Ännu mer köksinspiration

Här kommer ännu lite mer köksinpiration från Vedums nya köksktalog. Perfekt för dig som söker roliga kökslösningar, även om du inte vill eller kan köpa allt från dem. Bland de väldigt välputsade och nästan maniskt stylade lösningarna finns nämligen en del inspirerande idéer och foton, som du kan hämta influenser från även om du renoverar på en liten budget. Varför inte göra som i första bilden, och bara byta till färgade luckor på fyra dörrar? Eller gör som på bild nummer två och samla ihop ett gäng olika former på lampskärmar och häng dem ovanför matplatsen i grupp efter att ha spraymålat dem i samma kulör. Här hänger designlampor i svart, men det knepet funkar ju lika bra på en glad färg och skärmar som shoppats på second hand. Och längst ner ser ni det igen. Det återkommande gröna. Alla tjatar ju om blått i år, och turkost utsågs till årets färg, men jag vet inte om det bara är jag som också ser grönt überalles.

Foto: Vedums katalog

Kommentarer
Postat av: Ebba von Sydow, Svt.se/Ebbasblogg

Hej! Kul med köksnyheter! Dock ingenting som jag blev sugen på, för att vara helt ärlig. Gillar fortfarande Kvänums retroinspirerade, mer stilrena kök bäst. Nu ska jag blogga om en prinsessbakelse... ;-) /Ebba

2010-02-03 @ 23:04:14
URL: http://www.svt.se/ebbasblogg
Postat av: Ledighetsparadiset Solåkra

Köksinspirationen kommer väldigt lägligt eftersom vi bygger kök i vår. Jag också på grönt, riktigt grönt och inte turkost. Men det kanske beror på att våren inte riktigt är här än.

2010-02-05 @ 08:38:57
URL: http://solakra.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL