Tävla & vinn Roy Lichtensteins "Ball of twine"

Nu när det är höst och allt börjar rulla igång igen är det dags att ta upp bloggtävlingarna. Först ut är Easy Art. Nordens ledande konst och rambutik på nätet. Jag fick välja ut ett motiv från deras sortiment som ni nu har chans att vinna och valet föll på Roy Lichtensteins klassiska "Ball of Twine". Känns extra passande nu när vi snart börjar dra på oss stickade polotröjor och halsdukar inom kort. Allt du behöver göra för att delta är att svara på två frågor i kommentarsfältet. Du har som vanligt en vecka på dig. 
 
1) Vilken produktkategori / vilken sorts motiv gillar du bäst hos Easy Art
2) Varför skulle Roy Lichtensteins tavla passa hemma hos just dig? Motivera kort. 
 
Tävlingen är nu avslutad. Stort grattis till Jenny som svarade 2012-08-26 @ 23:22:43 Hör av dig med din adress så kommer vinsten med posten!

*Tävlingen pågår t o m. den 120830. En tavla i önskat utförande av detta motiv ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren utses av Easyart. Deras beslut kan ej överklagas. 


Kommentarer
Postat av: suzette

Audry HEpburn finge gärna sitta i vårt nya sovrum;)
Men denhär tavlan skulle passa jättebra med den nya virkade gråa pläden jag köpte till "överkast" här om dagen.

Ska flytta sovrummet för att göra plats för assistenter till vår son så projekt sovrum kör snart igång..

Postat av: evamar

1) Popart är min grej. Jag kan förlora mig i timmar i alla klassiska och nya motiv.
2)Visserligen skulle tavlan passa perfekt i min egen hall men om jag skulle ha turen att vinna skulle jag åtminstone tänka tanken på hur läcker den skulle vara på den knallröds fondväggen i min lillebrors hall. Och en evigt tacksam lillebror kan ju vara bra att ha i diverse olika situationer?

2012-08-22 @ 18:45:09
Postat av: Marie Mårtensson

1. Jag gillar just de svartvita konsttrycken, precis min stil.
2. Tavlan skulle passa utmärkt i färgskala hemma hos oss. En annan och ack så bra anledningen är att vi inte har NÅGRA tavlor hemma hos oss ännu. Flyttade in för ca 1 år sedan, men har inte hittat de perfekta tavlorna ännu, förrän nu...

Håller alla tummar jag kan för att den blir vår!

2012-08-22 @ 18:56:06
Postat av: Emma Andersson

1. Jag tycker om blommor! Men lite tuffare stil - inte hötorgskonst!
2. Skulle bli fin i min tavelvägg i mitt hobbyrum!

2012-08-22 @ 19:08:52
Postat av: Kristina

1. Då blir det Birth Of Venus av Sandro Botticelli, gillar de här tavlorna med lite barock stil. Klassiskt och maffigt på en och samma gång.
2. Eftersom jag redan har en tavla med ett motiv av den kända loggan för Woolmark, skulle Ball of Twine komplettera den och övrig inredning som inget annat motiv skulle kunna göra.

2012-08-22 @ 19:09:10
Postat av: Margareta Björkäng Eriksson

1. Som bildlärare sen 40 år fascineras jag givetvis av bilder av alla de slag, men fastnar som så ofta även här hos min favoritkonstnär Matisse, där jag finner den glädje, balans o ro jag så väl behöver i det stora flödet.
2. Warhols fina nystan skulle kunna vara en symbios av mig som skapande människa; en som ständigt växlar mellan garner/nystan o papper/färgtuber.

2012-08-22 @ 19:31:41
URL: http://gaggas.blogspot.se
Postat av: Anna S

1. Modern och abstrakt konst har alltid fascinerat mig, och just de kategorierna var väldigt väl representerade hos Easy art.
2. Motivet på tavlan passar mig som handen i handsken! Det är sällan man ser mig utan just ett garnnystan och en virknål numera. Jag är helt besatt och virkar sjalar, filtar, nallebjörnar, you name it. Och vad vore bättre som inspiration än denna godbit!

2012-08-22 @ 19:51:37
Postat av: Maria Anderzén

1. Oj så svårt att välja ut vad man gillar bäst! Jag tycker mycket om abstrakta motiv av bl a Klee och Klimt.En annan favorit är Lichtenstein för jag gillar när en konstnär hittar enkelheten och det konkreta med hjälp av former och färger. Att man kan få ett konkret motiv att på sätt och vis bli abstrakt:)
2. Jag har efter många år i vårt hus äntligen förvandlat vår riktigt fula trappa till övervåningen. Nu är den grå med svarta steg och väggen är nymålad och vit. Har målat några färgglada tavlor med abstrakt motiv till väggen. Att få sätta dit Lichtensteins härliga nystan vore pricken över i!

2012-08-22 @ 20:00:01
Postat av: Anna Andersson

1, Posters helt klart!! Det är ett lätt sätt att ändra uttryck hemma- plus att det behöver inte kosta så mycket heller!
2, Förutom det uppenbara att den passar i stil och färg så har jag en nystart runt hörnet. Jag börjar jobba igen efter en ganska tuff och intensiv föräldraledighet. Jag har varit skör som en tråd men nu är jag starkare och ser fram emot denna nya tiden!

2012-08-22 @ 20:06:44
Postat av: Maria

1. Barnrums tavlor och kökskonst har jag suttit fast i den senaste timmen :) Vad mycket fint!

2. Håller på att planera renoveringen av vårt vardagsrum och den fina tavlan skulle passa utmärkt in, tänk: vitlaserat trägolv, kalkstensfärgade väggar, två svarta plåtlampor ovanför vårt enorma vita matsalsbord, svart, vitt, grått, fårskinn, olivträd i de stora fönstren som går från golv till tak och fönsterlampor med röd texstilsladd och en rund glödlampa i.

2012-08-22 @ 20:12:01
Postat av: Åse Hassel Grönlund

1. Bus stop 2 - denna gör mig riktigt glad, skulle gärna vakna upp å se den varje dag!
2. Mitt liv består av ett nystan av olika relationer som vävs samman till en enhet. Denna skulle passa i mitt kök på väggen bland våra foton på den brokiga skaran av personer i vårt liv.

2012-08-22 @ 20:16:39
Postat av: Caroline

1) Jag är en sucker för både fotografier, illustrationer och typografi. Men om jag måste välja blir det ett vackert fotografi från fotokonst!
2) Tavlan skulle bli som en ny början mot mitt och min pojkväns första gemensamma hem! Jag äskar den, underbar! Tha's it.

2012-08-22 @ 20:20:35
Postat av: Anna

1.Posters. Kommer ihåg när man i bokhandeln och postersbutiker bläddrade fram stora och små affischer med olika motiv. Alltid lika spännande att "vända blad"! Nu bläddrar jag här på nätet istället.
2.För enkelheten. För att den triggar kreativiteten, kanske.

2012-08-22 @ 20:35:43
Postat av: sofia


Hej!

1 Jag gillar den abstrakta bäst.
2 Den skulle "knyta ihop" vårt hem så bra:) För en tid sedan så förlorade jag och min familj vårt hus. Vi hade renoverat allt själva. Jag slipade de gamla trägolven i hela huset och min man stod för allt annat. Barnen hade ett eget äppelträd och livet var bara fantastiskt. Vi har flyttat runt en del sedan dess men har nu äntligen hittat en lägenhet som vi trivs bra i och tänker bo kvar i. Vi flyttade in denna sommar och håller fortfarande på med att fylla våra väggar:)

Allt gott/ Sofia

2012-08-22 @ 20:38:30
URL: http://www.sofiahedvigpr.bogspot.se
Postat av: Ulrika

Go kväll!
1. Tavlor med målade djur gillar jag, de är så harmoniska. Då speciellt Deer wearing Gym socks galet roligt.
2. Att du valt Ball of twin som vinst fick mig att skratta, så himla klockrent. Den passar mitt liv perfekt just nu. Jag har precis kastats in i livet som två barns mamma och med en liten nyfödd och en storebror som fyller två så är mitt liv inte strukturerat. Denna härliga tavla skulle hängas i matrummet och när jag står i kaoset så skulle tavlan få vara den punkt som får mig att känna att det finns struktur under ett nystig yta.

2012-08-22 @ 20:51:34
Postat av: Dijana

Jag gillar Figurativt och mer specifikt Naket. För att naket kan vara så snyggt, sensuellt och mysigt.
Ball of twine skulle passa fint i min och sonens gemensamma sovrum eftersom vi har en garnboll lampa from Kids concept.

Postat av: Jannice

Ååå... jag tävlar sällan men nu måååste jag bara. Älskar denna "ball of twine".

1. Min favoritkategori är posters och inom dem gillar jag kändisar. Dels Greta Garbo bilderna som ger den rätta flärden och glamouren, och dels Pippi Långstrump och de andra barnbilderna som nu passar in i lille Charlies rum.
2. Jag har en liten vägg precis mittemot platsen på min matplats. Den står tom för att jag inte hittat den DÄR talvan med stort T ännu. Men nu har jag det och det vore underbart att starta dagen med frukost och utsikt på den här godingen!
Håller tummarna :)
Kram Jannice

2012-08-22 @ 21:09:43
URL: http://blogg.addsimplicity%2Cse
Postat av: Axel

1. Fotokonst, helt klart. Jag uppskattar alltid när det ligger lite konstnärligt bakom någonting.

2. Jag har en helt tom vägg som jag måster fylla, detta hade varit ett mycket bra sätt att fylla den på.

Postat av: Carin

http://www.easyart.se/canvastavlor/Mirrorpix/Women-at-hairdressers%2C-1956-413975.html
Women at hairdresser 1956. Ser det inte läckert ut? Älskar fotografi, ser gärna utställningar och försöker fota själv.

Har en vindslägenhet med loft och högt till tak eftersom det är öppet till nock. Har börjat klä väggarna uppåt och lite åt sidan med prints och fotoreproduktioner jag gillar. Garnet skulle passa in i mitt ngt svartvita tema med rött och blått som accentfärg. De flesta bilderna har med mode att göra på något sätt så varför inte ett snyggt garnnystan som är basen för en juste jumper (som kanske satt på Audrey Hepburn som finns på min vägg). Lite fantasi får man ju ha om man ska hitta den röda tråden, haha (Ok, det var B, jag vet;))

2012-08-22 @ 23:04:57
Postat av: Victoria

Gillar fotokonst bäst, gärna nostalgi filmstjärnor och svartvitt. Har flyttat in med pojkvännen som är helt ointresserad av inredning så det blir inte mycket köpt, bara kala väggar hos oss, tror att även han skulle uppskatta tavlan eftersom den är svartvit. Han är minimalist och jag lite retro/gammaldags tavlan passar oss båda.

2012-08-22 @ 23:17:59
Postat av: Matilda

1. Illustrationer av alla dess slag! Jag blir alldeles nipprig och önskar jag hade oändligt med väggar :) 2. Skulle passa perfekt i vårat vardagsrum. Ser den hänga snett ovanför mina fina Georg Jensen ljusstakar.......

2012-08-22 @ 23:19:08
Postat av: Malin

1. Imponerades av det Alison Fennell gjort.. Annars gillar jag svartvitt med färgklickar här och där. Allra bäst i kombination på tavelvägg :) 2. Trådrullen skulle passa superfint bredvid babuschkorna jag precis hängt upp i köket. Duktiga Johanna Gartmyr har ritat dem http://blogg.aprillaprill.se/images/2009/img_6589_26668043.jpg :)

2012-08-23 @ 00:21:09
Postat av: Pernilla

1. Köpte precis min första tavla från just nordicarthouse och är så himla nöjd, CatZaza gjorde min hall till bästa rummet! Älskar hennes bilder.
2. Fick mersmak och skulle älska att få göra om bland tavlorna över soffan här hemma. Denna skulle vara en s
Fin start att spinna vidare på.

Keep up the good work både Frida&Nordic art house

2012-08-23 @ 07:34:15
Postat av: Pernilla

Haha insåg just mitt misstag... Jaja?

2012-08-23 @ 07:38:05
Postat av: Eva Hjortsberg

1. Konsttryck och bilden jag fastnat för just idag heter "Deer Wearing Gym Socks" av Charmaine Olivier.
2. En Roy Lichtenstein som denna skulle passa utmärkt i mitt syrum för att förgylla min kreativitet vid symaskinen.

2012-08-23 @ 08:26:38
URL: http://www.deermountaindesign.com
Postat av: Christine

1) Jag är förtjust i samtidskonst, gärna illustrationer i street-stil. Fastnade för "Black Lips" och "Lara zombie" när jag kikade lite snabbt på hemsidan.
2) Jag samlar på svart-vit konst/illustrationer för att göra en tavelvägg i vårt nya hus. Har fortfarande Kakao-planschen uppe och det känns som att den kan behöva vila ett tag i förmån för Roy :-)

2012-08-23 @ 08:57:24
Postat av: Hanna L

1. Jag gillar kategorin illustrationer och grafik bäst!
2. Denna tavla skulle passa utmärkt i vårt nymålade arbets-/pysselrum där vi inte fått upp några tavlor än. Garnnystanet passar mig bra eftersom jag pysslar mycket med textil och garn. Till och med mannen min skulle gilla motivet. ;)

2012-08-23 @ 09:14:02
URL: http://hemhus.blogspot.com
Postat av: Alexandra

1. Pop Art tilltalar mig allra bäst och då speciellt Roy Lichtensteins verk faktiskt. Den typen av konst passar bäst hemma hos oss just nu och man blir glad av att uppleva den. 2. Ball of Twine skulle passa bäst i vårt vardagsrum i närheten av min ärvda byrå i trä, tror det skulle bli en riktigt snygg kontrast mellan antikt och modernt.

2012-08-23 @ 09:20:05
Postat av: KaisaMaria

1)"Pasteller&Neon" hade en hel del härliga och lite annorlunda motiv som skulle kunna agera upplyftande färgklick i mitt hem. 2) Helt enkelt för att jag såg "Ball of twine" för ett par år sedan på en blogg och fastnade direkt. Sen har jag vid ett flertal tillfällen tänkt köpa den men helt enkelt inte fått ändan ur. Tänk vad härligt att efter ett par år få vinna en sådan och på så vis släppa tanken på den och istället få njuta av den på min just nu tomma sovrumsvägg. Varför inte tillsammans med ett "Pasteller&Neon"-motiv?

2012-08-23 @ 09:42:06
Postat av: Sofia W

Åh, mitt favorittryck!
1) Jag älskar gamla retro reseaffischer, från Air France finns det många fina jag skulle vilja ha hemma. Gärna från ställen man själv rest till så man blir påmind om de där fina dagarna.
2) Jag är 27, men mina vänner kallar mig för pensionären eller åttioåringen. Och det är inget jag skäms för - att jag en fredagkväll lika gärna sitter hemma och virkar på något projekt än går ut och tar en drink (även om jag gärna gör det också).
Därför skulle den passa perfekt hemma hos mig!

2012-08-23 @ 09:45:32
Postat av: Berith Carlsson

Hej!
Min favorit kategori är Hollywoodstjärnor på canvas!
Tänk att få titta på dem i hallen när man ska i väg till arbetet en vanlig regning höstdag.Lite glamor när den behövs som mest!
2,Därför att min 14 årig son har börjat intressera sig för konst och då i synnerhet Roy Lichtenstein.Vi såg några spännade verk av honom på Tate modern i våras och min son har sedan dess velat ha ett "verk"av honom i sitt rum.Vi har under sommaren renoverat sonens rum, och det är nu dags att pryda väggarna.Tavlan skulle sitta som ett smäck på hans vägg.
Berith

2012-08-23 @ 10:00:17
Postat av: Anonym

1. Enkla uttryck, inte mer än nödvändigt. 2. Är helt säker på att jag skulle ha min kära som lindad runt mitt finger om den här tavlan hängde på väggen en dag när hon kom hem.

2012-08-23 @ 10:16:57
Postat av: Anonym

1. Enkla uttryck, inte mer än nödvändigt. 2. Är helt säker på att jag skulle ha min kära som lindad runt mitt finger om den här tavlan hängde på väggen en dag när hon kom hem.

2012-08-23 @ 10:16:59
Postat av: Gurra

1. Enkla uttryck, inte mer än nödvändigt för ögat är konst för mig. 2. Är helt säker på att jag skulle ha min kära som lindad kring mitt finger om den här tavlan hängde på väggen en dag när hon kom hem. Gurra

2012-08-23 @ 10:21:51
Postat av: Caroline

1) de abstrakta tavlorna gillar jag best hos Easy Art, men även annars också fast dock tillsammans med fotografier, tycker det ger en väldigt härlig känsla eftersom kort är känslor och minnen,och det abstrakta är minst lika mycket känslor i.

2) Roy's tavla skulle passa hemma hos mig eftersom detta skulle passa både mig och min sambo, plus att jag älskar det. Svart och vitt är grunden hemma och den är både enkel och svår... det är något visst med den!

2012-08-23 @ 10:34:41
URL: http://caaaroliiine.blogg.se
Postat av: Kerstin

1. Jag gillar fotokonst i svartvit, jag älskar foto, närbilder, dramatiska bilder som talar starkt med enkla komplexa motiv.
2. Älskar svart och vitt och har ett nyrenoverat rum so m vi sakta bygger upp med detaljer, tavloroch bilder av olika slag. En stilig tavla som passar in i nya rummet

2012-08-23 @ 10:39:58
URL: http://thebaglady.se
Postat av: Marielle

1. Gillar allt om mat så det for nog bli Mat&Dryck, och Andy Warhols "Wild Raspberries by Andy Warhol and Suzie Frankfurt, 1959" va fin.
2. Min Mamma har svart och vitt i hennes vardagsrum så den skulle pass perfekt hos henne.

2012-08-23 @ 10:58:18
Postat av: marianne eriksson

1. Fascineras av det abstrakta.
2. Den här bilden skulle göra sig så bra på min dotters vardagsrumsvägg. Hon skulle absolut uppskatta att ha den där.

2012-08-23 @ 11:23:34
Postat av: Johanna

Jag gillar Fotokonst/Atelier- Collectors corkscrews. För att korkarna i min vilda fantasi liknar gamla otäcka saker man skruvade i folks hjärnor med. Eller det gör man kanske fortfarande ;)
En Roy tavla i form av garn hade värmt familjen då husets isolering inte är den bästa!

2012-08-23 @ 11:42:30
Postat av: Made by Rica

1. Svårt att välja bara en då det står mellan vintage kartorna och citat-kategorin... De liksom är så mycket jag på alla vis, en ordälskande kreativ resenär! 2. Den skulle få sitta på hedersplatsen i mitt nyinredda kreativa rum där jag ska lära mig att just sticka :)

2012-08-23 @ 12:08:36
URL: http://www.madebyrica.wordpress.com
Postat av: Frida

Vilken grym tävling! Jag gillar vintage/retro-konsten, gamla afficher och jag föll verkligen för avdelningen med barntavlor! I vårt vardagsrum har vi en lång, stor och tom vägg som vi håller på att samla objekt till. Det kommer bli en fin blandning av bilder på familjen och snygga, stilrena tavlor, och självklart skulle "Ball of Twine" hitta sin perfekta plats där!

2012-08-23 @ 12:10:15
Postat av: Ulrica

1. Jag gillar flera i kategorin fotokonst.
2. Ball of Twine har stått på min "önskelista" länge nu. Den skulle passa perfekt på de alldeles för tomma väggarna i vårt tv-rum.

2012-08-23 @ 12:42:58
URL: http://icasmirakel.blogspot.com
Postat av: Jennie S

1. Jag är just mitt uppe i att inreda min sons första rum och då har jag tittat massor på Nathalie Choux´s bilder. De är enkla och gör mig och min son glada! Är även svag för popkonst; Andy Warhol och Jasper Johns. Men om jag måste välja så lägger jag min röst på Nathalie. 2. Vi har en trist, vit vägg brevid den öppna spisen där en gammal ärvd gungstol är placerad. Hemmets naturliga mysställe och även där mormor brukar sitta med sin stickning när hon är på besök. Den här lilla oasen skulle öka sin mysfaktor otroligt mycket med en läcker tavla!

2012-08-23 @ 12:45:15
Postat av: Johanna

1. Vintage & Style Tavlor & Posters gillar jag allra bäst
2. Hemma hos mig skulle Ball of Twine placeras vid den nya skrivbordslängan. Jag har en visuell bild framför mig om hur det ska se ut, jag och maken, sida vid sida. Han skrivandes (läs spelandes) på sin dator och jag sitter med mina smycken och pillar. Våra barn leker snällt på mattan bakom oss.. Men vi är låååångt från det, hade det hänt idag så hade vi stirrat på en tom vit vägg utan känsla och det är där bland hyllor, pärmar, vackra detaljer i gråblå färg som jag hade placerat Ball of Twine... Men frågan är dock om barnen hade lekt snällt på mattan, men jag hade ju haft tavlan och tittat på så då hade det inte gjort något ;)

2012-08-23 @ 13:41:49
URL: http://tokmajasliv.blogg.se
Postat av: Sara Sandstedt

Jag tycker om abstrakt konst, bilden du ser blir aldrig tråkig eftersom den går att se på många olika sätt, dessutom är det ofta något lekfyllt eller "gömt", och sådant tycker jag om!
Detta vore ett perfekt konstverk att hänga på någon av alla mina vita och tomma väggar i min lilla etta. Jag har bott här i ett år nu men det ser fortfarande nyinflyttat ut och jag behöver något passande att pynta med! Jag tycker om motivet och svartvitt gör sig perfekt. =)

2012-08-23 @ 14:02:07
Postat av: Johanna

Hej Frida!
1: Fotografier är mina tavelfavoriter, eftersom de påminner om att se det vackra i världen omkring oss.
2: Det finaste i min lägenhet är ett stort leende på min Lichtenstein-älskande pojkvän. En Ball of Twine skulle ge mig det varenda dag!

2012-08-23 @ 14:08:16
Postat av: Eva Klarby Michelsen

1. Barntavlor / Follow Your Heart- Let's Swing av konstnären Parn. Passar i fler rum än barnrum. Perfekt bröllop/födelsedag/dop/kompis present - en tavla som gör en glad och kan följa med i livet.

2. Vi har äntligen blivit ett familjenystan efter att ha fått adoptera 2 tjejer, en från kina och en från eritrea. Tavlan symboliserar vår familj och passar perfekt i vårt sovrum som går i svart / vitt.

2012-08-23 @ 14:09:13
Postat av: Walter -2 år

När jag såg tavlorna på "Blixten Mc Queen" blev jag så till mig att jag kissade på både mig och mamma. Jag som varit blöjfri och torr sedan kl 8.00 idag! Så jag får säga alla "Blixten" motiven. Eftersom jag satt i mammas knä tycker jag att hon kan vinna tavlan som plåster på såren. Mamma och pappa har en stor vit vägg som de alltid försöker hitta något till. Men trotts att jag föreslagit både "Blixten" och "Mamma Mu" motiv så händer det inget. Eftersom resten av rummet är svart/ vitt så kanske det där garnnystanet är lite mer mammas och pappas stil?!

2012-08-23 @ 14:15:20
Postat av: Fia

1) Det är svårt att välja något specifikt då jag faller för det speciella i varje liten tavla/fotografi. Jag älskar dessutom att blanda. Har egna foton tillsammans med gamla reklambilder. Har tavlor min farfar målat tillsammans med Toulouse-Lautrec posters. 2) Då jag älskar konst av alla dess slag skulle denna vara en fin kontrast till mitt färglada hem. Tack :)

2012-08-23 @ 14:23:49
URL: http://sofiaeiworth.wordpress.com
Postat av: Jenny

1. Mat och Dryck. Gör om mitt kök så valet var enkelt denna gång.
2. Konst är svårt och jag är kräsen. Har en vägg i sovrummet som jag sakta men säkert börjar fylla. Att vinna en tavla med ett motiv jag älskar hade gjort mig lite extra glad varje morgon och kväll!

2012-08-23 @ 15:11:43
Postat av: Erica

1. konsttryck
2. Jag skulle absolut sätta upp den i mitt syrum! Där passar den som handen i hansken! :-)

2012-08-23 @ 15:40:39
URL: http://thereisnoplacelikehome.blogg.se
Postat av: Henrik

Fotokonst är min favoritkategori eftersom jag själv är en hängiven fotograf.
Tavlan skulle kunna passa bra över soffan i mitt vardagsrum. Den skulle då bli en bra kontrast till mina övriga färgstarka tavlor.

2012-08-23 @ 15:43:50
Postat av: Lotten

1. Svart-vita konsttryck passar in hos mig som har ett färgstakt hem.
2. Tavlan skulle passa som en smäck hemma hos mig eftersom jag är en person som inte kan leva utan att få pyssla. Jag syr, virkar och snickrar...

2012-08-23 @ 17:20:23
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Karin Stjärnkvist Fors

1. Jag tycker bäst om konsttryck.
2. Tavlan skulle passa jättebra både i färg och storlek i mitt blivande matrum. Motivet är kul. Tavlan fångar ögat och med en svart ram passar den perfekt på min vita vägg över sidebordet. Jag hoppas att jag har turen att vinna!

2012-08-23 @ 18:03:36
Postat av: Anna-Lena Johansson

Hos Easy Art fastnar jag i första hand för popkonsten. Köpte vår första Lichtensteinposters i New York för 19 år sedan när jag var på semester och gravid med vår förste son. Idag hänger den i hans nyrenoverade rum. SVT gjorde filminspelning i vårt hur för några år sedan och målade en " fejk Lichtenstein" som vi fick köpa loss och som är superhäftig.

Det skulle vara så himla kul att kunna komplettera med ytterligare en tavla som vi på ett minnesvärt sätt skulle kunna berätta om hur vi införskaffade.

2012-08-23 @ 18:37:40
Postat av: Sofia

1. Hos dem brukar jag fastna i samtidskonst, jag gillar att det finns så mycket spännande från konstnärer som lever just nu!
2. Vi har inte en enda tavla uppsatt i vårt hus. Vi kommer helt enkelt inte överens om någon att börja med, och den här skulle kunna utgöra en röd (eller svartvit) tråd som får igång oss så det blir fler och fler tavlor på väggarna!

2012-08-23 @ 18:48:15
Postat av: Eve

Hej! Jag tycker väldigt mycket om bilder av människor i vardagliga situationer! Jag gillar att blanda stilar så fotokonst men även målningar/illustrationer/konstttryck/posters samsas bra här hemma! Anledningen till att Lichtenstein-tavlan skulle passa hos mig är helt enkelt att jag skulle bli glad av den varje dag! :)

2012-08-23 @ 19:20:14
Postat av: mia

1. konsttryck gillar jag
2. jag har suktat efter den där affischen ett längre tag men inte fått tummen ur...åh om jag kunde ha tur nu!

2012-08-23 @ 19:20:58
Postat av: Caroline

1. Retro är en av mina favoriter. Att titta på dem är att drömma sig bort till en annan värld som alltid känns lite mer glamorös.

2. Jag har bott i min lägenhet i ett år nu och det har fortfarande inte hänt någonting i renoveringsväg sedan jag flyttade in. Omonterade köksskåp står på golvet, sängen är inte uppe i sovloftet utan står mitt i rummer, jag saknar taklampa, ingen av mina dörrar går att stänga ordentligt. Allt detta ska fixas så fort min pappa snickaren kommer och hälsar på, men eftersom han är hantverkare så tar det längre tid än planerat. I väntan på pappa så vore det i alla fall trevligt att kunna hänga upp en tavla på väggen för att få lägenheten lite hemtrevlig.

2012-08-23 @ 21:11:24
Postat av: Jennie

1.Jag gillar illustrationer bäst!
2. Vi ska i höst göra i ordning vårt vardagsrum. Bort med furu och sjögrästapeter, det ska bli ljust och fint! Vill så gärna ha en tavelvägg på ena väggen och då skulle denna tavla passa perfekt!

2012-08-23 @ 22:22:19
Postat av: Jessica Olausson

- jag gillar kökskonsten hos easy art, motiv som campbells soup och cacao känns alltid retro och så rätt! Inte nog med det så är det precis den här stilen jag har i köket, love it!
- inreder mitt alldeles egna kreativa syrum och den här skulle passa så himla bra och verkligen sitta som en inspirerande källa på väggen!

2012-08-23 @ 23:05:57
Postat av: Lisa S

1. Just "ball of Reine" har länge varit en favorit hos mig, älskar det grafiska!! 2. Då jag skall riva ner väggen mellan köket o vardagsrummet nu i helgen, hade jag blivit överlycklig om jag vann denna superfina tavla!! Jag hade i så fall hängt den i mitt kök, på en vägg där jag kan njuta av den både från vardagsrummet o köket!!! Håller tummar o tår!!! Lisa S i H viken

2012-08-24 @ 07:01:59
Postat av: Anonym

Oj !!! Värsta auto korrigeringen!!!! Skall såklart stå "Ball of twine". Tack Lisa S i H viken

2012-08-24 @ 07:06:45
Postat av: Anna J

1. Jag gillade många av tavlorna i den urbana kategorin. Modernt och med lite vågad edge.
2. Tavlor i svartvita mönster och med grafiskt uttryck kan jag aldrig få nog av. Det är som med smågodis. Jag plockar på mig fler och fler sorter, men får ändå aldrig nog.

2012-08-24 @ 07:49:41
Postat av: Jessica

1: Vissa delar av Popartkategorin tilltalar mig enormt. Lite färg behövs för att piffa till hemma hos oss. Föll framförall för Andy Warhols orangea Moon Exploerer Robot. Den skulle bli rasande läcker inne på sonens rum som älskar både robotoar och färgen orange.
http://www.easyart.se/canvastavlor/Andy-Warhol/Moon-Explorer-Robot%2C-1983-%28orange%29-412693.html

2. Väggarna vid trappen upp hos oss saknar helt tavlor. Den här skulle bli en bra start för en hel tavelvägg och jag skulle bygga inspirationen utifrån den. Har nämligen vuxit upt till det klickande ljudet av stickor som slår mot varandra. Min mor var stickgalen och jag älskade det!

2012-08-24 @ 08:40:21
URL: http://retrolyckan.blogg.se
Postat av: Karin

1. Popkonst! Warhol och Lichtenstein har en speciell plats i mitt hjärta.
2. Nystanet skulle passa perfekt i i vårt 50-talsvardagsrum Och jag är en riktig sucker för konstryck och posters. Mmmm, jag skulle bli lite lyckligare helt enkelt med den att titta på varje dag!

2012-08-24 @ 08:51:27
Postat av: Mirja

1. Jag gillar posters. De kostar inte så mycket vilket gör att msn kan köpa många och byta efter humör. 2. Jag lärde mig sticka ii 7-årsåldern och har inte slutat sen dess. Behöver jag säga mer? :)

2012-08-24 @ 09:07:18
Postat av: Postadress Torslanda

1. Fotokonsten är min favoritkategori. Fantastiska bilder som går att variera och i inredningen - till ett bra pris.
2. "Ball of Twine" får gärna förgylla vårt hem, har påbörjat en tavelvägg i vardagsrummet i vårt nybyggda hus. Där skulle denna passa fint!

2012-08-24 @ 09:24:05
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: A.

1. ) Jag gillar skarpt Banksys tavlor och posters. Jag tycker att han med sin gatukonst får fram budskap och känslor på ett annorlunda och nytänkande sätt som även får lov att komma in i "finrummet" (läs. museer).

2.) Jag vet att min underbara mamma länge har trånat efter denna tavla så därför skulle det vara väldigt roligt att få ge den till henne vid en vinst. För att hon är bäst samt för att hon älskar att virka och sticka!

Utbudet av konstnärer och mönster är fantastiskt hos Easy Art,
att kunna välja, vraka och enkelt beställa hos dem är verkligen smart.

I denna tävling om ett nystan av garn jag på vinst hoppas,
då skulle alla mina besök hos trendenser toppas.

Tavlan skulle min mamma få som är såld på att sy, virka och sticka,
så därför skulle det mellan henne och Lichtenstein klicka.

Hoppas att ni får en riktigt skön helg!

2012-08-24 @ 12:16:22
URL: http://flowersandthecity.blogg.se/
Postat av: A.

1. ) Jag gillar skarpt Banksys tavlor och posters. Jag tycker att han med sin gatukonst får fram budskap och känslor på ett annorlunda och nytänkande sätt som även får lov att komma in i "finrummet" (läs. museer).

2.) Jag vet att min underbara mamma länge har trånat efter denna tavla så därför skulle det vara väldigt roligt att få ge den till henne vid en vinst. För att hon är bäst samt för att hon älskar att virka och sticka!


Utbudet av konstnärer och mönster är fantastiskt hos Easy Art,
att kunna välja, vraka och enkelt beställa hos dem är verkligen smart.


I denna tävling om ett nystan av garn jag på vinst hoppas,
då skulle mina besök hos trendenser.se toppas.


Tavlan skulle min mamma få som är såld på att sy, virka och sticka,
så därför skulle det mellan henne och Lichtenstein klicka.

2012-08-24 @ 12:17:40
URL: http://flowersandthecity.blogg.se/
Postat av: Mia Persson

1. Vintage och retro passar mig bäst, och allra helst de varma gula tonerna i The Kiss.
2. En inramad Jucy Fruit-reklam med Lena Endre behöver sällskap i vardagsrummet! På ena sidan av den hänger nu en fantastisk svartvit perspektivbild, så Endres skarpa färger behöver vägas upp av något grafiskt och svartvitt på andra sidan. "Ball of Twine" hade varit perfekt!

2012-08-24 @ 12:31:34
Postat av: smile

Gick in och kollade länken och just idag fastnade jag för de svartvita fotona på städer. Kanske mest beroende på att jag just nu är så himla sugen på en liten stadstripp. Parisbilderna gör mig varm om hjärtat eftersom jag gifte mig i Paris en septemberdag för lite mer än tio år sen.

Varför vill jag vinna? Gillar den för att den är enkel och stilren och skulle passa in varsomhelst i mitt hus. Dessutom skulle den påminna mig om att plocka fram de där garnnystanen som jag köpte häromveckan...

Håller tummarna och önskar trevlig helg!

2012-08-24 @ 12:48:33
URL: http://smilebloggar.blogspot.com
Postat av: Therese

Fotokonst i svart/vitt är min favorit då det känns så levande och uttrycksfullt.

Tavlan skulle passa mycket bra i vårt vardagsrum som går i svart/vitt och just nu med lite oranga och jordiga detaljer. Tavlan skulle bli ett härligt blickfång blandat med mina tavlor och personliga foton. med den skulle jag känna mig nöjd och klar med min höst "pimpning" av vardagsrummet.

2012-08-24 @ 13:41:29
Postat av: Maria Jensen

1. The Camel av Picasso gör mig glad. Lekfull och stilren och alldeles underbar! 2. Roy Lichtensteins Ball of twine har samma inverkan på mig. Den hade passat perfekt till min vita fåtölj, ett fårskinn och den svartvita graficakudden!

2012-08-24 @ 13:45:28
Postat av: Linda

1. Jag gillar främst Manuell Rebollos illustrationer och "Gold" 2. Då jag efter 2 år av andrahandsboende äntligen ska få mig ett eget hem så behövs det fyllas på med både tavlor och andra ting. Grafiska mönster är det som (förhoppningsvis) kommer genomsyra lägenheten och "Ball of Twine" skulle platsa fint bland Manuel Rebollo, Picassos "The Owl", Rickath Designs "Bike" och ett par zigzag golvkuddar.

2012-08-24 @ 15:50:25
Postat av: Jasmine

1. Jag gillar Andy Warhols "guns", Tycker den är häftig.
2. Denna tavlan skulle passa as bra då jag har en tom vägg och mycket svart/vitt i mitt hem.

Ha en bra eftermiddag!

2012-08-24 @ 15:57:53
Postat av: LisaL

1. Litografier. Gärna begränsade upplagor efter konstnär.Där finns mycket spännande! 2. Vi har en gräslig tavla ovanför vår soffa , och vi söker ständigt efter någon ny som skulle passa. Just denna skulle vara perfekt& den skulle jag vilja överraska min sambo med!

2012-08-24 @ 18:56:38
Postat av: Marith

HALLOJ!!
Gillar grafiskt, svart-vita bilder med starka uttryck. Håller på att ställa samman ett collage med mycket svart och vitt på en vit vägg, så detta skulle vara helt perfekt!

2012-08-24 @ 19:48:21
URL: http://sommar-rummet.blogspot.com
Postat av: It's a house

1. Just Ball of Twine är min favorit.
2. Jag har inte suttit ner på över ett år (känns det som) för med två små energiknippen till barn här hemma blir det inte många lugna stunder. Suget efter att få sjunka ner i fåtöljen med fötterna på fotpallen, plocka fram stickorna och i lugn och ro sticka mig en härlig hösttröja är stort. Ball of Twine skulle få hänga ovanför fåtöljen som ett löfte att den dagen kommer.

2012-08-24 @ 20:56:46
URL: http://www.itsahouse.blogspot.com
Postat av: Linn

Gustav klimts The three ages of woman är min favorit.
Den här tavlan är till min kära svärmor 1:Hon älskar svart vitt! 2:Hon stickar jämt och älskar det. så vad skulle vara bättre present än att ge henne detta svart /vita Nystan..

2012-08-24 @ 22:00:02
Postat av: Caroline & Johan

Jisses vad många tävlande :o) MINA favvos är posters! De har ett bra pris så man kan byta ut och skapa nya rum lite då och då. Gillar skapt Campbell's Soup Can med Andy Warhol!!

Hoppas hoppas på att bli vald då jag och min sambo, Johan, flyttat in i vårt första hus! Om man säger såhär...att komma från en lägenhet till ett hus kräver en heeel del inredning ;-) Nu har vi lite väl tomt i en del rum och denna tavla hade passat Perfekt ovanför vår nya soffa! Vänligen C & J

2012-08-24 @ 22:33:26
Postat av: Annasara

1) posters! För att det är så enkelt men samtidigt gör så mycket i inredningen. Bra och billigt att oftare kunna variera sig eller allteftersom komplettera med nya favoriter!
2) detta är mitt favoritmotiv alla kategorier! Är gravid med vårt andra barn och inredningstokig från dina hemtrakter, har såå många idéer som jag vill förverkliga i hemmet innan den andra lilla krabaten snart kommer. Denna tavla skulle få en hedersplats och vi skulle efter två års tid i vårt hus ä n t l i g e n få upp en tavla på väggen! Jag drömmer mig bort och önskar... Snart går jag på mammapenning och kommer inte unna mig något alls. Men med denna i mitt hem skulle inget mer behövas...

2012-08-24 @ 23:00:33
Postat av: Lisa

1. Posters! Finns så mkt snyggt att välja mellan... Enkelt och relativt billigt/utbytligt!
2. Älskar det motivet, precis min stil. Modern men väcker minnen/dåtid/kreativitet! Hade passat in så bra i vårt hem där t o m kattungen är svartvit;-)!!
/Lisa

2012-08-24 @ 23:39:39
URL: http://www.vitagavlar.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Tjusigt! Den med Claudia Schiffer skulle jag gärna ha hemma på väggen.
Motivering varför jag skulle vinna, hmm, behöver lite fler tavlor på väggarna, dom är lite för nakna just nu.

2012-08-25 @ 10:57:30
URL: http://kakan.se
Postat av: Anonym

1. Jag gillade kategorin övrigt, den mest oväntade av dem. Kul! 2. Den är ju självklar! Jag hantverkar, bla med en hel del garn och jag flyttar till mitt livs första,egna hus om en månad :-)

2012-08-25 @ 11:46:21
Postat av: ANNIKA

1.Kategorin Posters.En salig blandning av det mesta ,dessutom finns där något för alla .Billigt så man kan byta efter behov och smak.
2.Stilren design som passar in hos mig.Har alltid varit svag för det stilrena, moderna,enkla, svartvita och behöver byta ut lite...

2012-08-25 @ 13:10:55
Postat av: Ellinor

1. Samtidskonsten innehåller mycket spännande tavlor jag gärna skulle ha här hemma!
2. Jag som stickar mycket själv skulle älska den tavlan, dels är den min stil och dels påminner den mig om min hobby!

2012-08-25 @ 17:51:30
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Maria

1. Jag gillar bäst deras fotokonst, särskilt den svartvita. Önskar att jag hade kunnat ta sådana vackra foto själv.
2. Vi flyttade in i vårt hus för ett halvår sen och ännu är väggarna i hallen tomma. Så svårt att hitta de rätta tavlorna. Men denna skulle verklligen vara pricken över i:et i hallen. Hallen har vita vägar och mycket ljus så den skulle bryta av perfekt.

2012-08-25 @ 20:40:04
Postat av: Agneta

1.Jag gillar An appel a day- tavlorna. Nyttigt, gott och vackert på samma gång.
2. Eftersom mitt liv är lite tilltrasslat just nu skulle jag vilja nysta upp det så här fint.

2012-08-26 @ 15:11:40
Postat av: Jenny

1: min favoritkategori är Street art pga motiven faller både mig och maken i smaken trots att vi är oense om inredningsstilen hemma. Vi hittar alltid något motiv som vi båda tycker om.

2: för att nu när vi precis har fått barn (1 månad sen) och precis köpt hus håller vi på och bygger vårt egna bo och jag tycker att "ball of twin" passar in på det symboliskt. Ett eget nystan som vi ska reda ut och göra något bra av.

2012-08-26 @ 23:22:43
Postat av: Maria

1.Samtidskonsten är min favorit 2. Mitt hem går i svart-vitt och har många influenser från 40,50 o 60-talet, tavlan skulle vara välkomnande och fin i min hall!

2012-08-27 @ 11:34:33
Postat av: Andy

1. Jag gillar de abstrakta konstrycken bäst, som de av Pollock och Rothko etc.
2. Vårat kök går väldigt mkt i svart-vitt (vita väggar, svart hay bord, svarta eamesstolar) och Lichtenstein skulle fylla ett tomrum på den vita väggen ganska så perfekt :)

2012-08-27 @ 22:05:20
Postat av: Margareta Pileby-Jonsson

1. popart
2. använder snörrullar som dekoration både ute och
inne och också till diy-projekt, senaste projektet var trälådor med snörhandtag till kommande nyårsfest.

2012-08-27 @ 23:20:34
Postat av: Lena

1. Mycket fin fotokonst, favoriten Ansel Adams med många klassiska och magiska bilder.

2. Bilden "Ball of twin" skulle knyta ihop våra motiv hemma. Vi saknar en bild med riktig grafisk känsla Denna bild passa perfekt. Bilden får mig att tänka på att varje gång vi träffar en ny person börjar nysta upp och vill veta mer och mer och mer....

2012-08-27 @ 23:45:32
Postat av: Sabina

1. Jag tycker mest om modern konst, jag gillar när det blir en litet ödslig, eller nästan otäck stämning i konstverk. Tyvärr delar inte min kärlek eller min son den läggningen... De vill mest ha lull-lull och blommor =D

2. Ha ha, Roy Lichtensteins tavla hade passat fantastiskt bra hemma hos mig. Jag driver ju faktiskt en virk-blogg, och det är klart att man vill visa upp sitt intresse ordentligt även hemma!

2012-08-28 @ 10:43:44
URL: http://www.kamferochlavendel.blogg.se
Postat av: Kristin

1. Abstrakt konst
2. Tavlan skulle passa bra bland vår blandning av konst, foton och egengjorda alster, som inspirerar oss och dekorerar våra väggar.

2012-08-28 @ 21:28:29
Postat av: Jessica

1. Älskar Blue Nude II av Henri Matisse (men tråkigt nog passar den inte riktigt in i vårt hem) 2. Är på jakt efter en svart-vit tavla som ska vara första synen när man kliver innanför dörren. Denna Roy Lichtensteins tavla är verkligen en sådan pangtavla som man lägger märke till!

2012-08-29 @ 11:11:03
Postat av: monika gustavsson

1. Gillar just Roy Lichtensteins konst eftersom det får mig att uppleva känslor och tänka kring motivet/budskapet. Finns bilder där jag nästan kunde tro det var föreställande mig: http://www.easyart.se/konstnar/Roy-Lichtenstein-4094.html

2. Nyss flyttat till ny lägenhet där jag äntligen får sätta min egen prägel. Roys tavla passar mig perfekt, dåde till motiv, färg och inlevelse!

vh
Monika

2012-08-29 @ 18:57:45
Postat av: Ida S

Fin och ovanligt efterlängtad tävling!
Jag (och vi) är ute efter en tavla i hallen. Det går sådär. Jag har en personlighet av kontroll (gillar inte för mkt färg) min sambo utstrålar kaos, men vill egentligen ha ordning. Vi kom fram till att kategorin "abstrakt" fast med färg skulle vara en lösning.
- Blam 1962 tror jag, eller kanske tom vet, att både jag, sambo och två små barn (3 och 5 år) hade uppskattat eller tom rådiggat! 5 åringen är i en intensiv spiderman-period.

Tack för bra skrivelser!

2012-08-29 @ 21:27:59
Postat av: Stina

1. Filmaffischer och kartor berättar och tillför mycket i ett rum. 2. Men stopp och hallå. Klart den där ska upp på min vägg! Resten av familjen kommer att skratta ihjäl sig - som om jag inte har nog med garnnystan precis överallt i hela huset. Förutom då, på väggen!

2012-08-29 @ 22:50:27
URL: http://toomuchinspiration.blogspot.com
Postat av: Therese

1: Lööööv musikposters!! Ger en härlig känsla av tid och människoliv.
2: Har ett nytt hus utan något på väggarna, inte ens tapeter. Men att kunna få sätta upp en Roy hade ju varit en fröjd för ögat!

2012-08-30 @ 10:39:13
Postat av: Blomman

1. Jag gillar retrobilder, campbells soup är en favorit. 2. ”Ball of twine” skulle passa superbra i vårt hem då hela huset går i svart-grå-vit skalan med en aning inslag av färg. Då hösten närmar sig ska vår läshörna i vardagsrummet piffas till, just där skulle den passa perfekt.

2012-08-30 @ 16:08:06
URL: http://www.blommorna.nu
Postat av: Lina

1: Självklart är mitt favoritmotiv denna då jag gillar enkla motiv på tavlor. 2: Helst skulle denna stå inramad, lutat mot väggen, omringad av böcker på mitt massiva avlastningsbord i trä. Passande nog har jag två katter och då ett riktigt garnnystan kanske skulle få dem att gå i taket så vet jag med all säkerhet att den här tavlan skulle jag få ha ifred.

2012-08-30 @ 21:19:07

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL