Blandat med böcker

Jag, som egentligen är av skolan att en bokhylla är en bokhylla, kan ändå inte låta bli att inspireras när jag ser bilder som den här. Hämtad från den danska tidningen RUM. Det är rätt fint att blanda böcker med personliga saker och souvernirer ändå. Och än snyggare är det med mörka bokhyllor. En upptäckt som gjordes redan på Kafferosteriet i Löderup. Det blir väldigt vilsamma kontraster för ögat.
bokhylla inspiration
Foto: Danska RUM

Kommentarer
Postat av: Herta

Hej! Titar in här på Din genomtänkta och genomarbetade blogg för första gången idag. Såg ett inlägg om bokhyllor. Jag hörde på morgon tv med fyran att det är snart på mode med bokhyllor igen. Det tycker jag är bra. Det första jag konstaterar när´jag kommer hem till folk är hur deras bokhyllor ser ut, vilken litteratur de har i bokhyllan osv?

2011-01-01 @ 17:58:24
URL: http://hertabloggen.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL