Semestervykort

Sofia bad om att få se lite semesterbilder. Handen på hjärtat. Jag har knappt några. Förutom korten jag plåtat till Österlenguiden (som kommer i nästa nummer av iPad-magasinet) så har jag bara fotat med mobilen och Instagrammat. Jag har varit helt urkopplad och avkopplad och låtit hjärnan gå på kreativ tomgång. Skönt, men stackars systemkameran har mest legat i väskan och blängt på mig som en försmådd flickvän. Jag lovar att jobba desto mer med den i höst. Hur som. Det här har varit en av de bästa semestrarna i mitt liv och något att minnas för livet. En mix av saltstänkt västkust, böljande skånska fält och sommar i city. Här är en sneak peak. Fler finns på Instagram.
 
1.) Efter två veckor på västkusten checkade vi in på Kafferosteriet 2.) Pizzerian på innergården fick ett och annat besök 3.) Långa somvmorgnar och lata dagar som kändes alldeles suddiga i konturerna 4.) Det blev ett och annat parti Alfapet under äppelträdet även i år. Och jag förlorade vartenda ett. 5.) Milslånga stränder och inte en kotte så långt ögat kunde nå. Ljuvligt! 6.) Vi svenskar borde skämmas som åker utomlands istället för att ta vara på det finaste vi har. Visst, det är visserligen inte så mycket paraplydrinkar och ompa ompa hemmavid, men titta. Havet är ju ljuvligt när vädergudarna är snälla. 7.) Ett snabbt stopp på Drakamöllan hanns också med. Hit vill jag återvända! 8.) Bärbuffé i Sjöbo. All you can eat av hallon, blåbär, jordgubbar och vinbär. Jag var i himlen! 9.) Ljudet av vågor som kluckar mot en brygga kan få vem som helst på bra humör. 10.) Jag hittade en gammal cykel hos svärföräldrarna som jag gjorde till mitt sommarprojekt att renovera upp 11.) Premiärturen! 12.) Västkustkärlek. Faktum är att jag åker tillbaka till de här solvarma klipporna redan ikväll. Man får passa på medan man kan.

Kommentarer
Postat av: carolina

Åh, vilka härliga stunder och BÄRBUFFÈ - vilken oerhörd lyx! Finns det nåt sånt i Göteborg - om inte - varför?! varför?!!

2012-08-08 @ 14:50:22
URL: http://calinas.se
Postat av: Sarapara

Vinn en läkning genom att bara ställa någon fråga på min frågestund! :)

Ha en fin kväll.
P U S S & K R A M

2012-08-08 @ 17:21:46
URL: http://saraparaa.blogg.se
Postat av: Linda

Ser ut som att du haft det riktigt skönt. Håller med dig om att Sverige är fantastiskt på sommaren. Naturen är som vackrast och det finns så många härliga platser att njuta utav. Har precis som dig turnerat runt i landet, men han med en liten avstickare till Köpenhamn:) Men det räknas knappt som utomlands;)

2012-08-08 @ 18:10:05
URL: http://formfront.se
Postat av: Jessica Juanita

WOW fin blogg!!

2012-08-08 @ 19:15:36
URL: http://jessicajuanita.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej!
Jag har en nystartad blogg och skulle bli jätteglad av att höra vad du tycker! Så släng jättegärna in en kommentar!

p.s sorry om du har fått detta flera gånger!
Ha en bra dag! :)

2012-08-08 @ 21:25:06
URL: http://nelisa.blogg.se
Postat av: Emma

Åh. Det verkar helt underbart fantastiskt!!! hotellskylten liksom. varför tänka litet när man kan tänka stort? fantastiskt.

2012-08-08 @ 22:03:55
URL: http://emmaaskerkling.blogg.se
Postat av: Sofia

Fint det ser ut och vilka bra bilder! Bilden med dig på cykeln sammanfattar väl din sommar ganska bra, den bästa på länge:) och jag instämmer, Sverige är ju så vackert på sommaren så vi bör ta vara på det! Det kanske blir lite lättare att uppskatta de kallare årstiderna då också...

Ha det så gott/ Sofia

2012-08-08 @ 22:27:57
URL: http://www.sofiahedvigpr.bogspot.se
Postat av: Malin

Vilken underbar mini semester du har haft Frida, ja varför åker vi utomlands egentligen? Super fina bilder!

/ Malin

2012-08-08 @ 22:49:05
URL: http://www.joyforhome.blogg.se
Postat av: Jessica

Vilken underbar drömsommar du har haft. Vackra foton. Älskar cykelbilden med en sprallig Frida allra bäst. Underbar!
Tack förresten ;-)

2012-08-08 @ 23:04:53
URL: http://retrolyckan.blogg.se
Postat av: Dr Grane

Kan vara skönt att låta kameran vila och ta det lungt också. Man behöver nog vila från allt, även det som är drivet av lust. För om det blir kravfyllt försvinner ju lusten och med den all inspiration och kreativitet. Det är så skönt att det finns snabba quick and dirty alternativ numera. Jag har själv inte blivit helt kompis med instagram och framför allt inte hittat något enkelt och bra sätt (app) att skapa foto galleries med - får man fråga vad du använt för denna grid?

Väldigt fina kompositioner och mixen av bilder är härlig! Mycket fint!

2012-08-09 @ 09:18:00
URL: http://drgrane.blogspot.se/
Postat av: Dr Grane

Kan vara skönt att låta kameran vila och ta det lungt också. Man behöver nog vila från allt, även det som är drivet av lust. För om det blir kravfyllt försvinner ju lusten och med den all inspiration och kreativitet. Det är så skönt att det finns snabba quick and dirty alternativ numera. Jag har själv inte blivit helt kompis med instagram och framför allt inte hittat något enkelt och bra sätt (app) att skapa foto galleries med - får man fråga vad du använt för denna grid?

Väldigt fina kompositioner och mixen av bilder är härlig! Mycket fint!

2012-08-09 @ 09:18:04
URL: http://drgrane.blogspot.se/
Postat av: Marica Zetterquist

Helt underbara semesterbilder Frida :)
Man blir så glad då man ser dem :)

2012-08-09 @ 13:12:56
URL: http://littlemizzme.blogg.se
Postat av: [room] by sofie

Tack för att du delar. Mysigt det ser ut! Vi har som måtto att vara i Sverige på sommrarna -när här är som finast! Och så reser vi utomland när det är grått och kallt på vintern. Det funkar bra!

Nu kör vi så det ryker igen, hoppas vi ses på Formex nästa vecka.

Kram Sofie

2012-08-09 @ 13:14:05
URL: http://www.roombysofie.se
Postat av: Mikaela

Blev helt inspirerad till att ta tag i min gamla cykel och rusta upp! Har du något tips? Målade du om cykeln, färgen är ju helt underbar!
Vänligen,
Mikaela

2012-08-10 @ 08:40:47
Postat av: Natta

Hej jag har börjat följa den här bloggen och tycker den är superbra kram: natta

2012-08-10 @ 16:17:00
URL: http://Nattacarro.blogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL