Therese Sennerholt

Nu är jag hopplöst sist på bollen, för när de här nya pressbilderna på Therese Sennerholts citattavlor släpptes på Lotta Agatons blogg häromdagen fick de fötter i bloggvärlden. Nu syns de överallt. Alla skriver om dem. Och jag som själv jobbat och rest melllan Stockholm-Göteborg-London den senaste veckan har inte alls hunnit med att posta dem. Attans. Men, det betyder ju inte att jag inte kan göra det nu. Eftersom jag gillar dem så mycket vill jag visa dem ändå. Säkert finns där någon som missat hennes roliga budskapsknorrar. Vill du se fler tavelmotiv kan du göra det här. Vill du köpa kan det göras här eller här, via Rädda Barnens designshop. Toppeninitiativ tycker jag.

Foto: Guido Hildebrand för Therese Sennerholt (pressbilder)

Kommentarer
Postat av: lina

jag hade missat. så, tack!

2010-04-15 @ 08:35:39
Postat av: Anna

Jag hade inte heller sett dem.

2010-04-15 @ 09:23:56
URL: http://secondhandsisters.blogg.se/
Postat av: Anna

jag hade inte heller sett dom . mest för detta numera är den enda svenska inredningsbloggen jag läser. bäst helt enkelt.

2010-04-16 @ 22:33:16

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL