En touch av Afrika

Nyfiken på att blanda upp det svartvita med influenser från savannen? Här är några accessoarer som skapar stilen från inläggen nedan. Uppdatera soffan med några nya kuddar, här ser du Elefant från Svenskt Tenn och en pälskudde från Kamelo. Liknande i budgetversion har nyligen lanserats på Åhléns. I samband med fotbolls VM i Sydafrika togs ett antal fina planscher fram av lokala konstnärer. Det här är min favorit. Rama in med svarta RIBBA från IKEA. Ropa in några auktionsfynd från Tradera, eller satsa på en ny och skapa ett stilleben på en byrå eller fönsterbänk tillsammans med en hög designböcker. Klart på ett kick!
Afrika kollage

Kommentarer
Postat av: Weronica - En mammas dag

Absolut är detta nästa stora trend som vi kommer att få se mycket mera av när den får genomslag i de breda lagren. Internationellt sett är den redan här, men här är vi fortfarande fast i det svarta och vita som är ganska allenarådande för tillfället. Nu bärjar dock lite brunt smyga sig in och det är väl första steget kan tänkas :)

2010-10-23 @ 15:11:51
URL: http://www.enmammasdag.com/weronica
Postat av: axelina

Jag hittade jens quistgaards ljusstake för 10 kr på en loppis..:) Lite rostig. förslag på hur man kan få den fin igen?

http://axelinas.blogg.se/2010/september/sondagsloppis.html

2010-10-23 @ 15:46:56
URL: http://axelinas.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL