Tävla & vinn 10 m2 tapet från Mr Perswall

Nu är tävlingen med EasyArt uppdaterad. Är du den lyckliga vinnaren så behöver jag din adress för att kunna skicka hem paketet med posten. Men nu är det ju ny vecka, och därmed dags för en ny tävling. I höst lanserar Mr Perswall sin nya kollektion Expressions med konstnärliga uttryck och kreativ väggkonst. Som alltid hos Mr Perswall är det du som är designern och du kan beskära motivet, ändra färger eller lägga till text precis som du önskar. I den nya kollektionen finns förutom akvarellmålningar, fotografier och graffitiikonst även en tapet med QR-kod (Creative Gate). Tapeten är enkel och grafisk, men har också en praktisk funktion. Du kan nämligen peka QR-koden till vilken sida du vill. Kanske till din blogg? Nu har du chans att vinna ditt eget exemplar i form av 10 m2 skräddarsydd tapet värde 3090 kr. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet. Vill du se alla fototapeter från Mr Perswall så hittar du dem här. Du kan också gå med i deras Facebookgrupp. Lycka till!
 
1. Vilken är din favorittapet i den nya kollektionen Expressions? Motivera kort. 
2. I tapeten med QR-kod kan man själv välj vart länken ska leda exempelvis en hemsida, en blogg, ett Pinterest-konto etc. Vilken webbsida skulle du länka till. Motivera kort. 
 
Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Suzi. Återkom med din adress så skickar vi vinsten på posten!
*Tävlingen pågår t o m. 120914. Tio kvm tapet i önskat utförande ligger i potten. Värde 3090 kr Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av Mr Perswall. Deras beslut kan ej överklagas. 

Kommentarer
Postat av: Sara

1) Favoriten i den nya kollektionen är Palette. Den hade gjort sig så fint i min lilla tjejs rum.

2) Jag skulle ha länkat till den fotoblogg vi har till vår lilla tjej. Den som gör att familj och vänner som bor långt borta, har chans att följa hennes bus.

2012-09-07 @ 16:13:57
Postat av: Carin

1 Min favorit är Abstract i kollektionen Expressions. Den kan få blicken att fastna länge och fantisera bort och hitta olika och nya motiv i penseldrag och färgklickar.

2 Jag skulle länka till Waxholmsbolaget, för det påminner om sommar och sol.

Postat av: Sara Källefjord Engman

1. Wallpainting, är en klar favorit. Den råa, men ändå varmt naturliga stilen, skulle passa väldigt bra i mitt sovrum. Ska nämligen renovera det rummet innan jul :).
2. Jag skulle länkat till eniro som visar min adress, eftersom det är där mitt hjärta finns.

2012-09-07 @ 16:27:52
Postat av: Eva

1) Min favorit är Gallery. Den erbjuder en möjlighet att förändra uttrycket genom valet att man kan fylla ramarna med eget innehåll.

2) Jag skulle länka till hemsidan för studentkåren i Borås. Ett innovativt sätt att marknadsföra sig & rekrytera nya medlemmar på!

2012-09-07 @ 16:48:49
URL: http://litensomblirstor.wordpress.com
Postat av: Julia

1. Det finns många vackra motiv i den nya kollektionen. Jag skulle ändå välja "Bread talk - a kitchen story" för att göra om i köket. Motivet passar ju perfekt och skulle verkligen pigga upp vilket kök som helst!
2. Jag skulle utan tvekan länka till trendenser.se för att snabbt kunna kika in och uppdatera mig om dagens mest stilrena inredningstips. Dessutom skulle jag kunna klicka mig vidare till inspirerande sidor för att kickstarta dagen på bästa sätt :)

2012-09-07 @ 16:59:58
URL: http://ivegottodoitmyway.blogspot.com
Postat av: Suzi

1. Jag tycker allra bäst om "never ending paper" men oxå "gallery!"
Vinst skulle verkligen vara toppen, eftersom vi håller på att bostadsanpassa vårat hus för vår lille kille och hans assistenter, vilket gör att vi måste ge upp vårt sovrum till habiliteringsrum, och får börja inreda övervåningen och få "master bedroom" där uppe... Så det är MYCKET tapet och golvval som snurrar i huvudet nu! Detta vore en VÄLDIGT välkommen hjälp!

2. Vart skulle jag länka? Beror på vart jag skulle placera den!
I vardagsrummet skulle jag nog länka till tv.nu för tv-tablå!
Och i köket skulle jag länka recept.nu!

;) håller alla fingrar & tår!!!!

2012-09-07 @ 18:37:11
URL: http://www.suziettan.blogg.se
Postat av: Brysselkakan

1. Finast är, enligt mig, Abstract! Vilken härligt galen tapet!
2. Jag skulle länka till... Oj, vad svårt! Det får bli så tråkigt svar som min egen blogg för att jag inte kan välja något annat, är för velig idag...

2012-09-07 @ 19:47:13
URL: http://brysselkakan.wordpress.com
Postat av: Maria ♥

Hope

Länkar till Ylva Skarp, gillar det hon gör så mycket!

2012-09-07 @ 20:28:18
Postat av: Sanna

1. Jag gillar dusty patina galet mycket! Den är enligt mig en perfekt mix av en cool rå tapet med mycket attityd! Skulle passa som handen i handsken i vår "matsal" .
2. Länka skulle jag göra till trendenser så klart:) bästa inredningsbloggen alla kategorier!! Inte bara fjäsk, utan fakta! Men lite fjäsk så klart, jag vill ju förna vinna:)

2012-09-07 @ 20:40:59
Postat av: Angelica

1. Favoriten måste jag säga är just QR koden. Ligger precis rätt i tiden, och är dessutom grafiskt snygg på väggen.

2. QR koden skulle få sitta i min barnklädesbutik som fondvägg, väl synlig utifrån. Då skulle kunderna enkelt kunna hitta till hemsidan och kunna ta del utav nyheter och information även när butiken är stängd!

2012-09-07 @ 20:43:25
Postat av: Åsa

1 Att få sätta upp STREET ARTi min son gråa rum. Nu när han blivit storkille och börjat skolan. Tänk att få en tapet som skapar intsperation och skapar lust åt en snart 7 årig kille.

2 jag hade länkat till recept.nu. Tänk dig tapeten i köket. Då man inte har någon id'e på middag, kommer hem med trötta hungriga barn ( mamma + pappa) kommer man snabbt till en stor insperationbank

2012-09-07 @ 23:43:29
Postat av: Nina Maanmies

1. Doors från kollektionen accessories skulle passa perfekt i mitt vardagsrum för att jag redan har så många öppningar men inga dörrar. Dessutom gillar jag att leka med illusioner och en dörr leder ju faktiskt alltid någonstans även om man inte kan ta sig igenom den.

2. Länken hade gått till en sida med mina fotoalbum, eftersom jag inte gillar att ha fotografier uppsatta men gärna delar mina minnen med dem som är intresserade.

2012-09-08 @ 00:14:46
Postat av: Elena

1. Min favorit är Wallpainting. Den är bara fin :)
2. Jag skulle göra en fin "gästbok" på webben med möjlighet att skriva något och även med samlare av Instagram bilder tagna i mitt hem (japp, jag är en drömmare).

2012-09-08 @ 01:50:57
Postat av: Karin

Jag gillar definitivt "wallpainting" bäst. Härligt ruff stil, längtan till sommarhuset, mjukt, ja allt på en gång.

Har en stor vit vägg precis när man kommer uppför trappan i vårt hem, Där hade QRkoden passat perfekt. Jag skulle länkat till dagens citat, så hela familjen och gäster skulle få några ord på vägen varje dag.

2012-09-08 @ 06:46:18
Postat av: Sarah Matsson

1. Wallpainting är klart min favorit, härligt rå men med varma färger

2. Jag skulle länka till pinterest, för härlig inspiration!

2012-09-08 @ 08:29:24
URL: http://madebysm.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Palette
2. Jag skulle länka till min blogg, som jag inte skrivit i på alldeles för länge, som en påminnelse om att jag faktiskt behöver skriva av mig ibland, för att orka vardagen.

2012-09-08 @ 11:01:52
URL: http://vackrahuset.blogspot.com
Postat av: Rebecka

1. Jag skulle välja palette, perfekt till vårt svarta kök
2. Lätt att jag skulle länka till raddabarnen.se/geengava om man har råd och intresse av att lägga 3000 SEK på en tapet hoppas jag man kan vara lika intresserad/ få sig en tankeställare att lägga de pengarna på att hjälpa ngn som inte har den möjligheten.
Hälsar Rebecka

2012-09-08 @ 11:23:29
Postat av: Conny Eriksson

1. Dusty Patina. Har alltid drömt om en lägenhet med industrikänsla, den här klockrena tapeten skulle utgöra en bra grund i min vision.

2. Skulle länka till den bästa och mest inspirerande inredningsbloggen på nätet, trendenser.se

2012-09-08 @ 14:49:04
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

1. Den här fastnade jag för: http://mrperswall.se/alla-tapeter/kollektioner/expressions#id=41960, för att den var annorlunda, rolig och ger en riktig färgklick i rummet.

2. Jag skulle länka till min egen blogg, såklart :)

2012-09-08 @ 15:34:22
URL: http://dolphin.blogg.se
Postat av: Nina Bergqvist

1) Färgade Never Ending Paper gillar jag mest
ett vardagsdisco - en evig fest
väggen får sig ett piffigt uppsving
och jag blir gladare när jag dansar omkring.

2) Jag skulle länka till http://www.styleroom.se/ för där finns många inredningsintresserade som kan få upp ögonen för de här coola tapeterna.

2012-09-08 @ 15:47:26
Postat av: Elin Banke

1) Tapetval är så väldigt individuellt! För en månad sedan flyttade vi till ny lägenhet och fondtapeten i sovrummet känns alldeles för plottrig. När jag såg "Dusty Patina" föll jag pladask! Den skulle sätta pricken över i:t i vårt sovrum och göra det mer harmoniskt!
2) Jag skulle länka till Deborah Moirs pinterest, där blir man alltid inspirerad! Precis som här! :) Tack!

2012-09-08 @ 17:08:41
Postat av: Tina Nicklasson

1. Min favorit är Destructive, den beskriver vårt liv samt att vi flyttar till vårt första hus i oktober. Där är ett rum där denna tapet skulle passa utmärkt.

2. Jag skulle länka till www.styleroom.se, den har cirka 80 000 unika besökare, den är riktigt skön sida där man får mycket tips och ideer med bygg och inredning.

2012-09-08 @ 20:56:08
Postat av: Kerstin

1. Expression för sin sin orginalitet och utrycksfullhet!
2. Till tasteline.com! För att jag älskar mat, matlagning och det är en stor sida som jag hoppas fler hittar till!

2012-09-08 @ 23:06:11
URL: http://Thebaglady.se
Postat av: Micke

1) Wallpainting skulle med sina harmoniska färger verkligen skänka både liv och ro till vårt för stunden vita och sterila sovrum.

2) Ett hem ska spegla dem som bor där. Något som ligger hela familjen varmt om hjärtat är Unicefs arbete för världens barn och vår länk skulle därför kort och gott gå direkt till sidan där man kan anmäla sig att bli Värlsdförälder: http://unicef.se/bli-varldsforalder

2012-09-09 @ 00:08:14
Postat av: Fina Frun

1. Min favorit blev direkt Creative Gate!
2. QR-koden skulle jag ha som fond i mitt "kontorsrum" här hemma och länken skulle gå till http://finafrun.se
Perfekt att ha som bakgrund till outfitbilder och stilleben! QR-koden blir som en "vattenstämpel" på fotona!

2012-09-09 @ 04:27:22
URL: http://finafrun.se
Postat av: A-C

1) tapeten graphic lines skulle passa som blickfång i vårt kök i stan. mönstret påminner mig om byggnaderna i canary warf i London.
2) http://www.londonarchitecture.co.uk/Building/270/Eros-Statue.php är länken. Runt min hals bär jag en liten miniatyr av Eros-skulpuren på piccadilly circus i guld. Den har jag fått efter min farmor. Inköpt av min farfar. 2005 friade mitt livs stora kärlek till mig i London och sedan dess är vi alltid där d 3/12.

2012-09-09 @ 08:28:56
URL: http://Solakra.blogg.se
Postat av: Josefine

1 - Jag är fortfarande en sucker för betong-väggarna så min favorit är alla gånger "Dusty Patina" - jag skulle så gärna vilja ha den där betongväggen men ändå slippa allt damm som du får av den "riktiga betongväggen"!

2 - Jag skulle länka QR-koden till http://www.thea21campaign.org - hemsidan för A21; en organisation som jobbar för att "Abolishing injustice in the 21st century" - mot människohandel och för upprättandet av de människor som utsatts för dess grymhet. Varför? Jo, för att vi aldrig får glömma att det finns viktigare saker än ett vackert hem, även om jag gärna vill ha det med.

2012-09-09 @ 12:09:16
Postat av: Nickan

1: Svårt val, men favoriten blir Tropical Colours. Jag tror att min Blå/torkosgala dotter på tio år skulle uppskatta denna och den skulle kunna göra sig fint i hennes nu rätt så färglösa rum. Gillade även Illusion men skulle då vilja ha mig själv som motiv....egenkär som jag är:-)
2: Jag skulle länka till www.slutet.se
Det är en rätt så kaxig uppmaning att via en "datorkod" uppmana till uteaktiviteter och rörelse!! Något som många skulle behöva mer utav.

2012-09-09 @ 12:43:02
Postat av: Sofie

1. Palette - färglad tapet som skulle liva upp vilket vitt rum som helst! Tänk som fondvägg, med en ganska vit inredning i övrigt. Det skulle bli en riktigt färgpalette!
2. Till en bröllopssida, ex. Vintage Honeymoon (www.vintagehoneymoon.se) som har fantastiska tips och så mycket glädje och kärlek i sina bilder att man blir alldeles till sig. Perfekt nu, då vi planerar bröllop för fullt!

2012-09-09 @ 15:52:27
Postat av: care69

Jag är gärna med!
1. Jag gillar HOPE: http://mrperswall.se/alla-tapeter/kollektioner/expressions#id=41955 en underbar tapet som skulle passa var som helst.
2. Jag skulle nog länka till Hemnet.se, det är en sida som är full av inspiration för mig. Kan tillbringa mycket tid, mer än vad som kanske är hälsosamt. ;-)
Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/09/14-sept-vinn-10-m2-tapet-fran-mr.html

2012-09-09 @ 19:58:24
URL: http://care69.blogspot.se
Postat av: Annika - drömmen om 11 barn

1. Jag tycker faktiskt den med koden (http://mrperswall.se/alla-tapeter/kollektioner/expressions#id=41982) var häftigast. Detta för att den är lite utstickande och samtidigt visar en hel del av dagens teknik!

2. Jag skulle självklart göra så att den leder till bloggen. En häftig grej tycker jag, då mina vänner inte alls känner till min blogg... Kommer de hem hit och scannar av den lär de ju få sig en överraskning!

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

2012-09-09 @ 21:02:32
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se
Postat av: Sofia

1. Never ending paper Ett svartvitt tryck som kan kombineras med textil i färg beroende på humör.
2. www.pinterest.com Inspirationens näste, en bild säger mer än tusen ord...

2012-09-09 @ 21:35:24
Postat av: Evelina Nilsson

1. Min favorit är "Illusion" eftersom den är lekfull och färgglad samtidigt som den känns klassisk i sitt motiv. Jag gillar när saker och ting görs utanför ramarna och det gäller verkligen det här motivet!

2. Jag skulle länka till Rädda barnen eller Unicef, för vi kan alltid ge mer!

2012-09-09 @ 21:47:12
URL: http://www.formaholic.com
Postat av: Patrik Nilsson

Destructive är en riktigt fet tapet, den är helt klart min favorit!

Om jag skulle länka till en hemsida så skulle jag länka till Bauhaus eller någon liknande kedja där man kan köpa heminredningsmaterial.

2012-09-09 @ 23:45:28
Postat av: Mari

Gallery gillade jag mest,
till mitt hem skulle den passa bäst,
Massa tavlor på en trävägg,
underbar och intressant upplägg,
denna skulle jag välja till mitt vardagsrum,
nu är väggen kall, vit och tom.
Drömmen om finare hem skulle bli sann,
om jag tapet från Mr Perswall vann.

OR- koden skulle jag sätta upp i hallen,
när vi sedan sitter där på pallen,
kan man snabbt SL´s hemsida titta,
och tidtabellen för tunnelbana hitta,
då vet man hur bråttom man har,
eller om de finns gott om tid kvar.


http://mrperswall.se/alla-tapeter/kollektioner/expressions#id=41985

2012-09-10 @ 08:37:47
Postat av: Pia Öberg

Gallery, eftersom vi ska flytta ihop och behöver få en vägg med alla barnensbilder i. perfekt för oss i hallen.
koden skulle jag sätta upp i badrummet, för att sedan koppla den till en tidningssida, eftersom man alltid vill läsa något när man är på toa.

2012-09-10 @ 10:26:35
Postat av: Ullan

1. Fireworks, art.nr. P150401-W. En explosion av känsla och färger – jag skulle aldrig tröttna!

2. http://www.styleroom.se/, den perfekta mötesplatsen för alla inredningsintresserade!

2012-09-10 @ 10:45:44
Postat av: Charlotte

1. Dusty Patina hade passat perfekt i vårt vardagsrum då vi alltid velat ha en schysst betongvägg med lite ruffig känsla. Naturen utanför fönstret skulle kontrastera bra mot en tuffare miljö inomhus.
http://mrperswall.se/alla-tapeter/kollektioner/expressions#id=41958

2. QR-koden skulle jag sätta upp i köket och koppla den till min nystartade webbshop för undertröjor till skjortor - en skön påminnelse om vad jag just startat och som förhoppningsvis växer så det knakar.

2012-09-10 @ 14:16:54
URL: http://www.shirtfriend.se
Postat av: Jonna

1. Min favorit tapet från den nya kollektionen är Metropolitan, älskar det grafiska mönstret och det passar perfekt här hemma med vår lite industri inspirerade etta.

2. Jag skulle välja och länka QR-koden till min pojkväns mammas blogg, mest för att hon är en enorm inspirationskälla. Inte bara genom hennes fantastiska bilder utan även som den superwoman hon är. Jag tror att de är få som skulle klara av att vara henne och det skulle kännas helt underbart att få ha en QR kod med hennes länk uppsatt på en vägg. Kolla gärna in hennes blogg så får du se vad jag menar http://brakatarina.se

2012-09-10 @ 21:00:41
Postat av: Rebecca

1. Det är så himla svårt att välja bland alla fina men tillslut lyckades jag nog bestämma mig för Canvas Flow! Jag älskar den abstrakta stilen, kan inte få nog att bara sitta och spekulera i min härliga fåtölj. Och med denna tapet i bakgrunden? Jatack!

2. Jag hade länkat QR-koden till en internetsida som jag mår bra av. En slags påminnelse om att man ska må bra och inspiration finns runt hörnet. Weheartit.com!

2012-09-10 @ 21:40:37
Postat av: Kerstin B

1, Never endning story, för att jag älskar tryck där man ständigt upptäcker nya saker.

2.Sidan som QR koden skulle länka till är Wikipedia källan till all kunskap!

2012-09-10 @ 22:13:01
Postat av: Helena Lindgren

1.http://mrperswall.se/alla-tapeter/kollektioner/expressions#id=41980 snygg elegant och känns modeintiktat brukar ha svårt att hitta något såndant annars. Som känns modeinrikat.

2.Skulle länka till min egen blogg och ge mina vänner lite inpseration till min snart inflyttande lägenhet.

2012-09-10 @ 23:11:50
URL: http://www.supergirlpower.devote.se
Postat av: Sonja

I LOVE DUSTY PATINA! Så enkelt är det. Supermodernt motiv med inspiration av det förgångna.

Spädbarnsfonden länkar jag till, då jag vill uppmärksamma det fantastiska arbete som fonden utför.

2012-09-11 @ 00:00:34
Postat av: Åsa Bergman Westerling

Åhhh, jag skulle vilja ha den här; N.Y. Skyline
Artikelnummer P112203-W
Design R. SISK Kollektion Destinations. Mitt barn bor, sedan många år, på Brooklynsidan och bron ger mig en känsla av att det inte är så väldigt långt bort han är...

2012-09-11 @ 08:29:37
Postat av: Manne

Jag skulle hellre ha kungen på väggen än en ful QR-kod.

2012-09-11 @ 08:33:12
Postat av: Tina Munther

1. Det mjuka feminina uttrycket och min smak för art nouveau gör att jag väljer tapeten Pastelle.

2. Jag länkar till videon Lana Del Rey - Born To Die på YouTube.

2012-09-11 @ 10:13:33
Postat av: Rebecca

Min absoluta favorit är Dusty Patina, hade vart klockren i vårt sovrum, precis vad som saknas just nu och matchar vår katt.

QR-koden hade jag länkat till unicef eller nån djurrättsorganisation. Nej förresten, lite mer lättsamt: Filip & Fredriks podcast på iTunes.

2012-09-11 @ 10:33:05
Postat av: Emelie

Dusty patina, så rå o härlig!

Jag länkar till dustydeco.com som ligger på Kocksgatan på Söder (Sthlm).
Ägaren Edin åker över hela världen o samlar klenoder o fantastiska möbler som säljs i vad som fram tills förra året var en smutsig bil-meck. Coolt ställe.

2012-09-11 @ 10:34:10
Postat av: Göran Karlsson

1. Jag tycker mest om Hope, Blommor är tidlöst och vackra att se på. Det påminner om naturen, där man mår bäst!

2. Jag skulle sätta Qr code i hallen och länka till en gästbok, där alla som vill kan skriva några rader att man varit och hälsat på :)

2012-09-11 @ 10:34:58
Postat av: Inger Kalotini

1. Jag tycker om "Never ending paper". En härlig tapet med nya upptäckter hela tiden.

2. Jag länkar till min egen blogg. Där finns allt som jag designar, syr, målar och mycket mer.

2012-09-11 @ 18:54:41
URL: http://www.ingersdesign.blogspot.com
Postat av: Mikael Gustafsson

1) Min favorit är Canvas Flow. Jag vet, krom, vitt, svart, och speglar hör till ungdomen, men jag ledsnar aldrig på det även om jag är 42 år idag.

2) Jag skulle länka till DI.SE, kommer behöva det så jag kan tjäna pengar till ett hus som denna tapet ska sitta i.

2012-09-11 @ 22:55:46
Postat av: Charlotte Bergh

1) Jag skulle välja Palette för att föra in lekfullheten i det stora sekelskifteshuset vi precis har tagit över.

2) Länken skulle gå till skolans hemsida - kommer aldrig mer att missa en gympapåse, skolutflykt eller ett nyhetsbrev från rektorn! :-)

2012-09-12 @ 09:21:06
Postat av: Katja Hiekka

Jag är jättegärna med, det behövs nytt till vardagsrummet :)

1. Jag sulle välja "Canvas Flow" just för att det är ett härligt flow i den och den skulle göra si bra på vardagsrumsväggen.

2. Jag skulle länka till mitt Facebook-konto där jag gillar både Trendenser och Mr Perswall och håller mig uppdaterad om det senaste!

Mvh

Katja

2012-09-12 @ 13:05:24
Postat av: marianne eriksson

1. "Canvas Flow" är favoriten.
2. Jag skulle länka till mio heminredning.

2012-09-12 @ 18:59:13
Postat av: pysseliten

1 jag gillar wallpainting
2 Jag skulle vilja ge den till mig själv så jag äntligen får arslet ur vagnen och gör något åt min tråiga hall ,där jag aldrig kan bestmma mig

2012-09-12 @ 21:25:37
URL: http://pysseliten.bloog.se
Postat av: pysseliten

1 jag gillar wallpainting
2 Jag skulle vilja ge den till mig själv så jag äntligen får arslet ur vagnen och gör något åt min tråiga hall ,där jag aldrig kan bestmma mig

2012-09-12 @ 21:25:40
URL: http://pysseliten.bloog.se
Postat av: Christina Broman

1. Jag gillar Wilderness bäst. Vi har lite hacienda-stuk på vårt vardagsrum, där vildmarken gränsar till civilsationen. Där skulle den tapeten passa fint.
2. Jag skulle länka till min hemsida, hemmasnickrad av den hantverkare jag är.

2012-09-13 @ 10:28:25
URL: http://www.chbroman.com
Postat av: Johan

1, Abstract – håller just på att renovera sovrummet och funderar på vad jag ska ha för fondvägg. Abstract skulle funka fint fint, lugnt intryck men ändå vibrant. Passar mig som grafisk formgivare dessutom.
2, Jag skulle starta en "vägg"-blogg på nätet där bilder och visdomsord skulle blandas friskt...

2012-09-13 @ 13:28:22
Postat av: Ina

1. Jag skulle välja Never ending wallpaper eller Creative Gate. Sonen har blivit större och vi är i starten med renovering till ett "coolare" tonårsrum.
2. Länken på Creative Gate skulle självklart gå till bloggen där jag kommer följa upp renoveringen steg för steg.

2012-09-14 @ 09:07:37
URL: http://www.inasdekor.blogg.se
Postat av: Rosita

1. Jag gillar färgskalan på Tropical Colours väldigt mycket men mitt val blir Canvas Flow som känns tidlös, spännande, mönstrad och samtidigt lugn.

2. Jag skulle länka till en sida med bara bilder på vackra naturupplevelser, sådana som man tappar andan av att titta på :-)

2012-09-14 @ 12:16:57
Postat av: Nathalié - Äntligen Gravid <3

1. Jag gillar Tropical Colours. Tidlös!

Skulle vilja ha den i barnrummet. Väntar vårt första barn efter 6 års längtan och frustration, så den skulle bli superfin i lill*ns rum.

2. Till weheartit.com. Alltid inspirerande bilder!

2012-09-14 @ 15:34:26
URL: http://yarp.blogg.se
Postat av: Suzi

Men GUD va kul! Och SÅ himla välkommet<3
Nu blev jag riktigt glad;);)
Min mailadress är suzette.johansson@hotmail.com

2012-09-18 @ 17:21:14
URL: http://www.suziettan.blogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL