IKEA Art Project 2 nu i butik!

Ni har väl inte missat att IKEA's andra upplaga av Art Project, som jag skrev om i våras, nu finns i butik. Fem svenska konstnärer (Helene Billgren, Jens Fänge, Roger Andersson, Niklas Seglevi och Roger Metto) har fått i uppdrag att ta fram en limiterad utgåva av konstverk, som säljs i begränsad tid. Några ser du på bild nedan. De ska finnas max sex månader från lanseringsdatumet, som var i mitten på september. Så skynda, skynda om du vill haffa ditt eget ex. Själv blev jag inspirerad till att inte hänga tavlorna, utan arrangera dem på golvet mot en vägg som de arrangerat på den här bilden. Snyggt!

Foto: IKEA Livet Hemma

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh vad snyggt! Så här hade jag gärna haft det hemma hos mig!

2010-10-21 @ 08:54:46
Postat av: Eva

Väldigt fint! Men... Är jag väldigt pessimistisk om jag med en gång börjar tänka på alla dammråttor som lätt samlas bakom tavlorna som står på golvet..?

2010-10-21 @ 13:49:21
Postat av: [room] by sofie

Jag köpte ett Helene Billgren exemplar för några veckor sedan. Står förtillfället på golvet i sovrummet... kanske ska komplettera och fortsätta att ha en samling där! Snyggt arrangerat på bilden :) ...jag bara älskar lastpalls bordet.Ha det fint i Oslo. En underbar stad där jag bodde en period för nga år sedan!!!KRam SOfie

2010-10-21 @ 14:02:53
URL: http://www.roombysofie.blogspot.com
Postat av: Sanna

2010-10-21 @ 18:30:28
Postat av: Sanna

Jag var och tittade på tavlorna redan i Augusti, men blev inte riktigt sugen på nån av dem.

Däremot tycker jag att soffbordet på bilden var ett härligt snyggt och enkelt DIY-projekt! :)

2010-10-21 @ 18:32:21

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL