Mood board på temat sommarhus

Inspirerad av Karolina Skande på Hotspot/Rodeo tänkte jag visa mitt eget mood board, som spinner vidare på inlägget nedan. Här har ni min högst privata samling inspirerande urklipp som sparats och klistrats med syfte att samla tankarna för ett framtida sommarhus. Huset vid havet, in my dreams. Jag har alltid skrivit önskelistor till mig själv, så konceptet med mood boards passar mig utmärkt. Det funkar lite som en visuell verktygsönskelåda, istället för lista, och gör det betydligt lättare att förklara för andra (och sig själv) vad det är man vill ha. Om inte nu nu, så på sikt. Har du ett mood board på gång för eget bruk? Vill du dela med dig så maila mig gärna ett foto. Bästa bidrag publiceras och länkas med nöje.

Foto: samlade faksimiler från Elle Interiör, Sköna Hem, Vårt Nya Hem, Living etc. mfl.

Kommentarer
Postat av: Anna / Sand´s Drömmar

Jättekul att du funderar på att köpa sommarhus! Det finns säkert en massa fantastiska ställen på västkusten over there. Angående moodboarden - om det gäller en trädgård kanske det är utanför ramarna?

2010-05-31 @ 21:37:53
URL: http://www.sandsdrommar.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL