Köpes: Ostindias äggkoppar

Se ögonblicksbilden nedan, från dagens söndagsfrukost, och finn ett fel. Jag har inga äggkoppar! Det verkar inte finnas att uppbringa några sådana till min Ostindiaservis ute i butikerna. Rörstrand har nämligen slutat tillverka dem och de som en gång har haft har lagren slutsålda. Därför har jag har sökt dem med ljus och lykta på andrahandsmarknaden, och tro mig jag har letat überalles, men utan lycka. På Tradera finns de visserligen ibland, men då säljs de ofta bara en och en och jag vill ju helst ha fyra, eller ett halvt dussin. Kanske är det någon av er bloggläsare därute som har ett gäng i skåpet som är till salu. Eller har en bekant som inte använder sina. Om så, hör av dig till mig. Jag köper dem direkt!

Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kommentarer
Postat av: Elenore

Vilken härlig frukost, fruktsalladen ser riktigt mumsig ut!

2010-05-23 @ 14:51:27
URL: http://hubbis.blogg.se/
Postat av: MariaEditha

Känner till problemet haha ! Just nu använder jag blåeld äggkoppar, men äggen nu för tiden är för stora ! Denna evig jakt på snygga äggkoppar.

2010-05-24 @ 09:31:43
URL: http://mariaeditha.blogspot.com
Postat av: Erika

Jag letar också äggkoppar, men det är hopplöst. Vill ha helvita, tycker det borde finnas överallt. Tips mottages tacksamt. :)

2010-05-24 @ 16:28:40
Postat av: Fredrik

Kolla in på denna och hör med honom!

http://porslinsbloggen.blogspot.com

2010-05-27 @ 22:39:45
Postat av: Kate

Ha en fin fredag! :)

2010-05-27 @ 23:32:28
URL: http://blondafanskapet.blogg.se/
Postat av: Benny

Ja det kan vara svårt att hitta vissa delar till serviser så där, jag hade nog slagit till och köpt enstaka om jag hittat det på Tradera...tålamod är en dygd när det gäller secondhand! Jag har tyvärr inga delar i Ostindia-servisen, svärmor har, men inga äggkoppar. Kan inte påminna mig att jag sett dem allt för ofta, så du har nog rätt att de är svåra att få tag på. Tror nog jag slagit till och köpt enstaka om jag hittat det på Tradera...tålamod är en dygd när det gäller secondhand! Jag har tyvärr inga delar i Ostindia-servisen, svärmor har, men inga äggkoppar.

2010-05-29 @ 22:04:02
URL: http://porslinsbloggen.blogspot.com
Postat av: Henrik Stigell

Tyvärr inte men hoppas du har hittat dem vid det här laget!

2012-01-13 @ 12:26:47
URL: http://henrikstigell.blogspot.com/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL