200 000 kr i taket?

Nu blir det lite tjatigt, men på begäran kommer här ytterligare bilder på den fantastiska belysningsidén som jag sportade i Hotel Nobis entré. Det är flera läsare som vill ha hjälp att namna de lampor som hänger i taket och jag ska göra mitt bästa fär att hjälpa. Medan jag väntade på bilen som körde mig till mässan i lördags passade jag nämligen på att skjuta av taket från lite olika vinklar så jag tror att jag fick med de flesta. Här är i alla fall namnen på dem jag kan skönja: Camouflage av Fron från Zero, Random Light från Moooi, Pia-lampan från Gärsnäs, Glo-Ball från Flos, Nelson Ball Pendant, någon variant från Le Klint och en vit sak som liknar Coral Pendant av David Trubridge. Har jag missat någon?

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Staffan

Första bilden, allra längst upp till vänster: rislampan man ser i allas vardagsrum från IKEA. Kul att den fick hänga med.Någon som vet namnet på den klassiska rislampan längst upp till vänster (första bilden), bakom IKEA-lampan?? Alltså den med jämna mellanrum mellan spalterna...

2011-01-24 @ 21:25:08
URL: http://s0eriksson.blogspot.com/
Postat av: Annika

Var där i onsdags och såg alla lampor. Snyggt och effektfullt! Vill verkligen ha en Random Light! Som alltid jättefina foton hos dig.

2011-01-24 @ 22:01:43
URL: http://www.flexinredning.blogspot.com
Postat av: Johanna

Collage verkar finnas med i två storlekar. Vad heter lampan med stora hål i?

2011-01-24 @ 23:31:40
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Vilken härlig idé att samla alla lampor på ett ställe för snygga är dem!

2011-01-25 @ 10:40:13
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: studio karin

De är verkligen så fina de där lamporna, och väldigt effektfulla i taket. Ser många såna här lamp-kombos nu på konceptborden på arkitektkontoret :)

2011-01-25 @ 13:00:50
URL: http://studiokarin.blogspot.com
Postat av: Designbird

Jag har en stor Nelson Saucer Pendant Lamp (som den på bilden fast mer oval) och den förgyller frukoststunden varje morgon. Underbart varmt ljus. Släpade med mig den från LA, otympligt men helt värt besväret.

2011-01-25 @ 20:57:53
URL: http://www.itemsbydesignbird.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej Frida,Jag fick chansen att kolla in Nobis suite förra helgen och har lite bilder på min blogg om du vill kika. Direktlänken är lite lång men är: http://totti.wordpress.com/2011/01/22/night-out-with-astrid-and-anna-that-included-a-movie-with-jake-a-tour-of-five-star-nobis-hotel-plus-drinks-and-food-at-berns/

Ha det bra!

2011-01-28 @ 12:39:05
URL: http://annatotti.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL