Spännande samarbete - Scandic Grand Central

Idag får jag äntligen avslöja ett av de projekt som jag kommer arbeta med i höst. Hotellkedjan Scandic slår nämligen upp portarna för ett helt nytt livsstilshotell intill centralstationen i Stockholm som kommer att gå under namnet Scandic Grand Central, den 1 oktober 2011. I samband med öppningen kommer vi lansera ett gemensamt bloggprojekt som vi har jobbat ut under våren. Jag kommer att berätta mer och mer, allt eftersom det hela fortskrider, i tydligt märkta inlägg. Så håll utkik efter inlägg med den här sidfoten. Om en dryg vecka kommer jag att få en första smygtitt innanför byggpappen. Hittills har jag bara kikat på ritningar och skisser, men det ser väldigt lovande ut. Vill du följa hela arbetet kan du också göra det via Scandic Grand Centrals egen Facebooksida. Alla som går med i den från och med idag och en vecka framåt har chans att vinna en frinatt för två personer på valfritt Scandic-hotell i Sverige. Klicka bara på like och skicka en kort motivering om vilken stad du vill besöka till: grandcentral@scandichotels.com Vinsten kan nyttjas mellan den 2/10-31/12 2011 gäller för 2 personer i ett superiorum. Lycka till!

Rum för papper

Idag hade jag ett ärende till butiken "Rum för papper" som ligger vägg i vägg med mitt nya kontor, i Viktoriapassagen mitt i Göteborg. Medan jag fick mina varor bigade och bockade passade jag på att ta några snabba bilder av det prydligt iordningställda skyltfönstret. För en kartongofil och pappersnörd som mig bultar hjärtat dubbla slag av att se sånt här. "Rum för papper" är väldigt duktiga på att uppdatera sin skyltning. Ännu ett butikstips i Göteborg alltså, om du har vägarna förbi stan i sommar.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Frukostfirande och jobbfilosoferande

Bara ett par veckor in på min nya tillvaro som egenföretagare har jag märkt att jag besitter närmast fascistoida egenskaper som chef. Jag blir så fokuserad att jag glömmer bort att äta och sova och inte ens har ro att dricka upp kaffekoppen under fikapauserna. Så, för att kompensera allt våld jag brukat på min egen kropp de senaste dagarna gav jag mig själv lite sovmorgon idag. Och firade avslutat verk med nybakt från Alvar&Ivar. Bästa brödet i stan. Hur ska jag klara mig när de har sommarstängt?
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Smygkik Poseidon

För er som inte hängt med på det redan så har jag ägnat de senaste två dagarna åt att hjälpa en vinnarfamilj i fastighetsbolaget Poseidons hyresgästtävling få ordning på sitt vardagsrum. Tidsramen mellan beslut och handling har varit extremt tight och vi har stött på några utmaningar längs vägen, bland annat en som stavas l e v e r a n s t i d e r och så har ni ju kunnat följa jakten på den antika Bumlinglampan via bloggen. Det ordnade sig till slut. Här är en smygkik på slutresultatet. Jag fotade några snabba bilder från "lediga vinklar" samtidigt som den officiella fotografen var i samma rum därav är några lite på sniskan. Hela rummet får ni se i hyresgästtidningen Våra Kvarter som kommer ut i augusti/september.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

En makeover i sin linda

Igår sprang jag som ett litet jehu nere på stan och köpte in grejor till familjen som ska få sitt vardagsrum omgjort. Jag ilade från den ena butiken till den andra, med stora kassar som bara fylldes på med godsaker. Det är väldigt roligt och väldigt annorlunda uppdrag jämfört med att styla för tillfälliga jobb. Den här gången rivs inte ju miljön när korten är tagna, den här familjen ska ju leva i resultatet. Idag är det äntligen dags att vifta med trollspöt, skruva upp, montera och sätta på plats. Just nu sitter jag dock i telefonkö och jagar ett försvunnet bud, men medan jag lystrar till tonerna av växelns pausmusik kommer här en ögonblicksbild från två solgula kompisar som ska upp på scen idag. Kan ni ana accentfärgen?
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Pelefant som bokstöd

Såg precis den här bilden, signerad Göteborgsstylisten Mari Holm, och hajade till. Litegrann för den så skönt skavda tavlan, men kanske allra mest för det nytänkande sättet att använda Kay Bojesens klassiska trädjur. En elefant, eller två, som bokstöd på var sida om tung litteratur. Tja. Varför inte?
Foto: Mats Bengtsson och styling Mari Holm Westerlund & Fröling

Tre La Mela e la Pera

Klockan kvart över åtta imorse ringde det på dörren för en tavelleverans. Ett tillfälligt lån av Tre La Mela e la Pera som ska användas i ett stylingjobb imorgon. Nu står Enzo Maris klassiska konstverk för Danese Milano lutat mot väggen och blickar ut över vårt vardagsrum och säger att det inte vill åka hem igen. Hm. Jag kanske får shoppa upp mig på en likadan själv så småningom. Gudarna ska veta att jag inte kommer att bli rik på att jobba med inredning. Jag vill ju behålla allt jag tar i.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Skön söndagsinspiration

Bumlingfrågan löste sig till slut. Stort tack till alla hjälpsamma därute. Vilket team ni bloggläsare är! När det knyter sig i magen av stress är det extra skönt att veta vilka sköna människor det är som läser bloggen, och vilket kontaktnät ni sitter på. Ovärderligt är ordet. Tack vare bloggen har jag lärt känna så många nya härliga personligheter som jag aldrig hade träffat annars. Marie på Aschebergsgatan 24 är en av dem. Missa inte att kolla in hennes inspirerande webbshop. Där finns finfina inspirationsbilder också, fotade av hennes man. Här är ett knippe. Fler finns på den här länken. Happy-söndags-clicking!
Foto: Aschebersgatan 24 inredningsbutik i Göteborg + webbshop

Sökes: Svart Bumling!

Det är inte ofta jag använder bloggen i jobbsyfte men nu har jag stött på en lite knivig situation och behöver er hjälp. Nu på tisdag ska jag nämligen styla en lägenhet, till Poseidons tidning Våra Kvarters "hyresrätts-makeover-tävling", och paret som vann önskar sig en svart Bumling ovanför köksbordet. Problemet? De nytillverkade görs bara i vitt, rött och silver. Och ingen retrolampa modell äldre verkar gå att uppbringa i Göteborgsområdet. De annonser jag hittat på Blocket ger inga svar. Tanken var att köpa en retro och lämna in den till en lackeringsfirma men hittar vi ingen sådan går idén i stöpet. Att köpa och lacka en ny ryms inte i vår budget. Så, min fråga blir därför. Har du eller någon du känner en gammal Bumling till salu? Om så köper jag den bums. Hör gärna av dig på mail så ringer jag upp!

Foto: Skönahem.com

Midsommarljus

Säga vad man säga vill om det ljusa, fräscha idealet (vi släpper klyscheritjatet om det nu va?) men visst är det svalkande fräscht. Och vilsamt vitt en dag som denna. Veckade, gräddiga, midsommarljusa miljöer att njuta av, nu när vi (huga) går mot mörkare tider igen. Hoppas ni hade ett härligt kalas igår.
Foto: bilder från tyska Schöner Wohen via Proforma

Artilleriet i Göteborg

Idag har jag haft en härlig jag-måste-nypa-mig-i-armen-jag-kan-inte-fatta-att-det-är-sant-morgon med flera superinspirerande möten som bara avlöst varandra. Innan klockan hann slå kvart över tio imorse hade jag dessutom hunnit beta av en lång rad ärenden, utöver ett okristligt tidig dejt med Stefan från TV4 (innan han hoppade på planet tillbaka till Stockholm) och en träff med den här nya bekantskapen som b la är stylist på Alvhem. Jag och Sarah avrundade sedan förmiddagen med ett besök på Artilleriet. En butik ni inte får missa om ni har vägarna förbi Göteborg i sommar. Ni kanske minns att jag var där innan öppningen men nu har de slagit upp portarna på Magasinsgatan med buller och brak. Butiken är magisk. Det är verkligen roligt med kreativa människor som vågar gå sin egen väg. Helt kompromisslöst. Artilleriet känns som en av Sveriges mest spännande inredningsbutiker just nu. Så, besöksmåste på den. Hör ni det?
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Karl Lagerfeldt för Orrefors

Även om slutresultatet inte föll mig i smaken rent personligen så kan jag ju inte ignorera det faktum att en av världens största modeskapare har tagit fram en unik kollektion kristallglas för Orrefors. På fot. Med fat. Lite fiffigt, men inte 100% min grej. Kommer ut i butik under september. Vad tycker ni?
Foto: skärmdumpar från orrefors.se

Äta med ögonen?

Behöver jag ens säga att man blev mätt på visuella intryck under resan. På det här lunchstället räckte det att äta med ögonen. Ny bröllopsdiet, någon? Huset är ritat för Vitra av den självlärda japanska arkitekten Tadao Ando i början på 90-talet. De fina väggblocken av betong var så mjuka att man ville bryta loss dem och ta med sig ett hem. Rymdes dock inte riktigt i min tändsticksask till resväska. Tyvärr.
Lunchbreak Vitra design campus
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Vitra Design Project

I måndags klev jag alltså upp före solen för att (som några av er redan gissat) åka till Vitras Design Project i Basel tillsammans med ett gäng svenska journalister från b la Elle Interiör, RUM och Plaza Interiör. Resan startade strax före kl 5 på morgonen. Okristligt tidigt, men värt besväret. Vi hade nämligen blivit inbjudna till ett studiebesök på Vitras designcampus som förvaltar och utvecklar några av världens mest kända designklassiker från formgivare som Ray och Charles Eames, Herman Miller, Panton och Prouvé.
Vitra Design House, med sina "staplade hus" som balanserar på varandra, tornar upp sig som den första och kanske största byggnaden när man svänger in från vägen. Det innehåller visningsrum med alla designklassiker i sortimentet, ett stort café, en fabrik för Eames Lounge Chair och en designshop.
Husen ser ut som gigantiska vitrinskåp. Genomtänkt, eftersom varumärket Vitra tagit sitt namn från ett ord som betyder just det. Entrén och ingången är byggd för att imponera, och arkitekten har lyckas. Själv fastnade jag för de matta mörkgrå väggarna och dess skuggor. Väldigt effektfulla.
På insidan i de små husformade enheterna inryms alltså Vitras showroom. Här arbetar ett par stylister konstant för att förnya och förändra utställningsytorna med Vitras möbler och detaljer från tillverkare över hela världen. Vi skådade bland annat Lisa Hillands nya skinnspegel från Svenskt Tenn på en av väggarna. Jag skulle kunna visa hur många bilder som helst, men vi börjar med dessa så länge.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Hopsydda trasmattor

Den här bilden hittade jag när jag rensade minneskortet på bilder igår. Fotad på ett retrokafe vid namn Mandeltårtan. Där har inredaren gjort en enda stor matta, gjord av många mindre trasmattor, genom att tråckla dem samman med söm. Fiffigt, inte sant. Som ett färgglatt lapptäcke på golvet.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Off to Zürich

Det är så okristligt tidigt att ögonen inte är med på noterna. Om en dryg timme hoppar jag på ett plan till Zürich, för vidare färd till äventyr i Basel. Men, mer om det om ett par dagar, när jag kommer hem med kameran laddad av bilder från det här stället. Någon som kan gissa vart jag är på väg?
Foto: kan jag inte avslöja, utan att avslöja

Bröllopsblomster

Om ni undrar varför det har varit lite tyst här på bloggen i helgen så beror det på att jag har hjälpt ett par vänner att fota deras bröllop i Uddevalla. Hela lördagen gick därför åt till klicketiklicketiklick i en rasande fart. Vi förflyttade oss medelst bil mellan tre olika fotolocations på ett ganska pressat schema och förutom brudbuketten som pausade på biltaket emellanåt fastnade jag för bordsdekorationerna. Handplockade knippen med "Förgätmigej" i små enkla glas. Kärlekens och vänskapens minnesblomma. Fint.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Lyx vs. Budget: Retroradios

När vi ändå håller på slänger jag in ännu en pinne i brasan. Roberts Radio med dess karaktäristiska retrolook har ju blivit väldigt populära de senaste åren. Och de finns i ett flertal pastelliga nyanser och småblommiga varianter. Men orginalet, som är Kunglig Hovleverantör i England för dess fantastiska ljud och mottagning, kostar ju en slant. Från 1990 kronor ungefär. Kanske är det därför Clas Ohlsson har satsat på en skamsen tvilling, till det facila priset av 299 kr. Tipstack till Malin! Vad tycker ni om dessa tu?
Lyx: Roberts Radio i enfärgat eller pastell, pris mellan 1990 - 2490 kr finns b la att köpa på Bagaren&Kocken Budget: Clas Ohlssons retroradio i blommigt eller enfärgat, pris 299 kr

Lyx vs budget: Knappkuddar

Den här kategorin väcker uppenbarligen känslor. Jag vill än en gång poängtera att jag alltid är för orginalet, rent personligen. Ni får själva välja om det här är bloggens skamvrå eller som en läsare uttryckte det en kategori "som triggar samma känslor som loppisfyndande". I vilket fall tycker jag det är bättre att belysa än att blunda. Näst ut är Åhléns knappkudde Cord, väldigt lik HAY's serie Dot. Eller vad säger ni?
Lyx: HAY's kuddserie Dot, finns i flera färger. Pris 750 kr/st Budget: Åhlens kudde Cord 129 kr/st

Sötaste tekopparna av Esther Horchner

Minns ni bilderna jag postade från Louise senaste stylingjobb för Plaza Interiör? Jag fastnade ju för de fina tekopparna på ett av borden, och nu har jag hittat formgivarens hemsida. Kopparna med de söta illustrationerna är skapade av Holländska Esther Horchner och finns b la att köpa på Artilleriet i Göteborg, för 599 kronor. Jag måste springa förbi och hälsa på dem snart, med risk för att bli ruinerad. 
Foto: pressbild Esther Horchner samt Jonny Lindh/Louise Svensson

Lyx vs. budget: Flitens lampa

Kategorin "lyx eller budget" är en av de mest klickade på bloggen, och tyvärr också en av de mest eftersatta då den kräver så mycket researcharbete. Men, nu när jag jobbar frilans lovar jag bot och bättring på den fronten. Det ni gillar ska ni ju få mer av och produkter "lika som bär" finns det ju faktiskt (tyvärr) bara fler och fler av, för varje dag som går. Kalla det budgetalternativ, eller skamvrån, om du vill men kategorin kommer fyllas på med fler exempel. Näst ut är arbetslampan på många önskelistor. Artemides Tolomeo Tavolo Micro, som har många billigare syskon. Ett av de mest tvillinglika exemplen är väl den här skrivbordslampan från Granit. Eller vad säger ni? Kan ni gissa vilken som är den dyrare?
Budget: Granits skrivbordslampa pris 429 kr, finns i svart och vitt Lyx: Artemides klasssiska arbetslampa Tolomeo Tavolo finns i flera olika färger bland annat svart ca 1875kr

Köpguide svartvita plädar

Jag får många mailfrågor där ni hör av er och ber om tips på snygga plädar, som inte är fullt lika dyra som Crux. Och visst har jag tips. Det finns massor med prisvärda plädsyskon som förtjänar en stund i rampljuset. Här är mina personliga favoriter när det kommer till grafiska filtar. Here goes:
Det är alltså såhär Pia Walléns klassiker Crux (som går loss på facila 5950 kronor) ser ut. Inte billigt, alls, men fantastisk kvalité och en riktig designkaraktär i plädväg. Funkar både för soffan och som sängöverkast om man lägger den över fotänden. Men, låt oss som sagt kika på billigare alternativ.
IKEA's PS-pläd STICKA syns ofta i inredningsreportagen. Den läggs också med fördel över sängens fotände och fungerar som halvt sängöverkast vid behov. Annars är det också en fin filt att vika över armstödet på soffan eller slänga i mysfåtöljen.
Danska Ferm livings jaquardrutiga pläd Square är en favorit sedan tidigare. Beställ den här för 945 kr. Tidigare kunde man boka en prenumeration på Boligmagasinet och få den på köpet. Håll utkik!
Kan man inte släppa Crux kan det vara bra att känna till att Pia Wallén nyligen släppt en uppföljare, med lite mindre kors, som är betydligt billigare än dess urmoder. Cross som den här varianten heter kostar "bara" 1495 kronor och är tillverkad i bomull istället för ull.

Inredningsinspiration från Danmark

Den här Skandinaviska vindsvåningen som nyligen visades i danska Femina kvalar rakt in i Svart-Vitt-Grått-&-Lite-Brunt-Facket, men oj så fin den var. Bilderna är plåtade hemma hos Pia Möller och visar rockiga detaljbilder som gjorde mig sugen på rökgrått glas och bruna skinnkuddar. Snyggt.
Foto: lånade av danska Femina

Skön aforism

I dessa tider, när citattavlan nått var mans vägg, känns det nästan lite befriande med dem som har distans till alla visdomsord i omlopp. Som den här sköna aforismen till exempel. Den hänger i ett kök i en 3,5-rummare på Grevgatan som är till salu via Oscars Mäkleri. Kaxig. Och ganska enkel att göra själv.
Foto: Oscars Mäkleri

Kreativ oskärpa

Ibland är det skönt att tänka lika närsynt som ett kameraobjektiv. När man zoomar in på det lilla i livet blir ju högarna som tornar upp sig i hörnen bara en suddig kuliss och med den inställningen blir det så mycket enklare att njuta av en ledig söndag med prassliga morgontidningar och färskt bröd från Alvar & Ivar på frukostbordet. Det här bildparet från min morgon känns därför väldigt talande för min helg. Bokhögen i bakgrunden kan helt enkelt sorteras en annan dag. Idag står bara vila på schemat. Härligt.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Ett fönster mot världen

En baksida av att idissla inredning på nätet är att väldigt få saker man ser i pappersmagasinen känns nya och fräscha numera. Det här fina hemmet, som har snurrat runt i den digitala torktumlaren en längre tid, återfinns just nu på omslaget till senaste Elle Decoration UK. Visst känner ni igen det? Jag kunde inte låta bli att norpa ett exemplar av tidningen sist jag handlade. Men, när jag kom hem började jag fundera. Känns inte fönstret lite fejk. Som att det lagts dit i efterhand? De andra bilder jag sett plåtade från den vinkeln har nämligen visat ett kök. Inte burspråket. Har de flyttat? Plåtat om? Retuschat dit det? Hm... Sådana detaljfunderingar måste vara ett tydligt tecken på att jag överkonsumerat bilder från den här lägenheten.
Foto: faksimil av omslaget på ELLE Decoration UK

På hemligt uppdrag

Jag firade mina första dagar som nybliven egenföretagare med ett (än så länge hemligt) stylinguppdrag för ett företag i södra Sverige. Eftersom katalogen kommer ut först i augusti kan jag inte berätta eller visa mycket mer än några snapshots på sådant som dagarna fylldes med, utöver arbetet. Vi hann med en vistelse på ett fantastiskt hotell med ljuvligt god frukost, men sen var det som synes mest jobbjobbjobb och massor av kaffe. Och det var riktigt kul! Med mig på resan hade jag den här tjejen, som agerade assistent och hantlangare. Stort tack för all hjälp Johanna. Jag hade inte fått ihop det utan dig!
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

White Wedding

Som pausmusik medan jag befinner mig på annan, och ännu hemlig, ort kommer här en bildkavalkad från mitt senaste fotojobb för IKEA Livet Hemma. Temat är inte helt oväntat bröllop och syftar till att inspirera par som vill spetsa till ett budgetbröllop med enkla medel. Mitt hetaste tips? Tejp och tårtpapper! Här är några thumbnails. Stora bilder och kompletta motiv hittar du här. Hoppas det gillas!
budget bröllop inspiration billiga dukningsidéer white wedding
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se plåtat för IKEA

Trendenser, på heltid. Från och med nu!

Jag har haft en liten hemlighet för er i vår. En sak jag länge velat berätta, men som jag inte kunnat yppa om. Förrän idag. En nackdel med bloggandets omedelbara snabbhet och spridning är ju onekligen att man inte alltid kan avslöja allt, i realtid, även om man gärna skulle vilja. I de fall man måste hålla tyst ett par dagar eller månader extra av hänsyn till deadlines, samarbetsföretagens sekretessvillkor, kunder, kollegor och kompisar eller andra allehanda påverkansfaktorer som ligger utanför ens kontrollradie - ja, då kliar det nästan sönder i kroppen. Så när jag tidigare i våras bestämde mig för att säga upp mig från min tjänst på den stora reklambyrån (som folk typ tatuerar sig och hoppar i isvakar för att få jobb på), för att satsa helhjärtat på mitt eget företag - då gick jag igenom en nästintill olidligt plågsam process. För även om jag ville berätta för er direkt, så kunde jag inte. Och trots att det krävdes mycket mod, sömnlösa nätter och självrannsakande grubblerier från min sida innan jag väl borrade klackarna i mattan och gick över till chefen för att berätta om mina visioner inför framtiden så kunde jag heller inte dela med mig av euforin när allt väl var underskrivet och klart. Men nu, nu kan jag det. Från och med juni kommer jag nämligen att vara tjänstledig från Forsman&Bodenfors för att jobba heltid med utvecklingen av trendenser.se, frilansa som skribent/fotograf och stylist för olika tidningar och magasin och inte minst avsätta rikligt med tid för att skriva klart mina bokprojekt. Spännande och läskigt på samma gång. Och en lyckorusig glädje som inte går att beskriva med ord, men som jag önskar att jag kunde dela med mig av till alla som har följt bloggen länge, ja kanske till och med från starten. Det här hade inte varit möjligt utan er. Tack! Till er som undrat vad jag pysslat med i kulisserna och varför jag jobbat så ofabtligt mycket sista tiden, så beror det helt enkelt på att jag har dubbelarbetat med flit för att ha en liten buffert nu när jag kommer börja gå på mina vingliga "frilansarben" precis i början av sommaren (då alla redaktioner snart tar semester och det knappt är några jobb alls ute på marknaden). Håll tummarna för mig såhär i starten! Och har du något roligt frilans- eller samarbetsförslag är jag all ears. Nu ska jag iväg på ett uppdrag i ett par dagar, men när jag är tillbaka i stan igen lovar jag att berätta mer om allt det nya i mitt liv!
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Min helg i två bilder

Kameran har vilat i väskan mestadels av den gångna långhelgen, men om man ska summera dagarna som passerat med två foton så skulle man kunna göras det med de här som jag nyss hittade när jag rensade minneskortet på slask. "Sova" och "läsa" har nämligen varit två dominerande aktiviteter. På Sankt Jörgens SPA vilade vi mot fluffiga kuddar och bläddrade mellan de här finfina låneböckerna från hotellets eget bibliotek. Tom Fords tjusiga fotobok i svartklädda pärmar rekommenderas varmt.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Studentfirartips

Alla studentfirare och examenslirare som söker inspiration till studentskivan uppmanas kika in här. Jag har gjort ett par förslag på enkla dukningstips till alla som ska fira glädjerusiga tonåringar i dagarna. Den här gången var uppdragsgivaren IKEA Livet Hemma, där jag gästbloggat med några foton.
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

SPA-weekend

"Work hard, play hard" heter det ju. Och det senare är precis vad jag tänkte ägna helgen åt. Om ett par timmar checkar Niklas in mig här: På St Jörgens SPA i Göteborg. Vila, goda middagar, träning och avkoppling i deras fina miljö står på schemat. Det är efterlängtat, i synnerhet efter de senaste dagarnas jäkt. Nästa vecka börjar nya tider. Och då kan jag äntligen berätta vad jag fixat med i vår.
Foto: Sankt Jörgens SPA pressbilder

Bokkontrakt, bubbel och blomster!

Vet ni vad? Idag har jag varit i Malmö och skrivit på ett förlagsavtal/bokkontrakt för samma förlag som gav ut Rebecka Tarschys ode till den klassiska String-hyllan. Hurra! Titeln är hemlig än så länge men det är väl föga förvånande att det kommer bli en fotobaserad sak. Planerad utgivning, hösten 2012. Ovant lyxig framförhållning för en reklamare som annars är van vid att jobba med projekt som hade "deadline igår", redan när man sätter pennan till papperet. Det ska bli otroligt kul. Och utmanande. Det firas med bubbel och blomster. Hela helgen lång. Så nu tar vi ledigt tycker jag. Njut av de röda!
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Ljust och fräscht

Visst faller stilen rakt ner i den välplogade ljus-och-fräscht-fåran men jag struntar i raljerandet och konstaterar att jag skulle kunna tänka mig en frukost i det här köket vilken dag som helst. Snacka om ljusterapi. Jag gillar också hur den brokiga gardinen bryter av den i övrigt så återhållsamma inredningen.
Foto: nytt objekt till salu hos Stadshem i Göteborg

Annons
Annonsera