Tävla och vinn pläd från Klippans Yllefabrik

Den här veckan har du chans att vinna en mjuk ullpläd från Klippans Yllefabriks serie Dot (värde 495 kronor) i en tävling som sponsras av webbshopen The Country House. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande två frågor i kommentarsfältet. Lycka till!

1) Vilka svenska hotell samarbetar webbshopen The Country House med, där du kan bo, pröva och köpa produkterna de har inrett med? Ledtråd finns på hemsidan.
2) The Country House säljer en ny serie barnrumsmöbler från Oliver Furniture. Vilka delar ur den skulle du välja och vad skulle du addera till möblerna för att inreda ett "drömbarnrum". Beskriv kort.
*Tävlingen pågår t o m. den 19/6 Du måste ha fyllt 18 år för att få tävla. En pläd värd 495 kr ligger i potten. Vinnaren utses av TCH. Beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer
Postat av: Anonym

1: De samarbetar med Ystad saltsjöbad och Falkenberg strandbad.2: Säng, Skrivbord med 4 lådor och Förvaring lägre med 5 sektioner. Skulle komma från Oliver Furniture. Till detta skulle jag addera färg. Möblerna är klassiska och med lite färg efter barnets åsikter skulle möblerna kunna växa med barnet i många år.

En färgglad stol till skrivbordet, kuddar i glada färger och former och överkast till sängen och så några förvaringslådor i hyllan. Till det barnets önskade tema, typ djungel, riddare, rally, hästar you name it.....möblerna passar, bara tillvalen som ändras med barnets ålder:-)

2011-06-12 @ 10:55:21
Postat av: Nickan

Jag som svarade ovan, missade namn och mejladress.

2011-06-12 @ 10:56:45
Postat av: Anna

1) De samarbetar med http://www.ysb.se/ och http://www.strandbaden.se/ och2) Jag skulle inreda med loftsängen för att göra plats på golvet åt mera lek och bus. Sängen skulle bäddas med Beachhouse mjuka lakan och på golvet skulle jag låta barnen leka med en Racingbil i silver!

2011-06-12 @ 11:03:31
Postat av: care69

1. De samarbetar med Ystad Saltsjöbad, Falkenberg strandbad och Papas.

2. En säng, byrå, Leksakslådor, modul för väggen, Skrivbord 4 lådor och Förvaring lägre med 5 sektioner skulle vara en oslagbar kombination. (tur att sonens rum är stort....) Detta skulle kombineras med färgstarka textiler och självklart en hel drös av sonens leksaker. Underbart!

2011-06-12 @ 11:25:10
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Hanna

1. Ystad Saltsjöbad, Falkenber strandbad och Papas2.Leksakslådor, modul för väggen

Spjälsäng,CHENILLEFILT Heart & Flower Röd

Byrå med skötbord

Dessa möbler/textilier skulle passa fantastiskt med bebisen som kommer i augusti. Röd rallybil och blå vimplar är redan införskaffat... Nu är det bara resten kvar!2011-06-12 @ 11:41:45
Postat av: SB

1) Hotellen YSB och Falkenberg strandbad samt restaurangen Papas2) Att välja barninredning kräver sin fundering.

Vilken karaktär är det som ska påverka rummets mundering?

Är det en blivande läsmyra, eller fotbollsspelare till Roma

Man försätter sig snabbt i ett avancerat tankekoma.

Men, Oliviers Furniture har en lättmöblerad ljushet och fräschör.

I deras sängar, skrivbord och byråer har jag hittat min favör!

2011-06-12 @ 11:52:52
Postat av: Annie

1 - De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Strandbaden i Falkenberg.2 - Våningsäng för de två barnen och var sitt klädskåp (om man får önska). Sen skulle jag fixa en stor, bredrandig matta att leka på. Fina foton på släkt och vänner. Massor av krokar till allt möjligt. En snygg vit tvättkorg som är lätt att bära med. Och så skulle jag måla några stora, fina, färgglada tavlor till väggarna.

2011-06-12 @ 12:35:31
Postat av: Sarah

1) Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad samt restaurangen Papas2) Små barnfötter ska få springa obehindrat över golvet så jag hade valt loftsängen för att bereda plats åt barn med spring i benen. Alla leksaker hade sorterats i färgkoder i leksakslådor som jag skulle ha ställt längs väggen därunder. Sängen skulle bäddas med den prickiga pläden i rött och vitt.

2011-06-12 @ 13:33:46
Postat av: Kristina

1) YSB och Falkenberg strandbad

2) Jag har inga små barn längre men om jag skulle inreda ett barnbarnsrum skulle jag satsa på den fina spjälsängen i kombination med ett bäddset från beachhouse!

2011-06-12 @ 15:17:26
Postat av: Carola L

1. Ystad Saltsjöbad samt Falkenberg strandbad2. Till ev. fyran skulle jag vilja ha spjälsäng, byrå & klädskåp. Det skulle bli så fräscht och fint!

Till det skulle jag använda klara färger på gardiner, matta och sänglinne. Mycket klarrött och blått, gärna vitprickigt!

2011-06-12 @ 16:51:16
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Stina

1. YSB, Falkenberg strandbad och Pampas

2. Jag skulle välja en Dagbädd och ha den i lekrummet jag ska inreda åt min son. I rummet ska jag även ha ett ommålat gammalt linneskåp med spröjsade fönster, många kuddar och filtar, en matta som uppmanar till lek och massor av pedagogiska leksaker såklart!!!

2011-06-12 @ 17:22:18
Postat av: Anna G

1) Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad och restaurangen Papas2)En loftsängen hade varit ett måste för mina busiga små troll, med den prickiga pläden på. Väggarna skulle vara gula och möblerna som byrå, klädskåp, och en stor matta skulle gå i lila och svart.

2011-06-12 @ 17:32:51
Postat av: Hanna

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs strandbad.2. Jag skulle inreda med en våningsäng, som var en av mina egna önskningar som liten. Våningsäng är ju urmysigt att bygga kojja i och jätte praktiskt för övernattande kompisar.

2011-06-12 @ 17:36:47
Postat av: Josefin Nilsson

1. Ystad saltsjöbad ,Falkenberg strandbad samt Papas2. ”Oliver furnitures VÅNINGSSÄNG, 10999kr.” En redan snygg och väldigt enkel design somdärfär endast behöver något enkelt för att piffas upp och göras med barnvänligt. Färgglada sängkläder, någon rolig och barntilltalande lampa, gosedjur och kanske en ”himmelsäng”.

2011-06-12 @ 19:10:55
Postat av: susanna wahlqvist

1. Ystad saltsjöbad

Falkenbergs strandbad

Papas2. Skulle välja en loftsäng då man får mer plats över och en liten hörna för lek med stora kuddar och gosedjur.En byrå, leksakslådor modul på väggen och en färgglad söt tapet. Ett skrivbord där barnen kan sitta och rita

2011-06-12 @ 19:25:26
Postat av: Elise

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs strandbad.2. Jag skulle använda välja den låga, breda hyllan och den fin fina spjälsängen. Sedan skulle det passa med någon fin fåtölj bredvid sängen ex Daddy från sidan. Helst en vacker ABC-tavla över hyllan. I övrigt mer färg och textilier i rummet, kanske i marinblått (för lugn sömn) och orange (där det behöver piggas upp).

2011-06-12 @ 19:58:53
Postat av: CissiW

1.Ystad saltsjöbad ,Falkenberg strandbad och Papas2. Jag skulle välja den söta spjälsängen tillsammans med den mindre låga hyllan och det stora fina klädskåpet. Det skulle bli en finfin bas att krydda med härliga detaljer som barntavlor från IsaForm, "kaninlådor" från Heirloom, min egen barndoms flitigt använda gunghäst, en stor mjuk matta, färgglada vimplar och en hög trave barnböcker. Fick jag dessutom lägga till världskartetapeten "Whole wide world" från Mr Perswall så vore min inredningsdröm komplett!

2011-06-12 @ 20:32:03
Postat av: Inger

Ystad Saltsjöbad

Falkenbergs Strandbad

Papas.Barn behöver plats och föräldrar likaså. Loftsäng ger fri lekyta.Förvaring lägre med fem sektionen där barnen själva har uppsikt över spel, pussel och övrigt.Skrivbord med fyra lådor och stor bokhylla.

Rummet passar perfekt för barn som älskar att klippa, klista och rita samt leka rollekar. Det viktigaste av allt. Lär barnen att plocka undan sina leksaker i rummets förvarinsplatser.

En Chenillefilt Pongo rosa till dottern och en ullpläd karamell lime till föräldern kommer att ge en mysig och ombonad känsla.

2011-06-12 @ 20:38:11
Postat av: Johanna

1. Papas, Ystad Saltsjöbaden och Falkenbergs Strandbad2. Jag skulle börja med loftsängen eftersom det aldrig kan bli för mycket golvyta i ett barnrum! Under loftsängen kan man inreda efter intresse; kiosk, rymdraket, dockteater, djursjukhus, dockvrå... Ett skrivbord att pyssla, måla och bygga vid samt en låg förvaring till leksaker och spel står i övriga rummet. Över den låga förvaringen sätter jag tavellister för att synligöra framsidorna på barnets böcker. Med de vita, tidlösa möblerna går rummet att växa med. En stor färgglad matta, rolig rullgardin och fantasifulla kuddar får ge färg åt rummet, vilka lätt kan varieras efter ålder och intressen.

2011-06-12 @ 21:32:33
Postat av: Moa

Svar på fråga 1:Dom samarbetar med hotellen Ystad saltsjöbad och Falkenberg strandbad.Svar på fråga 2: Jag hade valt den "vanliga" sängen som barnen inte kommer att växa ifrån och som inte heller kommer ge mamma eller pappa spel när hon/han får hjälpa till att bädda den vareviga dag. Sen skulle jag ta den stora bokhyllan och fylla den med allt ifrån astrid lindgren till jules verne. Utöver dessa så skulle jag ta det stora klädskåpet för få plats till alla kläderna :) Till allt detta så skulle jag ha något fint mumintyg som gardin eftersom detta är enkelt att byta ut efter tycke/ålder och smak :)

2011-06-12 @ 22:16:54
URL: http://revolver.blogg.se/
Postat av: Frida

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs strandbad.2. Jag skulle välja våningssängen, den låga förvaringshyllan med tre sektioner och två leksakslådor. Detta hade jag kompletterat med massa tunna madrasser i olikfärgade och mönstrade överdrag att ha i våningssängen och som barnen kan dra ut på golvet och göra kullerbyttor eller bara mysa på. Sen hade jag också lagt olika fina trasmattor på golven och fina illustrationer av Ingela Arrhenius på väggarna!

2011-06-12 @ 22:45:57
Postat av: Sigfrid

1. Ystad Saltsjöbad og Falkenbergs strandbad.2.CHENILLEFILT HEART & FLOWER, gul. Lekker sommerstemning i barnerommet!

2011-06-12 @ 23:30:09
Postat av: Anna

Hej

1. De samarbetar med Ystad saltsjöbad, Falkenberg strandbad och Papas.

2. Vi bor i en tvåa nu men om vi hade ett rum till så hade jag inrett det med spjälsängen med den röda chenillefilten. Leksakslådan är perfekt för alla kramdjur som nu ligger spridda överallt och den superfina garderoben är perfekt för alla kläder. En av väggarna hade fått djurtapeten från Ferm living och sängen hade bäddats med matchande lakan. Golvet skulle vara ett oljat furugolv.

2011-06-12 @ 23:33:52
Postat av: Patrik pson Nilsson

Ystad Saltsjöbad samt Falkenberg strandbadSkulle välja loftsängen då det är praktiskt att kunna ha saker under sängen, och sen skulle jag välja klädskåpet med 3 dörrar då ju äldre barnet blir desto mer kläder behöver dom.sedan skulle jag bädda sängen med bed-sättet baby tan, sen skulle ju såklart barnrummet fyllas med leksaker :)

2011-06-13 @ 00:06:29
Postat av: Matilda Mattsson

1 - De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Strandbaden i Falkenberg.2-Nästa vecka får vi antagligen hem en tonåring och vi saknar fortfarande ett skrivbord och en byrå/garderob så hade velat ha båda.

Om jag hade varit tvungen att välja hade jag tagit Skrivbordet med en smal låda i mitten :)

2011-06-13 @ 08:43:37
URL: http://matildasmat.wordpress.com/
Postat av: Marianne Eriksson

1. Samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Strandbaden i Falkenberg. Samarbete även med Papas.2. Skulle välja våningssäng fr Oliver Funiture, Chelsea fåtölj fr Artwood (mammas sagoläsningsfåtölj), skrivbord 4 lådor fr Oliver Furniture, Byrå 4 lådor fr Oliver Furniture, Bed set Baby Fog fr Beach House Company, golvlampa Olivia fr OnInteriör, skrivbordslampa Rak fr OnInteriör och taklampa Nickel fr OnInteriör.Resten av rummet skulle få vara lekyta.

2011-06-13 @ 10:46:27
Postat av: Madeleine

1. Ystad Saltsjöbad och Strandbaden i Falkenberg2. Vi är precis i färd med att inreda vår lilla 6-årings egna rum (just nu delar hon rum med lillebror)! I rummet finns redan en garderob, men den får jag piffa upp med lite ny vit färg. Brevid den skulle det vara perfekt med en "förvaring lägre med 3 sektioner" och gärna leksakslådorna, på väggen mitt emot, från Oliver Furniture. Mitt gamla skrivbord tänkte jag skulle passa bra, visserligen har det några år på nacken, men är precis samma fina modell som Oliver Furnitures med 4 lådor. En färgglad ullmatta att leka på och tapeten "whole wide world" från mr Perwall som vi förälskade oss i då Frida hade en annan tävling för ett tag sedan. Sedan ska jag ta mig i kragen och sy klart lapptäcket som jag började på för hundra år sedan ;-), det kommer passa fint på hennes säng!

2011-06-13 @ 10:46:40
Postat av: Britta

1/ Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad och restaurangen Papas.

2/ Till en flicka på 12 år så skulle jag måla väggar i en skön ljusgrön färg(typ helmatt NCS 1005-B20G), golvet skulle bli ljusgrått och där ligger en stor bred multifärgad trasmatta. Sängen skulle få bli Dagsäng med massor av kuddar och vid fönstret står ett Skrivbord med 4 lådor med den fina vita stolen till. Stolsdynan syr jag själv av ett Afroarts fina randiga tyger. Klädskåp och byrå hittar jag på loppis, helst i teak för att bryta av lite, annars målar jag om dom till bra kompliterande färg ...

2011-06-13 @ 11:24:09
URL: http://signed-by-me.blogspot.com
Postat av: Anonym

1 Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs Strandbad2. Önskar en leksakslåda till alla leksaker som redan anlänt till barnrummet trots att vi ännu inte fått barnbesked om adoptionen :)2011-06-13 @ 13:32:11
Postat av: Johanna

1) The Country House samarbetar med YSB (Ystad Saltsjöbad) och Falkenbergs Strandbad (de samarbetar såklart också med restaurangen Papas, men det är ju inget hotell :).2) Jag skulle direkt ställa in det underbara skrivbordet med den lilla söta skrivbordslådan och fylla på med massor av roligt pyssel. Bredvid skulle jag ställa förvaringshyllan med fem sektioner som jag skulle fylla med underbara, spännande böcker. Älskar också spjälsängen så den skulle garanterat få plats i mitt barnrum; fylld med härliga kuddar och ett fluffigt täcke. Åh, bara tanken på detta rum gör mig sugen på en liten :)

2011-06-13 @ 13:48:30
Postat av: Sofia Essle

1:) Samarbete med Falkenbergs Strandbad och Ystads Saltsjöbad2:) Vi ska precis byta ut spjälsängen till en riktig säng till vår lilla tjej. En Oliver Furniture Dagsäng ser ut att passa perfekt hemma hos oss. Över den får det hänga vimplar i tyger som blivit över från alla de kuddfodral jag sytt till sängen. Kuddarna går i vitt, grönt och rosa och passar perfekt i dagbädden!

2011-06-13 @ 14:23:07
Postat av: Frk Örneborg

1. Ystad Saltsjöbad (helt fantastiskt!), Strandbaden i Falkenberg (stora förväntningar på kommande projekt där!) och restaurangen Papas.

2. Jag har inga egna barn men min tanke med barnrum är när man läser inredningstidningar/bloggar etc så är barnrummet en kopia av föräldrarnas hem (ofta vit, svart och en accentfärg - rosa till tjejer och blått till killar). Ofta tycker jag att man glömmer bort att barn måste få vara barn och omge sig med en massa härliga färger för att stimulera leksinne och kreativitet... "Loftsängen" måste vara idyllisk till ett barn rum där benen är full av spring och ytan troligen inte kan bli för stor, perfekt med massa härliga kuddar i olika färger, mönster och former under. Ett "skrivbord 4 lådor" för pyssel med kritor, pärlor och touschpennor. "Leksakslådor modul för väg" rymmer mycket leksaker och kan på ett enkelt sätt byggas för att på bästa sätt passa in i barnrummet. "Klädskåp med 3 dörrar" en bra höjd för att även barnen skall kunna vara delaktiga i det som finns där - perfekt att ha lådor som förvaring ovanpå. Skulle komplettera barnrummet med tavlor målade av barnet som man enkelt ramar in i ramar, en färgstark härlig matta som inbjuder till en massa bus.

2011-06-13 @ 14:31:52
Postat av: Olof Forslund

1. Falkenberg strandbad, Ystad Saltsjöbad och Papas.2. Jag skulle använda loftsängen. Sedan skulle jag kort och gott hänga ett lakan runt sängen så det blev som en koja. Under loftsängen skulle jag då lägga in madrasser och en sackosäck. Perfekt myshörna!

2011-06-13 @ 18:09:38
Postat av: Jess

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs Strandbad2. Loftsäng, leksakslådor och klädskåp!Om jag hade en obegränsad ekonomisk förmåga skulle jag överfylla rummet av färgglada hoptimister. Det skulle bli effektfullt mot all övrig vit inredning.

In my dreams!Se dem här: http://alltochelleringet.blogspot.com/2010/06/hoptimist.html2011-06-13 @ 20:39:00
URL: http://retrolyckan.blogg.se/
Postat av: Spacegirl

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs Strandbad

2. Förvaring lägre 3 sektioner, loftsäng, skrivbord, jag skulle addera härliga, lekfulla tyger i form av gardiner och påslakan, fina, fluffiga, mysiga mattor, puffiga kuddar och en mysig fåtölj.

2011-06-13 @ 21:16:31
URL: http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg
Postat av: Charlotte Reinholdsson

Ystad Saltsjöbad

Falkenberg Strandbad

PapasLoftsängen! Vi har snedtak på barnens rum och behöver smarta möbler som ger utrymme. Under sängen skulle jag inreda en liten mysig film/läs hörna där man kan sitta och titta på film eller läsa böcker.

2011-06-13 @ 21:26:18
Postat av: Johanna

Svar: Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs StrandbadJag diggar Dagsängen - helt underbar!

Sedan det gulliga Skrivbordet till.

Sedan skulle jag ha en klassisk gammal Emma-fåtölj med omklätt tyg för att bryta av.

Fina kuddar och plädar i marina toner.Sommarhälsningar Johanna i Örebro

2011-06-13 @ 21:52:29
Postat av: Anna

1) The Country House samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad.

2)Barnrumsmöbler!? Jag skulle kunna som vuxen kunna tänka mig de flesta möblerna i mitt eget rum vilket ju bådar för att möblerna får ett långt liv där de kan berika många olika rum. Men någonstans blir början av livets resa för skrivbordet med en låda och dagbädden tillsammans med många kuddar där fodralen får skifta under året från ljusaste vitt till djupaste rött och golvet skulle få en mjuk och härlig matta där allt från bilbanor, barbiehus och hopphagar kan växa fram och också vara en skön plats att sätta dagens första steg på.

2011-06-13 @ 23:07:41
Postat av: monnah

1) Falkenberg Strandbad och Ystad Saltsjöbad.

2) Basen i ett välinrett barnrum är en skön säng och bra förvaring. Jag väljer därför leksakslådor för väggen och våningssängen från Oliver Furniture. En färgglad trasmatta, mjuka sängkläder i passande färger samt leksaker och massor av böcker gör rummet ombonat och personligt och ett par riktigt bra lampor sätter pricken över iet.

2011-06-13 @ 23:39:08
URL: http://monnahs.blogspot.com
Postat av: Ida

1.Ystad saltsjöbad och Strandbaden Falkenberg

2. Jag skulle välja loftsängen och skrivbord med fyra lådor från Oliver Furniture. Till detta en bokhylla, förvaringslådor till leksaker och en stor härlig matta. Sängkläder och stora lekkuddar skulle jag brodera själv (mitt stora intresse!) och barnens egen inramade konst fick pryda väggarna. Det hela skulle sedan toppas av mormors gamla kristallkrona i taket.

2011-06-14 @ 05:29:01
Postat av: Erika

1 - De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Strandbaden i Falkenberg.2 - En loftsängen hade varit ett måste för mina busiga små troll, med den prickiga pläden på. Väggarna skulle vara gula och möblerna som byrå, klädskåp, och en stor matta skulle gå i lila och svart.

2011-06-14 @ 10:10:30
Postat av: Babsan

1. De samarbetar med Falkenberg strandbad, Ystad Saltsjöbad och Papas.

2. Dagbädden för sagoläsning, kuddkrig och tupplurar.

2011-06-14 @ 15:18:11
Postat av: Josse K

Ystad Saltsjöbad

Falkenberg strandbad

Restaurangen PapasDen fina och lagom stora leksakslådan hade gjort sig i min killes rum. Bakom lådan skulle en tapet med ljusblå, stora stjärnor på vit botten torna upp sig.2011-06-14 @ 20:47:26
URL: http://www.jossesrum.blogspot.com
Postat av: Erica

Hej!1. Falkenberg Strandbad och Ystad Saltsjöbad

2. Spjälsäng, dagbädd och förvaring lägre med 5 sektionerJag tycker om att utgå ifrån en vit bas, ett barnrum är ju fullt av leksaker i olika färger. Den fina dagbädden passar bra för sagoläsning, mys och tupplurar (för mamman och pappan ;)). Edholm/Ullenius postrar ABC och Kulram hänger på väggen och på en Hang-it-all från Eames hänger en Tiny Suit-frack. Leksaker i glada färger går snabbt att komma åt och står fint i den låga förvaringshyllan, på hyllan står också en vit kaninlampa. En vit ryamatta ligger på golvet. Polisbilen från Speedster står parkerad bredvid spjälsängen, som är bäddad med vita Beach House Jersey Sheets och en grön Little Pongo-filt. I en gammal kista ligger utklädningskläderna. En tallrikshylla på väggen rymmer barnböckerna och i taket hänger en vit rislampa.

2011-06-14 @ 21:01:23
Postat av: Sofia

Hej!

1. De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Strandbaden i Falkenberg.2. Nyckelmöbeln är en våningssäng för två barn - att dela rum är en nödvändighet för oss idag och jag tror att det kan ligga vissa pedagogiska och uppfostrande aspekter i det hela. På den låga leksakshyllan står deras leksaker - enkelt att leka och enkelt att "städa". Slutligen en stjärnhimmel i taket och en tapet där de kan måla fritt. Konstnärssjäl som jag är

2011-06-15 @ 07:06:47
Postat av: Cicci

1: De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad.2: Det perfekta barnrummet har en randig tapet i vitt och beige. Där finns den jättefina dagsängen som snabbt ger ett städat intryck i ett annars stökigt rum, gärna med fina korgar under där alla gosedjur får plats när sängen används. På golvet ligger en trasmatta i naturvitt. Mjuk och skönt att sitta på när det leks på golvet, men tålig för även skoj och bus.

I klädskåpet får alla barnkläder plats på fina trägalgar och i förvaringsmöbeln med fem sektioner finns korgar för snabb städning.

2011-06-15 @ 12:26:43
Postat av: Ellen Hansson

1) Ystad saltsjöbad och Falkenberg Strandbad

2) Loftsängen skulle vi välja för att utnyttja utrymmet optimalt i min dotters lilla, lilla rum.Många kuddar och madrasser skulle det finnas för mys och lek och övernattande kompisar under sängen Skrivbord med 4 lådor skulle kunna användas under många år.

2011-06-15 @ 19:27:48
Postat av: Charlotte Bladh

1. De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad samt restaurangen Papas.2. Oliver funiture gör fantastiska möbler i hög kvalitet! Jag skulle välja den vita spjälsängen med vackra detaljer (http://www.thecountryhouse.se/Barnrummet/Barnrumsmoebler/Spjaelsaeng.htm) till min alldeles nyfödda systerson.En möbel som håller i form, funktion och stil i många år.

2011-06-16 @ 07:16:38
URL: http://www.hemmariket.se
Postat av: Charlotte Bladh

Tillägg till ovan: Till spjälsängen skulle jag välja ett bäddset från uppkomlingen "Beach house" En bra start på livet för bebisar som tillbringar många timmar i sängen de första åren...

2011-06-16 @ 07:19:40
URL: http://hemmariket.se
Postat av: Sofia

1) The Country House samarbetar med hotellen Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad (plus restaurangen Papas).

2) Loftsängen (som under får röda tygväggar med fönster och dörr och därmed förvandlas till koja/lekstuga, inredd med kök och bord). Förvaringslådor(modul för vägen) får ta hand om småleksakerna, medan en ärvd liten kökssoffa med randigt tyg på locket sväljer resten. Stringhyllor för böckerna frigör ytterligare golvutrymme för lek, och i hörnet står en en-och-en-halv-sits fåtölj med färgglada kuddar och plädar för mys och sagostund.2011-06-16 @ 14:56:56
Postat av: Felicia

Hej, åh vad din blogg är härlig!1. The country house och http://www.ysb.se/hotell Ystad saltsjöbad sammarbetar.

2. Jag skulle välja något i stil med det här http://www.thecountryhouse.se/Barnrummet/Barnrumsmoebler/Saeng.htm Jag älskar vitt vitt vitt! Och marint! Allt som är vitt och blått och rött är fint! Jag skulle även välja en hylla http://www.thecountryhouse.se/Barnrummet/Barnrumsmoebler/Foervaring-laegre-med-3-sektioner.htm

2011-06-16 @ 17:40:05
URL: http://spikenifoten.wordpress.com
Postat av: nettan

De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs strandbad.Om jag fick drömma hur ett barnrum skulle se ut så skulle det vara Oliver furniture: spjälsäng, Leksakslåda, byrå . En chenille filt i underbar röd färg. Bed set Baby tane.Temat rött kommer igen: flyfplanet: Fokker Triplane Red baron, Curtlan towel i badhandduk och handdukar, Röd gåbil, What`s laundry sack till tvätten och en daddy fotölj där först föräldrarna kan sitta och amma och mata, sen kommer det bli barnets favoritfotölj att sitta och läsa böcker.Allt det jag valt är för att det ska vara praktiskt och ett rum att "växa i". Stilrent, snygg design.

Men detta var bara en dröm!:)nettan

2011-06-16 @ 21:25:01
Postat av: Janina S

1. De samarbetar med Ystad saltsjöbad och Falkenberg strandbad.

2. Jag hade valt den fina spjälsängen och byrån med skötbord. Dessa skulle stå i ett rum målat med himmelsblått på väggar och tak där mängder av rislampor skulle agera moln.

2011-06-16 @ 22:04:47
Postat av: Linn

1. Ystad saltsjöbad & Falkenberg strandbad.

2. Jag skulle inreda med den fina våningssängen då det är spännande med klättring och uppskattat med övernattningar! Jag skulle även ställa in det fina skrivbordet med 4 lådor så barnen kunde sitta och rita/göra läxor, samt en förvaringshylla med antingen 3/5 sektioner där man kunde ha lådor med allt möjligt roligt! I övrigt så skulle jag satsa på roliga färglada tavlor och textiler, ett rum som skulle uppmana och tillåta mycket bus och skoj!:)

2011-06-17 @ 04:11:03
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Har tipsat om din tävling härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/june/plad-196.html

2011-06-17 @ 21:00:03
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Kristiina Söderström

1. Samarbete med Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad.2. Loftsängen kombinerad med skrivbordet med 4 lådor. En bra start att få plats med sina egna grejor när man växer och ska bli stor! Allt skulle knytas ihop med färgglada textilier med värme och känn-dig-hemma-känsla!

2011-06-17 @ 22:26:05
Postat av: Magnus

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad.2. Spjälsäng tillsammans med byrå med skötbord och en leksaksmodul för väggen skulle bli drömbarnrummet. Textil i pastellfärger tillsammans med det vita trädet blir perfekt!

2011-06-17 @ 22:30:25
Postat av: annika

Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad

loftsäng

2011-06-17 @ 23:34:27
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se
Postat av: Anita

Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad.

Loftsäng. Jag skulle lägga till mycket färg i rummet barn älskar färger.

En tavla där barnen kan hänga upp sina teckningar och småsaker skulle också vara bra.

2011-06-18 @ 13:57:04
Postat av: Malin

Hej, jag har nog aldrig kommenterat din blogg förr, men jag älskar variationen o all inspiration! Tack för att du delar med dig!1. Ystad Saltsjöbad samt Falkenberg strandbad2. Jag skulle välja våningsängen, så kompisar kan sovar över, den lägreförvaring med 3 moduler, perfekt att ha lådor med lego och bilar i, och skrivbordet med 4 lådor, där han kan sittar o rita o pyssla, som bas för inredning av min son Philips rum. Till det skulle jag lägga en Tiny 'pirat' matta på golver, mjuk o go att sitta o leka på, jag skulle sy kuddar och en hissgardin av Sandbergs tyg 'Tindra' stjärnor i rundlar i rött-klarblått-marin som passar ihop med mattan. Ett par tavellister ovanför varandra där sonen kan ställa upp sina konstverk han bär med hem från bilden i skolan och en av mina tavlor skulle få sitta på en annan vägg.Önskar dig en fortsatt härlig helg!

Mvh Malin

2011-06-18 @ 15:37:12
URL: http://mostlmm.blogspot.com
Postat av: Anna L

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad2. Loftsängen. Perfekt när rummet inte är så stort men behovet och viljan att ha så mycket som möjligt i rummet finns.

Därunder skulle jag sätta en rejäl saccosäck för mysiga stunder. Naturligtvis massor av kuddar och härliga filtar.

2011-06-18 @ 19:34:51
URL: http://annastipsblogg.blogspot.com
Postat av: Sandra

1. Ystad Saltsjöbad, Falkenberg strandbad och Papas

2. Loftsängen var verkligen härlig! Också "Klädskåp med 2 dörrar" var riktigt mysigt. Under loftsängen skulle ja fixa en myshörna med massa kuddar och gosedjur. En färgglad "hoppa-hage-matta" skulle jag också ha i rummet (minns att jag ville ha en sån som barn med fick aldrig en).

2011-06-18 @ 20:05:30
Postat av: Kristin Hamren

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad

2. Jag skulle inredda med Klädskåp med 2 dörrar (där man får plats med alla kläder) och byrån (för allt annat man måste förvara) och sedan komplettera med mysiga kuddar, nattlampa, våningssängen (så det är lätt att ha besök) samt stringhyllor och en mjuk tjock ryamatta. På vägarna skulle jag hänga skolplanscher och fina fotografier, samt ställa in en jordglob!

2011-06-18 @ 20:52:41
Postat av: Emely

1. De samarbetar med Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad2. Jag hade valt det gulliga klädskåpet och loftsängen. För att göra det riktigt mysigt under loftsängen adderar jag kuddar, härlig belysning och bra barnböcker

2011-06-18 @ 22:16:05
Postat av: Tobias M.

1. Deras samarbetspartners är Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad.

2. Jag vill väldigt gärna ha ett tredje barn, men frun i huset tycker det räcker fint med de två vi redan har. Jag är dock ganska säker på att hon skulle gå att övertala om jag kan locka henne med ett babyrum inrett från The County House... Spjälsängen skulle ha en central plats, brevid skulle vi ställa byrån med skötbordet. I förvaringen med fem sektioner skulle vi packa upp de större barnens avlagda babyleksaker som ligger nedpackade på vinden. Sängen bäddar vi med Chenillefilten Heart & Flower Röd. Pricken över i:et blir gåbilen "utbåt".Vad tror ni, kan jag locka med detta för att få min vilja i genom? :)

//Tobbe

2011-06-19 @ 13:32:10
Postat av: Mia

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad.2. Då vi bor i en tvåa blir en del av föräldrasovrummet barnrum för ett litet pyre. Jag skulle välja den fina spjälsängen med bed set och underlakan i baby white samt en chenillefilt heart and flower röd. Byrån med skötbordet skulle stå mot väggen, och ovanför skulle jag fästa leksakslådor (modul för väggen) för alla kramdjur. Två leksakslådor skulle också få stå på golvet. I taket ovanför skötbordet skulle jag fästa en färgglad mobil med pappfigurer. På golvet en randig trasmatta. En gåbil racingbil i silver skulle få stå bredvid skötbordet, i väntan på att pyret blir större.

2011-06-19 @ 17:56:09
Postat av: Gerdan

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strabdbad

2. Jag skulle välja den söta vita spjälsängen och komplettera med en rosa filt för den lilla babyflickan. Sen skulle jag skaffa ett fint dockskåp och inreda rummen med små

dockmöbler2011-06-19 @ 19:33:18
Postat av: Anna Johansson

1) De samarbetar med Ystad saltsjöbad och Falkenberg strandbad.2) Jag skulle välja våningssängen till våra pojkar, den passar i vårt gamla hus med sin lantliga touch.

Till den skulle jag välja den lägre förvaringen med många hyllor, där barnen själv kan nå sina leksaker!Från: Anna Johansson Njurundav 32 86240 Njurunda

2011-06-19 @ 20:25:04
Postat av: getpalmd

1. Ystad Saltsjöbad & Falkenberg Strandbad

2. Leksakslådor, modul för väggen - helt suverän ide :) Gillade även klädskåpet! Sedan basic sängen med söta sängkläder och massa fluff.. och mjuka tjocka mattor på trägolv :)

2011-06-19 @ 22:12:43
URL: http://www.getpalmd.com
Postat av: Loppan

1. Ystad Saltsjöbad och Falkenbergs Strandbad

2. Skrivbord art nr: 46-021010

Säng art nr: 46-021215

Förvaring art nr: 46-021320

Ett vändbart överkast med 2 helt olika motiv att vändas på efter humör, likaså med mattan. På väggen, uppe vid taket sätts gardinstänger runt hela rummet med ett tyg som kan dras för varje vägg för att dölja tapeten. Bara för att kunna förändra rummet närhelst man vill på ett lätt sätt.

2011-06-19 @ 22:49:20
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Hejsan, jag är gärna med och tävlar!1. De samarbetar med Papas, Ystad Saltsjöbad och Falkenberg strandbad.2. En säng, byrå, Leksakslådor, modul för väggen- Perfekt med vita möbler till dotters rum som har svarta tapeter och en grå fondvägg. Inte alls svart och trist eftersom alla hennes underbara leksaker gör rummet fullt med liv och alla fina sängkläder och textiler något som skulle göra pricken över i:et i min dotters rum är ett tag av spegelglas och förvaring som kan "åka" med längs väggen så man kan bestämma vart man ska ha förvaringen. Kanske mitt i först men sen när man vill leka kan man dra den via en skena längst bort i rummet tillexempel .

2011-06-19 @ 23:06:05
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Kicki

1. De arbetar med Ystad Saltsjöbad o Falkenbergs Strandbad.

2.

Nu ett halvår hon fyller

som mina dagar förgyller

snart dottern eget rum ska få

väggarna i vitt och rosa ska gå

Spjälsäng, leksakslådor och klädskåp från Oliver

skulle vara rummets superlativer

kompletteras med färg i sittpuff, vimplar och antikt smyckeskrin

till detta go matta och stilren gardin

och till sist väggstjärnor, vilket är flott

prinsessan i rummet skulle sova så gott

/Kicki

2011-06-19 @ 23:31:52

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL