Tävla och vinn Roberts Radio från Bagaren och Kocken

Nu är det hög tid för en ny bloggtävling! Den här veckan ligger ett blommigt exemplar från Brittiska Hovleverantören Roberts Radio i potten, värde 2495 kr, sponsrad av webbshopen Bagaren och Kocken. Allt du behöver göra för att delta är att gå med i Bagaren och Kockens fanpage på Facebook (klicka bara på like) samt motivera kort i kommentarsfältet nedan var och hur du skulle avnjuta radiolyssnandet från vinsten om du vann. Tävlingen avslutas den 17 juli. Glöm inte att ange mailadress. Lycka till!
Tävlingen är avslutad, stort grattis till Linnéa som svarade kl 16:42:09. Paketet kommer med posten!
*Tävlingen pågår t o m. den 17/7. Du måste ha fyllt 18 år och vara medlem på Facebook för att kunna tävla. En radio värd 2495 kr ligger i potten. Vinnaren utses av Bagaren och Kocken och annonseras i detta inlägg. Beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer
Postat av: Kajsa | En kreativ kvinnas vardag

Om jag vann radion så skulle den få förgylla mina kvällar i min studentlägenhet. Den skulle få göra mig sällskap vid te eller kaffestunderna och när det blir teparty så passar dess exteriör ypperligt in bland min servis. Den skulle bli min trogne kompis, någon som skulle prata med mig när jag var ensam och som skulle förgylla stunderna då jag får finbesök. Den skulle stråla i ett annat tomt och relativt tragiskt hem.

Postat av: Anonym

Om jag vann skulle jag och radion tillbringa lata dagar i solen på gräsmattan på vår innergård.

2011-07-10 @ 10:53:23
Postat av: Elisabeth

Om jag vann skulle jag ha den på jobbet. Mitt kontor är ett grått, stereotypt tjänsterum på ett relativt stort universitet. Det präglas av facklitteratur, pärmar, papper och att göra-listor. Gardinerna går i grått, möblerna i furu och hur mycket jag än försöker hålla ordning så ser det ut som ett konstant organiserat kaos. Radion skulle vara en ljuspunkt, en stämningshöjare och energispridare - i dubbel bemärkelse, både till sitt utseende och som funktion. Idag lyssnar jag på websändningar, tänk vad skönt det vore att ibland kunna stänga av datorn, men fortfarande få ha radion på? Som att äta kakan och samtidigt ha den kvar.ps. jag älskar mitt jobb, men inte mitt kontor.

2011-07-10 @ 10:59:32
URL: http://cancelsunday.blogspot.com
Postat av: Anna L

Nu under sommaren skulle den vara min bästa vän ute i solen. Men framåt vintern skulle jag inte glömma bort min vän utan då skulle hon få följa med mig till min myshörna här inne, tända ljus och en blommig radio. Nice

2011-07-10 @ 11:08:18
Postat av: Jessica Törnqvist

På fredag (15/7) går jag på föräldraledighet och bebisen är beräknad till 13/8 - så kommande månad har jag tänkt placera mig på balkongen i skuggan och lyssna på bl.a. Sommar i P1 för så mycket annat orkas inte med i värmen. "Sommar" kanske blir ännu bättre i en blommig radio? :-)Trevlig fortsättning på sommaren!

Jessica

2011-07-10 @ 11:10:13
Postat av: Aniika

Nu har jag gillat på FB!Om jag vann skulle jag ge den till mina föräldrar. De har ganska nyligen blivit pensionärer båda två. De älskar blommor, och de älskar att lyssna på radio - "Roberts radio" är en perfekt kombo för dem!Tänker mig att de sitter vid köksbordet på morgonen och lyssnar på lokalradion, samtidigt som de njuter av varandras sällskap och deras underbara utsikt över Östersjön...

Postat av: ida

Ute på lagret i butiken jag jobbar. Tänk vad härligt att gå ner på lagret och leta fram rätt par skor till kunderna och samtidigt få härlig musik i öronen från en radiokanal jag valt själv (i butiken är det skränig musim jag inte själv har kontroll över). Veta att när man går ner så möts man av en blommig radio istället för bara massa kartonger! Härligt!!glad sommar!

2011-07-10 @ 11:19:59
URL: http://www.idasundell.se
Postat av: Elisabeth

Den skulle pryda fönsterkarmen i min lilla kokvrå, den skulle förgylla diskstunden som få och skulle förvandla min lilla uteplats till kvarterets ljuvligaste musikberså.

2011-07-10 @ 11:35:59
URL: http://enbaknordsbekannelser.blogspot.com/
Postat av: anna k.

Den blommiga radion skulle få bli vårt sällskap när vi utforskar Stockholms skärgård i sommar! För en utflykt kräver ju Sommarpratarna + soft musik i bakgrunden.

2011-07-10 @ 11:56:28
URL: http://lantligt.blogspot.com
Postat av: Petra

Jag hade gett den fina radion till min underbara svärmor som ställer upp i alla lägen för oss. Hon i sin tur skulle lyssna på trevlig sommarmusik när hon slappnar av i sommarstugan, med fönstret öppet, kaffe i koppen och en hembakad rulltårta med jordgubbar och banan och en hel hög med tidningar att plöja, njutandes av sin första sommar som pensionär. Det är hon värd.

2011-07-10 @ 11:58:00
Postat av: Malin A

Åååååååååååååå vad bra den här radion skulle göra sig mot pärlsponten som jag drömmer om ska finnas i vårt framtida kök! Har efter fyra års husletande äntligen slagit till på en 30-talsvilla på landet, med en del renoveringsbehov... Om jag vinner radion lovar jag att planera hela köket (stil, färger, material osv) efter den!

2011-07-10 @ 12:36:38
Postat av: Sara Asplund

Givetvis står den på vår stora härliga picknickfilt under ett träd i en sommarhage tillsammans med min familj. Där sitter vi och njuter av härlig sommarmusik och mumsar härliga hembakta jordgubbsmuffins med glasyr och strössel. Helt enkelt underbart.

2011-07-10 @ 12:55:38
Postat av: mia wärnevall

Om jag vann skulle den få bli min (bara min) vän i köket. I vår familj om fyra kommer mina önskemål om musik alltid sist. Så när jag är i köket och pular skulle jag (bara jag) få bestämma över min fina blommiga radio.

2011-07-10 @ 12:57:03
URL: http://blogg.dt.se/villadiy
Postat av: Tina

Vinsten skulle få följa med till stranden där jag skulle njuta av salta bad, sol och årets sommarpratare i P1. :o)

2011-07-10 @ 14:25:05
Postat av: Moa Möller

Om jag vann den där underbara radion så hade jag haft den på fönsterbänken (och ibland burit ut den på balkongen) för att kunna lyssna på när min fina pojkvän har sina radiomixar i P3 Sveriges radio. (http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4067&artikel=4547443#srcomments) Det hade förgyllt det hela lite extra att få lyssna på en så fin radio!

2011-07-10 @ 15:09:10
URL: http://revolver.blogg.se/
Postat av: Linda

Den hade passat helt perfekt i mitt färgglada pysselrum. Dit in kommer inga tråkiga saker i svart, där är allt färgglatt och inspirerande. Men någon radio har jag tyvärr inte där inne, så det hade varit kanon att vinna den här snygga!!

2011-07-10 @ 15:24:45
URL: http://www.colorfullife.se
Postat av: /nina

Om jag vann radion skulle den förgylla tillvaron för mig i mitt paradis vid vattnet. I Gryts Skärgård bor jag på sommaren, och där skulle den blommiga skönheten dela en klippa med mig när vi tillsammans njuter av dagens sommarprogram och tittar på segelbåtarna som glider förbi i farleden.

2011-07-10 @ 15:43:44
Postat av: Nina

Om jag vann denna skönhet hade den fått en given plats jämte mig i hängmattan där jag under semesterdagarna skulle ligga o lyssna på sommar i P1 o drömma mig bort!Tack för en inspirerande sida!

2011-07-10 @ 17:17:03
Postat av: Camilla

Min sambo delar världens mysigaste landställe med sin mamma och mormor. Det ligger vid en liten sjö, mitt i skogen i de norrländska skogarna. Där finns inget rinnande vatten, igen el. Och för det mesta njuter vi av den friska luften och tystnaden. Men ibland är det något som saknas. Och det är musik! Denna blommiga skönhet kan inte få ett vackrare hem än just där. Vad kärlek den skulle få!

2011-07-10 @ 17:42:57
URL: http://camillahilden.wordpress.com
Postat av: Ulla

Om jag vann den fina radion så skulle jag ta den med mej ut i trädgården. I skuggan av äppelträdet skulle jag sitta och lyssna på ett sommar-program, kanske slumra lite.... mm, så skönt.

2011-07-10 @ 18:23:40
Postat av: Anonym

Jag skulle först och främst ge bort radion till min mamma eftersom jag vet att hon skulle älska den. Sen skulle vi lyssna tillsammans om kvällarna ute i stugan.

2011-07-10 @ 18:53:29
Postat av: Kristin

Jag skulle lyssna på "Sommar" medan jag skriver på min uppsats och håller vår loppis igång under sommaren!

2011-07-10 @ 19:37:00
Postat av: marty

jag gillar. och jag skulle gärna ta med denna på picknick. den har ju ett smidigt handtag. perfekt!! eller när man sitter ute och solar och kanske har tröttnat på skatorna som kraxar..:)

2011-07-10 @ 19:59:14
Postat av: Sandra S.

Jag skulle börja lyssna på Sommar i P1 som jag alltid tänker att jag ska göra men aldrig tar mig tid/glömmer bort. Radion skulle jag ta med mig till parken bara för att jag kan och för att det känns extra lyxigt just med den apsnygga designen. (Sen får den följa med på grillfesten och regniga söndagar också.)

2011-07-10 @ 20:02:07
Postat av: Ellen

Om denna ljuvliga radion skulle bli min skulle den få en plats på fönsterbläcket i mitt kök bredvid murgrönan. Där skulle den förgylla matlagning, studier och trevliga stunder med vänner med riktigt bra radioprogram och en varietet av musik.

2011-07-10 @ 20:47:44
Postat av: martina

Skönheten skulle få följa med överallt i vårt lilla engelska hus med det ljusblåa lilla köket(där den hade passat ypperligt!)..precis som den förra radion fick göra! dvs för morgonstund i köket, in i badrummet för dusch, bakgrund till mysiga middagar, ut i trädgården för ett glas vin i solen.. kort sagt här är alltid radion på! tyvärr puttade pojkvännen ner radion i toaletten vid senaste dusch/sång sessionen.. radion blev sig aldrig riktigt lik efter denna episod..och har nu sorgligt nog gått hädan. Roberts radion hade varit ett synnerligt välkommet tillskott!

2011-07-10 @ 20:49:43
Postat av: Matilda Karlsson

Underbar radio i sommarskrud! Om jag vann radion från Robert´s radio skulle den få underhålla mig i torpköket där jag allra helst befinner mig om sommaren! Klickat på gilla och hoppas på tur!

2011-07-10 @ 20:50:03
URL: http://www.hemma-net.blogspot.com
Postat av: Postadress Torslanda

2011-07-10 @ 21:30:41
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: Anonym

Och där slank en kommentar iväg utan att jag hann skriva något ...Gillar Bagaren & Kocken på Facebook. Om jag skulle ha turen att vinna denna ljuvliga radion skulle den få göra mig sällskap under min renovering av sommarhuset i Skåne. Då skulle jag lyssna på P1 och Sommarpratarna. Och massor av härlig dansk radio. Efter sommaren skulle den få följa med mig hem och stå i mitt pysselrum i väntan på nästa sommar. Då skulle den få spela skön musik under hela vintern till långa, mörka pysselkvällar i väntan på en ny vår & sommar

2011-07-10 @ 21:33:27
Postat av: Postadress Torslanda

Nä nu kommentarspammar jag ---får skylla på instabil uppkoppling. Kommentaren här ovanför är från mig.

2011-07-10 @ 21:34:42
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: Anonym

Varje morgon skulle den få väcka mig med sjörapport (bara för att det är så speciellt), nyheter och en och annan visa. Det skulle garanterat göra mig på bra humör varje dag.

2011-07-10 @ 21:50:50
Postat av: camilla

Åh vilken finfin tävling!

En Roberts radio skulle bli en kul detalj i vårt kommande kök där vi kommer att spendera mycket tid! (Jag gillar bagaren och kocken sedan tidigare)Hoppas på tur! /Camilla

2011-07-10 @ 22:27:27
URL: http://vitarummet.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhh den skulle givetvis få vara med mig vart jag än går, nu i sommartider skulle den få vara med mig när jag sitter i vår trädgård och leker med min valp.

I höst får den följa med mig in i nya bebisrummet

och i vinter får den följa med mig till badet!Ha en fin sommar!

Hanna

2011-07-10 @ 22:33:31
Postat av: Sandra - Tävla om en tjusig ljuslykta!

Var med och tävla om en tjusig ljuslykta :)

Http://Kacan.blogg.se/2011/july/tavling.htmlKika in och se om den intresserar dig, annars får jag önska dig en trevlig söndagskväll :)

Postat av: Lotta

ååå om jag vann radion skulle jag tjuta av glädje och lyssna på den vart jag än var. På balkongen i köket i badet i båten i stugan. Älskar roberts radio!! skulle älska att ha den fina radion :)

2011-07-10 @ 22:47:36
Postat av: Jojo

Liggandes på en filt i solen, precis som då det en gång begav sig, med liknande transistor som spelade upp topplistorna. Bara låta ljudet flöda, ligga still och blunda och lyssna koncentrerat. Utan att störas av något. I bästa fall dyker "I wanna be Bobby´s girl" upp i något önskeprogram. För det vill man ju!

2011-07-11 @ 00:00:14
Postat av: Jojo

Liggandes på en filt i solen, precis som då det en gång begav sig, med liknande transistor som spelade upp topplistorna. Bara låta ljudet flöda, ligga still och blunda och lyssna koncentrerat. Utan att störas av något. I bästa fall dyker "I wanna be Bobby´s girl" upp i något önskeprogram. För det vill man ju!

2011-07-11 @ 00:02:24
Postat av: Petra

Skulle ta med den till lilla fäboden för att äntligen få lyssna på något annat än myggen sittandes med en kaffekopp och bara njuuta!=)

2011-07-11 @ 00:56:01
Postat av: Mathilda

Under sommaren huserar jag i trädgården och musik till arbetet vore inte dumt. När det regnar sitter jag i drivhuset och kopplar av, men "Sommarprogrammet" vill jag inte missa, så då måste jag gå in och lyssna. Det är lite synd, när man egentligen ska va ute i det varma och sköna vädret.

En svala gör ingen sommar, men en liten läcker radioapparat hade gjort sommaren så mycket roligare.Bagaren och Kocken på facebook gillar jag sen tidigare, men med "n" i slutet på mitt efternamn istället för "d".

2011-07-11 @ 02:25:46
Postat av: Fröken Kumlin

Jag skulle placera radion på min svala balkong, mitt i grönskan som börjar likna en djungel. Så skulle jag kunna sitta där, njuta av morgonteet och lyssna på kloka ord från sommarpratare.

2011-07-11 @ 07:33:41
URL: http://frokenkumlin.se
Postat av: Katarina

Den skulle bli det perfekta sällskapet för mig och min lillkille nu när jag är mammaledig. Han älskar ju musik.

2011-07-11 @ 07:36:24
Postat av: Cecilia Jönsson

Om jag vann radion skulle jag omedelbums ge bort den till min svåger som ligger på Hässleholms sjukhus nyopererad. Risken är stor att han kommer att få stanna kvar under väldigt lång tid.

Den snygga radion skulle få hedersplats i det så färglösa sjukhusrummet och att kunna lyssna på "Sommar" och sportradion hade gjort dagarna betydligt muntrare.

2011-07-11 @ 08:48:48
Postat av: Jess

En underbar stämningshöjare i vår nyrenverade tvättstuga.

Den skulle få stå där så uppiggande och glad och spela för mig medan jag stryker tvätten.

I mina drömmars paradis spelas denna låt om och om igen...

http://www.youtube.com/watch?v=SLeGbDx_9eM

2011-07-11 @ 08:51:44
URL: http://retrolyckan.blogg.se/
Postat av: Frida

Uppkrypen i en fåtölj med en go filt om mig skulle Melodikryssets toner få ljuda, samtidigt som jag smuttar på en varm kopp te!

2011-07-11 @ 09:09:06
URL: http://crumblingcookie.blogg.se/
Postat av: Anneli Trri

Gillar på FB såklart.

Om jag skulle ha lyckan att vinna den fina retro radion så skulle den få följa med ut i trädgården. Där skulle jag lyssna på Melodikrysset och Sommar, precis som jag gjorde i min barndom. Vilka härliga minnen jag skulle få uppleva och detta går endast att göra om jag vinner den läckra radion.

2011-07-11 @ 09:14:59
URL: http://anntir.blogspot.com/
Postat av: Karin

Min lägenhet är knäpptyst sedan han försvann. Rummen knarrar ängsligt när mina fötter går över de vita golven golvet. Jag öppnar balkongdörren för att få sällskap av fågelkvitter men vad kan mäta sig med sällskapet av honom. Hans värmande stämma på morgonen, hans sällskap vid middagsbordet. Där, i köket, sidan om det vita elipsbordet och pinnstolar i pasteller, under en inudustrilampa gapar det tomt och tyst. För han försvann – med den lilla radion som stod där. Vem jag saknar mest? Radion.

2011-07-11 @ 09:41:52
URL: http://www.karinafmalmoe.se
Postat av: Gustaf

Om jag vann radion så skulle den få förgylla mina stunder när jag ligger i hängmattan på landet, ser grannens kor strosa förbi utanför staketet.Det finns inget sammanhang där den gör sig bättre, än att spela upp Sommar i P1, med all dess fantastiska sommarpratare med bra musik, samtidigt som man njuter av att världen bara fortsätter gå, trots att en själv har stannat.

2011-07-11 @ 10:17:52
Postat av: Modekillen

Den är riktigt fin fin! Balkong mys ;)

2011-07-11 @ 10:21:06
URL: http://www.modekillen.se
Postat av: Marianne Eriksson

Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag nog ha den med mig lite överallt, så snygg och häftig som den är. Den skulle få underhålla mig under morgonfikat på altanen, under turen i båten och överhuvudtaget var jag än befinner mig. Största bekymret blir nog att få ha den ifred för min 21-åriga, stilintresserade dotter.

2011-07-11 @ 11:00:26
Postat av: Anonym

Om jag vann radion så skulle den placeras i vårt fina 30-talskök, där den hade passat perfekt i köksfönstret! Då kan jag äntligen lyssna på P1 medan jag pysslar med maten. Dessutom hade den fått följa med på semestern till östkusten så att vi kan lyssna på Sommar i P1 medan vi latar oss i solen och äter jordgubbar.

2011-07-11 @ 11:24:36
Postat av: Anna Björkman

Om jag vann denna blommiga gobit skulle jag placera den i vår blivande dotters barnkammare.Tillsammans skulle hon och jag lyssna på radio under våra amningsstunder eller under de sömnlösa nätter som då och då kommer infinna sig. Övrig tid ska vi titta på den och beundra den.

2011-07-11 @ 11:33:33
Postat av: Linda Stenmark

En riktigt snygg radio passandes en florist!

Denna skulle få följa med mej och barnen ner till svärmor/farmor och spela Lugna Favoriter för oss medans vi pular och fixar i trädgården och barnen leker i gräset!

2011-07-11 @ 12:05:03
URL: http://lindamariastenmark.blogg.se/
Postat av: Anna Johansson

Med risk för att bli för romantisk. Tänker ta med denna raring, och en till, och köra en picknick-date för första gången på åratal. Wish me luck! Radion kommer i alla fall hjälpa till med stämningar och fungera som samtalsämne till att börja med...Kram från Anna

2011-07-11 @ 12:12:25
Postat av: magnabus

Gillar på Facebook!

Robert skulle bli en trogen följeslagare och bli en i familjen. I sommar får Robert följa med ut till Rotsidan och dess karga klippor och stenar och medan vi lapar sol, hör havets brus och måsarna skria så får Robert inspirera oss med nyheter, musik och förståss Sommar i P1.

2011-07-11 @ 12:33:41
Postat av: Susanne Sahlin

Gillar förståss på Facebook!

Roberts radio skulle i sommar stå på vår stora somriga altan och förgylla vår tillvaro både med sitt utseende och med sin funktion. Det skulle vara helt underbart och väldigt mycket sommar att få ha radion på utomhus dagarna i ända. Altanen är den plats där vi finns mest här hemma under sommaren. Där äter vi, fikar tillsammans, spelar spel, bara njuter av att vara, umgås och skrattar. Dock är det stor risk att barnen norpar den och ställer den i sin lekstuga istället! :-)

2011-07-11 @ 12:38:25
Postat av: Hannes Lundberg

Jag skulle haft den i fönstret och låta den förgylla min sömn med sina toner! :D2011-07-11 @ 13:26:49
Postat av: Anna Hagerblom

Denna lilla sköna retropärla skulle göra mig sällskap på jobbet. Jag jobbar natt på ett äldreboende för utvecklingsstörda och en radio skulle förgylla nattarbetet för mig och mina arbetskamrater.

2011-07-11 @ 13:53:22
Postat av: karin

Kärlek vid första ögonkastet!

Jag ser mig själv svettig men lyrisk grävande i rabatterna utanför mitt köksfönster. På fönsterbrädan står Roberts radio och spelar för mig.

Lycka!

2011-07-11 @ 14:12:50
Postat av: Maria N

Har gillat på Facebook, och om jag skulle vinna den ursnygga radion skulle den få stå i vårt kök. Där har vi just nu världens sämsta radio, knappt någon mottagning och inte speciellt snygg heller. Där skulle den få förgylla våra köksbestyr. Tänk t o m den tråkiga diskningen måste ju bli rolig med en så här snyggradio :)

2011-07-11 @ 14:40:54
Postat av: Anna Mattsson

Radion skulle få följa med ut i min trädgårdsbod där jag fixar och trixar med mina blommor & hemmaodlade grönsaker. Mellan varven slår jag mej ner på en gammal bänk som står längs en solig vägg och njuter av blomsterprakten!

2011-07-11 @ 16:03:56
Postat av: CissiW

Den här blommiga skönheten skulle bli min partner in crime och få följa med överallt. Vi skulle vara oskiljaktiga vänner och alltid följas åt, lite som Batman och Robin, Fantomen och Guran, Pippi och Herr Nilsson. En underhållande kompis man bara inte kan vara utan helt enkelt.

2011-07-11 @ 16:33:47
Postat av: Josefine Roxell

Den skulle få följa med på alla äventyr jag ska på med min dodge van. Den skulle passa så bra in i den hårdrocks inreda bilen, behövs lite mer blommor å söt!

2011-07-11 @ 16:52:20
Postat av: care69

Jag är gärna med!

Vinner jag så blir det mina föräldrar som får glädjas åt den i sitt nya uterum, där den skulle passa alldeles perfekt.har gillat och länkat.

http://care69.blogspot.com/2011/07/17-juli-vinn-roberts-radio-fran-bagaren.html

2011-07-11 @ 18:04:48
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Victt

2011-07-11 @ 18:16:07
Postat av: Victoria Svensson Utas

Jag skulle avnjuta radiolyssnandet i friheten och kvällssolen ute på min altan i min underbara Baden Baden-stol med en svalkande hemmagjord körsbärssmoothie i handen.

2011-07-11 @ 18:17:57
Postat av: Anna

En önskan har äntligen gått i uppfyllelse.. Jag har blivit med kolonilott!:) Såå uppskattat och mysigt när man annars bor i lägenhet! Jag har ingen tv där, så en liten radio skulle bli ett perfekt sällskap. Och blommor hör ju lite ihop med denna miljö, så denna söting är jättevälkommen att flytta in i stugan med mej!

2011-07-11 @ 19:14:25
Postat av: Anna

Psst! Gillar & delar på fb ;-)

2011-07-11 @ 19:15:57
Postat av: Anna Janson

Den skulle få flytta runt så jag kan njuta av den vart än jag är i mitt hem. Vacker och skir som en bukett blommor med ljuvmusik, kan det bli bättre!?

2011-07-11 @ 19:41:21
Postat av: Simone Hanna

Hej,åh gu sån fin radio skulle vara helt underbart att ha hemma i mitt söta lilla kök,likaså som att ta med mig på picknick,till stranden och bara njuta av skön musik.Jag gillar redan på fb,Simone Hanna.

Nu hoppas jag att turen är med mig.

2011-07-11 @ 20:53:56
URL: http://smulansbakblogg.blogspot.com
Postat av: Anna-Carin W

Den skulle få följa med mig nästan överallt ;0) På gräsmattan i min sköna Vågö-stol med en god bok, i lekstugan där jag och lillan skulle poppa, i köket när jag bakar - ja, kort sagt överallt!

Håller tummarna för att jag får en ny kamrat och jag är redan ett fan på FB :)

2011-07-11 @ 21:01:31
Postat av: Ulrika

Jag skulle äntligen kunna lyssna på radio i mitt kök dit det önskats en radio i flera år.

2011-07-11 @ 21:17:45
Postat av: Emelie

Jag hade suttit på balkongen och lyssnat på kulturradion och vetenskapsradion i P1. I höst skulle jag gjort detsamma fast med en filt och några koppar té. I vinter hade den fått följa med in där den skulle fått stor uppmärksamhet eftersom den inte riktigt skulle passa in bland övriga inredningen. Det är nog det som är grejen faktiskt, den hade blivit en favoritpryl som jag skulle använda och inte bara ha som prydnad just eftersom den är så misspassande här hemma.

2011-07-11 @ 21:39:17
Postat av: Karin

Tyst och dyster är kökets vrå

Tänk om vi ändå vore två!

Jag, som lagar all vår mat,

och så en radio för musik och prat...

2011-07-11 @ 22:34:26
Postat av: Therese

Jag skulle ge bort den till brudparet vars bröllop vi ska på snart. De har dessutom önskat sig fina saker från Bagaren och Kocken!

2011-07-11 @ 22:53:38
URL: http://www.westinhouse.net
Postat av: Annelie

Min exmake tog bl.a vår radio när han flyttade, tro mig denna skulle verkligen pigga upp mig, både med musik och utseende, behöver en bokstavlig glädjespridare i mitt liv just nu!!

2011-07-11 @ 23:00:26
Postat av: Katrin L

Den här supersöta radion passar perfekt med sitt handtag att ta med när jag ska ta med barnen för att de ska få leka i lekparken, sandlådan tex. Underbart med en bärbar radio för då kan jag hålla koll på vad de pysslar med samtidigt som jag kan i lugn och ro lyssna på bland annat sommarpratarna eller bara bra musik. Gillar redan Bagaren och Kocken på FB :)

2011-07-11 @ 23:26:21
Postat av: Jenny Bjerenius

Sedan när vintern kommer och snön yr ute, då vill man verkligen ha en somrig radio som påminner om lata dagar i solen. Då skulle jag tänka tillbaka på när jag och familjen njöt av iskall mjölk och nybakta bullar på vår glasveranda bland alla pelargoner, lyssnades på sommarens musik!

2011-07-12 @ 07:53:23
Postat av: Jessica Hellström

Sambon kommer trot eller ej bli överlycklig över radion för det är han som är den "blommiga" av oss, så vi kommer lyssna på radion tillsammans och drömma oss bort med ett glas vin i ena handen och varandras händer i andra!

2011-07-12 @ 08:06:30
Postat av: sara

Om jag vann denna fantastiskt söta radio skulle jag ta med den till sommarstugan när jag äntligen får semester om en månad! (känns långt dit...) Ett givet inslag skulle vara hängmattan, radion och dagens sommarpratare!

2011-07-12 @ 09:16:33
Postat av: Susanne LGDen fina radion skulle få en hedersplats i mitt kök,

då min gamla gick upp i rök.

Jag skulle vårda den ömt, ...som en bästa vän!

Skulle vara så härligt att vid frukosten, få lyssna på musik igen!Bagaren och Kocken gillar jag givetvis,

de är ju bäst på alla sätt och vis!! :)

2011-07-12 @ 09:16:47
Postat av: jonna

Jag skulle sätta den på hedersplatsen i köket (som går i exakt samma färger, rosa, turkos och en gnutta gult) Sen skulle jag fuldansa varje morgon medans kaffebryggaren puttrar. När höstlöven far omkring och regnet öser ner ska jag titta på radion och ändå känna sommaren innuti!

2011-07-12 @ 09:32:37
URL: http://jonnaleinen.blogspot.com
Postat av: Bitta

Jag skulle ge bort den till min dotter som behöver få lite tid för sig själv då hon har haft ett tufft år med barn. Hon skulle lyssna på P1 med en kopp the ute på altanen skulle jag tro.

2011-07-12 @ 09:32:39
Postat av: Majsan

Den skulle bo i min egna stuga under sommaren och kl 13.00 varje dag skulle jag lyssna till Sommarprogrammet på P1. På vintern skulle den bo i gästrummet där jag har min läsfåtölj och en P1 eller P2 skulle få spela klassisk musik medan jag läser en nyutkommen deckare av Måns Kallentoft, Marie Ljungstedt, Joe Nesbö eller varför inte nyaste delen av Hammarbyserien.

2011-07-12 @ 09:37:27
Postat av: Josefine

För tre år sen börjades det fixas ute i trädgården, så en hel sommar var det bara som en jordhög, men nu efter en massa slit och planering så grönskar det och vi har till och med en uteplats, nu kan vi njuta av gården, solen och sommaren utan att se en kal gräsfläck. Det enda som saknar är att kunna lyssna på radio då man är ute och dricker kaffe, fikar eller påtar i trädgården. Lite trevlig underhållning kanske i form av en vals skulle inte sitta helt fel nu, sommaren är till för att spenderas ute i tid och otid så lite sång och dans gör kommer göra oss gott, stora som små.

2011-07-12 @ 09:39:50
Postat av: Frida

Jag skulle lyssna på radion i köket (som är original från 1954) i vårt nyinköpta 50-talshus, samtidigt som jag klipper hyllpapper och sorterar plåtburkar.

2011-07-12 @ 09:40:37
Postat av: Fanny

Den här radion ska få stå på den allra finaste hyllan i mitt kök, på den hyllan har jag fina kokböcker med färggranna bilder och krukor med basilika timjan och citronmeliss i. Den här radion ska få spela för mig när jag lagar middagar till vänner och familj, när jag pysslar eller städar och donar. Den här radion ska få stå och stråla när den spelar ljuva toner eller berättar om vädret som väntar utanför.

2011-07-12 @ 09:51:40
Postat av: Zahra

Jag skulle vilja ha en radio i köket så jag får lite sällskap till frukosten! Jag brukar sitta i vardagsrummet men min bebis i magen gör det omöjligt att sitta i den djupa soffan & äta numera, hehe.

2011-07-12 @ 09:53:37
Postat av: Mikaela

Jag skulle ställa den i fönstret, vänd utåt med fönstret på vid gavel. Där skulle ligga i min hängmatta mellan äppelträden och njuta något sanslöst över min nya, fina radio som jag spanat på i så många år!

2011-07-12 @ 10:03:04
URL: http://mko.blogg.se/
Postat av: Sara Sand

Om jag vinner den fina radion så skulle den få bo i mitt köksfönster, där får den hålla mig sällskap om dagarna när den lille sover. Då och då blir det utflykter i trädgården med en och annan "sommar" i P1. Ja inte så mycket mer, hos mig får radion leva ett lugnt och fridfullt liv.

2011-07-12 @ 10:05:56
Postat av: Fredrica

Om jag vann skulle jag njuta av radion i mina föräldrars mygghus på landet i norra norrland i familjens sällskap nu under sommaren. På vintern skulle jag istället avnjuta den varje morgon till morgonpasset i P3, den bästa stunden under dagen.

2011-07-12 @ 10:12:15
URL: http://eljestfredrica.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Den fantastiska blommiga, lilla pärlan skulle såklart få en gjuten plats i vårt nya kök som jag hade tänkt skulle få lite Leila-känsla. Vi sliter i 12-timmarspass för att hinna renovera det gamla 40-talsköket på semestern allt medan vi (och barnen som dansar omkring oss) lyssnar på en ful gammal radio som verkligen skulle må bra av att uppdateras. Vilken energikick att få såga reglar till ljudet av en sån skönhet!

2011-07-12 @ 10:32:15
URL: http://nybliven.blogspot.com
Postat av: Eva

Jag har ett utekök i trädgården där jag tillagar alla måltider så fort vädret tillåter det. Mina köksredskap består av glada färger blandat av gamla och nya köpta både på loppisar och en och annan pryl från Bagaren och Kocken. Att laga mat är bland det roligaste jag vet speciellt när man kan stå ute i friska luften med inslag av naturens dofter och fågelsång. Jag har också flera mysiga uteplatser och älskar att påta i trädgården.Så jag skulle byta ut min plastiga svarta philpsradio som nu är min ständiga följeslagare mot denna läckra blommiga radio att ha både i trädgården och i cykelkorgen på väg till stranden. När hösten sedan kommer skulle radion tillsammans med övriga sommargrejor packas undan för vintern, för att sedan tas fram till våren med påminnelse att nu är det sommar igen när Robert kommer ut.

2011-07-12 @ 10:36:20
URL: http://www.polstjarnansvaxter.se
Postat av: Christine

Jag skulle ta med den till min båt som jag nyligen köpt, och där jag skulle lyssna på Sommarprat och Sjövädret hela sommaren.

2011-07-12 @ 10:37:12
Postat av: Gagga

Lyssna på P1 när jag jobbar i min ateljè!

Läget just nu är det, att min man knycker min gamla radio så jag får hämta den i hans skitiga verkstad varje gång jag ska ut o jobba. Irriterande! Vinner jag denna fina lilla radio så ska jag med glädje skänka den nedkletade gamla apparaten till min man.

Och nåde den som vågar föra den blommiga lilla pärlan ut ur min ateljé ;)

2011-07-12 @ 10:42:30
URL: http://gaggas.blogspot.com
Postat av: Sara

Den här snyggingen skulle få pryda vår nya köksbänk och sprida musik ut genom köksfönstret. Nu i härlig sommartid är det inte omöjligt att den även skulle få följa med ut och dela med sig av någon härlig Sommarpratare.

2011-07-12 @ 11:08:57
URL: http://sarasaras.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Jisses vilken fin radio!Den ska få bo i mitt kök och bli kompis med mina pelargoner! När det regnar så ska vi baka mazarintårta och lyssna på sommarpratarna. När solen behagar att dyka upp så får den följa med på äventyr. Vi skulle få det bra ihop, jag och retro-radion.

2011-07-12 @ 11:17:29
URL: http://bonjourvintage.wordpress.com/
Postat av: Hanna

jag skulle ha den i vårt lilla kök och försöka snappa upp sommar i P1. Runt omkring mig springer vår fina 2åring Jack och med på en höft har jag vårt nytillskott Edith, 3 månader. Även om jag troligtvis bara får höra små bitar här och var skulle jag ändå njuta av att ha den underbara pjäsen i vårt hem!

2011-07-12 @ 11:21:02
Postat av: Elin

Då jag är höggravid och har ungefär 3 veckor kvar tills det är dags så känns denna sommar lite som en evig väntan. Med denna kompis skulle mina dagar förgyllas både med skön musik och med glädje över att se en sådan smällkaramell antingen i köksfönstret eller bredvid mig i en bekväm liggstol i trädgården.

2011-07-12 @ 11:25:25
URL: http://grenman.wordpress.com
Postat av: Ana Waller

När jag ligger i våra grönsaksland och raderna känns långa att rensa skulle jag lyssna på radions P1 och drömma mig bort från allt ogräs.

2011-07-12 @ 11:25:35
URL: http://www.wallersgronsaksland.n.nu/
Postat av: Anna

Om jag fick en så fin radio skulle den få följa med på båtsemester. På en klippig ö i bohuslän skulle ljudet av en blommig radio sprida glädje till mig, famljen och fiskmåsarna...

2011-07-12 @ 11:31:04
Postat av: Thea

Åh vad fruktansvärd. Jag är inte 18 än men först om lite mer än en månad. Denna är radio är allt vad jag har drömt om och den skulle passa fantastiskt in i mitt loftsrum i Paris i höst. Rummet är pyttelitet och jag flyttar från föräldrarhemmet när jag flyttar. Därför drömmer jag om en radio som ger mig sällskap och franska röster att lyssna på.

2011-07-12 @ 11:33:10
Postat av: Anna Lofvenius

Jag vill vinna den fantastiskt blommiga radion for den skulle forgylla mitt (fula) rosakaklade badrum och det skulle ge mig en chans att lyssna pa vettiga vuxensamtal pa P1 under morgontimmen nar jag forbereder mig for jobb efter en natts babyvakande.

2011-07-12 @ 11:33:10
Postat av: Ulrika

Jag skulle ta med mig radion och en nybryggd kopp kardemummakaffe ut på verandan och bara njuta av den härliga svenska sommaren. :)

2011-07-12 @ 11:37:41
Postat av: Susanna

Jag skulle njuta av att ha en blommig radio till sällskap i mitt nya hem här på landet. Har ganska nyligen flyttat in hos min pojkvän här ute, innan bodde jag inne i samhället. Det kan bli lite ensamt ibland när han är ute och jobbar, mjölkar korna, kör traktor eller tröska. En fin radio skulle kanske kunna fylla ut tomrummet lite bättre :) och vart skulle den inte passa bättre än i vårt nyrenoverade kök i lantlig stil! Bland mina mårbackapelargoner och ljusrosa rosor kanske?

2011-07-12 @ 11:38:48
Postat av: Fia

Radion skulle spela musik åt mig på morgonen från mitt nattduksbord. En så vacker radio skulle säkert få mig på gott humör då jag lyssnar på musik i sängen förrän jag stiger upp och tar mig an dagens äventyr. Vem vet? Kanske radion får följa med?

2011-07-12 @ 11:49:41
URL: http://citronenfia.blogspot.com/
Postat av: Sofia

Jag älskar radio! Jag väljer radio över TV alla gånger. Med en radio blir man inte fastklistrad framför dåliga program. Man är fullt kapabel att pyssla runt med annat under tiden. Det är så avslappnande att lyssna på radio! Lyssna på radioprogram där någon annan pratar om sitt, utan att jag behöver lägga mig i. Bara lyssna, tycka lite, fundera över vad de säger. sen kommer en låt.

Har lyssnat på P3 under hela min tonårstid o följde morgonprogramet slaviskt, också flera av de andra programmen som gick på eftermiddagarna efter skolan. Idag lyssnar jag på allt från P3 dokumentär, P3 musik till sommar i P1 o radion är min självklara kompis i köket. Jag skulle bli jätteglad om jag vann en såhär fin ny kompis!

2011-07-12 @ 11:54:49
Postat av: Sandra Nilsson

I mitt nya pastelliga kök skulle den fina radion passa utsökt. Jag skulle lyssna på sådär härligt sprakande toner och ord medans jag kokar saft och sylt på sommarens allra godaste bär.

2011-07-12 @ 11:56:58
URL: http://ruthlouise.blogg.se/
Postat av: Lotten

Åhh vilken underbar radio! Om jag vann skulle jag ta med mig radion ut på klipporna på Marstrand under min semester som börjar på måndag. Jag skulle lyssna på P3 och njuta av sol, värme och krabbfiske..... Vilken lycka!Kram Lotten

2011-07-12 @ 12:00:19
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Linn L

HejJag bor i Umeå och har ett gammalt 50-tals kök som jag lackerat grönt - överallt är det grönt. Varför smådutta med en färg när man kan låta den explodera? På samma sätt känner jag med radion - den är ju uppenbarligen en explosion av färger och därmed precis lika blygsam som mitt kök. De skulle helt klart gilla varandra.Så i köket skulle jag sitta och lyssna. Här borde jag antagligen skriva kanalen "P1" för att det passar radion bäst men sanningen är att jag endast är en trogen lyssnare när det är sommarpratarna eller Underbaraclara i etern. Sanningen är istället att jag skulle låta Rockklassiker trumma ut genom den lilla blommiga radion. Nitar, läder och en blommig radio./Linn

2011-07-12 @ 12:18:07
Postat av: jenny L

Åh en blommig fin radio

till mig och mim sambo i vår studio

att skapa och ger själen kraft

att lyssna på rolig radio ger skrattkraft :)Det skulle jag önska oss :)

2011-07-12 @ 12:43:33
Postat av: Hanna Skattberg

gullig radio:P

2011-07-12 @ 13:04:02
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag skulle använda den ljuvliga radion till att sitta på min lilla balkong och lyssna på sommar i p1.

2011-07-12 @ 13:05:35
Postat av: Victoria

2011-07-12 @ 13:54:31
URL: http://nineintheafternoon.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Jag skulle ha den i mitt kök där och lyssna på mina favoritprogram i p1 och p4. Jag kommer att ständigt ha den på i bakgrunden tillsammans med skratt från min lille son, skrammel med matlagning och bakning och till ljuv musik dansa fram med moppen. Den passar fint in i mitt retroinspirerande kök med mycket turkost och rosa. Dessutom saknar jag radio och hade sluppit ha dator på för att lyssna.

Tack för en läsvärd blogg.

Kärlek!

/Magdalena

2011-07-12 @ 14:11:13
Postat av: Anna

En sån oroligt vacker radio skulle jag bära med mig så att den alltid är i det rum jag är eller om jag är ute. Efter sommaren skulle den få följa med till stan och där fortsätta sitt kringflackande liv, att flytta från rum till rum för att vara nära mig Jag älskar att lyssna på radio och att göra det från en så vacker radio med sånt bra ljud känna overkligt.

2011-07-12 @ 14:31:15
Postat av: Emilia

Jag skulle jazza till det i köket!

Innan jag flyttade hemifrån lyssnade jag alltid på Ella Fitzgerald när jag lagade mat, nu har jag bott själv i exakt ett år men har inte kommit mig för (haft råd, student) att köpa en radio än.

Hoppas hoppas!

Puss!

2011-07-12 @ 15:07:03
URL: http://stiligaemilia.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Den här underbara skapelsen från Roberts Radio, har varit min dröm sedan den dök upp framför mina ögon. Jag skulle behandla min radio med största försiktighet och kärlek. Den skulle få spela för mig under mornarna, när jag stod vid spegeln och målade fransarna. Vid frukostbordet skulle jag njuta av att få lyssna till morgonpasset i P3. Under lunchrasten skulle den blommiga lilla fyrkanten hålla mig sällskap och förmedla världens alla nyheter. På eftermiddagen skulle det första jag gör vara att vrida upp volymen på radion, zappa mellan kanalerna efter den bästa musiken och sjunga med i låtarna medan jag lagade middag.

Den skulle få följa med mig livet ut om den så orkade, pryda alla mina hem vart jag än flyttade och alltid vara den som förgyllde min dag.

2011-07-12 @ 15:23:38
URL: http://jennifersandstrom.spotlife.se
Postat av: Åsa Ullström

Äntligen en radio, en helt vanlig(ovanligt fin med blommor)istället för knappandet på stereon som aldrig blir av och som jag inte förstår mig på! Jag har längtat och längtat efter något till mig själv och för mig själv som passar min personlighet!

Vips fick jag se den här på Trendenser. Tänk att få lyssna på Sommar i hängmattan med mig och min nya blommiga radio..

2011-07-12 @ 16:00:29
URL: http://facebook.com/asa.ullstrom
Postat av: Julia

jag skulle ta med radion till ett meteoritslag fält ( många kvadratkilometer stor äng! ), lägga mig mitt i området och lyssna på radio Xtrem! Hur sommar skulle det inte vara?

2011-07-12 @ 16:09:15
URL: http://nyheter24.se/nextinfashion/bysulf
Postat av: Anette på Villa Lyckebo

Om jag vann den vackraste radion i världen skulle jag ha med mig den överallt så att jag kunde lyssna på sommarradio...

2011-07-12 @ 16:31:11
URL: http://villalyckebo.blogspot.com
Postat av: Hanna

Åh! Jag skulle sitta i min nymålade 60-tals lägenhet och lyssna på sommarpratarna och P3, dricka te i vackra koppar och äta mängder med jordgubbar. Drömmen!

2011-07-12 @ 16:35:36
Postat av: Linnea

Om jag vann radion skulle jag bli så otroligt glad! Jag och min sambo ska nämligen flytta från Göteborg till Malmö där nästan alla mina vänner bor och det kommer bli hur bra som helst. Jag letar efter en massa saker som jag vill pryda vår nya lägenhet med och denna radion skulle vara så fin stående på fönsterkarmen, eller varför inte på mitt sminkbord, eller på köksbordet! Den skulle nog flyttas omkring så den inte försvinner ur syn. Så skulle jag lyssna på p3 varje frukost och vid läggdags, MYS!

2011-07-12 @ 16:42:09
URL: http://kalasnea.blogg.se/
Postat av: Anna H

Vilken vinst! Den där radion är underbar och jag gillar verkligen Bagaren & Kocken, ofta suktar man saker där ifrån! Om jag vann skulle jag skänka radion till en nära väns landställe som ligger i Bjursås. Det stället håller vi på piffar till och denna skulle göra sig fantastisk fin där! Vilken kanal som nynnar på spelar ingen större roll :)

2011-07-12 @ 17:10:24
Postat av: Sanna

Den radion skulle vara perfekt i köket på mitt lilla sommarhus i Östergötland. Blommorna på radion skulle passa perfekt mot rosorna utanför fönstret, och de som pratar i P1 skulle få vara mitt sällskap medan jag gräddar pannkakor på den vedeldade spisen. Jag lovar att både prata och sjunga med, så radion skulle vara den bästa sommarvännen jag har.

2011-07-12 @ 17:14:43
Postat av: Kateie

2011-07-12 @ 18:35:17
Postat av: Kateie

vad tycker du om att skriva matdagbok?

2011-07-12 @ 18:35:33
URL: http://kateie.blogg.se/
Postat av: Märta

Radion skulle följa med mig ut på min nya balkong. På den prickiga duken med det ärvda fatet skulle både radion och mina fötter vila när barnen somnat. Beroende vädrets idet skulle jag i min hand ha antingen något varm eller något kallt. Härliga sommar Sverige!

2011-07-12 @ 18:39:54
Postat av: Maria

Den underbara radion skulle få följa med mig hela dagen lång.Oavsett om jag är inne och städar eller ute och rensar ogräs så skulle radion få följa med och min blommiga vän skulle underlätta arbetet.Men favoritplatsen skulle ändå vara under vårt stora kastanjeträd - med ett glas iskall, hemkokt jordgubbssaft och radion som sällskap skulle många sköna sommardagar flyta förbi i kastanjens svala skugga.

2011-07-12 @ 19:54:02
Postat av: Elin

Jag har önskat mej en sådan radion sedan jag såg den för första gången för ca 3 år sedan! Så vacker! Den skulle passa perfekt i mitt lilla kök där de sneda 50-tals luckorna blandas med vackert loppis- porslin från olika årtionden. Nu är jag dessutom mammaledig, både jag och min 3månader gamla son skulle både ha glädje och nytta av en sådan fantastisk radio!

2011-07-12 @ 20:07:03
Postat av: Inredningsfrun

Som nybliven mama till ytterligare en ljuvlig liten son, kommer jag och min lilla familj semestra hemma på vår altan i år. Men vad gör väl det när vi bor på semesterparadiset Öland :).Om jag vinner tänker jag mig att jag ligger på en av våra sol-sängar och gungar Lillebrors vagn med ena handen och rattar in radiofrekvenser på snyggaste Roberts radio med andra handen, medan solen gassar och jag njuter av vår altansemester på Öland. Tjohooooooooooo!!KRAM// InredningsfrunPssssssst...... Förmodligen kommer jag att sjunga med alldeles för högt och innerligt till låtarna som spelas på radion oxå så om ni frågar mina grannar så hoppas de nog inte att jag vinner någon radio, men det bryr jag mig inte om :).

Postat av: Sandra Hollstedt

Med en ny radio kan jag ta gaffeln ur antennen på den gamla, och äntligen ha en komplett bestickuppsättning! Passa bra då jag alltid lyssnar på radio när jag äter (och dricker kaffe, och solar och... ja för det mesta)

2011-07-12 @ 21:37:39
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Med radion skulle jag njuta flera gånger varje dag. Varje gång dottern sommar skulle jag sätta på den, luta mig tillbaka i soffan eller i solstolen på balkongen och bara njuta av lite egentid, en värdefull tid för mig! :)Gillar på Facebook! (Sandra Li)

2011-07-12 @ 22:26:28
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: J_Linda_T

Den underbara retroradion skulle följa med mig ut på balkongen, där jag avnjuter Sommar i P1 varje kväll kl 22.

2011-07-12 @ 22:49:41
URL: http://hundenebba.wordpress.com/
Postat av: Sandra

Radion skulle förgylla tillvaron i mitt kök

Där jag spenderar mycket tid med bök och stök,

Den skulle även stå fint på mitt vita balkongbord

Skulle nästan för radion begå ett litet mord,

På mornarna skulle det vara underbart att på musik få höra,

Innan kaffet och morgonciggen är tankarna i en enda röra,

Med en blommig musiksak

Blir morgonenens rutiner mer i min smak!Jag har gillat på FB (sandra lundkvist)

2011-07-12 @ 23:39:22
URL: http://letmein.bloggsida.se
Postat av: Anonym

Min radio skulle få följa med i min cykelkorg hela semestern. Det vore såklart bra om den gick på batteri... Haha, gör den det?

2011-07-12 @ 23:49:29
Postat av: Anton Dufwenberg

För inte många dagar sen så lyckades jag vinna ett picknick- set i ungefär samma vintage- charmiga stil som den här radion. Såg många mysiga middagar med flickvännen framför mig, men se så blev det tyvärr inte. Jag behöver något att lyssna på Håkan med när jag, fast då själv, äter en macka på en filt på mitt fina servis en söndagsmorgon någon gång.

2011-07-13 @ 04:17:45
Postat av: Ester

En radio för mig tillbaka i tiden och för en stund har jag lite extra tid. Finns få saker som är så skönt med en kopp kaffe i handen och nyheterna (via radion då alltså) tidigt på morgonen. Flyttar förhoppningsvis in i en studentlägenhet till hösten och hoppas på att just denna radio får bli den första saken som får bli nedpackat med i flyttlasset.

2011-07-13 @ 06:23:27
URL: http://bortomhorisonten.wordpress.com
Postat av: Anna E

Om jag vann en så fin radio så skulle den följa med mig på båtsemester. På en klippig ö, någonstans i Bohusläns skärgård, skulle den förgylla dagen för mig, min familj och fiskmåsarna...

2011-07-13 @ 09:55:24
Postat av: Iris

Min sambo har jobbat på en lokal radiostation i snart 10 år och han heter just Robert. Vad vore inte bättre än en fin Roberts Radio på hans 10 års-dag på jobbet? Han skulle inte kunna bli gladare, om jag känner honom rätt!

2011-07-13 @ 12:14:06
Postat av: Emma-Lena

I fritidshuset vi lyssnar dagarna i ända på diskussion och trudilutt,

men radion där är en 20 år gammal skrutt,

därför hoppas jag nu på min chans ,

vinna denna snygga radio som ger extra glans,

Inget vore då bättre än,

att på verandan lyssna med min pojkvän!

2011-07-13 @ 14:55:30
Postat av: Anonym

Hejsan!Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja sitta i köket i min nya, alldeles fantastiska lantliga lägenhet, äta en god frukost och lyssna på melodikrysset från denna underbara skapelse!Håller tummarna!

2011-07-13 @ 17:10:47
URL: http://camillaekehov.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hejsan!Vilken rolig tävling! Jag skulle vilja sitta i köket i min nya, alldeles fantastiska lantliga lägenhet, äta en god frukost och lyssna på melodikrysset från denna underbara skapelse!Håller tummarna!2011-07-13 @ 17:11:28
URL: http://camillaekehov.blogg.se/
Postat av: joi

Jag skulle sätta mig i köket antingen tillsammans med min 7 månaders tjej eller alldeles ensam. Det är det som är bra med radio. Man kan avnjuta det tillsammans med någon eller så sätter man på t.ex. p3 när man bara vill ha en vän. Radio - när man inte orkar ringa en vän.

2011-07-13 @ 19:32:59
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Postat av: joi

jag gillar förstås på facebook-johanna andersson

2011-07-13 @ 19:33:55
URL: http://minbebis.com/blogg/missjoi
Postat av: Pia

En kopp kaffe samt P1 på radion en ljummen sommarkväll på altanen. Ja just det, så får det bli när jag vinner den blommiga fina radioapparaten! Me like! Jag önskar mig den jättemycket:-) Kramar Pia

2011-07-13 @ 19:44:09
Postat av: guldmulten

Om jag skulle vinna en sån fin radio skulle den få följa med mig lite överallt. Ut på uteplatsen nu i sommar och in igen när det är dåligt väder. Jag är just nu föräldraledig och har mycket hemmatid med dottern som är 6 veckor nu.

Så småningom skulle radion få följa med mig till jobbet när jag börjar jobba igen. En sån snygg radio vill man alltid ha med sig ju *=)

2011-07-13 @ 22:44:31
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Postat av: Sofia "Bloggfia"

Eftersom den har i princip allt; utseende, personlighet, funktion, sällskapsfaktor, eftersom den är tyst när man vill och talar när man vill och eftersom den piffar upp den tristaste outfit så kan jag inte komma på någonstans dit den inte skulle få följa med mig.

I Like A Lot!

2011-07-13 @ 23:14:42
URL: http://bloggfia.wordpress.com
Postat av: Anna

Jag skulle först slänga ut Clas Ohlson-kopian jag köpte vars antenn direkt gick sönder, sen skulle jag njuta av det "äkta" radiobruset i dubbelsängen tillsammans med min första bebis som dyker upp om sisådär en månad! LYCKA

2011-07-14 @ 00:17:43
Postat av: Ellinor

Jag och denna finfina radio skulle trivas så himla bra ihop. Varje dag skulle jag umgås med den i min efterlängtade förstahandslägenhet i Göteborg som jag alldeles snart får flytta in i! Den skulle få stå på hela dagarna i mitt alldeles egna köksfönster bland blommor och basilika.

2011-07-14 @ 01:22:21
URL: http://comeintomyworld-ellinor.blogspot.com
Postat av: Sanne-Lee

Om jag vann skulle jag ge bort den till min fantastiska syster. För att hon efter tio år säger upp sig från sitt jobb och flyttar till Frankrike för att bo på 15kvm och plugga franska. Hon brukar gå upp på helgmornarna och lyssna på "svensktoppen" (dock inte ur en sån här fin radio- som jag vet att hon skulle ÄLSKA) men eftersom inte det går att göra i Frankrike antar jag att hon hittar nåt annat bra som förhoppninsvis hjälper henne att bli ännu lite bättre på franska!

2011-07-14 @ 09:45:17
Postat av: martina

Jag skulle utan tvekan ha den lilla skatten i köket. På vardagarna skulle jag själv sitta och lyssna på Sommar i P1 (när barnen tillåter vill säga...), och på helgerna skulle vi hela familjen lyssna på Melodikrysset samtidigt som vi avnjuter en sådan där alldeles för lång frukost :)

2011-07-14 @ 10:38:32
URL: http://yevonde.blogg.se/
Postat av: Leja

Om jag vann radion skulle den få följa med mig ut till mitt blomsterland och underhålla mig medan jag utkämpar det ständiga kriget mot ogräset.

2011-07-14 @ 10:53:26
URL: http://lejatheprincesswarior.blogspot.com/
Postat av: Kristina

Jag är lycklig!

Jag är nybliven mamma och livet är underbart. På natten vaknar vi dock titt som tätt och min lilla pojk vill ha både närhet- och mat. Där ligger vi nära i sängen och jag lyssnar på regnet som smattrar mot fönsterbläcket när det regnar, eller ännu mer ofta lyssnar jag på tystnaden...

Med den här läckerbiten till radio blir amningsstuderna ännu mysigare. "Vakna" på P3 får hålla mig sällskap under nattens matstunder...Gillar redan på Facebook :-) Kristina Karlsson Fd Magnusson.2011-07-14 @ 11:29:56
Postat av: Agneta Sundberg

Åh så perfekt radio för mitt lantkök. Den matchar min tapet perfekt. Jag skulle ligga på kökssoffan och lyssna på alla möjliga program från olika kanaler. Kanske somnar jag in en stund för att sedan vakna och känna mig lycklig över en sån´ fin radio.

2011-07-14 @ 11:48:05
Postat av: Alice

Den kommer att spela såväl sockersöt pop som tyngsta hårdrocken!2011-07-14 @ 12:45:03
Postat av: Hanna La

På min balkong, bland mina pelargonier, där jag låtsas att jag sitter vid mitt stora vita trähus vid havet och njuter av sommarpratare på radion. En radio som inte sprakar och som man inte måste hålla i antennen vill säga, som min nuvarande gör...

2011-07-14 @ 13:43:36
Postat av: camilla palm

Jag skulle nu på sommaren använda den på stranden och/eller när man ska ut på picknick vid älven.

Men när sommaren dragit sig bort skulle den vara min bästa vän vid skrivbordet när jag pluggar till inredningskonsult.palmcamilla@live.se

2011-07-14 @ 13:52:54
URL: http://camillapalm.blogg.se/
Postat av: Marlene Trapp Wikman

Den skulle passa perfekt i vår yngsta dotter Alices nya fina rum med Eifeltornet i svarat/vitt som fond och vita möbler i 50-60-tal och till det lite svart och turkost. Rummet är en överraskning som hon kommer få på söndag när hon kommer hem från fotbollscup i Danmark.

2011-07-14 @ 15:29:21
URL: http://marlenetrappwikman.blogspot.com/
Postat av: Frippan - Pyssel&Sånt

Men Guuuud vilken underbar radio. Den skulle vara jättefin i mitt rosa kök. Jag älskar att lyssna på radio. Skulle naturligtvis lyssna på den i mitt kök undertiden jag lagar mat.

2011-07-14 @ 23:28:56
URL: http://frippan.blogg.se/
Postat av: Johanna Eliasson

Jag har nyss renoverat min pappas gamla husvagn från 1970-talet. Den fick gå i mint/turkos färg och blev en riktigt pastellvagn. Så i min gamla lilla husvagn skulle den blommiga radion passa utmärkt, det skulle bli pricken över i ett.2011-07-14 @ 23:35:10
URL: http://www.form-ge.com
Postat av: Lotte

Åh den skulle bli min trogne följeslagare i min lilla sommarstuga.Lyssnar mycket på radio där.men den jag har nu är allt annat än bra.Dessutom skulle den göra sig bra i inredningen.En inredning som skiljer sig helt från mitt hem.

2011-07-14 @ 23:51:19
Postat av: Jens Karlsson

Den vore perfekt till mig och min familj när vi ska dra ut och tälta i sommar! Fatta vad mysigt när vi ligger ihopkurade alla 4 och lyssnar på radio, kramas och myser!!

2011-07-15 @ 20:58:16
URL: http://cornerlake.blogspot.com
Postat av: Jenny Öist

Denna lilla bakelse skulle på sommaren ha given plats på bryggan vid sommarstugan då solen skiner och i köket all annan tid då musik tillför så mycket glädje medan jag pysslar på i lägenheten :)

2011-07-15 @ 21:57:58
Postat av: andrea

Om jag vann skulle jag ta med radion till mitt jobb och tillsammans med min arbetsvän som (precis som jag) har en släng av jobba-hela-sommaren-medan-alla-andra-är-på-semester-depression lyssna på p3 dagarna i ända för att göra sommaren lite bättre!

2011-07-15 @ 22:16:59
Postat av: Therese Ericson

De gillar jag redan sedan länge på facebook :)Om jag vann radion skulle jag ha den på min överbyggda veranda som ärnyrenoverad i sin snickarglädja ala orginal från 1850. Den romantiska stämningen blir genast total!

2011-07-15 @ 22:36:09
URL: http://tess.grevskapet.com
Postat av: Anna

Tillsammans med utsikt över ängar och skog och med en kopp kaffe i gammalt porslin, skulle Roberts radio ger mig en härlig start på dagen. Särskilt de morgonar då sonen vaknar alldeles för tidigt... Din vän i etern, det är väl så man säger?

2011-07-15 @ 23:48:44
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se/
Postat av: Annika - trebarnsmorsan med fyra ungar [i väntan på irish twins]

I vår trädgård under björkarnas härliga sus

skulle jag lyssna på radion i solens ljus.

Med utsikt över barnen och deras lek,

skulle jag glömma vardagens stress och svek.

Nu skulle jag njuta av romantik och stil,

då jag träffas en retromagins ljuvliga pil!PS, gillar på fb också - Annika Nilsson Pettersson.Kram Annika

familjenpettersson@hotmail.se

2011-07-16 @ 03:10:00
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Margoth Östman

På Bästkusten jag är,önskar radion också var här.

Ute var jag än är,skulle jag lyssna på den här.

Ibland blir det bara så tyst,hörs inte ett knyst.

Då skulle göra mitt val,ratta in rätt kanal.

På mysfaktorn skulle jag ej pruta,nej bara njuta !2011-07-16 @ 08:40:06
Postat av: AnkiJ

Vilken drömradio! Jag har alltid gillat Roberts Radio. De är så vackra! Jag skulle ta med en fikabricka med kaffe och bullar och sitta i min hammock och bara njuta och lyssna på skön musik blandat med fågelsång! Vilken sommarupplevelse! Den skulle också vara som ett smycke i mitt kök där alla vänner skulle sucka och önska sig en likadan! ;) och jag skulle vara först!

Gillat på FB också.

Tänk att man kan förändra en radio till ett hemmets smycke!

2011-07-16 @ 10:37:53
Postat av: Anonym

Vilken drömradio! Jag har alltid gillat Roberts Radio. De är så vackra! Jag skulle ta med en fikabricka med kaffe och bullar och sitta i min hammock och bara njuta och lyssna på skön musik blandat med fågelsång! Vilken sommarupplevelse! Den skulle också vara som ett smycke i mitt kök där alla vänner skulle sucka och önska sig en likadan! ;) och jag skulle vara först!

Gillat på FB också.

Tänk att man kan förändra en radio till ett hemmets smycke!

Superfin sida du har! Ska följa dig.

Mvh AnkiJ

2011-07-16 @ 11:05:48
Postat av: Beatrice

ÅÅÅååå vilken fantastiskt fin radio. Jag skulle lyssna på radion en solig härlig sommarkväll på badberget i min sommarstuga. Det skulle vara pricken över i:et!!!

2011-07-16 @ 11:19:52
Postat av: Mia Mupp

Självklart skulle den hamna i vårt nyrenoverade svartvita badrum. För mig med nedsatt syn är radio i badrummet ett måste eftersom jag inte kan läsa tidningar. :)

2011-07-16 @ 11:51:40
Postat av: annika

Vi flyttar från Göteborg till Stockholm i augusti. Det är andrahand men ändå, det ska bli så fantastiskt. Vårt kök är lätt rosa med schackrutigt golv och där vill jag sitta en söndagförmiddag med solen som kikar in genom fönstret. Lyssnar på radio och dricker te. Sen kanske jag tar med radion till balkongen och sitter där en stund. I vår lägenhet, vår fina fina lägenhet, där ska jag lyssna på den blommiga radion.

2011-07-16 @ 13:49:36
URL: http://annikabackstrom.blogspot.com
Postat av: Ida

Denna underbara lilla radio har länge upptagit plats i mina inredningstankar. Den skulle få följa med mig till mitt nya studentrum på 18 m2 i Uppsala. Med tanke på rummets ringa storlek skulle den bli en ganska central del i inredningen även fast den är så liten. Den skulle stå på mitt nattygsbord och hjälpa mig vakna innan föreläsningarna på morgonen, och sedan skulle den hålla mig sällskap under de långa pluggtimmarna på eftermiddagarna. Jag skulle ta väl hand om den.

2011-07-16 @ 16:17:14
URL: http://cestjolie.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Radion skulle få göra mig sällskap i sommarstugan, inne när regnet faller och ute jämte solstolen i skuggan under trädet de där fina dagarna.

2011-07-16 @ 17:48:18
Postat av: Sara Näse

Gillat på Facebook! Jag skulle föra den till vår sommarstuga, en så fin radio förtjänar en vacker miljö, och kan inte tänka mig ett bättre ställe än Åbolands skärgård vid havet.. dessutom är min mamma nybliven trädgårdsmästare så den matchar hennes intresse!

2011-07-16 @ 20:54:13
URL: http://www.getpalmd.com
Postat av: Sofia Hagelin

Jag rattar in en svängig låt

Och styr kosan mot havet i min båt

Retro, blommig och romantisk i sitt slag

Vi skulle trivas ihop, min radio och jag

2011-07-16 @ 22:19:18
Postat av: Boel

Åh den här finingen hade fått en given plats i vårt nyrenoverade kök och utgjort en färgklick och fin kontrast till våra lite "ruffa" bänkskivor och golv i betong! Har självfallet varit inne och gillat Bagaren och kockens fina sortiment på Facebook, nu återstår bara att hålla tummar och tår samt att hoppas på en väldans massa tur=)

Trevlig sommar! Kram

2011-07-16 @ 22:24:04
Postat av: Frida

Radion skulle passa finfint både här och där hemma hos oss, men kanske skulle den få en hedersplats inne i barnens kommande nya rum? De heter Rosa och Malva, och vi tänkte oss naturligtvis ett litet blomtema i rummet. :)

2011-07-17 @ 09:13:11
URL: http://axivi.blogg.se/
Postat av: Janina S

Radion skulle få ersätta min skräniga gamla väckarklocka/radio från tonårsåren. Skulle vilja förgylla tiden vid diskhon och med ren disk tar jag mig sen en kopp kaffe och bär med Roberts radio ut på min grönskande balkong.

2011-07-17 @ 12:09:29
Postat av: Carola L

Om jag vann skulle denna radio få flytta ut med äldsta dottern i hennes nya lya! En friggebod på gården.Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/july/radio.html

2011-07-17 @ 12:56:20
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Carola L

Gillar på FB (Carola Lind)

2011-07-17 @ 12:57:46
URL: http://mammamuh.blogg.se/
Postat av: Frida Sjölander

På min underbara balkong i söderläge tillsammans med maken.

Tänk er ett glas rosé, en underbar make och en solnedgång.

Från radion hörs en romantisk sång.

2011-07-17 @ 14:57:07
URL: http://phridan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alla våra besparingar har gått till en nybyggd terass. Nu sulktar jag efter en härlig hängmatta där jag kan ligga och lyssna på ljuv musik! Vinner jag radion slår jag till på hängmattan bums! ;-)

2011-07-17 @ 17:01:25
Postat av: InaStina

Alla våra besparingar har gått till en nybyggd terass. Nu sulktar jag efter en härlig hängmatta där jag kan ligga och lyssna på ljuv musik! Vinner jag radion slår jag till på hängmattan bums! ;-)

2011-07-17 @ 17:02:03
Postat av: Hanna

Förra sommaren drog jag igång med en helrenovering av den lekstuga som jag och mina syskon växt upp med för att syskonbarnen skall kunna leka där. Dock går renoveringen trögt då jag får göra allt under tystnad eller några mindre bra toner från mig själv :)

Det skulle hjälpa oerhört med en blommig, romantisk radio!! Och barnen skulle älska att få dansa till de toner som kommer ur den!

<3

2011-07-17 @ 18:33:17
Postat av: elle

******************************************************

Hur ska jag synas bland alla radiosugna tävlande? Jag har ingen trist arbetsplats att pryda med denna underbara radio, inget fallfärdigt kök som behöver ett lyft, inget annat än ett stooort sug efter denna vinst som nog var den sötaste lilla radio jag sett. Den ska stå i mitt söta kök....som faktiskt redan har en radio,,men den åker ut om vinsten kommer eftersom den är billig, ful och liten och man aldrig någonsin får in kanalerna ordentligt på den, faktum är att man måste stå bredvid den för att skrapandet ska upphöra, vilket är lite trist...och se där...jag hade ju en motivering iallfall när jag tänkte efter. Hoppas på turen!!!

2011-07-17 @ 19:20:28
Postat av: nettan

Jag skulle så gärna vilja ha en radio för dels tycker jag att den är så fin sen äger jag ingen just nu för min andra är sönder. Den 13 augusti fyller jag 45 år och jag kommer inte att fira födelsedagen för jag tycker att livet är ganska tungt just nu. Min sambo har varit allvarligt sjuk under en längre tid och jag har gjort allt för att hjälpa honom men det gick inte, i mars månad lämnade han jordelivet för gott bara 50 år gammal.Jag vill inte att någon ska tycka synd om mig men jag säger till folk "ta mycket kort på er tillsammans" för "morgondagen kanske inte finns".

Jag har en utmattningsdepression och är sjukskriven men jag kommer nog bli en mycket klok kvinna efter den här krisen.Så att få radion skulle bli som jag får en radio i födelsedagspresent och eftersom jag inte mår bra utan väldigt trött och är sängliggande ofta i dagar så vore en radio en god vän och så är den så vacker.Mitt Citat: Döden är bara ett annat tillstånd, själen lever vidare.

2011-07-17 @ 19:21:02
Postat av: nettan

Jag har gillat på facebook och på fb heter jag anette carlsson.

2011-07-17 @ 19:22:47
Postat av: Cecilia

Roberts Radio kan hänga på mitt cykelstyre i sommar, ackompanjera mig på min färd mot stranden och sedan lapa sol på min handduk.

2011-07-17 @ 20:14:01
Postat av: Marianne Jansson

TRENDENSER & BAGAREN OCH KOCKEN...ÄR VALET! ROBERTS RADIO GER MIG MINNEN FRÅN DET GODA 60-TALET!

2011-07-17 @ 20:58:38
Postat av: Sara Bodin

Roberts Radio skulle skänka mig många härliga stunder med blommiga bitar i hängmattan istället för rockklassiker och lugna favoriter.

2011-07-17 @ 21:26:14
Postat av: Elisabet Andersson

Roberts radio är av den rätta sorten

tänder på designen och faller för komforten

Att ha fräckaste radion är ju värsta sporten! :)

2011-07-17 @ 21:29:32
URL: http://-
Postat av: Elisabet Andersson

Roberts radio är av den rätta sorten

tänder på designen och faller för komforten

Att ha fräckaste radion är ju värsta sporten! :)

2011-07-17 @ 21:31:31
Postat av: clara

Radion skulle vara med under många tillfällen. Dagar då regnet slår mot fönstret till min studentlägenhet. Under sommardagarna utomhus när sommarpratarna i P1 berättar om sina liv. Den skulle finnas med under vinter hela dagarna, med dokumentärer från P3 hörnans spännande inslag. Jag skulle kunna finna inspiration till mitt eget studentradioprogram i Kalmar och den skulle pryda mitt boende som är väldigt vitt och som skulle bli betydligt mer ombonat med denna fina radio i perfekt mönster och kulör!

2011-07-17 @ 21:37:04
Postat av: Agneta Söderholm

I mitt sommartorp i Värmland

där ljuva toner ljuder ur

Roberts Radio som blommar

under mörka moln och åskans skur

2011-07-17 @ 22:56:32
Postat av: Madelebe

Min sommar fick en tråkig vändning då jag, mitt under min favoritaktivitet 'loppisbonanza' föll så illa att mitt knä trasades sönder och åtta veckors sjukskrivning som följd. Denna sommaren har därmed varit allt utom aktiv och jag har stundtals kännt mig som prinsessan rapunzel i sagornas värd, då jag inte kunnat gå än mindre köra bil. Sommarpratarna har blivit en daglig ritual, så denna tjusiga radio skulle vara mycket välkommen!

2011-07-17 @ 22:57:27
Postat av: Madelebe

Min sommar fick en tråkig vändning då jag, mitt under min favoritaktivitet 'loppisbonanza' föll så illa att mitt knä trasades sönder och åtta veckors sjukskrivning som följd. Denna sommaren har därmed varit allt utom aktiv och jag har stundtals kännt mig som prinsessan rapunzel i sagornas värd, då jag inte kunnat gå än mindre köra bil. Sommarpratarna har blivit en daglig ritual, så denna tjusiga radio skulle vara mycket välkommen!

2011-07-17 @ 22:59:39
Postat av: Eva Nyberg

Eftersom min sambo varit döv och jag är hörselskadad har vi aldrig ägt en radio. Nu har han blivit opererad och fått ett Cochleaimplantat

( http://sv.wikipedia.org/wiki/Cochleaimplantat ) och kan höra igen! Han kan använda telefon och se (höra) på TV. Vi är så otroligt glada och tacksamma! Det skulle vara underbart om vi vann en radio. Då skulle vi sitta tillsammans i hammocken och lyssna... och om jag inte skulle höra så bra skulle jag ändå njuta av att se på honom och den vackra radion! :-)

2011-07-17 @ 23:10:10
Postat av: annika

har gillat på facebook annica karlsson

Jag kan genom denna mycket få veta, en del saker kan jag säkert också reta,den håller mig uppdaterad i alla lägen, även när jag sitter i trädgården. Så nu njuter jag och väljer bland alla kanaler,bland nyheter, sånger och ibland tomtesagor.

2011-07-17 @ 23:48:26
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se/
Postat av: Madeleine

undrar vem vinnaren är?

2011-08-12 @ 15:48:44
URL: http://bonjourvintage.wordpress.com/
Postat av: Gagga

Vem vann?

2011-08-30 @ 08:15:18
URL: http://gaggas.blogspot.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL