Möbelmässan del 1 av 10: Kasthall

Ledsen att min bloggrapport från mässan dröjt något, men livet kom emellan. Man måste ju unna sig att vara ledig lite emellanåt och jag behövde lite paus efter den gångna veckan. Men, nu sitter jag på tåget, på väg hem från Stockholm och har laddat över alla bilder. Redo att redovisa mina intryck. Jag tänkte summera mässan genom att visa mina 10 favoritmontrar och först ut är Kasthall vars utställningsyta stylats av Lotta Agaton. Att visa mattor är inte världslätt, det märktes tydligt inte minst efter att ha synat de andra mattutställarnas montrar, men jag tycker Kasthall lyckades fint med konststycket att visa både mångfald och bredd liksom de viktigaste nyheterna, på samma gång. Speciellt förtjust blev jag i sortimentsträdet.
Kasthall möbelmässan
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: M A T B L O G G E N

Alltid roligt med möbelmässor! :-)Ha en fortsatt fin Söndag/ Jennyhttp://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matblogg

Postat av: Lina

Lotta går från klarhet till klarhet. Superfin idé med trädet!

2011-02-13 @ 22:22:44
Postat av: Weronica - En mammas dag

En fantastiskt fin monter. Kasthall har verkligen fått ett lyft sedan man började samarbeta med Lotta Agaton. Det är inte alldeles lätt att visa upp mattor, men här utvecklas konceptet hela tiden.

2011-02-14 @ 08:08:34
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: LL

Vad snyggt! Jag har försökt få till ett snyggt träd hemma i dotterns rum utan att hitta ngt bra men den här idéen tror jag att jag stjäl rakt upp och ner!


Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL