Tävla och vinn bäddset från GANT Home - värt 5170 kr!

Nu är det höst, rutiner och vardag igen - och dags att ta nya tag med bloggtävlingarna igen så att vi har några roliga vinstchanser att glädjas åt emellanåt. Först ut att sponsra en giveaway är GANT HOME, så den här veckan har du chans att tävla om ett lyxigt bäddset från deras nya Paisley-mönstrade-kollektion, med två påslakan och två örngott samt två vita underlakan. Värde 5170 kr! För att delta i tävlingen ska du bara svara på nedanstående två frågor i kommentarsfältet. Du har veckan på dig! Glöm inte att ange mailadress så att vi kan nå vinnaren när den är utsedd. Lycka till!

1) Vilken produkt ur GANT Homes höstsortiment gillar du allra bäst? Motivera kort.
2) Hur ofta köper du nya sängkläder, och hur resonerar du då? Motivera kort.

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Joanna Hagström som GANT utsåg till bästa motivering. Hör av dig med dina kontaktuppgifter så skickar vi paketet inom kort!
*Tävlingen pågår t o m. den 30/8. Du måste ha fyllt 18 år för att få delta. Ett bäddset värt ca 5170 kr ligger i potten. Bästa motivering/vinnaren utses av en jury från GANT Home. Deras beslut kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer
Postat av: Anna

1) Det var svårt att hitta GANT Home på hemsidan, men jag fastnade för den stickade kudden i grått och den matchande ullpläden med grått broderat monogram. Skitsnygga!

2) Jag köper inte så ofta och är väldigt kräsen när jag väl slår till. Har fått det mesta i julklapp och de få jag köpt själv har varit säkra kort dvs vita satinlakan med lyxigt mjuk yta och knappt något mönster alls - bara med enkla ränder i matt/blankt. Jag är rädd att tröttna på sängkläderna om de är för mönstrade så därför satsar jag enkelt när jag köper dyrt (men det blir ganska trist i längden så jag skulle gärna vilja vinna ett paisleymönstrat som matchar min nya scjal!) Skulle bli snyggt i sovrummet i höst!

2011-08-24 @ 10:22:07
Postat av: whynja

1: Min favorit ur höstsortimentet är den stickade kudden Jumbo thick knit cushion. Den ser så härligt gosig ut, och passar finfint i soffan när hösten börjar krypa på oss.2: Jag köper nya sängkläder precis när andan faller på. När jag är less på de gamla, eller när jag bara känner för att shoppa lite grann. Istället för att köpa kläder eller annat som bara kommer mig till nytta, så köper jag ofta sängkläder som både jag och sambon kan uppskatta.

2011-08-24 @ 10:23:13
Postat av: Sarah

1) Skittrist men den stickade kudden är min favorit också. Otroligt fin!

2) Jag har aldrig köpt ett enda bäddset själv. Skämmes! Jag har bara fått mina i present. Bäddset är nog min sämsta gren, och därför behäver jag få en puff i baken att skaffa nytt som jag själv gillar och har valt. Det Paisley-mönstrade känns helt rätt liksom den duvblågrå färgen!

2011-08-24 @ 10:27:09
Postat av: S.O

1) Cashmere logo throw med orangea detaljer!

2) Jag köper kanske ett nytt bäddset varannat år. Men alltid samma. Hemtex vita satinlakan för 599 kr när de har 70% rabatt. Jag BEHÖVER förnyelse!

2011-08-24 @ 10:39:01
Postat av: Sofie Larsson

1) Mixed Tartan Throw är min favorit. Härliga färger som passar vår soffa, och jag som är väldigt frusen behöver alltid en go pläd att värma mig med.

2) Jag köper nya sängkläder ungefär två gånger om året, men skulle kunna köpa bäddset som jag köper kläder. Jag bäddar om minst en gång i veckan, jag tycker att det är en grym vardagslyx. Krispiga, svala och gott doftande lakan. De här sängkläderna från Gant skulle sitta som en smäck, eftersom jag och min sambo ÄNTLIGEN köpt en dubbelsäng. Vi har trängts på 105 cm på tok för länge nu...

Postat av: Louise Stighagen

Paisley-mönstrade med duvblå färg är nog min favorit!Jag har tyvärr fastnat för Lexington och vart en sucker där i många år och kommer så vara tills någon bevisar motsatsen:)/L

2011-08-24 @ 10:47:25
Postat av: Hanna

1. Bäst gillade jag helt klart den marinblå/orange pläden och kudden. Känns höstigt och helt underbara färger tillsammans.

2. Åhh, jag är dålig på sängkläder, älskar när jag sover på hotell och blir bums påmind om hur härligt det känns att krypa ner i en bra bäddad säng!Jag köper våra sängkläder mestadels på IKEA och det alltför sällan. Resultatet blir halvsolkiga och trista sängkläder...

2011-08-24 @ 10:52:03
Postat av: Ninni

1. Jag tycker väldigt mycket om det blommiga bäddsetet.

2. Jag köper nytt av olika skäl, dels pga av slitage, men även av inredningsmässiga skäl. Jag gillar att förnya med textil. När jag väljer gör jag det utifrån att jag vill matcha i rummet, men kvalitet är också viktigt i sammanhanget. Jag vill sova skönt! :)

2011-08-24 @ 10:59:40
URL: http://fluggerbloggen.blogspot.com/
Postat av: Simone

Jag föll för Pailsleys mönstrade påslakanet,och samtidigt var den gråa stickade kudden helt ljuvlig att dekorera det påslakanet och med nån turkos kudde brevid.

På 3år har jag köpt 2 stycken,en vit och en svart mönstrad,från ikea.och fast de är trasiga så kan jag tyvärr inte köpa nytt.Har inget jobb och lever på minimala standarden.Har tyvärr inte ekonomin att köpa lyxmärken så därför tar jag chansen till att vinna.Hoppas hoppas verkligen,skulle bli så underbart fint i mitt sovrum.

Mvh Simone

2011-08-24 @ 11:13:34
URL: http://smulansbakblogg.blogspot.com
Postat av: Malin

1. Hmm.. Jag gillade nog det grå Paisleymönstrade bäddsetet bäst ändå. Det kändes höstigt och lite murrigt mysigt.

2. Jag och min sambo planerar att byta till större säng. Det har inte blivit några nya sängkläder på ett par år (förutom julklappar vi själva inte valt) då vi går och väntar på att ta tag i det efterlängtade sängbytet. Just nu har vi därför bara ett antal gamla mönstrade från IKEA för enkelsängar vilket känns galet trist. Drömmer liksom om fräscha, lyxiga och gärna enfärgade påslakan!

2011-08-24 @ 11:14:35
Postat av: Vardagstugg

1. Den stickade kudden var superfin!!2. Tyvärr brukar vi inte kunna lägga så mycket pengar på dyrare sängkläder så därför skulle det vara otroligt kul att få riktigt snygga och lyxiga sängkläder för en gångs skull =) Säkert stor skillnad jämfört med de billigare varianterna skulle jag tro..

Annelie

2011-08-24 @ 11:37:28
URL: http://www.vardagstugg.com
Postat av: Frida Svahn

1. Självklart det underbara bäddsetet som är i utlottningen - klar favorit att mysa i, i höst!

2. Hmmm... Oftast får vi påslakanset i julklapp, oftast inga mönster jag och min man är så förtjusta i... Så detta hade varit ett stort lyft för oss!

2011-08-24 @ 11:44:05
URL: http://fridasvahn.se
Postat av: Chris

1. Det paisleymönstrade bäddsetet ser helt underbart mjukt och fluffigt ut och dessutom så snyggt att man till och med kan lämna sängen obäddad med gott samvete ;-)

2. Jag försöker alltid köpa högkvalitativa men prisvärda sängkläder. Det är oerhört obehagligt med noppiga lakan och sträva örngott. Det är värt en slant att sova mjukt och skönt!

2011-08-24 @ 11:48:35
Postat av: ida

Hej!

1. Jag gillar filten i blått & orange, Cashmere Logo Throw. En sån filt man gärna tar med sig från soffan, till balkongen, till sängen...2. Ungefär en gång per år köper jag nog nåt nytt till sängen. Anledningen är oftast att jag ser nåt så bedårande att jag inte kan hålla plånboken stängd. Eftersom ekonomin för en nystartad egenföretagare inte är på topp så blir det lite billigare varianter.idasundell@hotmail.com

2011-08-24 @ 11:52:33
URL: http://www.idasundell.se
Postat av: Ida

1. Kudden! Kanske nåt man (mamma?) kan pilla ihop själv.

2. En gång per år ca. Jag planerar att köpa ett i "bäckebölja"-material nästa gång - så skönt! Men min fästman fick 80-talsvibbar när jag presenterade det, så det vore perfekt att överraska med ett skönt bäddset från Gant istället!

2011-08-24 @ 12:06:14
Postat av: Marianne Eriksson

1. Det grå Paisleymönstrade bäddsetet faller mig i smaken. Annars gillar jag deras starkollektion också, men det är ju inte nytt för hösten.

2. Jag köper nya sängkläder när de nya är trasiga eller urtvättade, alltså inte så ofta, och för det mesta blir det på rea någonstans.

2011-08-24 @ 12:06:32
Postat av: Joanna

1. Hej Frida! Min absolut favorit som lockade mitt öga direkt var den stickade grå hösthärligt kudden. Den kan definitiv hjälpa att värma upp de kyliga höstens dagar.

2. Jag köper nya sängkläder kanske en gång i året. Jag älskar sängkläder och försöker att byta den minst en gång i veckan för att skaffa en vardags lyx känsla som är jätte viktigt i mitt liv. De spännande med sängkläder är att det är så otroligt enkelt att styla med och förändra sovrummet enligt årstiderna.

Jag vill gärna styla mitt sovrummet med den nya hösthärligt Paisley-mönstrade kollection.

2011-08-24 @ 12:34:05
Postat av: Erica

1. Håller med den som tidigare sa att hemsidan var svårnavigerad! Jag vill se större bilder, och gärna prisinfo. Dessutom är det en bild i GANT-katalogen (sid 94-95) som inte fanns med, den bilden tyckte jag hade mycket fint.

Så min favorit från hemsidan är Jumbo Thick Knit Cushion, men favoriten från katalogen är den mörkblå filten på sid 94-94 med vitt mönster.2. Jag köper nya sängkläder ca 2 ggr om året. Hellre några få men i bra kvalitet än massa billiga som är sträva och noppiga. Köper för det mesta klassiska mönster/färger som jag inte tröttnar på. Är säker på att jag kommer älska paisley i många år frammåt :-)

2011-08-24 @ 12:40:44
Postat av: Sara

1. Jag gillade den stickade kudden bäst. Verkligen inspiration för höstens D.I.Y.-projek.

2. Jag köper nåt nytt bäddset om året. Kvaliteten och känslan i tyget är det som avgör (nymanglade svala lakan i bra kvalitet är helt oslagbart) samt att det är nåt snyggt mönster förstås. Vi har inga överkast och ett neutralt grått/vitt sovrum så bäddsetet är det som sätter karaktären.

2011-08-24 @ 12:50:45
Postat av: Stina

1. Min favorit ur GANTs höstsortiment är den stora stickade kudde vid namn Jumbo Thick Knit Cushion. Flätstickat en vacker intredningsdetalj. Jag tycker om att inreda i en färgskala med olika strukturer i tyget.2. Jag köper sängkläder några gånger per år. Det blir ofta spontana köp. Infall när jag ser något jag verkligen gillar. Senaste tillfället var i Oslo då jag köpte ett underbart vit-grå-randigt set i underbart mjukt material och med fina detaljer som knappar på sidan av örngottet och i slutet av påslakanet. Satsar gärna på något lite dyrare av god kvalitet som håller i många år.

2011-08-24 @ 13:03:56
URL: http://rubia.se
Postat av: AnnaKaize

Jag gillar kudden och pläden "Navajo Stripe", helt enkelt för att jag är löjlig förtjust i allt som ökar mysfaktorn när höstmörkret kommer, och färgerna passar min lattefärgade soffa. (Sååå 90-tal, jag vet... )

Jag köper sängkläder minst en gång i kvartalet då jag gillar variation och vill att sängen ska matcha gardinerna etc samt vädret... Lite sjukt är också att jag byter sängkläder var 4:e dag. Det finns inte mycket som är skönare än att krypa ner mellan nymanglade lakan, och när det tar ca en kvart att fixa så varför inte unna sig det? :?

2011-08-24 @ 13:13:27
Postat av: Heidi Stenberg

1. Jag gillar bäddsetet Vermont Tattersall allra bäst, så klassiskt och stilrent!

2. Vi köper ett nytt bäddset ungefär en gång per år. Det viktigaste då är att det är av bra kvalitet, att det är klassiskt snyggt och lockar oss till sköna stunder i vår stora säng!

2011-08-24 @ 13:21:53
Postat av: Jennifer Andersson

1: Jag tyckte att kudden Jumbo thick knit cushion såg huur mysig ut som helst. Skulle gärna gosa in mig med den en höstkväll.2. Jag köper nya sängkläder någon gång om året.

Det viktigaste för mig är att materialet jag ska omringa min nattsömn med är bekvämt, och inte sticker mot huden. Något annat är att jag gärna ser att färgen på påslakan, lakan matchar med resten av inredningen.

Det gör lakanen från Gant och skulle mer än gärna gosa in mig i dem när mörkret faller.

2011-08-24 @ 13:22:13
URL: http://jenipen.blogg.se/
Postat av: Matilda

1) Jag sprang på ett fantastiskt bäddset här om dagen som måste vara nytt för hösten. Det var mörkblått och vitt i ett snyggt rutmönster. Hade varit perfekt att byta ut mitt somriga paisley-möstrade bäddset från Gant till detta mer höstiga.

2) Kvalitet före kvantitet! Jag har inte många olika sängkläder men de jag har har jag haft länge och de är absolut värda sitt dyra pris.

2011-08-24 @ 13:30:08
Postat av: Fie

1)

Jag blev faktiskt såld på de paisleymönstrade påslakanen! De var mycket snyggare att se på när man såg dem bäddade. (Än när man bara ser "tygbiten) Skulle med lätthet krypa ner emellan dem:)

2)

Köper inte så ofta faktiskt. Både jag & min sambo är "snobbar" vad gäller sängkläder. Hemtex, Ellos, etc går bort direkt. Vi har unnat oss Beach house, Lexington & Mille Notti. Så, det blir inte förnyelse så ofta eftersom det river stora hål i plånboken. Men ska det va så ska det va;)

2011-08-24 @ 13:33:40
Postat av: Hanna

1. Filten, Mixed tartan throw, skulle nog kunna bli min favorit hemma i soffan.2. Jag brukar passa på att önska mig påslakan i julklapp. Då önskar jag lakan i lätt och fluffig kvalite som gör att sängen ser lika fin ut när man sover i den som när den är bäddad.

2011-08-24 @ 13:40:07
Postat av: Johanna

1, tycker absolut bäst om det paisleymönstrade bäddsetet. Älskar paisley och mörkblått så de kan inte bli bättre.2, Inte så ofta som jag önskar, sängkläder ska främst vara sköna och nu på hösten så måste de kännas varma och mysiga. Det bästa som finns måste väl vara att en ruggig höstdag krypa ner i sängen med en bra bok och en varm kopp te.2011-08-24 @ 13:44:54
URL: http://madebje.blogg.se/
Postat av: Johanna

1. Föll (som flera andra såg jag..) direkt för den flätstickade grå kudden! Är både snygg och ser gosig ut!2. Det är ett sånt inköp jag skjuter på, finns alltid annat som pengarna skall räcka till först... Trist men sant! Därför hade en lyxigt GANT-bäddset känts väldigt lyxigt!!

2011-08-24 @ 13:52:49
Postat av: Josefine

1)Det Pailsleys mönstrade påslakanet var de som jag föll pladask för ;) (likt många andra)

2) Kan hända att de slinker ner ett par sängkläder när vi är på Ikea, vilket inte händer ofta. Här har det blivit det billigaste vi har hittat. Skulle vara skoj att få uppleva hur det är att sova på "moln" i Gant!

2011-08-24 @ 14:01:59
Postat av: Kristina Olofsson

1) Jag gillar bäst den rutiga filten (mixed tartan throw). En riktigt fin filt är tjock och rutig.2) Jag köper nya sängkläder ett par gånger i året. Det viktigaste är att det inte är för tunn kvalitet på tyget och att mönstret är så fint att jag inte behöver överkast.

2011-08-24 @ 14:14:44
Postat av: Sofia

1) Det mina ögon omedelbart drogs till var Vermont Tattersall Duvet & Pillowcase som direkt fick mig att tänka på en tv-serie som jag så himla gärna vill se igen: Dawsons Creek. Kommer du ihåg Dawsons Creek? Dawson och Katie Holmes var grannar och bästisar och oskyldiga och sov till och med över hos varandra i hans rut-bäddade säng. Amerikanska lakan är så galet snygga - älskar det rutiga, mjukmörka, distinkta. Fina!2) Och angående att köpa nya lakan så tillkommer det nog ett nytt set i hushållet varje år. Senast i går köpte jag nya underlakan eftersom jag gav bort två till min amerikanska brylling Becky och hennes kille som har bott hos oss ett tag och som nu skulle vidare till vandrarhem i Stockholm. De har inte jättemycket pengar och ville spara in på hyrkostnad för lakan, så jag de fick av mig. Visst, jag gjorde det för att vara snäll, men också för att få en anledning att handla nya. Love handla nya lakan.

2011-08-24 @ 14:28:37
URL: http://pengarkommernya.blogspot.com
Postat av: Camilla S

Jag gillar det grå paisleymönstrade bäddsetet mest. Ger en mysig höstkänslaDet är inte så ofta jag köper nya sängkläder, nån gång om året kanske (finns så mycket annat som är roligare att shoppa). Jag tittar framförallt på utseendet och väljer helst sängkläder i grått, vitt eller beige.

2011-08-24 @ 14:32:18
Postat av: Emelie

1. R.E Flower colorprint är min favorit. Jag bara älskar mönstret.2. När jag köper nya bäddset så går jag på kvalite. Jag har haft Gant lakan en gång innan och kvaliten är den absolut bästa och de håller sig nya och fräscha jätte länge. Därför var det väldigt längesedan jag köpte nya lakan (för det kostar ju som sagt en del) och nu till hösten skulle det varit underbart kul med lite nytt=)

2011-08-24 @ 14:40:16
URL: http://emeliemagnussons.blogg.se/
Postat av: Per H

1,

Vermont Tattersall Duvet & Pillowcase, tror de kommer passa alldeles utmärkt i vår nya lägenhet som vi tar över den 3 Oktober tillsammans med 2 st vita Componibili som vi ska ha som nattduksbord.2,

Jag köper sängkläder tyvärr väldigt sällan, men när jag väl gör de så är det utseende, kvalite, tyvärr pris då man egentligen vill ha ett lyxigt och sen skönt bäddset.

2011-08-24 @ 15:12:14
Postat av: Jessica Å

1. Jag tyckte att Lily print pillowcase kändes fräscht och något jag skulle köpa till mitt hem.2. Jag köper underlakan oftare än påslakan och örngott. De jag har slits upp och vitt blir missfärgat efter många tvättar så det köper jag på mig emellanåt. Påslakan och örngott köps någon gång vartannat år, oftast pga att det kommit någon ny kollektion med ett mönster eller liknande som jag gillar eller för att jag bara tycker linneskåpet behöver uppdateras. Bomullen slits ju ut efter en del tvättar också. Och jag vill att det ska vara fräscht med sängkläder.

2011-08-24 @ 15:14:00
Postat av: jasmin

aldrig sett din blogg innan

2011-08-24 @ 15:19:37
URL: http://jasmiinz.blogg.se/
Postat av: Asuka

1) Jag älskar RE flower colorprint. Otroligt mustiga härliga höstfärger som gör att jag längtar att få lägga mig.2) Gants sänkläder är en lyxig garant för att min sömn får en extravagant guldkant. Köper när jag får lust och andan faller på vilket är allt för ofta för vem kan motstå att krypa ner i ett nytt sängset.

2011-08-24 @ 15:19:43
Postat av: Viveca

1. jag gillar verkligen de gråaktiga paisleymönstrade lakanen, ser helt underbara att krypa ner i....

2. Jag köper sällan lakan, därför skulle de kännas jättefint att vinna ett nytt set till min säng, och framförallt en helt ny färg och ett nytt mönster.

2011-08-24 @ 15:23:45
Postat av: Charlotte

1. Min favorit är RE Paisley print - sängkläderna. Jättevackra! Äntligen kommer kanske paisley tillbaka, jag letar långt in i garderoben efter de kläderna och är redo!

2. Jag köper nya nån gång om året. Inte oftare, jag har ingen jätteinkomst men vill ändå ha vardagslyxen av mjuka, svala sängkläder så därför blir det inte oftare. Kan man inte gå i designerkläder på dagen kan man ju ialla fall sova i dem! :)

2011-08-24 @ 15:28:47
Postat av: Joanna Hagströms

1. Pläden på bilden till vänster är underbar och precis vad man önskar gosa in sig i när hösten kommer. Älskar filtar!2. Kvalité förenat med pris och utseende är viktigt för mig när jag väljer lakan. Lägger gärna en slant på att få alla dessa tre komponenter att fungera ihop. Vi använder inte överkast till vardags och därför blir lakanen extra viktiga att vara valda med omsorg. I vår familj köper vi nya fräscha lakan minst en gång per kvartal.

2011-08-24 @ 16:14:11
URL: http://www.livsvinst.se
Postat av: Anna

1. Jag gillar just detta lakanset mest. Mycket för att jag älskar att krypa ner i sängen under hösten med en kopp te och en bra bok.

2. Jag köper lakan när jag behöver nya. Satsar mer på kvalitet än mängd. Man använder dem ju så mycket. För mig är känslan av tyget viktigt. Jag vill därför öppna paketen och känna innan jag bestämmer mig. När jag tvättar manglar jag gärna för att gång på gång få den där lyxiga känslan.

2011-08-24 @ 16:14:18
Postat av: Hanan Odisho

Hej där, vilken underbar vinst man kan vinna. Skulle bli överlycklig om jag skulle bli den lycklige. Min favorit är förutom vinsten, den är helt gudomligt vacker, jag älskar verkligen

RE FLOWER COLORPRINT DUVET och kuddarna till. Den vackra färg kombinationen mellan dessa är så vackert.

2. Jag brukar inte ha råd att kunna köpa sängkläder ofta, kanske en gång per 3-4 år. Efter att jag gifte mig så har min ekonomi varit tajt och de flesta pengarna har gått åt min dotter som nu är 2 år. Att få chansen till lyxiga sängkläder skulle få mig på bättre humör, att få vakna och sova i dessa fina skulle många drömma om inklusivt mig. Jag brukar aldrig vinna, men den här priset skulle göra mig mycket nytta.2011-08-24 @ 16:18:46
URL: http://www.onskehjartat.blogspot.com
Postat av: Linnea

1. jumbo thick knit-kudden är min favorit då den påminner om en härlig stickad kofta eller halsduk som man bara vill gosa upp sig i.2. köper påslakan och örngott oftare än underlakan... köper de som ser inbjudande ut att krypa ner i. Ger mig lite vardagslyx ibland och köper satin. Allt för att sova som man förtjänar!

2011-08-24 @ 16:31:44
Postat av: Kajsa

1. Faller pladask för Vermont Tattersall påslakan och örngott.2. Som förälder med aktiva barn finns det gott om utgifter. Tyvärr är sänglinne något som ständigt prioriteras bort, eftersom det som finns i linneskåpet "duger". Även om jag skulle spara ihop till det där lilla extra, kommer den slanten väl till pass till annat när det är dags.

2011-08-24 @ 16:33:33
Postat av: Sara

1. Jag älskar ju färger och Flower Colourprint är ju alldelens fantastiskt. Både örngott och påslakan.2. Sängkläder köper jag efter säsong och humör. Jag bäddar sällan med överkast utan ser alltid till att ha nya, fräscha och färgglada, framförallt örngott men även påslakan och lakan som jag kombinerar till en bra mix. Massor av kuddar i färger och former som tillsammans speglar humör och årstid samt de färska blommor jag oftast har på sängbordet är min shoppingtanke när det gäller sängkläder.

2011-08-24 @ 16:41:45
Postat av: SUSANNA

1. Gillar bäst cashmere logo throw2.Jag köper nya sängkläder vartannat år ungefär, då blir det oftast nåt nytt som inte liknar det jag haft innan! Jag gillar att kombinera ett vitt spetspåslakan tillsammans med ett färgglatt påslakan. Jag har alltid två täcken i min säng, det blir fluffigt och varmt;)

2011-08-24 @ 16:50:09
Postat av: Amanda Bach

1. Den stickade kudden är underbar, vill bara ha den i mitt hem nu!

2. Brukar köpa sängkläder när jag känner att det behövs lite nytt i hemmet, när jag känner för lite omväxling.

2011-08-24 @ 18:23:29
Postat av: Malin Samuelsson

1: Jag har fastnat för den rutiga filten! Myspys att dra över sig en regnig afton i soffan med ett glas vin i handen. Med den är jag redo att möta hösten.

2: Senaste tiden har det blivit varje gång jag flyttat, och det vill säga ungefär varje år de senaste fyra åren. Nya sovrum=nya lakan. Flyttar in i ny lägenhet igen 1 september och vad passar inte bättre än dessa fina lakan då?!

2011-08-24 @ 18:49:28
Postat av: Anonym

1: Jag har fastnat för den rutiga filten! Myspys att dra över sig en regnig afton i soffan med ett glas vin i handen. Med den är jag redo att möta hösten.

2: Senaste tiden har det blivit varje gång jag flyttat, och det vill säga ungefär varje år de senaste fyra åren. Nya sovrum=nya lakan. Flyttar in i ny lägenhet igen 1 september och vad passar inte bättre än dessa fina lakan då?!

2011-08-24 @ 18:50:39
Postat av: Elin

1. Klar favorit är den stickade kudden!!2. Har insett att jag köper sängkläder för sällan och aldrig unnat mig att köpa nåt riktigt lyxigt som Gant! Skulle vara härligt att krypa ner i sängen i dessa snygga sängkläder en ruggig höstkväll!!

2011-08-24 @ 18:55:00
Postat av: johan andrén

1, tänker jumbo thick knit cushion, höstmys & lite varm choklad.2, när det faller mig in, har aldrig planerat ett sängklädes-inköp utan det händer alltid när man har vägarna förbi den avdelningen vart det än må vara, det börjar bli dags för nya nu. vita sängkläder blir lätt dassiga, snälla jag måste vinna nu. vann inget i julas :(

2011-08-24 @ 19:09:29
URL: http://www.nihilisten.se
Postat av: Kristian

1: Jumbo thick knit cushion - helt underbar kudde. Känns så arbetad, äkta och genuin. Den hade gärna fått husera på min säng!

2: Köper man sängkläder av bra kvalitet så håller de länge, sedan att man gärna uppdaterar bäddseten för nöjes och frestelses skull är en annan sak :) Dessa fantastiska paisleymönstrade skulle passa perfekt hemma hos mig och skulle garanterat bidra till en bra nattsömn i höst!

2011-08-24 @ 19:31:30
Postat av: Kristina

1. Bland det tilltalande Gant-produkterna väljer jag den vackra ullpläden, den skulle

2....passa bra på en säng bäddad med det paisleymönstrade bäddsetet. Kvalite är det primära när det gäller inköp av sängkläder men det ska samtidigt vara tilltalande i mönster och färg.

2011-08-24 @ 19:44:33
Postat av: Emelie

1. Jag förälskade mig i jumbo thick knit cushion! Perfekt att gosa ner sig mot i soffan eller sängen med en god bok i höstrusket.

2. Just nu är jag föräldrarledig så plånboken är rätt tunn och jag kan inte minnas sist jag köpte nya sängkläder! Livet som mamma innebär alldeles för lite god sömn och jag är säker på att om jag vann ett bäddset från GANT så skulle de få timmars sömn jag får per natt vara av betydligt bättre kvalité än idag!

2011-08-24 @ 19:50:39
Postat av: Camilla

1) Jag gillar sängkläderna mest, alla varianterna! Härliga höstfärger som jag gärna kryper ner i.

2) Jag köper nya max en gång per år. Jag försöker köpa av bra kvalitet och då behöver jag sällan byta för att det är slitet och nött. När jag köper nytt handlar det istället om att jag blir sugen på nya färger och material. Därför växer också högarna av sängkläder stadigt här hemma...

2011-08-24 @ 19:51:31
Postat av: Anna Schollin-Borg

Min flickvän är helt fantastiskt underbar och jag önskar att jag kunde köpa hela världen åt henne. Hon är nästan mer knäsvag för Gant än för mig ;) och jag känner henne utantill så här följer hennes svar. Jag hoppas innerligt att jag kan få chansen att vinna det här åt henne.1) De rutiga blå och vita sängkläderna - tveklöst.

2) Nu är vi nyinflyttade till vår lägenhet och äger faktiskt bara ett tråkigt IKEA-bäddset. Det här hade varit den bästa inflyttningspresenten åt henne!

2011-08-24 @ 19:58:26
Postat av: Petra

1) Jag fastnade faktiskt direkt för just detta bäddset med paisleymönster, även om mycket annat var vackert. Det är lite sådär mysigt och sofistikerat på samma gång. Det passar i en fjällstuga och i en stilren våning i stan. Sådant gillar jag.

2) Någon gång per år. Jag älskar känslan av nytt och fräscht - men å andra sidan så håller den i sig länge om man väljer kvalitet vilket drar ner på antalet inköp per år.

2011-08-24 @ 20:01:05
URL: http://petra.livskick.nu
Postat av: Solbritt

1.Jag tyckte mest om sängkläderna, härliga höstfärger på dem.

2.Jag köper 1 - 2 gånger om året nya sängkläder. Jag älskar att byta så jag köper det som är snyggt utan att tänka på kvaliteten alltid.

2011-08-24 @ 20:01:10
Postat av: Spacegirl

1. Sängkläderna helt klart, dom är så fina!

2. När jag springer på något som jag vill ha, vartannat år kanske.

2011-08-24 @ 20:04:09
URL: http://spacegirl.blogg.se/
Postat av: Anna - Hundra kvadrat

1) Guuuud vilket fint påslakanset! Så vackert mönster, och en härligt mustig blå färg. Helt klart en favorit bland Home-sortimentet. Sen måste jag även nämna den vackert grå stickade kudden. Känns mysig nu när hösten börjar knacka på. Dock tyckte jag att det var lite svårt att hitta runt på Gants hemsida, och ännu svårare att se produkterna. Hade gärna sett en bättre bild, och mer info, på det vackra påslakandet tex.

2) Sängkläder blir tyvärr något som jag oftast önskar mig. Men ibland suktar jag länge länge efter något, oftast ganska dyrt, som jag tillslut måste unna mig. Så vackra sängkläder är helt klart något som jag unnar mig - dock alldeles för sällan.

Eftersom jag oftast inte orkar bädda sängen, så känns det som att sängkläderna är väldigt viktiga för helthetsintrycket i sovrummet. Därför är det värt att satsa på något som har lite bättre kvalitet och är lite vackrare.

2011-08-24 @ 20:22:28
URL: http://hundrakvadrat.blogg.se/
Postat av: Victoria B

1.Jag gillade RE Paisley print - sängkläderna. Ljuva färger som ger massor av mysfaktor i lyxig touch.2. Helt ärligt? Aldrig. Jag införskaffade mig några påslakanset när jag flyttade hemifrån för 6 år sedan, och sen dess har jag använt dom. Pengarna har behövts på annat håll, även om jag suktat efter vackra påslakanset i några år nu. Så detta hade ju varit fantastiskt lyxigt att få vinna :)2011-08-24 @ 20:32:09
URL: http://vickelido.blogg.se/
Postat av: Lena

1. Den stickade grå kudden! Vilken gosig sak!2. Jag fick Gant-lakan (de grå med vita stjärnor) i present för 2 år sedan, jag har inte köpt några nya förrän i juni i år, då blev det By Nord med svart-vita djurtryck. Jag vill ha hög kvalité (vilket jag funnit hos Gant & By Nord) och fina mönster, gärna svart-vit-gråa i färgskala.

2011-08-24 @ 20:54:15
Postat av: Anna

1. Jag gillade R.E Color Flowerprint-sängkläderna (urläckert mönster).2. Jag köper nya sängkläder när andan faller på, dvs när jag hittar några med just det mönstret eller den färgen jag saknar (givetvis till min sambos och mitt linneskåps förtret - vinner man det så kan väl inte sambon säga något iaf?). Jag har aldrig förstått mig på de där människorna som klarar sig med bara ett eller två par set med sängkläder.

2011-08-24 @ 20:55:56
Postat av: Martina I

1. Jag säger som många andra, Jumbo thick knit cushion är helt underbar! Men sängkläderna i utlottningen är nog till och med ännu finare! Skulle passa perfekt i vårt renoverade sovrum som går i svalt grått med blåa detaljer. Köpte nytt överkast i grått förra veckan och skulle bli så snyggt att vika på sängen så att det paisleymönstrade setet kikade fram.2. Vi köper väldigt sällan nya påslakan för jag har de senaste åren insett hur mycket bättre det är att köpa bra kvalité på sängkläder och då är det ju ganska dyrt och man kan inte köpa så ofta. Brukar bli ett nytt set vartannat år ungefär. Har hittat en favorit i Marimekkos lakan, men skulle bli väldigt glad om jag vann och fick testa Gants sängkläder!

2011-08-24 @ 21:07:49
Postat av: Nickan

1:Gants klädkataloger är vackra och påkostade men svåra om man vill se hur kläderna ser ut. Det var tyvärr lika svårt på denna hemsida....så det var inte helt lätt att få en favorit när man inte kan se så bra, synd. Men den grå rutiga pläden på vänstra övre bilden gillar jag skarp!!! Den skulle bli skön att svepa in sig i när golven börjar bli kalla och vinden viner utanför fönstren här på landet.2: Vi har ett dubbeltäcke som är köpt på IKEA, vi har lärt oss av misstagen att dubbeltäcken inte har en standardstorlek så det är inte lätt att köpa påslakan på andra ställen än IKEA tyvärr. Till råga på detta är vårt linneskåp av en storlek som inte kan kallas linneskåp, det är snarare en liten hyllkant. Jag önskar det var större så att vi hade kunnat förnya oss bra mycket oftare. När vi väl byter är det storleken på påslakanet som är avgörande....lakan köper vi oftare och när andan faller på. Där är det bra mycket enklare att hitta rätt storlek som tur är :-)

2011-08-24 @ 21:10:28
Postat av: Charlotte

1. Min favorit är R.E Pin Stripe Throw. Älskar Gants plädar sedan tidigare - mjukare och gosigare finns inte!2. Jag köper nytt sänglinne 1 - 2 gånger per år och prioriterar självklart kvalitet, men function går inte före fashion för jag tycker att det är snyggast att bädda utan överkast vilket kräver stiligt sänglinne.

2011-08-24 @ 21:14:12
Postat av: Pia Widerberg

Helt klart pläden "Navajo Stripe"Jag köper nya sängkläder när jag hittar färgkombinationer, mönster, strukturer som jag faller för...jag älskar känslan av nybäddat och vill ha många att byta med - vardagslyx!

2011-08-24 @ 21:27:37
URL: http://www.beebronx.com
Postat av: Mrs. b

1. De Paislyemönstrade sänkläderna... Jag blev förälskad!2. Ungefär en gång om året. Fast slår jag ut det blir det nog ännu mer sällan. Hittar jag något jag gillar så håller jag fast vid det. Det är flera saker jag tänker på - det första är att de ska vara sköna, helst sådär hotell-sköna, i kvalitén. Och såklart spelar utseendet roll, det är det jag faller för först (fast är det i dålig kvalité går det bort). Priset spelar också roll, för mig måste det vara prisvärt.

2011-08-24 @ 21:32:33
URL: http://mrsbandco.se
Postat av: chanette

Cashmere Logo Throw- fantastiskt underbar färg combo.. man känner mys vibbarna av att bara se detvi köper det rent för sällan här. jage för kräsen helt enkelt. men ananrs försöker jag köpa det då det e rea.. då kan jag få de bäddseten med bättre kvalite till billigare peng

2011-08-24 @ 22:02:52
URL: http://ikoketmedchanette.blogg.se/
Postat av: Lilli

1. Jag tycker att det paisleymönstrade bäddsetet är finast! Älskar att färgen ser både behagligt varm och mysig ut samtidigt som den ger en sval och lyxig känsla.2. Förr i tiden handlade jag bäddset åtminstone ett par gånger per år. Nu har jag dock återupptagit mina studier och i garderoben finns endast 2 par bäddset kvar som vi varvar mellan! De är fortfarande i fint skick förstås men lite tomt på hyllan är det trots allt.

2011-08-24 @ 22:20:52
Postat av: Åse - Interiörguiden

Jag gillar verkligen R.E Flower sängkläderna, de är helt ljuvliga och ser verkligen jättesköna ut!Vi köper sällan sängkläder, kanske vart 5:e år. Jag har faktiskt sytt egna sängkläder, mycket överambitiöst!

2011-08-24 @ 22:26:05
URL: http://www.interiorguiden.se
Postat av: Pia

!, Bäddsetet som vi tävlar om tycker jag faktiskt är det finaste. Kort motivering...vad sägs om GANT är grannt!2, Har en salig mix av sängkläder, dyrare och billigare, går på känslan och stilen...och jag erkänner, jag är sedan tidigare fast i GANT rutor och det är väldigt mycket som är samma lika i skåp och lådor. Skulle vara störtskoj att vinna något helt olikt mig. Paisley, jorå det funkar för mig :)2011-08-24 @ 22:54:52
Postat av: Helena

1,Favoriten blev Cashmere Logo Throw, mysfaktor 110 nu till mörka kalla kvällar! Myys på hög nivå.2, Jag köper sällan sängkläder, har utslitna i garderoben som vi kör med, har tom kvar när jag var liten och det är längesen. Jag anser väl att det duger gott och väl att tvätta dem och använda dem. Har inte många korvören över för att kunna handla nya, hur mycket jag än vill, ekonomin vill annorlunda =)Nu håller jag alla tummar och tår för min tur! =)

2011-08-24 @ 23:38:09
Postat av: Patrik Nilsson

1,Pailsleys mönstrade påslakanet är helt klart min favorit, Höstiga färger och väldigt inbjudande till en skön och harmonisk sömn i det kalla höstvädret.2, Köper Nya sängkläder ungefär två gånger om året, resonemanget som går här hemma då är, Kvalitet och mode, det är viktigt för oss och man spenderar väldigt stor del av sitt liv i sängen så därför tycker vi att kvalitet och modeinspirerade sängkläder är det rätta.

2011-08-24 @ 23:38:27
Postat av: Monica

Mixed Tartan Throw, då jag är på jakt efter en ny soffilt. Den vi har för att dölja att soffan under har gått upp i sömmen, är helt sönder.När jag är på sommarens loppisar letar jag efter fina lakan, som är tvättade många ggr och blivit mjuka och sköna.Tyvärr går de ibland också sönder fort, då de är slitna, men kostar ju ej så mycket. Just nu är lagret ganska tomt, då jag ger bort en hel del.Så om jag vinner de fina från Gant, skulle vi ha bra lakan många år framöver.

2011-08-25 @ 00:07:06
Postat av: Linn

1. Jag måste nog säga att det är just sängkläderna. Vad kan vara bättre än att krypa ner i en mjuk lyxig säng om kvällen? Supersnygga och skulle passa bra i min nya lägenhet.2. Köper nya kanske en gång om året. Det viktigaste är att de är mjuka, jag tycker inte om hårda prassliga lakan. Mjukt och något i säsongens färger!

2011-08-25 @ 00:42:57
URL: http://linnlundholm.se
Postat av: Malin

1. Jag föll direkt för bäddsetet R.E Flower Colorprint. Jag håller på med mitt projekt att romantisera mitt kala färglösa sovrum och vad passar bättre än detta blommiga bäddset.2. Jag köper ca 1 gång per år och då prioriterar jag lyx och kvalitet. Jag jobbar natt inom vården och har pga det en del sömnstörningar så allt som kan bidra till en god sömn är toppen.

2011-08-25 @ 00:45:02
Postat av: Jess

1.Egentligen brukar jag falla för mer enfärgade påslakan som är ljusa och lätta att matcha.

Men de paisleymönstrade seten från GANT är verkligen ljuvliga och skulle lätt få mig att frångå mina enfärgade principer.2. Det blir inte så ofta. Kanske något nytt vartannat vart tredje år sådär. Försöker satsa på sängkläder med kvalitet. Dels är de skönare att sova i. Dels blir det mer ekonomiskt i längden då de håller länge. Både i material och ofta utseende.

2011-08-25 @ 06:41:29
URL: http://retrolyckan.blogg.se/
Postat av: Postadress Torslanda

1. Just de här paisleymönstrade påslakanen är min favorit ur höstkollektionen. Jag är också en av dem som gärna har enfärgade eller svagt mönstrade bäddset i sovrummet. Det här paisleymönstret är fantastiskt fint och färgen - grått, grått, grått kommer mer och mer in i mitt hem.2. Jag köper bäddset cirka en gång per år. Köper gärna något med en skön känsla i för att försöka att skapa den där hotellkänsla i sovrummet.

2011-08-25 @ 08:02:22
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: johanna

1. Jag är kär i den stickade kudden! Känns helrätt med det lite grova garnet så här års.

2. Köper sängkläder med något års mellanrum och använder dem gärna tills de nästan faller sönder – då är de som mjukast!

Satsar på kvalitet från t ex Lexington, Mille Notti och Gant men har också en fantastisk (och billig!) variant från H&M Home i förvånandsvärt fin kvalitet.Jag köper på utseende men bara om tyget är bra; gärna både mjukt och krispigt på en gång. Det är hotellkänslan jag är ute efter!

2011-08-25 @ 08:25:42
Postat av: Cathrin Johansson

1. Utan tvekan de paislymönstrade påslakanen, håller på med en helhusrenovering och i ett av sovrummen skulle de passa perfekt!2. Sängkläder köper jag då jag hittar några som passar in i inredningen, många år har jag kört på vita i olika material och för mig är det viktigt är det med kvalité. Jag ser sängkläderna som en av de viktigaste delarna i ett sovrum och får ofta komplimanger för min bäddning.

2011-08-25 @ 08:47:06
Postat av: Louise

1. Den grå pläden med monogram

2. Jag köper sängkläder och -linne för att markera förändringar i livet, så mitt linneskåp är en historia över mitt liv.

2011-08-25 @ 09:07:07
Postat av: Sara

1. Jag föll för den mysiga stickade kudden. Utstrålar mys, trygghet och värme. En riktig höst-höjdare!

2. Bäddset köper jag inte så ofta. De gamla trotjänarna rullar runt liksom; sängen-tvättmaskin-linneskåp. Skulle vara kul att vinna ett lyxigt Gant-set för att kunna jämföra kvaltitet med de billigare varianterna som finns i mitt linneskåp.

2011-08-25 @ 09:49:04
Postat av: Jessica

1.Hej! Jag gillar paisleymönstrade påslakansetet mest! Det inger en härlig, mysig höst känsla. Man riktigt ser hur mysigt det skulla vara att få bädda med detta och sen krypa ner under det till kvällen.

2. Jag köper sängkläder väldigt sällan och de jag har är vita.

2011-08-25 @ 09:58:50
Postat av: Anna

1. De mysiga plädarna! Vill ha dem allihop...2. Allt för sällan - jag är fattig student.

2011-08-25 @ 10:36:06
Postat av: Ulrika

1. De mjuka handukarna med monogram såg härliga ut. Att efter en kall höstutflykt (bor uppåt landet) få ställa sig i duschen och efteråt svepa in sig i dessa för att sedan krypa ner mellan lakanen ger mig knottror på armarna! Hoppas denna dröm hamnar hos mig.2. Köper nytt vartannat år ungefär. Påslakanseten ska vara mjuka och inte innehålla allt för mycket kemikalier. När jag hittat ett sånt set så blir det mycket randigt och rutigt i svala färger. Skulle vara fint att få unna sängen en annan variant och oss själva också ;)

2011-08-25 @ 10:48:27
Postat av: Emma

1. Jag är på jakt efter blått eller grått till sovrummet så jag gillar verkligen de paisleymönstrade blåa sängkläderna.

2. Jag är en säsongare. Får ett ryck och vill byta färger, då är det lättare att byta ut textilierna än väggfärger och möbler, så det blir kanske en gång i halvåret och då köper jag oftast två olika set som jag varvar med och gärna nya gardiner också.

2011-08-25 @ 10:50:40
URL: http://stenkullen.tumblr.com
Postat av: Lina

1. Jag älskar kashmir och jag älskar plädar, så Cashmere logo throw föll mig i smaken

2. 2 ggr/år, oftast i 100% lin och alltid på rea så att jag får mer för pengarna

2011-08-25 @ 10:54:44
Postat av: Agnes

Hej Frida,1. Den höstigaste mysfaktorn och vill ha kombinationen har R.E. Flower Colorprint bäddset.2. Nya lakan inhandlas varje halvår. Jag inspireras av säsong och kataloger. Gant är en favorit som just nu förmedlar den skönaste höst-mys faktorn!Iväg till Aschebersgatan 24 för att spana in rean : )Agnes

2011-08-25 @ 11:04:11
URL: http://www.flickr.com/photos/agnessiljekil
Postat av: Johanna Larsson

1. Jag älskar jumbo thick knit cushion. Den ser så mysig ut.

2. Jag köper nya sängkläder 1 gång om året. Jag gillar inte sängöverkast så för mig är färgen viktig så det passar in i sovrummet.

2011-08-25 @ 11:09:47
Postat av: Anna Olofsson

1. Längtar till att flytta in i vårt 50-tals hus, som vi nu har renoverat i ett halvår. Vårt sovrum går i grått och de paisleymönstrade gråa sängkläderna skulle passa perfekt. De ser helt fantastiska ut!

2. Tyvärr alldeles för sällan. Har nu lovat oss att hela familjen ska få nya sängkläder, 2 set var. Anpassade efter färg och rum. Det är ju så härligt idag med alla vackra, sköna sängkläder. Vi är dåliga överkast användare och det är ju så härligt med alla dessa underbara lakan idag. I kompination med härliga kuddar och bläd, så behöver man ju inte överkast. Lakan vill man ju skifta efter säsong. Nu ser vi frm mot att krypa ner i lite höstfärger.

2011-08-25 @ 11:16:23
Postat av: Tove B

1. Mixed Tartan Throw - skulle passa perfekt att svepa om sig i hammocken på landet under kyliga och klara hösteftermiddagar, gärna i kombination med en bra bok och stor kopp te...2. Tack vare att vi fick så fina lakan/bäddset i bröllopspresent häromåret var det länge sedan vi behövde fylla på linneförrådet. Tips: Bästa presenten att ge bort är verkligen lyxiga sängkläder i bästa bomullskvalitet! Underbart att ha men sådant man inte alltid unnar sig själv...

2011-08-25 @ 11:17:15
Postat av: Anna

1. Som så många andra, så blev jag väldigt förtjust i Jumbo Thick Knit Cushion. Den representerar det vackra i årstiderna höst och vinter.

2. Jag inhandlar sällan bäddset, men när jag väl gör det prioriterar jag material och färg före pris. Jag köper gärna matchande plädar och kuddar i accentfärger, i syfte att skapa ett vackert sovrum. Den enklaste säng kan bli en väldigt vacker möbel med rätt sängkläder!

2011-08-25 @ 11:22:00
Postat av: Sandra Jonsson

1. Jag skulle välja påslakanen: Vermount Tattersall. Är väldigt förtjust i både rutingt och stjärnor, i sovrummet.

2. Nya lakan skulle jag mer än gärna köpa oftare, men det är lyx jag unnar mig alltför sällan. Jag brukar passa på att önska mig till jul. Bra julklapp från mormor

2011-08-25 @ 11:22:25
Postat av: Jess

1. Jag gillar "R E Flower Colorprint" - Annorlunda men ändå stilrent.2. Jag köper inte lakan jätteofta och det beror på att jag just nu bor ensam i en etta. Förhoppningsvis blir jag sambo inom något år och då kan detta GANT set vara det första som passar en dubbelsäng! :)

2011-08-25 @ 11:31:39
Postat av: ANNIKA

1.Gillar Jumbo Thick Knit Cushion och även det paisleymönstrade påslakanet ....svårt att välja...

2. köper påslakan 2-3ggr per år när jag känner att jag vill förnya sovrummet och då oftast från H&M HOME.Faktiskt riktigt bra kvalite´ till skillnad mot andra postorderkataloger som sällan uppfyller mina krav..

Nu önskar jag mig ett exklusivare bäddset för att se om jag upplever nån skillnad i bäddkomfort...

2011-08-25 @ 11:46:57
Postat av: Anna Abrahamsson

1. Det paisley mönstrade i blått tycker jag är vackrast.

2. Använder fortfarande mammas gamla påslakan från 70talet fantastisk kvalitet, vill ha dom svala och krispiga. Så trist att behöva betala ca 1300kr för ett påslakan om man vill kunna sova gott. Det blir ju dyrt om ochså gubben brevid ska ha ett.

Mvh/ Annis

2011-08-25 @ 12:00:21
Postat av: pilla

1)Kan omöjligt välja en sak. Hade velat bo i ett Ganthem till 100%

2)En gång vart 5:e år ungefär. Tyvärr.

2011-08-25 @ 12:25:12
URL: http://pernillabredolt.blogspot.com
Postat av: Lisa H

1. Sängkläderna som lottas ut är helt klart min favorit! Skulle passa som handen i handsken hemma hos mig!

2. Det enda jag har här hemma är tråkiga, urtvättade och gamla IKEA sängkläder som jag och sambon köpte när vi för fem år sedan flyttade ihop. Supertråkigt! Så nu hoppas jag på att vinna nya, fräscha så att vi kan få tillbaka "gnistan" ;)

2011-08-25 @ 15:39:02
Postat av: Tobias

1. Vermont tattersall duvet och pillowcase. Passar min stil, inte for romantiskt utan alldeles lagom, stilrent och snyggt!

2. Alldeles for sallan. Brukar sla till nar det ar rea. Sist kopte jag och frun en lyxig variant pa Hemtex. Sonen hemma har dock varit framme med bade tuschpennor och sax, sa kanske inte kanns jattelyxigt langre...

2011-08-25 @ 17:13:59
Postat av: Spirande grönt

1. Mixed tartan throw är helt ljuvlig. Precis mina färger.2. Ett par gånger om året. Mjuka och behagliga ska de vara, helst i vilsamma färger.Rebecca

2011-08-25 @ 18:23:37
URL: http://www.spirandegront.blogspot.com
Postat av: Linda

1. Nu har jag spenderat lite tid på hemsidan (måste i all välmening säga att jag inte tyckte att den var helt lättnavigerad) och favorit är faktiskt just detta sängkläder! Varför?! Jo, för att de skulle vara som klippt och skurna för vårt sovrum (vi har flyttat och alla bäddset vi har passar inte riktigt in i vårt nya sovrum). Det är inte alla mönstrade sängkläder som passar om man har en fondtapet men dessa sängkläder tycks vara som gjorda för vårt sovrum!

2. Vi brukar ha ett par tre olika set som vi alternerar mellan och de byts ut när de ser "trötta" ut. Hur ofta beror helt och hållet på vilken kvalitet det är, dvs om de håller måttet då man tvättar dem. Jag måste erkänna att jag väljer baserat uteslutande på design och på hur de "känns" i butiken. Som parantes kan nämnas att jag tycker att design och "känsla" ganska ofta (i alla fall när det gäller sängkläder) tycks gå hand i hand med ett välkänt varumärke men det finns förstås undantag!

2011-08-25 @ 18:23:45
Postat av: Stina Nordström

1. Väldigt mysig och ombonad känsla i kollektionen över lag men om jag bara fick välja en produkt skulle det bli "Pin stripe throw". Riktigt fin och med det klassiska mönstret skulle den hålla år efter år tror jag!2. Jag köper sängkläder sällan - har hellre två riktigt fina och sköna bäddset (vilket tyvärr också ofta betyder dyra) och alternerar med dem tills de blir utslitna, då köper jag några nya fina! Det vill säga - hellre kvalitet än kvantitet hemma hos mig. Har aldrig förstått varför man ska ha en hel garderob med sängkläder när man ändå bara kan använda ett i taget...Tack för rolig tävling och en toppenblogg!

2011-08-25 @ 18:49:58
Postat av: Jannike

1. Favoriten är faktiskt det paisleymönstrade bäddsetet. Färgen är helt fantastisk och mönstret känns fräscht inför hösten.

2. Det går i perioder, ibland köper jag sängkläder oftare än jag köper skor (vilket är ofta) och då blir det inga dyrare inköp. Ibland blir det mer sällan och då är det kvalitet jag satsar på. Det är ett snabbt och lätt sätt att förändra sovrummet så jag gillar att ha flera set att välja bland.

2011-08-25 @ 20:01:51
Postat av: Anneli Larsson

1. Det paisley-mönstrade bäddsetet! Ska på Brad Paisley-konsert på lördag i Lisebergshallen, och är just nu oerhört svag/entusiastisk för allt som har med Paisley att göra! Tänk att till och med få SOVA med Paisley! Vilken dröm!

2. Jag köper aldrig sängkläder, men önskar mig nya då och då, tex i julklapp. Mina finaste fick jag i somras då jag fyllde år -ett par blåvitrandiga från Himla.

2011-08-25 @ 20:35:59
Postat av: care69

1. Jag gillar bäddsetet Vermont Tattersall, känns varmt och mysigt nu till vintern.

2. Jag köper kanske ett till två nya set om året men är kräsen och det är inte alltid det blir bra och då åker de ut lika fort som de kom in. Skall vara mjukt och skönt och inte skrynkla ihop sig. Satin är favoriten och just nu är det mest vitt som gäller. Men man tröttnar lite på det i längden...

2011-08-25 @ 20:51:14
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Frida Särén

1.Jag är är petig med färger eller nyanser egentligen,vågar sällan säga att jag gillar en färg för det är oftast bara en viss nyans av färgen jag gillar. Som en händelse är den där blågrå nyansen på det paisleymönstrade bäddsetet en av mina absoluta favoriter! Så jag måste naturligtvis välja det. Jag gillade också den stickade kudden, tror bestämt att jag ska sticka mig en sådan själv, underbar inspiration!

2.) Jag och min sambo har både fått och köpt några uppsättningar med fina bäddset. Men inga så fint mönstrade som detta! Det är verkligen riktig vardagslyx att lägga sig i en nybäddad säng med manglade, väldoftande lakan! Tur att sambon gillar att mangla!

2011-08-25 @ 21:35:42
Postat av: Frida

1. Jag fastnade för den gråa kudden och pläden bakom. Helt fantastiskt mysiga ting. De ser hur bekväma ut som helst. Dessa två intill höstkanten i en fåtölj så man kan mysa ner sig hade varit helt underbart.2. Jag köper ofta inte så många nya sängkläder, nu har jag dessutom en drös så det känns som att jag inte behöver mer. En del kan vara sånt som jag har fått men jag är inte speciellt kräsen när det kommer till sängkläder.

2011-08-25 @ 21:50:10
Postat av: Caroline

1. Jag kan bara föreställa mig: En stor mörkbrun läderfåtölj, en kopp jasminte, en romantisk bok framför brasan och en Mixed Tartan Throw över benen och min höst skulle vara räddad. Filten är helt klart en favorit. Den skulle kunna värma flera generationer framåt.2. Vita sängkläder är jättefräscht, och likaså det enda vi har, men någon gång skulle det vara kul med lite färg och mönster. Vi har ÄNTLIGEN beställt ny säng som levereras de närmaste veckorna. Det här var en DYR investering och nu har vi inte råd med lyxiga lakan. Den nya eran med vår nya säng skulle förhöjas extra med känslan av nya höstiga och lyxiga lakan.

2011-08-25 @ 22:00:03
URL: http://madam-c.blogspot.com
Postat av: fan'

1. R.E. Paisley print-påslakansetet står ut ur mängden av fint, definitivt.2. Förnyar ca en gång/år, allltid lakan i satin. Man sover så mycket bättre i lakan man vet är tillverkade med omsorg. Samt då jag förflyttar mig ganska mycket så måste kulör/mönster följa med smaken länge - jag är petig! Paisley är tidlöst.

2011-08-25 @ 23:17:21
Postat av: Lotta

1. Min favorit är den stickade kudden Jumbo thick knit cushion.2. Jag köper inte sängkläder så ofta, men ibland får jag inspiration till det. Då blir det oftast sängkläder i satin som är så skönt att sova i. Svalt och gott! Jag gillar kvalité på sängkläder och skulle bli superlycklig om jag vann i denna tävling. Förmodligen skulle jag ge påsklakansetet till mina föräldrar som är pensionärer och dom skulle bli glada att få sova i sådanna fina lakan.

2011-08-25 @ 23:47:12
Postat av: Hanna - Whiterainbow

1. Jag gillar den stickade kudden Jumbo thick knit cushion! Den skulle ge ett mysigt inslag i mitt hem.

2. Jag unnar mig väldigt sällan nya sängkläder, och sällan dyra heller! Det känns som en liten "onödig" utgift, men jag tycker det finns en massa fina överallt :)

2011-08-26 @ 08:32:35
URL: http://whiterainbow.se
Postat av: Kerstin Emanuelsson

1. Dom härliga plädarna höstmysa till det med.

2. Köper någon gång om året ofta inspirerad av reportage i tidningar

eller någon blogg. Är noga med kvaliteten.

2011-08-26 @ 09:00:44
Postat av: Eva Björklund

1. Just det ni lottar ut gillar jag bäst i Gant's sortiment - bäddsetet från deras Paisleykollektion. Tänk att få krypa ner i min säng bäddad med de lakanen nu när hösten är i antågande!2.Köper sängkläder vartannat år ungefär. Någon slags mellankvalitet. Inte för billigt (usch för att sova i det) och inte för dyrt (har jag inte råd med).

2011-08-26 @ 09:31:48
Postat av: Maud

1. Gillade bäst det paileymönstrade lakansettet, färgerna känns väldigt harmoniska.

2. Jag satsar alltid på lakan av hög kvalitet. De kostar visserligen gräsligt när man införskaffar dem, men de håller många gånger om vad billigare lakan kostar. Och en inte oväsentlig detalj i vårt hus: är bomullen av hög kvalitet fastnar det inte hundhår i den, utan lakanen är efter tvätten lika hårlösa som nyinköpta. Vi har tre afghanhundar, så skillnaden kan vara enorm mellan billiga och dyra lakan. Vi köper ett set för dubbelsängen ungefr varannat år, och till barnens sängar också ungefär varannat år.Nya lakan är ett underbart sätt att piffa upp rummet :)

2011-08-26 @ 09:52:47
Postat av: Jonas

1 skulle gärna ha bäddsetet Vermont Tattersall i våran säng, hade varit så mysigt.

2. vi är väl ganska dåliga på nya sängkläder, blir någon gång man tycker det behövs och man ser något fint i tidningar eller på nätet.

2011-08-26 @ 10:36:47
Postat av: Lotte wallskog

1 Ja, favoriterna är de paisleymönstrade lakanen!!

2 Äntligen är det dags att investera i nya lakan

måste alltid vara i bomull i god kvalitet.

Har inte köpt på flera år p.g.a allt från ett sålt sommarställe och annat fint arvegods.

2011-08-26 @ 10:49:13
Postat av: Julia

1. Bäddsetet flower colorprint, är något utav det mest stilfulla och eleganta sängkläder jag sett. När mönster från inspiration av 60-tal möter en modern nutid, klaffar allt precis rätt. Så typiskt Gant.2. Till hösten, i oktober, flyttar jag in i egen lägenhet efter att ha bott hemma i 19 år. Jag har aldrig köpt ett eget sängklädesset, vilket är galet. Jag ser fram emot att få skapa mitt nya hem och framöver kommer jag införskaffa sängkläder och övrig heminredning så fort pengarna räcker till.

2011-08-26 @ 10:55:04
Postat av: Rebecka Gustafsson

jag har suttit och längtat efter det underbara gråa Paisleymönstrade bäddsetet sen jag fick hem gantkatalogen för nån vecka sen. Jag sitter och inreder min nya lägenhet...

Jag fick ett fint bedset av mamma i födelsedagspresent för snart ett år sedan, i fin tunn bomull i ett ljust grått smårutigt mönster.

2011-08-26 @ 11:11:21
Postat av: Mattias

1. Favoriten blev faktiskt paisley sängkläderna när jag såg dem så ombonat bäddat. Bilden skriker ju köööp:) Underbart. Vilken värme i bilden.2. Har sovit i Jysk bäddset och div. annat. Huu. Har äntligen haft råd och köpt mig 1 set "dyrt", och det ämnar jag fortsätta med. Kvalitet får faktiskt lov att kosta när det gäller sömn iaf... Visste inte att Gant gjorde sängkläder - tål att undersökas.

2011-08-26 @ 11:49:50
Postat av: Emelie

1.R.E Pin stripe Throw. Jag dras i höst till det lite lyxigare, murriga, präktiga hållet och denna pläd är ju smäck rätt på pricken vad jag menar.2. Inte ofta! Jag är inget för slit och släng grejen, det är dåligt för miljön och man blir rörig i huvudet av att ha tre garderober fulla med skit som inte används. Jag är inte så värst ombytlig av mig heller och föredrar ett par sängkläder åt gången att byta mellan. Just nu har jag ett enda set till mig och pojkvännen(vill skaffa ett till i lika bra kvalitet dock av anledningen jag nämnde ovan) och ett till gäster därför att jag har valt det så.

2011-08-26 @ 12:17:00
Postat av: Aniika

1. Min favorit heter Mixed Tartan Throw. Borde inte kolla efter fler plädar, har ett gäng hemma, men kan inte låta bli!

2. Blir nog en gång om året, från IKEA. Har dock svårt att slänga de gamla, de samlas på hög. De kommer dock få flytta till städskapet snart, och få ett nytt liv om städtrasor...

Postat av: Katrin

1. Mysigt. Jag vill ha mysigt och mulligt när jag ska fixa ordning i stugan i Kittelfjäll. Av alla fina höstsaker är de paisleymönstrade påsklakanen mysigast. Tror jag såg att det står "mys" någonstans i mönstret :-)

2. Jag köper sällan. Vartannat år på sin höjd. Då tänker jag mjukt, billigt och så pass fina att man bara kan lägga över en pläd och kanske ett fårskinn på fotändan och sängen är snygg och bäddad!

2011-08-26 @ 13:06:26
Postat av: Anonym

1) Den rutiga filten är så fin, klassisk och matchar det mesta. Skön att krypa in under och vacker att ha titta på.2) Lakanen skulle pasa så fint i min och min blivande sambos sovrum. När jag köper lakan så tycker jag det är viktigt att det är bra kvalitet och att det inte varit en massa kemikalier med vid tillverkningen. Bra lakan ska också hålla sig svala och släta.

2011-08-26 @ 13:13:15
Postat av: Gabriella

1. Jumbo Thick Knit Cushion. Den får mig att minnas alla räta och aviga jag brukade sticka nere i Skåne. Och minnena gör hösten skönare och mer välkommen.

2. Inte särskilt ofta. Och nu för tiden mer sällan än tidigare. Gissar att jag väljer mer noggrant nu. Det ska kännas bra hela vägen, från färg, mönster och materialval.

2011-08-26 @ 13:35:15
Postat av: Alexandra

1) Vilken produkt ur GANT Homes höstsortiment gillar du allra bäst? Motivera kort.

Den stickade kudden skulle passa perfekt i vår strikta 50-talsinspirerade soffa och mjuka upp intrycket av vårt vardagsrum.2) Hur ofta köper du nya sängkläder, och hur resonerar du då? Motivera kort.

Vart tredje år kanske och då ska det vara perfekta sängkläder i hög kvalitet och med hål vid "öronen" så att man kan bädda ordentligt och bolstret inte glider runt i påslakanet.

2011-08-26 @ 13:43:27
Postat av: Ulrika

1. Kudden "Vermont knit cushion 50x50 cm" med älgar ger mig känsla av fjäll och sprakande brasa och är en av mina favoriter.

2. Man mår bra av drömmar och att ha något att längta till. Sköna sängkläder, en mysig säng att krypa ner i är perfekt att längta till därför försöker jag unna mig det så ofta det går.

2011-08-26 @ 13:49:06
Postat av: Per

1. En pläd av cashmere måste vara det skönaste som finns så jag faller mest för Cashmere logo throw!2. Köper sängkläder ca en gång per år. Kvaliteten är viktig och att dom är enkla att matcha så att man inte blir så låst när senare kanske köper nya örngott etc.

2011-08-26 @ 13:59:53
Postat av: Johanna Gustavsson

1. Favoriten är helt klart (som för många andra tydligen) det paisleymönstrade bäddsetet! Snyggt, personligt och med lite karaktär! Enfärgat är visserligen stelrent, men så trist! Det mönstret livar upp!2. Jag handlar sängkläder 1-2 ggr per år när jag hittar en modell eller en kvalitet jag gillar, och passar då på att köpa ett par olika färger på en gång, att variera nya favoriten med. Nya sängkläder är ju lite lyx, och gör väldigt stor skillnad för sovrummet!

2011-08-26 @ 14:23:11
Postat av: Sofie

1.Jag drömmer mig bort till en fåtölj med en bra bok och en rykande varm kopp té, insnurrad i en filten "Mixed Tartan Throw". Då längtar man till hösten!

2. Jag köper hellre påslakan med bra kvalitet, som håller länge och tvätt efter tvätt, än att köpa nya hela tiden. Det värsta jag vet är nämligen strävt, nytt material som är obehagligt att sova i. Jag längtar efter mjuka påslakan, som luktar nytvättat och härligt. Därför köper jag nya påslakan ca vartannat år.

2011-08-26 @ 14:53:45
Postat av: Malin

1. Jag är i hemifrånflyttartagen och äger närapå ingenting att inreda en egen lägenhet med. Jag föreställer mig att i en vinterrå och ännu sparsamt möblerad lägenhet skulle filten Mixed Tartan Throw passa särdeles bra, eftersom jag är så frusen av mig. Den skulle dessutom snabbt få det hela att se mer inrett ut!2. Inte ofta, det var flera år sedan sist. Jag har alltid velat ha relativt anonyma lakan i och med mina välfyllda och kreativt dekorerade väggar. När jag flyttar hemifrån lär det tvärtom bli ganska kalt på väggarna, och därför kommer jag då våga mig på lite mer karaktär på sängkläderna.

2011-08-26 @ 16:17:04
Postat av: Hanna

1.Självklart det underbara bäddsetet som är i utlottningen!

2.Det är olika, 1-2 gånger per år köper jag nya lakan. Handlar då på Åhlens, ikea eller H&M. Har inte riktigt råd att lägga massa pengar på det. Däremot byter jag sängkläder ofta, 1 gång i veckan. Älskar att ta en dusch o sen lägga sig i renbäddad säng! Hoppas att få göra det med dessa lyxiga lakan.

2011-08-26 @ 17:20:21
Postat av: annika

Höst mys med filten (mixed tartan throw). och massor av värme och god deckare2 Jag handlar riktiga lakan på aktion med fin brodyr och påslakan handlar jag hos cellbes 1-2 gånger om året

2011-08-26 @ 18:55:25
URL: http://flinkan69.bloggplatsen.se
Postat av: wilhelmina

1) Bäddseten - otroligt vackra färger och man behöver knappast något överkast då de i sig själva är så väldigt fina.2) Höstvindar, snöflingor, sommarvärme, öppna fönster, mjukt, skönt, vila, sova, mysa, njuta, färger, frukost på sängen, morgontidning med en kopp te och rostat bröd. Jag köper nytt bäddset då jag finner ett fint och bra till ett bra pris, vilket tyvärr inte blir allt för ofta, senast var det nog 2 år sedan.

2011-08-26 @ 19:46:12
Postat av: evamar

1. Fantasilöst, kanske, men det bäddset som du lottar ut är faktiskt favoriten.2. Alldeles för sällan. Favoriterna används tills de är trådslitna eller går sönder i tvättmaskinen och de andra ligger och väntar i linneskåpet utan att få vara med i den riktiga världen.

2011-08-26 @ 20:27:34
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Staffan Persson

1. Bäddsetet! Det kompletterar den skandinaviska rena stilen med ek och ljusa färger på ett väldigt harmoniskt sätt! Det skulle matcha den semiantika, djupröda bocharan väldigt fint.2. Sällan. Vi har bara kvar de påslakan som är av riktigt fin kvalitet. Till min sambos förtret tillhör försvarets blåa påslakan de som håller allra bäst. Helt underbara att sova i och så täcker det en kropp på 187 cm utan problem. :)Vid vinst utlovas:

a) en överlycklig sambo (försvarets påslakan får ligga längre i hyllan)

b) en minst lika lycklig vinnare (jag)

c) Inredningskort till trendenser.se!

2011-08-26 @ 21:31:17
URL: http://www.staffanpersson.com
Postat av: Lisette

1. Cashmere logo throw, så snygg! Och så härligt att svepa in sig i en lyxig cashmerepläd nu till hösten och vintern! Dessutom så gör den sig ju bara så snygg på soffan som en extra inredningsdetalj!

2. När jag köper sängkläder så tänker jag att det ska passa inredningen! Har aldrig överkast utan låter sängkläderna få synas. Köper gärna sängkläder i marina färger och så tvättar jag dem med något riktigt gott sköljmedel så det känns extra lyxigt att krypa ner!

2011-08-26 @ 21:54:58
Postat av: Lisette

Glömde ju...

Köper sängkläder två till tre gånger per år!

2011-08-26 @ 21:57:10
Postat av: Tina Nicklasson

1. Jag älskar R.E Flower colorprint bäddset. Ger en fantastiskt skön och harmoniskt lugn vilket behövs i ett sovrum!2. Jag försöker att köpa påslakan minst 3 gånger / år. Jag tycker att det är en viktig inredningsbit i sovrummet då vi inte har överkast. Nu skulle det kännas extra bra att vinna ett så lyxigt sängset. Vi får vårt första barn när som helst som redan har fått Gantlakan i stjärnor. Iom att vi får ett barn blir det dessvärre inga lyxiga lakan att inhandla själv då föräldrapengen inte är speciellt kul att leva på...Riktigt bra blogg!

2011-08-26 @ 22:14:14
Postat av: Pernilla

1. R.E Flower colorprint bäddsätt ser super fint ut, härliga färger.2. Sällan, är nybliven sambo och min kära sambo och jag har inte precis samma smak när det kommer till sängkläder :) Så en del skall sållas här hemma då hade ju ett nytt suttit på sin plats.Ha en skön helg!

2011-08-27 @ 10:13:21
Postat av: Marlene

1. R.E Flower Print - jag får en fantastiskt "Folk Lore"-känsla av det och det får mig att vilja komma hem och lägga mig direkt och drömma om mitt framtida hus med stor amerikansk veranda!2. Minst 5 ggr om året. Har precis köpt till mina föräldrar med, (de hade bara vidrigt hårda och sträva lakan som de köpt billigt). Jag stryker med handen och känner hur tätvävda och sträva lakanen är. Min hud på fingrarna avgör. Lakanen ska vara lena så man nästan halkar på dom, bra kvalitet PRASSLAR alltid mjukt när man bäddar nytt, vilket jag gör 2 ggr i veckan.

.

2011-08-27 @ 14:23:30
Postat av: Annika Nilsson

1) Jag gillar bäst Mixed Tartan Throw - filten! Den ser så urmysig ut - precis vad man önskar sig inför hösten. Något att kura in sig i!2) Jag har aldrig köpt sängkläder! Det brukar jag ha på önskelistan både till jul och födelsedagen! Och jag brukar få min önskan uppfylld åtminstone en gång per år! Fyller år nu på måndag.....hoppas att ni uppfyller min önskan i år!

2011-08-27 @ 21:07:34
Postat av: Monnah

1) Cashmere Logo Throw! Jag är helt inne i höstens orange toner, och mot det mörkblå känns det varmt och hemtrevligt. (Dessutom är cashmere underbart mjukt...)

2) Jag använder sängkläderna som en del i inredningen, men har svårt att hitta sängkläder som både är snygga och i rätt kvalitet. Jag tycker noppriga sängkläder förtar känslan av total avslappning man kan känna då det blir rätt.

2011-08-27 @ 22:06:47
URL: http://monnah.se
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2011/august/baddset-308.html

2011-08-27 @ 22:52:07
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Pella

1) Thick Knit Cushion - aaaah, stickat har aldrig varit hetare. Grovstickat i soffan eller på sängen gör höstlooken komplett. Så fin!2) Ganska sällan, var 3:e år kanske. Då köper jag gärna flera uppsättningar av en modell/kvalitet som jag gillar. Tänker tidlöst, helst enfärgat och av god kvalitet. Är personligen trött på rutor, men gillar däremot paislymönstret som känns klassiskt utan att bli tråkigt.

2011-08-27 @ 23:41:49
URL: http://stilinspiration.blogspot.com
Postat av: Charlotte

Classic tartan throw! Tidlöst vacker filt.Köper sängkläder när jag hittar vackra som passar i en öppen planlösning där sängen syns. Viktigt att de passar in i hela hemmet, är mjuka och sköna och håller länge, inte minst för ögats slitage.

2011-08-28 @ 00:06:03
Postat av: Nathalié

Hejsan, jag är med & tävlar om detta fina pris =).1, Min favorit var Mixed Tartan Throw. Vem vill inte gosa ner sig under en mysig film med sin käresta och hunden?2, Jag köper nya sängkläder när det gamla är slitet,

eller kanske att det krympt & blivit för litet.

Det vore så roligt att vinna detta vackra set,

det är ju så highfashion, SÅ modette!

Jag har bara råd att köpa billig grejer,

därför kanske jag inte sover så bra, det är som de säger..

Alla behöver sin skönhetssömn får att leva & må bra,

tänk vad glad min säng skulle bli & även ja'!

Nu hoppas jag på största möjliga tur,

då blir det en stund i sängen..En lång skön tupplur!Kram

Nathalié

2011-08-28 @ 00:25:11
URL: http://yarp.blogg.se/
Postat av: Maria

1. Jag föll för de lace paisley mönstrade lakanen. Tänka att få glida runt i dem o mysa med en god bok o katten nu i höst, underbart.

2. Jag köper lakan vid behov o vill gärna ha bra kvalitet så jag försöker hitta dem på rea, så det är inte alltid man har råd med det man vill ha, som tex Gants fantastiska sortiment. Men drömma kan man ju alltid (gärna i de paisley mönstrade ;)

Hälsningar Maria i Tyresö

2011-08-28 @ 09:30:13
Postat av: AnnCatrin

1. Mitt val ur Gants home sortiment är just de paisley mönstrade lakanen.

2.För mig är det roligt och lite viktigt att byta mönster och färg på mina sängkläder när jag bäddar rent. Jag har klämt och känt på Gant lakan tidigare då jag fått höra av vänner att de är de bästa! Att få krypa ner i detta lakan skulle kännas UNDERBART,LYXIGT och att man har haft en OTROLIG TUR!!!

2011-08-28 @ 11:29:22
Postat av: Roger

1. Skulle nog välja påslakansetet (paisley)

2. Det är min fästmö som köper sänglinnen till oss. Men jag är verkligen den som uppskattar fina sköna lakan som GANT. Man behöver inte många lakan om det är i bättre kvalitet.Skulle vara så roligt om jag kunde få överraska med detta fina bädset!

2011-08-28 @ 11:35:43
Postat av: Alice

1. Jag skulle välja det peisley mönstrade lakanen!

2. Har inte köpt så många lakan då jag ganska ofta har fått lakan i julklapp och på födelsedagar. Men jag tycker att det är viktigt att det är bra lakan som förblir bra även efter att man har tvättat dom. JAg har hellre färre men att dom är av bra kvalite´.

2011-08-28 @ 13:25:13
Postat av: Lina

Lakan i paisley print var solklart favoriten. Älskar den gråblå färgen!När jag köper lakan väljer jag tätvävd och len kvalitet. Annars är bäck-o-bölja en gammal barndomsfavorit.

2011-08-28 @ 15:30:07
Postat av: Hanna

1. Valet var enkelt för mig - det är det paisley mönster skulle jag välja!

2.Har inte så många lakan men dom är i lite bättre bomull (tätvävd egyptisk) supermysiga. Köper inte ofta (max ett per år) men då gärna lite lyxigare.

2011-08-28 @ 16:27:15
Postat av: Ullis

Mixed tartan throw är en av alla de oerhört vackra ting bland de underbart höstvintriga bilderna som serveras på hemsidan.Jag köper sällan nya sängkläder men jag unnar mig istället nya kvalitetssängkläder typ vartannat år. De blir bara bättre och bättre ju mer de tvättas och används. För mig känns det bättre och mer hållbart ur ett miljöperspektiv att använda ett fåtal älskade ting av god kvalitet, än att ständigt köpa nytt.Hejdå :-)

2011-08-28 @ 17:46:09
Postat av: Anneli S

1. Vermont Tattersall var klassiskt och tidlöst.

2. Sliter på de jag fått i julklapp. Konstigt nog så ligger det inte överst på listan att köpa sängkläder, det borde det ju göra, spenderar ju en tredjedel av livet till sängs...

2011-08-28 @ 18:31:43
Postat av: Lisa S

1. Jag skulle välja RE Paisley påslakanset! Jag fullkomligt älskar sköna och vackra sängkläder!! Jag bytar sängkläder ofta(!!!) och varje kväll innan jag lägger mig så vädrar jag ordentligt i sovrummet och duschar. Sen ligger jag en stund i sängen och bara njuter... Min lilla kvällsritual, det är verkligen livskvalitet och njutning för mig!!!

2. Jag köper det inte så ofta som jag önskar(!!). Jag prioriterar faktiskt inte bara sköna sängkläder, för mig är både känslan av lakanet och utseendet viktigt!! Jag väljer verkligen med omsorg!! Både snygghet och komfort är viktigt!!Tack för en kanonblogg och en kanon tävling!! Håller tummarna!! Lisa

2011-08-28 @ 21:44:28
Postat av: Carro L

1. Den rutiga filten blev jag väldigt förtjust i. Vacker i all enkelhet och ser mysig och inbjudande ut:)2. Köper lakan ca 2ggr/år, både billigt och dyrt, både postorder och i min lilla stads bästa butik. Är extra noga med kvaliteten på underlakanen, glest vävda är det värsta jag vet. Påslakan handlar mycket om utseende, vill ha ljusa på sommaren och lite dovare färg den kalla årstiden. Örngotten får gärna ha en sval känsla.

2011-08-28 @ 22:31:09
Postat av: Zara

1. Jumbo thick knit cushion är min favorit, skulle passa perfekt till en nyinköpt mysfilt stickad av restgarn. Ej stickad av mig själv då, host, bra med loppisar ibland. Har det ganska stilrent hemma i övrigt och tror på stickat och lite grövre tyger för att få höstfeeling.

2. Fram tills dess att jag var 20 sov jag i ärvda gamla sängkläder från 70-talet, min favorit var ett regnbågsfärgat set. Idag är jag fast för sängkläder som är mjuka och håller, både i funktion och design. Bättre att ha få med bra kvalitet än många som tappar form och yta. Dock tillåter inte ekonomin att jag köper nytt, jag sliter på de jag har lite för länge, så att vinna de här snyggingarna vore helt fantastiskt.

2011-08-28 @ 22:41:07
Postat av: Sophia R

1. De paisleymönstrade bäddseten i olika färger är de jag gillar bäst - främst det blå. Paisleymönster är ju dessutom riktiga klassiker med sin månghundraåriga historia. Jag gillar mönstret eftersom jag tycker det känns hemtrevligt och mysigt.2. Jag köper nya sängkläder ett par ggr om året eftersom jag tycker om att förändra i mitt sovrum. Det är inte alltid som jag köper både lakan, påslakan och örngott samtidigt. Ibland blir det bara nya örngott till alla mina kuddar i olika storlekar som jag har i sängen, ibland någon ny filt eller nytt överkast. Det som jag inte längre använder brukar jag skänka bort till välgörenhetsorganisationer.

2011-08-28 @ 22:47:58
Postat av: Elisabet A.

1. ***Den stickade kudden i grått är av rätta sorten

tänder på designen och faller för komforten! :) ***2. Jag köper nya sängkläder kanske vartannat år, men lite när andan faller på... inte alltför ofta ändå. Har ett från Marimekko som jag fyndat för halva priset, men det är mitt enda lyxiga så...***Ett paisleymönstrat från tjusigt välrenommerade GANT

vore underbart för en designintresserad ung "tant" ;)***

2011-08-28 @ 23:15:40
URL: http://-
Postat av: Frida Sjölander

1.

R.E PIN Stripe Throw.

Vilken underbar filt, den gråa färgen skulle passa magiskt bra till vårat nyrenoverade sovrum.

Jag ser redan nu hur den ligger fint över kanten ovanpå vårat ljusa överkast.

Helt underbar är den!!2.

Sängkläder är helt klart en stor favorit hemma hos oss!!

Vi brukar varje jul önska oss sängkläder av hög kvalité från våra föräldrar. Dessa är alltid noga utvalda och varmt välkomna till vårat hem.

Visst händer det även någon gång ibland att vi spontanköper något sett på IKEA eller dyl, men det är väldigt sällan dessa blir favoriter.

Ca 2-3set/år blir det, inkl julklappssetten.

2011-08-29 @ 08:42:08
URL: http://phridan.blogg.se/
Postat av: taru

1. Paisley mönstarde påslakanet får 10 av 10 möjliga.Paisley, klassiker som består.Snyggt och sobert, skilsmässa för 9 år sedan, har precis börjat dejta igen, lyxigt vore det med nytt i sängen på alla sätt och vis.

2: har inte kostat på mig nya påslakan de senaste 5 åren men när bytet det blir av så kostar jag på mig lite bättre kvalitet som håller.

2011-08-29 @ 10:07:00
Postat av: Sara

Paisley mönstret är underbart absolut ny favorit! jag är också förtjust i penstripe pläden, Gants tunna ullplädar har en underbar kvalitet.Köper sällan nya påslakan har två set till dubbelsängen som jag brukar byta med. Jag köper helre färre lakan och i riktigt bra kvalitet, man märker och känner verkligen skilnaden, dessutom blir det inte så fullt i linneskåpet. Men nu är det dags snart ut med det trasiga och in med nytt!

2011-08-29 @ 10:27:34
Postat av: Camilla Sandmark

1.Jag gillar verkligen den grå kudden!

2.Jag hade en period när jag köpte sängkläder ofta.Då kunde jag falla för en färg,ett mönster eller känslan av materialet.Nu när vi har hus finns det så många hål att stoppa pengarna i,så tyvärr får vi slita på det gamla lagret ett tag till..:)!!

2011-08-29 @ 11:03:05
Postat av: Irene Andersson

1 = R.E PIN Stripe Throw. För det är dax för inne mys med filt , böcker och levande ljus.

2 = Sängkläder köp blir billiga , för jag har inte så bra med pengar.

2011-08-29 @ 11:05:19
Postat av: Marie

1) Bäddsetet ovan är minst sagt intressant

- så sobert, stilrent och högst ele-GANT!2) Ja, vad ska man säga. Bäddset köpes alltför sällan och alltför billigt på IKEA,

De går sönder väldigt lätt, blir både noppriga och snea! :)

2011-08-29 @ 11:23:21
Postat av: Matilda Pettersson

1.

Mustiga färger och spännande mönster gör mig svag,

så Gants R.E flower colorprint bara älskar jag!2.

Vanligtvis köper vi lakan på loppis för en tia eller två.

Ibland saknar man dock lite extra flärd om man säger så.

Nu står föräldraskapets liv alldeles strax på glänt.

Gants sängkläder för bättre sömn önskas därför i present.

2011-08-29 @ 11:53:35
Postat av: Erika

1. De paisleymönstrade bäddseten i olika färger är de jag gillar bäst - främst det blå. Paisleymönster är ju dessutom riktiga klassiker med sin månghundraåriga historia. Jag gillar mönstret eftersom jag tycker det känns hemtrevligt och mysigt.2. Jag köper nya sängkläder ett par ggr om året eftersom jag tycker om att förändra i mitt sovrum. Det är inte alltid som jag köper både lakan, påslakan och örngott samtidigt. Ibland blir det bara nya örngott till alla mina kuddar i olika storlekar som jag har i sängen, ibland någon ny filt eller nytt överkast. Det som jag inte längre använder brukar jag skänka bort till välgörenhetsorganisationer.

2011-08-29 @ 12:19:22
Postat av: trisse

Den grå tartanpläden verkar helt underbar att linda in sig i i höst och vinter - en klar favorit jag ännu saknar

2011-08-29 @ 12:35:03
Postat av: Kajsa Anka

1. Det blå paisleymönstrade sängkläderna var finast

2. Köper sällan, 1 gång per år, och då av bra tätvävd bomull så dom håller sig fina länge och käns sköna att sova på

2011-08-29 @ 12:54:01
Postat av: Ninni

1. De grå paisleymönstrade påslakanen känns så lyxiga! De passar perfekt i mitt sovrum,2. Jag köper sängkläder någon enstaka gång per år. Jag går i första hand efter kvalité. Satin känns behagligt.

2011-08-29 @ 13:13:51
Postat av: Sara Eriksson

1 Jag gillar bäst filten mixed tartan throw. En jättefin filt är som ser varm och mysig ut.2. Jag köper sängkläder jättesällan 1 ggr/år i bästa fall. men då satsar jag verkligen på kvalitet.

2011-08-29 @ 13:35:24
Postat av: Jessica Hellström

1. Jag bara älskade Mixed Tartan Throw skulle passa så fint i min mysfotölj i vinter, när man bara vill krypa ner och gosa in sig.

2. Jag köper relativt ofta nya sängkläder, gärna vid årstidernas början, för att få en förändring i sovrummet, för ändring av sängkläderna gör mycket för atmosfären i rummet och det känns även så skönt med omväxling, min sambo känner nog inte likadant eftersom linneskåpet börjar bli för fullt, men det är ju så svårt att slänga :)

2011-08-29 @ 16:37:52
Postat av: Eric Jensen

1. Jumbo thick knit cushion. Skulle stämma väl ihop med min svarta pinnstol.

2. 1 gång om året. Då försöker jag satsa på kvalitet i tyget och lite mer klassiska mönster så det inte stjäl allt för mycket uppmärksamhet från det övriga delarna av sovrummet.

2011-08-29 @ 17:32:40
Postat av: Hanna G

1.Jumbo thick knit cushion. skulle ligga bra i soffan intill mitt fårskinn.

2. 1-2 ggr per år köper jag nya sängkläder. Det viktigaste för mig är att tyget har bra kvalitet och att det passar in i mitt sovrum utan att "sticka ut hakan" allt för mycket.

2011-08-29 @ 17:35:33
Postat av: Helen Fältström

1. Jag fastnade direkt för Jumbo Thick Knit Cushion, jättesnygg och rejäl. Den ser "gossig" ut samtidigt som den är dekorativ! Jag har flera ställen i mitt hem där jag skulle kunna placera kudden så jag skulle nog få testa mig fram, eller kanske byta plats på den då & då.....2. Jag köper sängkläder ganska sällan, men tänker varje gång att jag borde göra det oftare för det bli alltid så snyggt och känns fräscht! GANT har jättefina sängkläder, just nu går jag och spanar på ett överkast..... Det skulle göra sig kanon med ert bäddset :-)

2011-08-29 @ 18:54:22
Postat av: helen stird

1)Paisleymönstrat såklart, klassiskt elegant!

2) oftare än jag borde, men jag har aldrig överkast så det jämnar ut sig.

2011-08-29 @ 21:24:49
Postat av: Veronica Sandström

Gant Tattersall Duvet var min favorit.

Köper nytt ca 2ggr per år.

2011-08-29 @ 22:20:19
Postat av: andström

Glömde svara på frågan hur jag resonerar.

Jag resonerar att jag är värd det. :)

Att få ligga bekvämt, snyggt med kvalitetslakan/påslakan är en början på en god natts sömn.

2011-08-29 @ 22:22:39
Postat av: Carin

1. Min favorit är det Paisley-mönstrade bäddsetet som är vinsten i den här tävlingen. Riktigt snyggt och skulle passa perfekt i mitt sovrum. Har dessutom en omgång sängkläder från GANT Home och det är dom absolut skönaste sängkläder man kan ha.2. Det händer tyvärr alltför sällan och tråkigt nog blir det billigare sängkläder än dom här. GANT Home är dom absolut skönaste jag har men det var en presnet.

2011-08-29 @ 22:45:02
Postat av: Maria

Jag älskar GANT. Och då menar jag verkligen älskar! Tyvärr har jag och maken delade åsikter om hur mycket pengar som är vettigt att spendera på bland annat sängkläder, filtar och kuddar :( Fastnade direkt för sängkläderna Vermont Tattersall, rutigt är riktigt fint!Hur jag tänker varierar ang köp av sängkläder varierar. Just nu har jag tröttnat på lakan som blir noppiga efter bara ett par tvättar, örngott som spricker i sömmen. Jag vill ha bra kvalitet, sängkläderna ska vara mjuka och behålla färgerna bra även efter ett tags användning. Har ett nyrenoverat sovrum så vill ha "klassiska färger", vitt, blått och grått på sängkläderna, för att kunna bädda snyggt =)

2011-08-29 @ 22:45:47
URL: http://franhallonet.blogg.se/
Postat av: Anonym

1. Min favorit är den ljuvliga kudden Jumbo thick knit cushion. Som gjord för kulna höstkvällar med en filt och en bok i soffan!

2. Jag köper nya sängkläder ungefär 1-2 ggr per år. Varannan gång köper jag vita sängkläder i bomull av hög kvalitet. En del av dem dekorerar jag med handbroderade monogram och tradionella motiv. Varannan gång köper jag sängkläder med lite färg för att variera och för att matcha årstiderna!

2011-08-29 @ 23:33:11
Postat av: Emelie Magnusson

1. R.E Flower colorprint är favoriten2. Låter kanske fjantigt, men jag har inte köpt nya lakan på evigheter och nu i september har jag och min kille varit tillsammans i 4 år. Jag hade såå gärna velat överraska honom med att bädda helt nytt och fräscht i våran säng. Nya lakan är det bästa vi vet och det här mönstret skulle passa som handen i hansken hemma hos oss=)

2011-08-30 @ 08:36:14
Postat av: Emma

1)Inte helt lätt att välja bara en sak, men Jumbo Thick Knit Cushion är ju helt fantastisk med den lite grova stickningen och färgvalet som gör att den känns stilren och tidlös.2)Alldeles för sällan! En vän sa en gång att man ska inte snåla på sängar och sängkläder, man tillbringar ju åtminstone en tredjedel av sitt liv där! Som student är tyvärr detta en av många saker som fått stå tillbaka under de senaste åren men när jag drömmer om min första paycheck så vill jag införskaffa mjuka sängkläder i klassisk, varaktig färg.

2011-08-30 @ 09:28:56
Postat av: Sara

1 Skulle jättegärna bädda sängarna i våran ännu inte byggda sommarstug på farvorit stället Öland, med Vermont Tatterall!!!2. Ja jag resonerar som så att kvalitet framför kvantitet, men som för så många andra fungerar det inte riktigt så i praktiken. Utan då står man där på ikea(absolut inget ont om ikea) och sliter i bäddset för 69:- !!

2011-08-30 @ 10:07:31
Postat av: Robert

1) Svårt val mellan Flower Colorprint och den grå/blå paisleyn, men det blir paisley för mig idag.2) Hittar sällan något intressant i svenska butiker utan det jag har hemma har jag många gånger skaffat mig utomlands, som Spanien t ex där jag hittat sängkläder och handdukar som passar mig och mitt hem. Gillar även att leta vintage och efter mönster som sällan går att finna nytt.

2011-08-30 @ 10:25:06
Postat av: Ann Karlsson

1.Jag känner direkt varma känslor för Paisley-mönstrade Sängkläderna, Stil, Värme, Kvalité som inte lämnar mig oberörd.

2.Jag har lite av en sängfettish med kvalitet(täthet), Stil(färg, mönster) och komfort(slipat) i fokus. Köper 2 uppsättningar i snitt per år.

2011-08-30 @ 11:04:58
Postat av: Lotta

1. Cashmere Loco Throw! Förutom löften om en hög klar morgonluft är nog den här det enda som får mig att faktiskt längta till hösten.2. Jag köper det mjukaste mjuka och älskar att det blir ännu mjukare med tiden. Gränsen går vid förlorad färg, då blir det nytt. Så det varierar med kvalitén hur lång tid det går mellan köpen. Men riktig lyx drömmer jag om.

2011-08-30 @ 11:07:17
Postat av: getpalmd

1. Jumbo thick knit cushion ser ljuvlig ut :)

2. Köper inte så ofta, satsar oftast på kvalitet och då hålls de ju bra en längre tid.. sedan får man dem som presenter då och då, så det är aldrig fel heller!

2011-08-30 @ 11:43:54
URL: http://www.getpalmd.com
Postat av: Annika

På 1 svarar jag. Paisley print pillowcase. En liten investering som får ett helt rum att stiga i estetiskt värde.2ans svar: Vart femte år men med hög kvalite´.Jag värnar om de mjuka värdena i livet. Sömn ska vara kvalitativ om än omgivningen faller. I en nybäddad säng med trängsel av varma små barnakroppar vill man inget annat än att de ska vara omhuldade av textil med toppkvalitet.

2011-08-30 @ 12:27:31
URL: http://vardagsglimtar.blogg.se/
Postat av: Kristin

1. Tyckte väldigt mycket om Jumbo Thick Knit Cushion - det är verkligen mysigt och snyggt att ha mycket stickat hemma, och denna skulle vara både fin i soffan och skön att vila huvudet emot!

2. Sängkläder köper vi inte så ofta, tyvärr, för det är härligt med nya, fräscha i sängen. Det blir oftast när vi flyttar eller gör om i sovrummet på något sätt, och då försöker vi skaffa sådana som passar in i den nya stilen, men som också har bra kvalitet. Sedan får de gärna vara ekologiska också - onödigt att förorena miljön med färgämnen och gifter om det inte behövs!

2011-08-30 @ 14:22:23
Postat av: Frida

Hej Frida :-)

1. Det där blå/vit rutiga sängkläderna var urmysiga, ser framför mig att sitta en fin höstdag på altanen i en rottingfotölj med det där täcket runt om mig. Härligt!

2. Jag har endast köpt ett set med sängkläder. Har ett extra set som jag har ärvt av min mamma. Köpte då ett billigt på IKEA, vilket nog är min melodi. Har inte riktigt råd med sängkläder med kvalité då jag inte jobbar heltid, så vilken dröm det skulle vara att ha GANT i sängen...

2011-08-30 @ 16:04:12
URL: http://bakeoff.blogg.se/
Postat av: Gisela

1. Jag tycker att just det som vi tävlar om var finast....men måste säga att hela höstkollektionen är snygg. Det skulle passa väldigt bra till våra gråblå väggar i sovrummet.

2. Jag köper rätt ofta nya sängkläder för jag byter dessa väldigt ofta då man ligger ju faktiskt många timmar i dessa varje natt. Jag tycker det är jätteviktigt med sköna sängkläder, det gör mycket för sömnen.

2011-08-30 @ 18:22:06
Postat av: HF

1. Jumbo thick knit cushion - wow! I love!2. Varje gång jag byter man.

2011-08-30 @ 20:50:01
Postat av: Gerdan

1. Jag älskar Paisleymönster och bäddsetet vi tävlar om är det jag genast fastnade för. Den gråblå färgen passar perfekt i vårt sovrum.

2. Sängkläder varar ganska länge

men för varje år får vi större umgänge

som övernattar hos oss

då köper vi nytt förstås

helst handlar vi hos Gant

- kvalitet alltigenom till rimlig slant!

2011-08-30 @ 22:54:30
Postat av: Josefine

1. jag tycker om den grå filten med vit rutigt mönster, mycket pga att den påminner om den kudde som är tillverkad i liknande filtmaterial i förra årets kollektion vilken jag älskade.

2. händer nästan aldrig, men om jag fick möjligheten att ha GANTs sängkläder i mitt hem så tror jag inte att jag skulle vilja att frekvensen ökade.

2011-08-30 @ 23:18:43
Postat av: AW

1. Jag föll direkt för den grå kritstrecksrandiga filten (R.E pin stripe throw) som såg välvävd och trevlig ut, dessutom i snygga färger som skulle passa utmärkt till den nya sänggaveln!2. Nya sängkläder köps efter behov eller av lust, och snittet ligger på omkring 1 gång/år. De viktiga parametrarna färg, ev mönster/vävteknik samt god kvalité på tyget.

2011-08-30 @ 23:22:24

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL