Fåtöljerna framifrån

Jag vågar påstå att den omskrivna lägenheten är en orsak till att så många bloggläsare sneglat på gamla valnöts- eller teakfåtöljer i trä, som udda pjäser till vardagsrummet, sista tiden. Många är de som letat sig fördärvade. Här var en ny vinkel på uppviglarna, som jag inte hade sett tidigare. Pia Ulin har nämligen uppdaterat sin fotoportfolio med några bilder från reportaget. Klicka in här om du vill se mer.

Foto: Pia Uhlin

Kommentarer
Postat av: Elinor

Erkänner, precis så gjorde jag. Budade hem två fina Hans Wegner GE 290 på Lauritz efter att ha sett detta reportage. Så otroligt fint!

2010-10-07 @ 20:03:09
Postat av: Johanna B.

Intressant. Tycker dock att Lotta stylar nästan lika hela tiden. Samma kuddar, samma ljusstake (Björkefall) från IKEA. Samma svartvita stil.

2010-10-07 @ 21:27:01
Postat av: Anna

Håller med Johanna B, vi har fattat att det är Björkefall-ljusstakar man skall ha =), kom med något nytt

2010-10-09 @ 17:56:48
Postat av: Therese

Vi har ärvt två "easy chairs" av Ib Kofod Larsen. liknande de ovan, med dyna i svart skinn. Underbara! Men sen är vi väldigt mkt för 60-talet också.Vill någon hitta liknande är ett tips att googla just "easy chairs" och jakaranda/palisander som träslag. Brukar vara vanligast med just teak och jakaranda.

2010-11-01 @ 19:35:34

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL