Christine Rudolph

Man kan ofta hitta bilder och hyllningsdikter till den danska fotografen Ditte Isager på olika inredningsbloggar från världens alla hörn. Men det är inte lika ofta man ser hurrarop riktade mot hennes parhäst, den kanske i vissa sammanhang mer okända, stylisten Christine Rudolph. Men vis av erfarenheten från min egen yrkesroll (trots att stylisterna sliter som djur och faktiskt står för en stor del av arbetet bakom en välkomponerad bild, både före efter och under en plåtning, så är det fotografen som tryckt på knappen som äger fotot) vill jag göra tvärtemot branschpraxis och ge doldisen en klapp på axeln för ett fantastiskt jobb. Alltid lika genomtänkt och välarbetat. Hatten av för Christine! Vill du se fler färska bilder, missa inte hennes agenturs blogg.r
Foto: styling Christine Rudolph, bilder publicerade med tillstånd av JMI reps


Kommentarer
Postat av: Karin A

Snygg styling! Det ruffa ihop med den fina grå färger känns helt rätt. Inspirerande tavelvägg!

2010-12-19 @ 10:45:52
URL: http://photographybykarina.blogspot.com
Postat av: anna k.

Åh, jag älskar alla de här skitiga naturfärgerna! Blir mer och mer övertygad om att nästa gång det blir att dra fram rollern blir färgen allt annat än vitt!

2010-12-19 @ 11:33:14
URL: http://lantligt.blogspot.com
Postat av: Karina

Jättefint arrangerat! Jag håller helt med dig om att stylisterna är jätteviktiga för att fotot ska bli fint, de borde få mer uppmärksamhet.

2010-12-19 @ 16:20:48
Postat av: Karina

Missade att skriva i min bloggadress i inlägget

2010-12-19 @ 16:22:32
URL: http://www.karinasinspirationsblogg.se
Postat av: Si

Härliga bilder! Du, undrar om du skulle kunna skriva vinnare i inlägg när de dras? Typ "nu har vinnare för ... dragits" och göra det som länk till tävlingen? Skulle göra det både roligare och smidigare att kika på vinnarna! Måste säga att du fixat en fantastisk julkalender, många många saker har på sin egen önskelista!!! Tack förresten för en trevlig blogg!

2010-12-19 @ 18:53:29
Postat av: InneoUte-Malin

Riktigt riktigt snyggt!

2010-12-20 @ 21:41:31
URL: http://inneoute.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL