Formex del 5 - Lisas café

På Formexmässan arrangerar de alltid ett par lite lugnare oaser i form av caféer, där man kan slå sig ner för att vila en stund och få lite inspiration mellan alla monterbesök. Det blir ju ganska stressigt att springa runt hela dagarna, så de här platserna brukar vara oerhört uppskattade. I år var det stjärnskottet Lisa Bengtsson som hade fått äran att inreda och styla den del av B-hallen där de unga formgivarna höll till. Och så här blev resultatet. En tallriksvägg fylld med hennes porslin (påminde litegrann om den maffiga väggen jag såg i Milano) samt en servering med hennes textilier och koppar samt den nya brickan, lite huller om buller. Väldigt mönstrigt och väldigt Lisa.

Foto: pressbilder Formex samt egna foton/Frida Berglund

Kommentarer
Postat av: Mrs. b

Denna delen hade jag gärna sett IRL!

2009-09-01 @ 19:33:23
URL: http://mrsbandco.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åh, vad jag skulle vilja ha varit på mässan!!! Underbart från 10 gruppen och Lisas Café hade gärna fått bli ett riktigt café!

2009-09-02 @ 00:11:40
URL: http://hannanonien.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL