Beckmans *2 på Möbelmässan - kolla in 48 m2

Andraårsstudenterna som pluggar reklam på Beckmans har under den senaste månaden jobbat tillsammans med sina "kollegor" på formlinjen vid samma skola och tagit fram ett nytt koncept för att presentera deras produkter. Både till montern som ska visas på möbelmässan och till en mer långlivad portfolio webben. På den nyligen lanserade sajten 48m2 berättar alltså reklameleverna mer om formeleverna, med bland annat bilder, promotionfilmer och information om alla möbler som de kommer ställa ut på den stundande möbelmässan. Vill du smygkika på Beckmans utställning kan du göra det här. Kul med nytänkande både inom formvärlden och i marknadsföringen av densamma. Bra jobbat!

Foto: skärmdump från 48m2


Kommentarer
Postat av: Tingelings-Sofia

De missade jag idag, då jag bara hann gå igenom hälften av mässan, som hittills är helt fantastisk. Det får bli ett besök bland unga designers imorgon.

2010-02-09 @ 22:40:29
URL: http://tingelings.devote.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL