Illums Bolighus julskyltning 2011

Man kan inte åka till Köpenhamn som inredningsbloggare, utan att besöka Illums Bolighus för att spana in deras julskyltning. Allt annat vore tjänstefel. I år var jag dock inte lika imponerad som tidigare. Det kändes gyttrigt och grylligt, för att använda två dialektala beskrivningar. Men jag tror ni fattar vad jag menar. Man ser liksom inte skogen för alla träd (även om de för all del använt en hel del av den varan för att få till det rustika som kontrast till sobert grått). Här är lite tittgodis på mitt favoritfönster av de som är till beskådan. Extra kul att Jens Fagers fina stol står på paradplats! Kan ni skymta den, däribland allt?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Helena - Hellys Jul

Köpenhamn är min absoluta favoritjulstad. De så enormt duktiga på att skapa stämning med ljus och dekoration. Tivoli är som en enda stor julkula! :)

Jag var där för två helger sedan och det är nog sjätte julen jag och karln tagit oss dit. Hoppas du såg den fina juldukningsutställningen på Royal Copenhagen, tyckte årets bord var jättefina och inspirernade. Några mer juliga än andra. Har lagt upp mina favoriter.

Gick faktiskt förbi Stilleben och blev sugen men tiden rann ifrån mig. Ska absolut försöka ta mig dit nästa gång. Annars är Hay en favvo!

God Jul! :)

2011-12-21 @ 22:06:01
URL: http://hellysjul.blogspot.com/
Postat av: Maria Westerlund

Håller helt med. Det blev liksom lite för mycket av allt. Jag klarade inte ens av att ta kort. Men den lilla butiken Stilleben, var betydligt tydligare.

2011-12-21 @ 22:10:50
URL: http://miawinredning.blogspot.com
Postat av: Sofia - Sofias Inredning

Åh så fint, jag har inte varit i Köpenhamn sedan jag var liten men vill verkligen åka dit snarast!!

2011-12-21 @ 22:57:51
URL: http://sofiasinredning.blogg.se/
Postat av: beciell

Har precis skrivit "20 frågor" med temat ÅRSAVSLUT! Fria att kopiera och besvara i din blogg! Så att dina läsare kan lära känna dig lite bättre :)

2011-12-22 @ 00:38:36
URL: http://beciell.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Så fint :D

2011-12-28 @ 16:15:11
URL: http://angelica.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL