Fredagsfeeling

Gissa om jag blev glad när jag kikade ut från lägenheten för att hämta posten alldeles nyss och hittade ett blomsterbud lutat mot ytterdörren. Jag måste ha jobbat så intensivt att jag inte hörde när de knackade på. Den tjusiga buketten var en överraskning från en bloggläsare som jag hjälpte lite via mail igår. Tack Anna! Vilken härlig start på fredagen! Och alldeles strax ska jag hämta Sara (little-miss-fix-it) på Centralen. Hon kommer med tåget från jobbet i Älmhult och stannar till söndag. Kul! Jag är laddad för skratt, bokmässebubbel och bloggskvaller. Nej, nu tar vi helg tycker jag!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Anna

Trevlig helg!

2011-09-23 @ 17:37:23
Postat av: johanna

men åh vilken fin bukett!

Helgen kan ju knappt börja bättre än så!Ha en skön helg.

2011-09-23 @ 17:52:47
URL: http://todayyouinspiredme.blogspot.com
Postat av: Annika

Åh, vilken härlig helg ni har framför er! Jag har aldrig varit på bokmässan. Tänker alltid att nästa år då... Men det kommer alltid något emellan. Önskar dig och Sara en trevlig helg!

2011-09-23 @ 18:19:35
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Lina

Du som är bra på design, känner du igen dessa stolar, container fynd eller bara skräp? Tacksam för hjälp, trevlig helg.http://desperatedesigners.blogspot.com/

2011-09-23 @ 20:41:31
URL: http://desperatedesigners.blogspot.com/
Postat av: Sofie

Härligt! Ser ut att vara Läkare utan gränser-buketten från Interflora! Fin bukett och även ett bra bidrag till en viktig organistation.

2011-09-23 @ 22:09:16
URL: http://sofieslommor.blogspot.com
Postat av: David

Skolan igång, bloggandet mot sin topp! Nya härliga inlägg, som frågestund – passa på att ställa era underbara frågor, idéer, och lite annat!:) Kolla gärna in nu och läs, kommentera också, haha! Ha en fin dag! Kram!

2011-09-24 @ 08:50:56
URL: http://piieceofme.blogg.se/
Postat av: Michaela

Härligt, köpte själv rosor igår en bukett som var ljust syrenlila och en som var ljust orange/aprikosa. Det blev så himla fint ihop! Trevlig helg!2011-09-24 @ 10:08:10
URL: http://melarooms.com
Postat av: Linda

Visst blir man glad när det kommer blomsterbud! Så fina blommor du fick. De gick i samma färgskala som dom jag fick i veckan.


Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL