Livet på en pinne

Jag är som sagt i Stockholm och jobbar just nu och här är livet "lördag hela veckan" för en lantis som mig. Det är fräsiga dumplings till lunch och middag, trevliga möten, spännande projekt och idel glada miner och magpirr. Livet på en pinne med andra ord. Men, för att få lite balans i tillvaron tänkte jag bege mig till gymmet och piska löpbandet en stund, innan det är dags för sen middag och mer jobbprat (då med den här damen). Som pausmusik medan jag vispar ihop dagens tankesmet medelst träning bjuder jag på en rolig bokhylla som jag sprang förbi under en vända på R.O.O.M. Visst är den fiffig!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh vad du är duktig som klämmer in lite träning där mellan varven också. Och vilken snygg uggla! Fast jag hängde inte riktigt med på vad det är som är hyllan. För det kan väl knappast vara de där pinnarna som allt balanserar på...? Verkar aningens för vingligt :)

2012-03-21 @ 21:23:15
URL: http://www.lindaforsberg.se/blog
Postat av: Frida

Tack Linda. Men jag är inte så duktig, det är ren självbevarelsedrift. Jag skulle anta modell badboll om jag inte rörde lite på mig mellan alla smarriga fikapauser och luncher och goda middagar :) Löpning rensar tankarna väldigt bra också, rekommenderas!Jag tror att hyllan har något dolt stöd som man sticker in i understa boken - om jag fattade konstruktionen rätt.

2012-03-21 @ 22:17:34
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Monrou

Riktigt nice!

2012-03-22 @ 09:20:29
URL: http://monrous.blogg.se/
Postat av: welovefur

Hello

I just changed my template site =)

Please take a look at www.welovefur.com

kisses from your follower! ♡

2012-03-22 @ 10:19:14
URL: http://www.welovefur.com/
Postat av: Gea

Hahaha snyggt :D

2012-03-22 @ 10:38:13
URL: http://Http://geea.blogg.se
Postat av: Camilla

Ja, fina Piniwini hylla från svenska Karl Andersson & Söner. Den finns i tre storlekar - för de små böckerna/DVD upp till stora magazine:-) Precis som Frida skriver så är det en liten metallplatta som ger stöd åt böckerna men som döljs av böckerna. Finns även i svart och även hos oss!

Hälsar Camilla

2012-03-22 @ 11:05:49
URL: http://www.mobelvarlden.se
Postat av: Casowa

Nu ångrar jag nästan mina köp av hyllor till mitt sovrum, hahaha. De där var ju så mycket fräsigare än Ikeas grejor. Det är väl tur att jag kanske kan flytta hemifrån om några år (ifall jag lyckas få något jobb inom den snaraste framtiden dvs) så jag kan ha kul och inreda mitt eget ställe helt efter min egen smak utan att någon annan säger att de inte vill ha det si och så. (:

2012-03-22 @ 14:19:52
URL: http://casowa.blogg.se/
Postat av: Isabel :)

Hej !

fin blogg du har , du ska veta att jag följer den!

följ gärna min blogg också så kan vi följa varandra :)

lämna gärna en kommentar också , och gärna nu när jag har frågestund !Ha en bra fortsatt torsdag /Isabelhttp://astar.devote.se

2012-03-22 @ 14:33:14
URL: http://astar.devote.se
Postat av: Daniel - Let me be inspired

Hej Frida, vad kul att höra att du har det bra i Stockholm! Mycket snygg bokhylla och bild! Ha en fortsatt bra dag i Stockholm!

2012-03-22 @ 16:10:57
URL: http://www.letmebeinspired.com
Postat av: Moa martinsson

Jag har frågestund på min blogg. Det skulle vara jätte kul om du ville slänga in några frågor på min blogg. Skulle vara jätte tacksamt! Kram på dig

2012-03-22 @ 16:44:53
URL: http://mmooamartinsson.blogg.se/
Postat av: ERBJUDANDE RESA

BILLIG färdigpaketerad sommarresa till Spanien 3-10 juli 2012. Inkluderar flyg, hotell, transfer och aktiviteter.OBS! Begränsat antal platser!!Mer info:

http://www.hostalsanmiguel.com/sv/aktuellt-erbjudanden/erbjudanden/sommarresa-juli-12.aspx

Postat av: Lina

hej Frida och tack för en jättefin blogg!

lite OT kanske men jag vet inte om du på riktigt menade att du sprang runt och käkade massa dumplings men om du gjorde det så måste du testa dubbel dubbel hemma i götet. Jag fick värsta dumplings cravingsen efter jag varit i Hong Kong och det stället har wontons som smakar nästan exakt likadant. men du kanske inte är lika galen i dem som jag är... Hrm... hur som helst. Tack för en superinspirerande blogg

2012-03-22 @ 20:19:22
Postat av: Astri - campusfjortis

Älskar stilen!! Åh.. svart och ugglor = winning!

2012-03-23 @ 11:33:03
URL: http://kompulsiv.blogspot.se
Postat av: Wysteriia

Men gud så coolt :D

2012-03-25 @ 14:08:26
URL: http://Wysteriiasblogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL