Mina favoritnyheter

I samarbete med Royal Design, som är en av mina annonsörer, har jag valt ut fem favoriter och en frestande färgskala från vårens alla designnyheter som finns i deras sortiment. Jag längtar verkligen efter sommaren nu, och då är det kanske inte så konstigt att mina ögon dras till havsturkosa, mintgröna och glasklara accenter. De påminner lite om vårsol och svensk försommar. Pappelinas matta Molly sammanfattar säsongens pastellkombinationer vädligt bra. Finns även i en rosa variant.

Kommentarer
Postat av: Åse - Interiörguiden

Mina favoritfärger samlade i ett kollage, så fint! Mattan och vasen är absolut två favoriter.

2010-03-14 @ 20:33:16
URL: http://interiorguiden.blogspot.com
Postat av: Nina

Jag har under någon vecka funderat på om jag ska slå till och köpa mattan Molly, och när jag såg kollaget fanns det ingen som helst återvändo, den är ju för snygg! Så nu är den beställd =)

2010-03-15 @ 15:13:36
Postat av: Anna

Underbar färgskala! Har verkligen fastnat för allt klarglas i ljusa gröna och turkosa nyanser som syns i vår. Och mattan från Pappelina känns som ett härligt tillskott bland deras produkter :)

2010-03-15 @ 19:22:05
URL: http://colourmethree.blogg.se/
Postat av: charlotta

kom in och hälsa på i vår iittala store på åhléns city, vi har just nu en tulpanfylld vattengrön aaltovas on display som ger mycket ha-begär :)ha en fin kväll!/ C

2010-03-15 @ 19:33:26
URL: http://www.bagelsochblabar.se
Postat av: Nina

Nu har jag Molly-mattan men inser att jag måste ha nya gardiner i köket, några förslag?

2010-03-23 @ 08:27:44

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL