Tävla och vinn: Nytt sideboard från HansK

Nästa vecka vankas möbelmässa i Stockholm och på lördag (den 9 februari) är den öppen för allmänheten. Ta er en tur dit, speciellt till monter C04:31 där Hans K håller till. De introducerar nämligen en helt ny möbelkollektion som heter Rainbow, med stol, bord, sidboard och vitrin. Serien har en helt ny innovativ design b la på dörrhandtagen som har en speciell böljande form. För att fira lanseringen sponsrar Hans K veckans bloggtävling där du kan vinna ett nytt sideboard från just denna kollektion genom att svara på följande frågor i kommentarsfältet nedan. Du har 7 dagar på dig. Lycka till!

1) Hur skulle du möblera ditt hus med möbler från Rainbowkollektionen?
2) Vad för möbel skulle du vilja lägga till i kollektionen Rainbow förutom de delar som lanseras 2013?
 
Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Anett Sjöö. Hör av dig så löser vi vinsten till dig inom korg!

*Tävlingen pågår t o m. den 10/2 2013 kl, 12.00. Ett sideboard ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av HansK. Deras beslut kan ej överklagas.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag ser verkligen fram emot möbelmässan, det ska bli så kul och inspirerande. Ska spana in Hans K monter, bra tips! :)

Jag designar och syr egna fotokuddar med mina motiv tagna ifrån vår vackra natur. Driver en textil inredningsblogg, gå gärna in och kika!

Varma hälsningar
Linda Lundin

Postat av: Anett Sjöö


Till vårt nya hus, med kök och vardagsrum i ett, så passar det vita bordet med gröna stolar fint in. Sittdyna Tahiti så vacker ut, den passar med, tillsammans med ett vitt sideboard.

Jag skulle gärna se smäckra barstolar i kollektionen.

2013-02-03 @ 13:10:30
Postat av: Britta

1. Så att möblerna verkligen syns. Den här kollektionen är ju helt underbart vacker och ska absolut inte "dränkas" med för många andra intryck.

2. Helst skulle jag vilja se en lekfull byrå/skåp, med lådor och skåpsdörrar i olika storlekar.

Tycker den här kollektionen är Hans K snyggaste, dörrhantagen är wow! Den kommer garanterat bli en tidslös klassiker.

2013-02-03 @ 13:28:55
Postat av: Mia

1. Har en hall som är svår att få till, dock skulle sidebordet passa väldigt bra där.
2. Sovrumsmöbler sombyrå, garderob, sängbord.

2013-02-03 @ 14:21:42
Postat av: Ellinor

1. Matbord och stolar behöver vi till vårt stora, kombinerade matrum/vardagsrum och Rainbow-kollektionens bord och stolar i oljad ek är precis vad vi söker efter! Jag skulle inte tacka nej till sideboardet heller att ha det finaste porslinet i, även det placerat i vardagsrummet.

2. En snygg byrå eller ett soffbord skulle vara trevligt som komplement.

2013-02-03 @ 14:42:37
URL: http://myransmemoarer.blogspot.se
Postat av: Sara

1) Hur skulle du möblera ditt hus med möbler från Rainbowkollektionen?
Så svårt att välja. Jag skulle nog i första hand vilja ha en sideboard, som jag tänkte ha som mediamöbel, så otroligt fin och lekfull, samtidigt som det ju finns glas som gör att man kan nå decodrar och stereo med fjärrkontroller!

2) Jag tycker det skulle kunna skapas en fantastiskt vacker fåtölj med klädd sits och rygg. Men med fin träram och armstöd.

2013-02-03 @ 14:45:02
Postat av: Sophie

MORGONDIS.blogg.se Kika gärna in på min blogg, uppdateras flera gånger om dagen :)

2013-02-03 @ 14:59:52
URL: http://Morgondis.blogg.se
Postat av: Anna J

1. Hur skulle du möblera ditt hus med möbler från Rainbowkollektionen?

Vilken bra ursäkt för att göra om i mitt kök! Jag skulle välja ett bord i ek (det mindre) och fyra vita stolar. Tror att blandningen av naturfärgat och vitt kan skapa en fin kontrast. Sen skulle ett sideboard i ek passa som handen i handsken nedanför fönstret.
Mina vänner kommer att bli gröna av avund när de får se denna extreme makeover av mitt kök!

2. Vilken möbel skulle du vilja lägga till i kollektionen Rainbow?
Några små avlastningsbord med samma mjuka linjer.
Gärna en variant av serien i grått.

2013-02-03 @ 15:00:20
Postat av: mia

jag skulle möblera vår stora hall med sideboard och stolar och bli glad varenda dag jag kom hem!
en bokhylla skulle jag gäena se som ytterligare en möbel i serien.

2013-02-03 @ 15:20:43
Postat av: Camilla A

1. I vårt nya hus skulle hela Raninbow kollektionen sitta som en smäck! Hade valt den i oljad ek eftersom det är möbler som, liksom ni beskriver, kan ärvas och nötas..och detta görs nog snyggast i ek. Gärna det stora bordet och stolarna med svart skinnsits och det vackra vitrinskåpet till våra Ittalaglas.. Sideboarden hade jag nog ställt under vår tv som är inbyggd i väggen.
2. Ett smäckert soffbord i samma stil som matbordet.

2013-02-03 @ 15:45:52
URL: http://www.vastrahagen.blogg.se
Postat av: Cecilia H

1) Jag skulle helt enkelt fräscha upp. Plocka de vita stolarna för att ljusa upp köket (som nu har både ekbord och -stolar. Schysst att mixa just ek och vitt. Sedan skulle jag direkt norpa vitrinskåpet (men både glas och täckta dörrar) då min mans whiseyintresse har blivit stort och han gärna skulle ha en snygg möbel att fronta alla snygga flaskor i (och detta skåp skulle ena våra åsikter... Ett sobert skåp som visar lagom mycket, men ändå går att styla så att det blir lite fräckt!).
2) Jag har länge letat efter ett snygg och smart sidobort där man kan lägga lite tidningar, en liten blomvas o s v på. Alltså bredvid en fåtölj eller stående lite fritt mellan de stora möblerna. Tror att dessa designers verkligen har öga för form och känsla och säkerligen skulle kunna hitta den rätta känslan för denna lilla men praktiska möbel!

2013-02-03 @ 15:54:50
Postat av: Elisabeth Persson

Hej,

1) Jag gillar vitt, och hade därför valt allting i vitt: matbord, sideboard, vitrinskåp och stolar, men brutit av med tahiti-kuddarna på stolarna.
2)Lite mer "rejäla" stolar, kanske tom fåtölj.

2013-02-03 @ 16:04:13
Postat av: Kajsa

1. Jag skulle möblera min dotters rum med ett högt vitt skåp från rainbow serien. Perfekt att "visa upp" leksaker eller egenskapade legoskapelser i skåpen med glasdörrar och att förvara andra leksaker dolt bakom i resten av skåpet.
2. Jag tycker att serien enkelt skulle kunna kombineras med ett mindre vägghängt skåp i samma stil som sideboarden. Det skulle bli en möbel som kan fungera i alla hemmets rum.

2013-02-03 @ 16:09:20
Postat av: Karin Stjärnkvist

1. Jag skulle vilja möblera med det stora ekbordet och 6 ekstolar med svart lädersits. Sidebordet passat bra i anslutning till matplatsen. Med lite färg i mattan, väggdekorationer, prydnadsföremål och gröna växter till det blir matplatsen perfekt.
2. Några satsbord skulle jag vilja se i samma serie, och gärna att möblerna även finns i en ljusgrå färg.

2013-02-03 @ 16:14:16
Postat av: Brysselkakan

1. Jag skulle inte möblera mitt hem utan min ena son hem! Hans kök behöver ett lyft när det gäller möbler...
2. En serveringsvagn!

2013-02-03 @ 16:49:13
URL: http://brysselkakan.wordpress.com
Postat av: Annika

1. Är just nu i färd att göra om vardagsrummet och soffan är beställd. Föll direkt för det vackra vitrinskåpet som kommer göra sig perfekt mot våra andra möbler i ek.

2. Letar också efter ett soffbord men ej hittat något som passar perfekt därför skulle jag vilja komplettera med ett soffbord i serien.

2013-02-03 @ 16:52:50
Postat av: Anneli Edvinsson

1. Våra möbler i vardagsrummet vill vi byta ut. Byggde hus för 2 år sedan men möblerna från förra stället fick följa med hit, men nu är det dags att förnya
2. En TV-bänk skulle passa bra tycker jag

2013-02-03 @ 17:14:02
Postat av: Linda

1. Jag skulle inreda med det underbara matbordet, matcha det med isdeboardet och några stolar som nog dock skulle få samsas med våra befintliga.
Har ett gammalt egna hem 30-talshus och tror verkligen att huset och möblerna skulle gifta sig fint med varandra då jag tycker formspråket matchar så fint!!
2. Om jag skulle få önska en möbel till i serien så skulle jag önska mig en bänk som man skulle kunna plaera vid bordet/ i hallen/ som tv-möbel eller soffbord!!

2013-02-03 @ 17:46:07
Postat av: Jenny

1) Jag skulle placera det svartbetsade bordet plus en svart stol med vit sits i vårt svartvita arbetsrum, dessutom skulle vitrinskåpet vara perfekt för whiskeykollektionen och i mått passar det precis där jag vill ha det, bredvid den vitrappade öppna spisen där min svarta femtiotalsfåtölj står.

2) Ett litet bord för glas, gärna med den fina handtagslösninge även där så att det är lätt flytta att eller en serveringsvagn att placera bredvid fåtölj eller matbord.

2013-02-03 @ 18:04:36
Postat av: Nickan

1: vårt allrum saknar vettiga möbler idag. Ett matsalsbord och stolar till det skulle göra susen.

2: En bänk som kan utnyttjas till matbordet när man har många på besök och när båda skivorna är på plats i bordet. Det skulle jag vilja se i sortimentet. Här hemma skulle bänken kunna stå i hallen när man inte har en massa gäster eller kompisar hemma som ska äta.
Bänken skulle gärna få ha någon förvaring i sig som går i stil med de andra förvaringsmöblerna i serien. Då blir den en riktig storsäljare tror jag :-)

2013-02-03 @ 18:15:28
Postat av: M Ljungholm

1. Det svartbetsade matbordet hade passat perfekt och bundit ihop matsal & TV-hörna där svart & ek går igen.

2. En vägfast hylla, ett högre sideboard utan dörrar och sängbord hade passat bra i denna kollektion tycker jag :)

2013-02-03 @ 18:22:34
Postat av: Sofia

Hej,
1. Vad som är roligt här är att vi (jag och min man) i över ett år har letat efter en sideboard till vårt hus. Huset är byggt i början av 70-talet med, en för den tiden ovanlig, öppen planlösning. I vårt kombinerade matrum/vardagsrum (med en sagolik utsikt över Kullaberg!) har vi just nu en soffa stående vid en vägg, men den ska snarast möjligt bytas ut mot en sideboard. Vi har bara inte hittat någon ännu, förrän nu...!
2. Jag är en sucker för bänkar/kökssoffor. Jag hade gärna sett någon slags bänk i lite samma smäckra stil som soffbordet. Tänk vad snyggt det hade varit med stolar på ena sidan matbordet och en bänk på andra!
Ha det!
Sofia

2013-02-03 @ 18:31:27
Postat av: Ebba och Celia

Skulle vara jätte kul om du skulle kunna kolla in på våran blogg! Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer

2013-02-03 @ 19:10:09
URL: http://Ebbaochcelias.blogg.se
Postat av: JEANETTE

1.SOM GULD VID REGNÅGENS SLUT BLIR HEMMET ETT PALATS
I VARDAGSRUM HAR SIDEBOARD OCH VITRIN SÅ FIN KALLATS
OCH BORD OCH STOLAR I KÖKET SAMLATS
HÄR KAN DE PRYDA SIN PLATS
NÄR RAINBOW FRÅN HANS K TAR SATS

2. NÄR JAG FÅR ÖNSKA EN TV-BÄNK KAN GRÖNSKA

2013-02-03 @ 19:12:15
Postat av: Amica

Wow vilka inlägg. Kämpa på =)

2013-02-03 @ 19:16:19
URL: http://hybrisa.blogg.se
Postat av: pysseliten

1 Jag skulle ha den i köket stå vid braskaminen ,då jag även skulle förvara alla mina tallrikar och glas i den .Och även behålla mitt ek bord som snart ska in .
2 jag skulle vilja se en bra förvarningmöbler för ved ,som är så fint att ha inne .

2013-02-03 @ 19:21:27
Postat av: Ignatius

Jag har haft ögonen på Hans K och formgivaren Markus Johansson sedan jag först såg pinnstolen Zigzag, en i mitt tyckte utsökt modern klassiker. Jag älskar möbler i massivt trä som är designade med en twist och Hans K fångar återigen mitt intresse med nya kollektionen Rainbow som är tidlös, praktisk och kul. Jag avgudar de gröna stolarna och skulle kombinera dem med det vita matbordet med de vackra snedställda benen och ställa dem i burspråket mitt vitkaklade kök. Om kollektionen skulle kompletteras tycker jag att en stapelbar pall i samma runda formspråk skulle vara ett fint tillskott.

2013-02-03 @ 19:25:18
Postat av: Linda

Nu tar vi ut svängarna: det blir nya möbler i matsalen med vitt matbord, blandade färger på basen av Rainbow stolarna men alla med tahiti klädd sits och pricken över i, grönbetsad sideboard. Ursnyggt!

Jag skulle vilja se en sänggavel.

2013-02-03 @ 19:36:11
Postat av: Helena

Såååå snyggt! Om jag skulle få drömma hade jag möblerat vår matdel i huset med Rainbow i ek. Det stora ekbordet, 6 stolar med lädersits och så ett sideboard med blandade luckor av trä och glas (super att man får med båda typen av luckor med så att man kan förändra med tiden!!).
Skulle jag få lägga till en möbel i serien så skulle det bli en karmstol, kanske även med klädd rygg, för att sitta ytterligare lite mer bekvämt och låta timmarna flyga i väg med goda vänner även efter att middagen tagit slut!

2013-02-03 @ 20:05:09
Postat av: Pernilla H

Jag skulle (äntligen) kasta ut det ärvda bordet med tillhörande stolar och få något jag själv valt. Bord och stolar i ek var underbara och ser väldigt bekväma ut. Sen skulle jag slå till på det nätta vita vitrinskåpet. Har varit på jakt efter ett skåp länge nu, senast idag var vi och kollade. Trodde jag bestämt mig men får nog fundera igen...

Jag skulle vilja ha ett långt sideboard, sisådär 2 meter som man kan använda som tv- möbel. Sideboard är ju lite högre och gör sig perfekt som tv-möbel

2013-02-03 @ 20:22:22
Postat av: Ann-Louis Andrén

Vilka fantastiska möbler, jag älskar Rainbow.
Helst vill jag ha en möbel i varje rum. Men prio ett blir:
1.Rainbow bord 162 i vitt med vita stolar och grå sits skulle ljusa upp vårt matrum och förändra hela vårt hus. Vilken lycka med många vänner, god mat och mycket prat. Där skulle vi sitta i timmar.
2. Saknar någon slags lång, låg bänk som kan användas i hallen som sittmöbel eller vid fotändan av sängen eller som en låg avställningsyta för tex. böcker och tidningar. Man skulle kunna ha dynor eller kuddar på den för bra sittkomfort som lätt kan tas bort om man vill använda den som bord.

2013-02-03 @ 20:25:08
Postat av: Desiree

1. Med vitt långbord och vita stolar med grå dynor. Vitt vintrinskåp intill. Och så förstås lite gröna växter såsom olivträd och myrtenträd, samt små ljuslyktor i exv pastelltoner. Det hade varit superfint :)
2. Om möjligt så tror jag man med fördel skulle kunna komplettera serien med Arka-liknande fåtöljer. Dvs även göra stolarna likt Arka loungechair, för kompletterande fåtöljer vid exv vitrinskåpet eller sideboarden i vardagsrummet.

2013-02-03 @ 20:31:36
Postat av: Malin K

Vilka harmoniska möbler.. Wow. Jag ser verkligen att de hör ihop och för mig lyser de harmoni.

1.) Jag skulle välja ett sideboard och ett vitrinskåp. Sen skulle jag råka provsitta stolarna och antagligen känna att de inte bara är snygga utan även är sköna att sitta i och ta en funderare och titt i plånboken..

2) Det skulle vara fint med nätta små sängbord/hallbord med samma fina vinkel på benen. Detta för att ta med sig känslan i fler rum.

2013-02-03 @ 20:48:26
Postat av: Anette Meg Carlsson

1. Jag älskar vitt. Om jag fick möblera med Rainbow i mitt hem så skulle jag ställa det i husets hjärta.
Det är mitt i stora rummet och jag skulle ha Rainbow bord162, Rainbow stol bas vit 4 st eller 6 st, Rainbow vitrin vit för att kunna ställa alla fina vin-glas, champange-glas och vinkaraffer.

Självklart skulle jag bjuda hem vänner "stup i kvarten" på middag och fest, passar perfekt att äta vid Rainbow bord.

Jag saknar en pall. Min pall som jag har hemma använder jag ständigt och jämt. Upp i skåp för att hitta saker och så ner igen.

2013-02-03 @ 21:08:41
Postat av: Camilla Palm

1. jag skulle välja ett ljust hem men stora fönster där man kan möblera en fin matplats som går i ett med en vacker natur. Så att man har förlängt rummet men att man känner en värme inomhus med rainbow-serien. Där skulle jag välja att använda bord och stolar, samt vitrinskåpet. dukningen skulle bestå av naturmaterial och glas.

2. Jag tycker det saknas en fotölj och en hallmöbel. det går ju att ha sidboard i hallen men inte lika praktiskt som det skulle vara om man designade den just för en hall.

hannacamillapalm@gmail.com

2013-02-03 @ 21:34:35
URL: http://camillap.blogg.se
Postat av: Caroline

1. Eftersom vi i skrivande stund är ute och letar efter nya snygga och stilrena möbler till matrummet, så skulle bord och stolar passa som handen i handsken hemma hos oss.
2. Ett matchande soffbord och tv-bänk/byrå liknande möbel skulle passa. Det och en pall eller fåtölj liknande stol som skulle kunna agera som extra sittplats vid behov.

2013-02-03 @ 21:36:35
Postat av: Emma W

1. Jag skulle möblera hela vardagsrummet med dessa möbler. Jag älskar matbordet och de rundade stolarna till, tidlösa klassiker helt klart. Matbord, stolar och sideboard i samma stil lyfter hela min tillvaro.

2. Jag saknar en barnstol, hög variant med samma rundade stolsrygg. Det finns så få snygga barnstolar!

2013-02-03 @ 22:11:29
Postat av: Emma Johansson

1) Jag skulle möblera om vår lägenhet helt och hållet (så mycket det går på 40 kvadrat ;) och låta det präglas av de svartbetsade möblerna- skulle göra sig snyggt mot svartbetsat golv och vita väggar. Jag skulle krydda det hela med några grönbetsade stolar.

2) En liten serveringsvagn a la 50-tal skulle sitta mycket fint till de i övrigt 50-talsinspirerade möblerna.

2013-02-03 @ 22:38:39
URL: http://whatdecoratesmyday.blogg.se/
Postat av: Annelie

En riktigt tjusig serie!

1. Den vita sideboarden skulle verkligen lätta upp vårt lilla TV-rum med den svart strama skinnsoffan på nedervåningen där det mesta går i svarta, vita, bruna, gråa och beigea toner.

2. Jag skulle vilja se en byrå eller ett avlastningsbord som komplement i denna serie.

2013-02-03 @ 22:42:13
URL: http://dansbanegatan.blogg.se
Postat av: Tomas

1. Jag tycker ett kök ska ha en naturlig ton men ändå vara rustikt. Därför skulle jag välja det stora svarta matbordet med svartblästrade stolar med gråmelerad klädsel till.
2. Varför inte ett spegelbord till hallen? Jag skulle gärna se att någon tog fram ett som känns som ett sånt som farmödrar har, men med en lite modernare touch.

2013-02-03 @ 22:46:39
Postat av: Anna andersson

1.inflyttning till våran nya lägenhet,placeringen vid vattenbrynet,där skulle era möbler bli som smycken i det nya köket.Som man följer alla årstiderna utanför kan man åldras med ekbordets mjuka former , stolarna till med svarta tyget eller det gröna Tahiti dynan.
2.ett lika vackert sidebord att ställa färska blommor på. Stilrent och tidlöst.
3.otroligt vackert sortiment.roligt att få se

2013-02-04 @ 00:30:32
Postat av: charlotta hellström

Vad snyggt, jag har blivit kär i en möbelserie om det är möjligt att bli det. Så "enkelt" men så vackert.

1. Jag skulle mordenisera mitt lantliga kök med hela serien, bord och 8 stolar, så att vi åtminstone har en extra. Det skulle ge mitt kök det lyft det så väl behöver.
2. Ett klaffbord skulle jag vilja se, det skulle till vardags fungera som ett sideboard där man kan ha lite blommor, ljus och en vacker skål med frukt. Till fest skulle det användas som förlängning till bordet.

Hoppas på tur

Charlotta Hellström

2013-02-04 @ 06:32:13
Postat av: Frida Svahn

1) Mina stolar är köpta på loppis och jag har blandat olika modeller, nu håller alla på att gå sönder på olika sätt. För att få matplatsen mer personlig skulle jag vilja blanda göna och svartbetsade Rainbowstolar runt ett svartbetsat bord ur samma serie, gärna den större modellen 162x100 så att vi kan vara många. Själklart skulle jag gärna även ha ett snyggt vitrin ur serien Rainbow också. För att få enkelhet skulle jag välja träsitsar på alla stolarna.
2)
– Tavelram
-Sideboard som är mer öppet
-Smalt högt skåp för förvaring, där man kan ställa flera på rad för att få så stor förvaring man har plats med eller behöver.

2013-02-04 @ 08:13:47
URL: http://fridasvahn.se
Postat av: Marie

1. Jag skulle inreda vårt vardagsrum/kök i det svarta utförandet, stiligt! Sugen på att köpa hela serien. Passar utmärkt i vårt nyinköpta 50-talshus.

2. Jag saknar snygga hallmöbler, så en snygg sittbänk eller telefonhylla till hallen skulle vara på sin plats.

2013-02-04 @ 08:29:22
Postat av: Johanna

1. Jag skulle ha den sideboard i ek i vardsgarummet och bord & stolar i köket för att knyta samman rummen.
2. Jag tycker att de även skall tillverka en mediabänk med flexibla hyllplan och hål för sladdar m.m. & luftströmmar på baksidan.

2013-02-04 @ 10:24:50
Postat av: Christine Carlström

Jag skulle inreda med Enter byrå i barnrummet och en mysig fåtölj till. Gärna vit byrå, röd fåtölj med ett mårkgrött lammskinn under fötterna där jag kan sitta och amma.

Jag önskar att det fanns ett snyggt skötbord och byrå i ett. Jag gillar inte de stora och otympliga skötborden som finns idag. Gärna en byrå med en funktion som en skärbräda man kan dra ut. När man är klar åker den in igen och blir en snygg byrå! Bra lådor och förvaring för blöjor, tvättlappar osv ovantill och byrålådor man kan ha kläder i nedtill. Tror det hade sålt som smör i solsken, då många bor i lägenhet och har det trångt med utrymme. Här får man 2 i 1 möbel.

Hälsningar Christine Carlström

2013-02-04 @ 10:30:28
Postat av: Math

1. Jag skulle välja det oljade ekmatbordet tillsammans med stolarna och ställa det i vårt nymålade kök. Oljad ek och färgen petroleum passar ju som handen i handsken!
2. Jag skulle vilja ha en kökssoffa i samma stil som stolarna.

2013-02-04 @ 10:39:52
Postat av: gunilla

1. alla delar skulle jag kunna tänka mig i min nya kommande lgh. behöver nytt stort matbord, sköna stolar till, vitrinskåp och sideboards. Ska nog ta en sväng förbi möbelmässan på lördag. det som jag kommer att behålla från mina gamla lgh är sängen och en teakbyrå.

2. jag saknar ett väggskåp/vitrinskåp, hög matstol till barn samt karmstol.

2013-02-04 @ 10:45:12
Postat av: Annica

1. Skullevilja ha alla möbler tillsammans med den nuvarande pojkvän när vi flyttar ihop. Skulle vara skönt och börja om med nya möbler.

2. Fotölj kanske? ;)

2013-02-04 @ 12:58:23
URL: http://anniicanilsson.blogg.se
Postat av: Jenny

1. Jag skulle möblera mitt vardags/matrum med det vita matbordet med svarta och blå stolar till. Dessutom skulle jag matcha matsalsmöbeln med det svarta vitrinskåpet och ett svart sideboard.

2. Jag skulle vilja se barstol, byrå, soffbord samt en hög barnstol i denna serien!

2013-02-04 @ 13:39:32
Postat av: Elin


1) Hur skulle du möblera ditt hus med möbler från Rainbowkollektionen?

Oh, hade jag möjlighet skulle jag först och främst plocka bort allt i mitt hem, och plocka tillbaka mina favoriter; min soffa, mitt köksbord och mitt skrivbord. Dessa skulle jag blanda med Rainbowkollektionen. Köksstolarna i grönt för att få färg i matrummet och matcha med en löpare i samma färg. Vitrinskåpet i vitt skulle hamna bredvid så att man SER alla fina vinglas och tallrikar som jag nu bara gömmer i skåpen. Den vita (eller ska jag kanske välja den svarta?) sideboarden får ersätta vår nuvarande klumpiga hallskänk från "valfritt-stort-varuhus".

2) Vad för möbel skulle du vilja lägga till i kollektionen Rainbow förutom de delar som lanseras 2013?

En byrå i samma stil som sideboarden hade kunnat komplettera i sovrummet. Eller en lägre tv-bänk med skåp - och framför allt: med luckor där bak, så man slipper såga sönder skåpet för att få igenom sladdarna! Det känns ok på en slit och släng-möbel. Men det är ju inte Rainbow!

2013-02-04 @ 13:43:27
Postat av: Emma A

1) Oj vilka vackra möbler! Jag hade valt det stora matbordet med sex stolar, helt i vitt men med svarta läderdynor. Sen hade jag matchat med den sjukt snygga sideboarden i ek vid väggen i vårt öppna kök/vardagsum där det nu är helt tomt och verkligen behövs en fin möbel, så att det passar ihop sådär perfekt utan att vara alldeles för matchat. Har ett par tavlor som väntar på att få komma upp på väggen som skulle passa ypperligt över detta. Om man får önskedrömma hade jag även satt in det fina vitrinskåpet i vitt eller ek i hallen, där jag kunde visa upp min begynnande fina samling av Stig Lindberg-porslin som nu står gömt i ett köksskåp.

2. Jag hade gärna sett ett skrivbord, gärna med lös hurts i den här kollektionen! Och kanske även barnmöbler - skulle passa perfekt i barnrummet med ett litet Rainbow-bord och två små stolar. Åh, och en växasäng! Letar febrilt efter en stilren växasäng i den här stilen, men det finns ju inte någonstans.

2013-02-04 @ 16:06:53
Postat av: Emma A

1) Oj vilka vackra möbler! Jag hade valt det stora matbordet med sex stolar, helt i vitt men med svarta läderdynor. Sen hade jag matchat med den sjukt snygga sideboarden i ek vid väggen i vårt öppna kök/vardagsum där det nu är helt tomt och verkligen behövs en fin möbel, så att det passar ihop sådär perfekt utan att vara alldeles för matchat. Har ett par tavlor som väntar på att få komma upp på väggen som skulle passa ypperligt över detta. Om man får önskedrömma hade jag även satt in det fina vitrinskåpet i vitt eller ek i hallen, där jag kunde visa upp min begynnande fina samling av Stig Lindberg-porslin som nu står gömt i ett köksskåp.

2. Jag hade gärna sett ett skrivbord, gärna med lös hurts i den här kollektionen! Och kanske även barnmöbler - skulle passa perfekt i barnrummet med ett litet Rainbow-bord och två små stolar. Åh, och en växasäng! Letar febrilt efter en stilren växasäng i den här stilen, men det finns ju inte någonstans.

2013-02-04 @ 16:07:38
Postat av: Emma A

1. Jag skulle välja det stora vita matbordet med sex vita stolar, tillsammans med svarta läderdynor - det skulle passa perfekt in i vårt kombinerade kök/vardagsrum med öppen planlösning som går i stilrent svartvitt och trä. Sen skulle jag ställa den supersnygga sideboarden i ek vid motsatt vägg, där det nu är helt tomt och verkligen behövs fyllas på med en vacker möbel. Det skulle göra intrycket sådär snyggt enhetligt utan att vara för övermatchat. Jag har ett par tavlor som står och väntar på upphängning som skulle passa perfekt ovanför. Och om man får drömma stort skulle jag också ställa in det snygga vitrinskåpet i ek i hallen, där jag kunde få visa upp min begynnande lilla samling av Stig Lindberg-porslin så den inte bara står gömd i ett köksskåp.

2. Jag skulle önska mig ett skrivbord i samma snygga stil, gärna med lös hurts med lådor att kunna välja att ha under. Barnmöbler vore också super, det skulle passa jättefint in i vårt barnrum med ett litet barnbord och två små barnstolar i Rainbow-stil. Och slutligen en växasäng! Har letat som en galning efter en snygg, stilren växasäng i trä, lite lagom retro men stilren och snygg. Tänk om det fanns en sådan i Rainbow-kollektionen, jag skulle köpa den direkt!

2013-02-04 @ 16:24:10
Postat av: Conny Eriksson

1. Vilken underbar möbelserie. Jag skulle älska att ha det svarta bordet med de svarta stolarna som matplats.

2. Min känsla är att vitrinskåpet och seriens sideboard skulle göra sig perfekt även i ett vardagsrum. Därför tycker jag att serien i framtiden också bör inkludera ett soffbord i liknande utförande som det fantastiska matbordet.

2013-02-04 @ 16:27:50
Postat av: Kajsa

1. Har i dagarna beställt ett vitt matbord som heter Edison, väldigt likt Rainbowmatbordet med sina något utstående ben, till vardagsrummet i vårt nyrenoverade hus. Därför skulle jag självklart välja det stora, härliga vita matbordet i kollektionen att placera framför öppna spisen hemma hos oss. Skulle välja svarta stolar med svart lädersits för att bryta av lite och för att det både är snyggt och praktiskt för en barnfamilj som min.
Har dessutom länge letat efter en snygg förvaringsmöbel till vårt kontor/lekrum. Möbeln ska fungera som förvaring av leksaker men också till pärmar, mappar och annat kontorsmaterial. Då rummet är väl synligt från vårt kök vill jag dessutom att den ska vara stilren, trendig och både kunna visa upp och gömma innehåll. Vitrinskåpet är den möbel jag letat efter och jag skulle placera tre stycken bredvid varandra längs väggen i kontoret/lekrummet som syns ifrån köket.

2. Mot vardagsrummets kortsida, tillika matbordets kortsida, skulle jag vilja placera ett sideboard. Det som finns i Rainbowkollektionen skulle kännas för stort och klumpigt så därför saknar jag ett lite nättare och något högre sideboard att ha där. På detta skulle jag ställa färska snittblommor, ljuslyktor och vår ipod-högtalare. Över sideboardet skulle en maffig oljemålning i varma röda toner hänga.

2013-02-04 @ 16:31:11
Postat av: Britta

1. På grund av platsbrist så har vi ett vardagsrum kombinerat med arbetsplatshörna där jag i så fall skulle möblera med matbordet Rainbow som arbetsbord och sen så använda stolarna som arbetsstolar. Kommer det gäster dukar vi snabbt om till "matsalsbord" Ett sideboard i vitt fylld med färgglada pärmar och inspiration skulle få få plats i vårt arbetshörn!

2. Ett lätt flyttbart brickbord finns det alltid plats för i ett multifunktionellt hem.

2013-02-04 @ 17:25:03
URL: http://signed-by-me.blogspot.com
Postat av: Eva

1. jag skulle möblera mitt vardagsrum med sideboard och vitrinskåp.
2. jag skulle gärna se ett soffbord i samma stil.

2013-02-04 @ 20:15:37
Postat av: Emma

1. Jag skulle möblera med sidboard och en vit stol i vår väldigt avlånga hall/korridor. Fint med en sittplats utanför badrummet och bra med ett lågt skåp att sätta en fin lampa på för att lysa upp då det inte finns några fönster där.
2. En karmstol vore fint.

2013-02-04 @ 20:24:45
Postat av: Frida Bergner

Jag skulle möblera mitt kök med den vita sidborden.
Det vita köksbordet.
De vita stolarna med gråmelerade sittdynor.

Ett väghängt vitrinskåp i samma still som sidborden skulle var fint att komplettera med.

2013-02-04 @ 22:52:22
Postat av: Janina

Till vårt i övrigt vita möblemang skulle jag komplettera med köksbordet och stolarna i ek för att ge matplatsen den varma känsla som bara trä kan ge.

Med en liten här hemma skulle det behövas mer utrymme för finsakerna så ett vitrinskåp som tillåter en att ha framme och kunna njuta det vackra på säkert avstånd från små fingrar.

2013-02-04 @ 23:52:09
Postat av: Lotte

Vilka stolar! Jag hade gärna bytt i både matrum och kök för en enhetlig look.

Ett mindre avlastningsbord att placera bredvid soffa och fåtölj. Gärna med "brickbordsfunktion".

2013-02-05 @ 00:09:24
Postat av: Michelle

1. Flyttade för två månader sen. Är nästintill klar. Jag hade gärna velat byta ut mitt gamla,slitna köksbordet mot det vita rainbow bordet och stolarna tillsammans med de runda sitsen nature gråmelerade. Det hade varit pricken över i:et. Dessutom står min hall och gapar. Helt naken. Inga möbler, då jag inte har hittat någon som fallit mig i smaken. Hans K sideboard hade gjort susen i min hall :)

2. I mitt lilla sovrum hade jag kunnat tänka mig ett svängbord precis bredvid sängen.

2013-02-05 @ 00:14:18
Postat av: Jessica Sundberg

Jag vill slänga ut mitt gamla fula furuköksbord och byta ut det mot ett läckert matbord med matchande stolar.
Jag skulle gärna vilja ha en fin barnmöbel. Varför inte en våningssäng med vackra detaljer!

2013-02-05 @ 07:32:54
URL: http://familjensundberg.se/blog
Postat av: Madeleine

1. Stolar och bord skulle mer än gärna få flytta in hos mig. Jag har däremot en förkärlek för ask så...

2. En trären variant i ask istället för ek och kärleken är total!

2013-02-05 @ 09:44:35
Postat av: Frida Franckié

1. Jag skulle möblera hemmet med ett sideboard för samling av intryck och ting, och en stol bredvid för vila och kontemplation.

2. Nu när jag har chansen att välja så skulle jag lägga till en något mer lågställd och djupare variant av stolen som skulle fungera som en härlig loungestol/fåtölj. Tror nämligen att den möbeln med sitt mjuka formspråk hade kompletterat vilken soffa som helst på ett fantastiskt sätt!

2013-02-05 @ 10:28:15
URL: http://fridafranckie.se
Postat av: Maria

1. Jag skulle möblera mitt rum med ett stort svart bord och svarta stolar med grå sits och med en ljus matta till. Jag skulle ha valt ett vitt vitrinskåp eller sideboard till! Accessoarer som lampor, ljusstakar och skålar skulle få stå för färgklickarna!

2. Jag skulle utöka kollektionen med soffbord och mindre sidobord/soffbord som går i samma stil!

2013-02-05 @ 14:25:15
Postat av: Maria K B

1. Jag skulle pass på att äntligen byta upp det något skruffiga ärvda matbordet med tillhörande stolar i vårt vardagsrum. Där skulle det stora matbordet (150x100) stå med 6 vackra stolar till. Jag föredrar naturliga trässlag så jag skulle välja dessa möbler i ek och gärna det gråa tyget (nature) på stolsitsarna. Vilken njutning att få äta där!
En tillhörande låg sideboard skulle också passa perfekt. Det är en möbel som kombinerar mycket praktisk förbvaring med snygg design. De välvda handtagen är så läckra.
2. Jag hade gärna sett att ni utökade kollektionen med en karmstol. Den har så många bra funktioner. Jag tänker att man antingen kan ha dem till bordet eller som sittplats i kombination med soffa, soffbord, eller vid ett skrivbord. Lämpligen hade den funnits i samma träslag, färger och med samma valmöjligheter när det gäller val att sits.

2013-02-05 @ 15:23:26
Postat av: Cecilia

En otroligt fin kollektion! Jag gillar verkligen hur man kan bland de olika färgerna/träslagen och därmed skapa en enhetlig känsla i sitt hem, men ändå intressant och dynamiskt.

1. Vi ska flytta till en lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Som jag ovan beskrev skulle jag gärna vilja binda ihop rummen genom köksbord och stolar i köket, samt sideboard i vardagsrummet från kollektionen, men i olika träslag.

2. Jag skulle gärna se en mindre väggfast hylla som tex passar att ha ovanför sideboardet men även "för sig själv".

2013-02-05 @ 19:17:25
Postat av: Linda K

1 Jag skulle kasta ut mina gamla köksmöbler och inreda stilrent, en blandning av både gammalt och nytt. och ett snyggt vitrinskåp där vi kan förvara vårat allra finaste porslin.. och hålla det dammfritt och matosfritt :)
2. en stor härlig kökssoffa med träram, praktiskt satsbord som man kan ha i vardagsrummet och flytta där behoven finns.

2013-02-05 @ 23:17:15
Postat av: Sanna

1. Jag skulle inreda mitt hem i ljusa och fräscha färger och införskaffa mig det snygga vita bordet med tillhörande stolar tillsammans med det snygga vitrinskåpet.

2. Möbler till min dotters rum vore kul som exempelvis ett fint bord med tillhörande stolar i sann Rainbow stil eller kanske någon snygg bokhylla där alla hennes leksaker får utrymme.

Kram Sanna

2013-02-06 @ 00:46:56
URL: http://mammasvardag.se
Postat av: ⋙Hannah Larsson⋘

Hej och tack för chansen att vinna denna väldigt fina möbel!

1. Jag skulle möblera min och min sambos lägenhet med det vita matbordet med tillhörande vita stolar för sex personer. Vi har mycket yta i vårt kök och just nu står det bara ett futtigt litet bord som inte ser mycket ut för världen.

Stolsitsarna skulle ha samma färg som bord och stolar med utklippta fårskinns-dynor att sitta på.

Sidebordet i massiv ek skulle passa perfekt i hallen, det är det första man ser och skulle sätta ribban på resten av inredningen högt (på gott och ont, haha!)

2. Om jag fick lägga till en möbel i kollektionen så skulle det vara ett vardagsrumsbord, gärna med någon liten överraskning, såsom en diskret låda eller liknande (:

Håller tummar och tår!

larssonhannah@live.se

2013-02-06 @ 01:29:59
Postat av: Kajsa

1.Jag skulle mixa rainbowkollektionen med härliga mattor i ull.mycket glas i olika höjder och former,ljusgröna växter.får och renskinn och självklart de nya lamporna från Nendo som visas på möbelmässan.

2.En sänggavel med bra förvaring där det går att dölja det man inte vill visa. Eller varför inte möbler att ha i trädgården solsängar,bord och stolar ja listan kan göras lång..........

2013-02-06 @ 10:00:30
Postat av: Johanna

1. I vårt har vi bara vitt vitt vitt på väggarna. Äskar det, och jag älskar hur Rainbows bord i svartbets hade blivit till, med svartbetsade stolar och skinnsits hade dom verkligen trätt fram i vår stora matsal. Bredvid hade ett vitt sideboard fått sin plats. Nu i vinter hade jag lagt ett guteskinn över stolsryggarna......underbart!

2. Kollektionen är alldeles underbar, dock saknar jag ett påbyggnadssystem. Jag hade velat ha ett skåp som gick att bygga på sideboarden. Det ska behålla sin strama form men i vilket svenskt hem får man plats med allt i ett sideboard? ;)

2013-02-06 @ 14:52:26
Postat av: Ankie Eskdahl

1. Åh, de vita serien skulle passa perfekt i en sommarstuga med ruffiga träväggar.... Måste dock skaffa stugan först..... ;)
2. En sänggavel med skåpförvaring så de snygga modellen kommer igen med luckorna.

2013-02-06 @ 16:53:44
Postat av: Helena

1) I mitt nya hus som kommer att byggas till sommaren, skulle matbordet i ek med stolar i grå sits passa perfekt i det öppna och ljusa vardagsrummet.

2) En två-sits soffa skulle vara snyggt till matbordet, alternativt till hallen. En slags modern kökssoffa helt enkelt!

2013-02-06 @ 19:48:02
Postat av: Maria W

1. Matbordet med stolar i ek är så snyggt och smäckert fast det är av ek. Jag skulle gärna byta ut mina stora och tunga ekmöbler mot detta.
2. Ett soffbord skulle vara fint i denna serie.

2013-02-06 @ 21:01:47
Postat av: Pernilla

1. Bordet i ek och de vackra ekstolarna med sits i svart natur har en självklar plats i det hus på Gotland som vi ska bygga. Det hade jag mixat med andra möbler i naturmaterial och fårskinn samt kalksten såklart! Sidobordet i blåbets gifter vackert med en något nött bänk, den också i blå toner, i hallen. På bänken hade funnits roliga och söta kuddar med blå toner men även en accentfärg. Vitrinskåpet i svart har en given plats i vårt kök i stan där de får samsas med vårt svarta köksbord och pinnstolar. Bordet i vitt skulle få fungera som soffbord/avlastningsbord bredvid vår vita dagbädd i vårt gästrum.

2. En låg smäcker tv-bänk utan massa fack, lådor m.m. som är onödigt i dagens trådlösa tekniksamhälle, en hög barnstol och en serveringsvagn i modern design, inte för mycket 50- tal som vi sett så mycket av.

2013-02-06 @ 21:16:59
Postat av: Sanna

1. Bordet i vitt skulle få stå i mitt kök under en fin, ekljuskrona som min mor gjort till mig. Jag tycker ek och vitt går så fint ihop. Hade jag haft ett större kök hade jag definitivt ställt vitrinskåpet i köket fyllt med lyxiga glas. Sidobordet i vitt hade fått byta ut min tråkiga byrå i fuskträ i sovrummet och fått förvara ett par vackra dukar, böcker och fina ljus. Ovanpå hade jag lagt några ljusa tidningar och en snygga vaser.

2. Jag hade gärna sett ett soffbord i Rainbow-kollektionen. Det hade varit trevligt att kunna ha den här kollektionen i fler rum, och då ser jag framför mig ett enkelt bord som är inspirerat av matbordets enkelhet och stolarnas runda former och anpassat till mer mjuka omgivningar.

2013-02-06 @ 21:49:41
Postat av: Anna W

1. Vårt hus har öppna ytor med ljus som böljar in från fönstren och dansar över ekgolen. Det skulle vara vackert att ha alla möbler i vitt som bas men de vita väggarna skulle må bra av att plocka in de gröna stolarna och den gröna sideboarden som effekthöjande.

2. Jag tycker mycket om inredningsdetaljer och skulle väldigt gärna ha skålar i samma färger som stolarna, helst i samma material. Ett tidningsställ i dessa nyanser skulle också vara ett fint komplement.

2013-02-06 @ 21:52:39
Postat av: Camilla Petersson

1. Jag skulle möblera vårt kök med matbord och stolar i ek. Det är väldigt fint att komplettera något så rent med något mönstrat, så därför skulle jag välja sitsen Tahiti grön. I vardagsrummet hade vitrinskåpet, också i ek, passat perfekt. Sedan hade jag den läckra sideboarden fått flytta in i sovrummet så att det är det första jag ser när jag vaknar på morgonen.

2. Jag skulle vilja komplettera kollektionen med en snygg sänggavel med lika stilren design som övriga möbler. Det har jag letat länge efter men ännu inte lyckats att hitta.

2013-02-07 @ 17:48:13
Postat av: jessica sellgren

1. Detta sideboard skulle jag kombinera i en stilren industriell miljö just som mitt hem har. Där alla råa material får en snygg kontrast till dom mjuka trä materialen i rainbow kollektion.

2. Skulle vilja komplettera kollektionen med ett väggfast skåp eller hylla som är snygg att fästa över sideboarden.

2013-02-07 @ 21:03:00
URL: http://www.jsellgren.devote.se
Postat av: JoHaNNa - Alltid Nya Tävlingar På Måndagar

1. shabby chic och detaljer i svart
2. ett väggskåp att ha te i :D

2013-02-07 @ 21:14:37
URL: http://johannaspratstund.blogg.se
Postat av: Sara

Jag vill slänga ut tvn och skulle använda vitrinskåpet för förvaring. Jag kompletterar med en lika trären böjlig fåtölj. En mer loungevänlig möbel att sitta och njuta i.

2013-02-08 @ 09:18:03
Postat av: Christina

Hejsan:-)
Så snygga möbler!To die for;-)

1: Jag skulle möblera mitt kök med ett vitt rainbow bord (det i större storlek) och 6 stycken vita stolar med svart sits i läder och ett det vita snygga Rainbow skåpet. Så snyggt och fräscht.Sen kan du leka med färg på dukar och blommor:-)

2:Jag skulle kunna tänka mig nå snygga fina barstolar gärna de oxå i de olika träslagen,vitt,ek m.m Mycket fin kollektion!enl mig:-)
Mvh Christina

2013-02-08 @ 12:57:43
Postat av: Pia

1. Matbordet och stolarna i svart skulle jag gärna se i ett vardagsrum/matrum som i övrigt går i vitt. Givetvis skulle skåpet och sideboardet få vara med, med de skulle få vara vita.
2. Jag skulle vilja addera en sittbänk till kollektionen, att ha längs en vägg eller som alternativ till stolarna. Dessutom skulle jag gärna se grått fårskinn som alternativ klädsel. Det skulle bli snyggt till de svarta stolarna.

2013-02-08 @ 21:44:46
Postat av: Louise

1. Jag har inrett mitt hem i en stil som påminner om 50-60talet. Den här serien passar perfekt då den har samma känsla. Förutom den snygga sideboarden (som jag länge letat efter) skulle jag vilja komplettera med vitrinskåpet. Gillar tanken med blandade luckor av trä och glas. Passar en slarvmaja som jag som vill kunna ha lite dold oordning.

2. Jag har länge varit på jakt efter ett snyggt mindre sidobord utan att hitta det. Så om jag fick önska mig ett tillägg i serien skulle det vara det.

2013-02-09 @ 12:59:20
Postat av: Anna-Maria

1. Jag skulle gärna byta ut vårt ekbord till ett stort bord i vitt med vita, gröna och svarta stolar och sits i läder och sideboard i vitt. Vaser fyllda med snittblommor/grönt på bordet och en samling ljusstakar på sideboardet blir snyggt till! Det snygga höga vitrinskåpet skulle jag ha i vardagsrummet istället för bokhyllan.
2. Ihopfällbara stolar och en bänk skulle inte vara så tokigt!

2013-02-09 @ 14:34:11
URL: http://oanat.se
Postat av: care69

Jag är gärna med!
1. Jag letar ett nytt, gärna vitt matbord och deras skulle jag gärna möblera med gärna tillsammans med de fina skåpen.
2. Jag tycker att de skulle lägga till karmstolar till kollektionen.
Länkat.
http://care69.blogspot.se/2013/02/10-feb-vinn-sideboard-fran-hansk.html

2013-02-09 @ 19:17:20
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: NettanN

1. Ohh ett sideboard, som jag vill ha ett sånt. Jag skulle placera det på en central plats och sen roa mig med att bygga stilleben på det dagarna i ända (typ)... ;-)
2. Jag skulle gärna sett att det fanns ett matchande soffbord.

2013-02-09 @ 23:45:47
Postat av: Lena Eriksson

1. Till matrummet skulle jag välja ett vitt bord och 6 st vita stolar med tyget Tahiti Grön och ett svartbetsat vitrinskåp + 6 st extrastolar i svartbets med tyget Tahiti Grön.
2. En serveringsvagn med lådor och avtagbar bricka skulle vara praktiskt.

2013-02-10 @ 06:59:28
Postat av: Barbro Larsson

1. Jag skulle vilja använda möblerna i serien till att bryta av mot allt det vita i vår matsal. Det är kul att de vågat satsa på färg! Sideboardet är dessutom perfekt med några luckor i glas där man kan visa upp det fina och några utan som får dölja det som är praktisk att ha men inte lika kul att visa.
2. En smidig gungstol i den här stilen hade varit ett kul och nytänkande komplement.

2013-02-10 @ 18:00:45

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL