Stockholm Furniture & Light Fair: Marimekko

Innan jag rundar av min rapportering från årets möbelmässa (jag vill ju inte trötta ut er med enbart mässbilder den här veckan) så måste jag bara visa några bilder från Marimekkos monter, på deras produktnyheter 2012. Den lilla espressokoppen är ett nytillskott i Maja Isolas populära servis och framöver verkar vi bjudas på rejäla doser kornblått, rostbrunt och orange som alternativ till mjuka pasteller. Snyggt! Dessutom lanserar den finska mönstergiganten kalendrar, vykort och kontorsmaterial.
marimekko
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Daniel - Let me be inspired

Hej Frida, älskar verkligen Marimekko - har precis köpt en vaxduk till köksbordet, som verkligen lyser upp hela köket!! Ha en bra kväll!

2012-02-09 @ 20:26:09
URL: http://www.letmebeinspired.com/
Postat av: E.

Så imponerad av dina bilder Frida!

2012-02-09 @ 22:06:51
Postat av: Julia - Inredning o sött

Härliga tider! Jag gillar att "krydda" skrivbordsaker och andra annars lite tråkiga saker med härliga mönster och har marimekko är alltid en favorit!

2012-02-09 @ 23:00:34
URL: http://juliasinspiration.blogg.se/
Postat av: Anna

Ah, fina bilder från mässan! Jag väntade nog lite att det skulle ha blivit en bild av Morris-bord, men alla rymms ju inte med. :) Det var ändå mycket trevligt att träffa dig. :) (säger en som började stamma när du kom till avdelningen... ;) )

2012-02-10 @ 03:18:38
URL: http://www.habitek.fi/product/morris-coffee
Postat av: Frida

Anna, det kommer! No worries. Bilderna i er monter blev inte så bra (knepigt ljus så jag fick inte till det) men jag fick ju fina pressbilder med mig så håll utkik framöver! Blev kär i det söta bordet.

2012-02-10 @ 08:35:47
URL: http://www.trendenser.se
Postat av: Maria Westerlund

Tack Frida för underbara rapporter från mässan - bra bilder och informativt!! Hur mycket jag än ville, borde och måste besöka mässan, blev jag i år tvungen att avstå. Din blogg blev som en minimässa. Det enda jag saknar är provsitta allt :) häls. åland

2012-02-10 @ 09:28:58
URL: http://miawinredning.blogspot.com
Postat av: Monnah

Jag känner hatkärlek till Marimekko. De här bilderna är underbart 70-talsnostalgiska samtidigt som de känns fräscha och glada. (Jag har visst tröttnat på alla pasteller innan de ens hunnit göra ordentlig entré...) Kontorsprylarna ser jättehärliga ut!

2012-02-10 @ 09:41:31
URL: http://monnah.se
Postat av: Åsa

Är kalendern för 2012? Jag hittar den inte på deras hemsida...

2012-02-10 @ 17:11:14

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL