ett positivt sätt med doftljus. Jag brukar använda Klinta ljus, så det hade det blivit om jag har turen att vinna.
Jag skulle gärna vilja prova Voluspa, mycket fina burkar till och även L:a bruket är jag nyfiken på.

Att ha en god doftljus hem är att komma "hem" och det är mycket lätt att bjuda in vänner på fika eller middag så de får god mat och på samma gång känna den goda doften av ljusen.

2013-01-16 @ 17:18:42
Postat av: Anna-Lena Näslund

1. Jag gillar er facebooksida
2. Jag prenumererar på erat nyhetsbrev
3. Jag skulle välja väldigt många produkter från både L:a Bruket då jag haft fördelen att få prova dessa genom en vän. De doftar ju så underbart gott här hemma när jag använt dem. Pga av allergier i familjen så är det ett självklart val för mig. Även produkter ur Malson Belle serien vill jag ha. Många härliga varor där.

2013-01-16 @ 19:11:44
Postat av: Karin Stjärnkvist

Gillar på fb.
Jag skulle bli så glad om jag kunde köpa nya doftljus, och produkterna från L:a bruket är jag så nyfiken på att prova. Tror de är bra för min känsliga hud.

2013-01-16 @ 20:54:14

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL