Ytliga botemedel mot en gråmulen dag

Ikväll har jag haft en sån där gråtrist och mulen afton, åtminstone inombords, eftersom jag varit tvungen att fatta ett jobbigt beslut. Allt jag vill just nu är att dra täcket över huvudet. Och möjligen hålla mitt dåliga humör stången med en varm dusch, favoritkrämen från Philosophy (som kräver viss logistik att få tag på när man bor i Göteborg), en stor kopp te och ett doftljus som sällskap. Ja, ni fattar. Alla de där ytliga tingen som man efter ett tag har lärt sig funkar lika bra som Bamseplåstret gjorde när man var liten. För stunden i alla fall. Det här är mina favoriter till botemedel. Ett litet inspirationskollage på temat tillfällig depp-pepp.

Foto: kollage av bilder från b la IKEA (påslakan, kuddar och mjukis-set), Philosophys hudkräm Amazing Grace, doftljusens doftljus (till er som diskuterade om Voluspa verkligen var lyx) Diptyque Paris är ett stycke Rolls Royce i sammanhanget. Sist men inte minst min nya mugg från Höganäs keramik.

Kommentarer
Postat av: Anette

När det kommer till Philosophy, spana in brittiska butiken HqHair.com som skickar till Sverige! Jag har handlat från dem flera gånger. Går ofta att hitta rabattkoder på nätet och de har fraktfritt lite då och då :)

2010-12-06 @ 22:20:24
URL: http://nettansliv.blogg.se/
Postat av: Johanna B

Ljuset måste testas. Var får man tag på det?

2010-12-06 @ 22:21:18
Postat av: Hemmakatten

Ibland måste man ta till en del knep för att försöka skapa sinnesro...Känner igen det där. Hoppas morgondagen blir bättre!

2010-12-06 @ 22:23:20
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Jag har en parfym från Philosophy som jag älskar. Lätt och fräsch. Pure grace heter den. Jag bor inte så centralt till, men deras produkter finns ju i Cow parfymeris webshop:

http://www.cowparfymeri.se/

Tips ;-)

2010-12-06 @ 22:26:56
URL: http://finheter.blogg.se/
Postat av: Lena - Inred & inspirera

Älskar också Amazing Grace-serien.Hoppas depp-peppet funkar och att det känns bättre snart.

2010-12-06 @ 22:51:19
URL: http://inredochinspirera.blogg.se/
Postat av: Sara - Little Miss Fix It

Word! Jag tror jag anammar det där kollaget rakt av. Idag har det varit en usel dag och anledningen är att jag blev av med min iPhone i helgen. Hej i-landsproblem, men jag kan inte hjälpa att det känns som om någon stulit en stor bit av mitt liv just nu. Happy thoughts, imorgon är en annan dag! Kram

2010-12-06 @ 23:00:16
URL: http://littlemissfixit.blogg.se/
Postat av: Monnah

Hoppas du snart mår bättre! Collaget piggade i alla fall upp mig.

2010-12-06 @ 23:23:17
URL: http://monnahs.blogspot.com
Postat av: Angelica

Toppen tips! men bör man inte använda ljusare färger för att pigga upp sig? (Jag kör på den gråa stilen gråa dagar)Bra inlägg. Tackar för en njutfull kvälls läsning!

2010-12-06 @ 23:31:59
URL: http://misscookie.se
Postat av: Lina

Ja vissa dagar är verkligen grå, men så behövs de också för att man ska märka skillnad mellan gott och ont. Jag önskar dig allt gott i allt det jobbiga!

Tack för att du ändå klickar ut en dutt inspiration här, din deppkväll och allt. :)Kram till dig!

Lina

2010-12-07 @ 00:10:16
URL: http://kitchenbloom.se/blogg
Postat av: Ifrith

hej! De hårda besluten behövdes kanske tas och nu är de gjorda. Har du varit så här "hård" är du väl ändå värd allt det mjuka och fina din inspirerande bild uppvisade. Och vips är hårdheten balanserad ... eller nåt sånt... vims vims. Gillar din blogg skarpt. Ta hand om et.

2010-12-07 @ 01:31:20
Postat av: Malin L

Såna där dagar är det bara att ge efter för. Det är ju skönt när beslutet är fattat i alla fall och då kan man gott sjunka in i det gråa depp-molnet en stund.

Lite pepp kanske är välkommet...? Jag tycker att det är jätteroligt att bloggen har blivit så mycket bättre igen. Mer av dina egna bilder, projekt och åsikter och färre press-releaser har i alla fall återuppväckt mitt intresse för den!

2010-12-07 @ 08:57:32
URL: http://dagensvardagslyx.wordpress.com
Postat av: johanna

finfint alltihop och trots det grå blir man glad. Men nu har jag läst texten 8 gånger och hittar ändå inte någonting om varifrån det grå mjukis-setet kommer ifrån? Ser perfekt ut att krypa in i!

2010-12-07 @ 09:10:26
Postat av: Jenny

Önskar dig allt gott i det svåra. Vet att det är svårt att ta svåra beslut, men det är en liten lättnad när det är taget.Jättefina bilder, fin inspirationsbank

2010-12-07 @ 09:26:54
URL: http://ladypion.blogspot.com
Postat av: Lotta Agaton

Vilka galet fina priser du har i din adventskalender!! Du vet väl att butiken COW har världens bästa webshop där du kan beställa Philosophy och annat härligt som kommer på ett par dagar.

Kram,Lotta

2010-12-08 @ 07:29:24
URL: http://www.lottaagaton.blogspot.com

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL