Stora papperslampor

Efter lamptaket (stora klasar av runda rislampor) verkar jättelanternor i papper bli nästa grej. Eller är det bara jag. Tycker mig se varianter på den här modellen lite var stans numer. Stora, runda eller fyrkantiga, ibland nästan tältliknande stora. De här exemplen är lånade från fotografen Laura Resens portfolio.

Foto: Laura Resen

Kommentarer
Postat av: Ebba von Sydow, Svt.se/Ebbasblogg

Hm, jag vet inte - påminner mig för mycket om trötta rislampor från Ikea. Ser liksom ut som en stor, vit kompost som hänger hänger i taket... Nja. Trevlig helg! :-)

2011-03-25 @ 17:44:54
URL: http://blogg.svt.se/ebba/
Postat av: Charlotte Bladh

Tror att det är för att komma undan det fula skarpa blåvita ljuset från energilamporna. Men om det är snyggt? PÅ rätt ställe tycker jag att det är fint :-) Ha en fin helg!

2011-03-25 @ 18:28:51
URL: http://hemmariket.se
Postat av: Pernilla Ström

Jag gillar inte heller lamporna, men däremot inredningen i stort; de snygga svarta dörrarna, det vita golvet och möblerna!

2011-03-27 @ 15:14:38
URL: http://pernillastroom.blogg.se/
Postat av: Isabell

Jag är inget big fan av rislampor, men jag älskar de där stolarna, har sett de på flera ställen, men jag vet inte vad modellen heter eller var jag kan få tag på dem, har du några tips?

2011-03-28 @ 16:54:10
Postat av: Sue

What a brilliant post, thanks a lot for sharing this with us.

2012-01-27 @ 11:18:49
URL: http://www.mohka.co.uk/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL