Julstämning med Norrländsk touch

Jag vet inte vad det är med mig, men plötsligt längtar jag efter renskinn, mitt inne i centrala Göteborg. Det måste vara julen som gjort att jag drabbats av den Norrländska motsvarigheten till Göteborgssjukan (ni vet, de där rikitgt inbitna 031:orna som inreder med miniatyrbåtar som insynsskydd i fönstret, marina detaljer och stjärnkuddar all over the place, även inne i stan, som om de ständigt bodde i huset vid havet). Plötsligt är det jag som vill ta fjällstugan till stan. Ge mig ett renskinn, granris, kottar, patinerade bjällror och renhorn. Nu! Och se så fint BoBedre har stylat med just det, på temat modern advent. I like it a lot.

Foto: julbilder från BoBedre

Kommentarer
Postat av: Elenore

Riktigt julmysiga bilder. Passar på att önska dig en trevlig första advent!

2010-11-26 @ 20:59:05
URL: http://hubbis.blogg.se/
Postat av: Johanna B

Underbart fint!

2010-11-26 @ 21:48:49
Postat av: Bodil

Mmmm, jag skriver också under även om renskinn, gran och kottar känns om möjligt ännu mer avigt här i Thailand jmf med Göteborg. Den första bilden etsade sig fast redan förra året. Jag älskar allt på bilden. Kudden från By Nord (vars ägare också bor i lägenheten på bilden), det ruffa bordet och så arrangemanget. Är det riktiga eller tovade äpplen i grenarna. Vad tror du? Och var kan man få tag på tovade äpplen? Vet du? Trevlig advent!

2010-11-27 @ 08:33:25
URL: http://gladjeamnen.blogg.se/
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Vilka härliga inspirationsbilder!

2010-11-27 @ 14:36:56
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Anna-Karin

Du får springa ner till Liseberg och krama en ren Frida :-)Båtmodeller i fönstrena är det för övrigt väldigt gott om här på Eriksberg.

2010-12-01 @ 23:17:34
URL: http://nancyandi.blogg.se/
Postat av: Leigha

Oh - how gorgeous!Leigha

2010-12-02 @ 23:11:43
URL: http://elleohblog.blogspot.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL