Nordisk Eksotisk

Visit är en ny serie danska inredningsböcker med hemma-hos-reportage hos modeskapare och trendsättare i Skandinavien. Nordisk Eksotisk är namnet på den senaste titeln, och innehållet ska spegla vår tids vurm för det exotiska och eklektiska. Afrikanskt möter nordiskt, kritvitt och svart möter jordbruna toner och konjaksfärgat skinn. Ett urval bilder från boken finns att beskåda i digitalt format via webben. Vill du köpa den går en papperskopia loss på 299 kr och finns att beställa på nätet.

Foto: Nordisk Eksotisk, Visit förlag

Kommentarer
Postat av: Ida

Spännande kombination, kritvitt och afrikanskt. Det kanske man ska testa att få till här hemma. Tycker mig se en del afrikanska influenser även i klädmodet :)Lustigt hur lika trenderna inom klädmodet och inredningsmodet egentligen är.

2010-10-22 @ 21:46:24
URL: http://husligt.se
Postat av: Thomas

Tämligen analt/pretto/seen it a thousand times before...if you ask me.

2010-10-22 @ 23:09:49
Postat av: Jana

Den sista bilden får mig att bli otroligt sugen på att införskaffa ett stort svartvitt fotografi till vardagsrummet. Frågan är bara var man hittar ett sådant?

2010-10-23 @ 10:48:51
Postat av: Anna Caroline {Design Studio 210}

Det här är ju så snyggt!! Blir jätte nyfiken nu...

2010-10-23 @ 12:18:38
URL: http://designstudio210.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL