Salone Del Milan

Pressackrediteringen imorse gick hur smidigt som helst. Jag fick mitt pressleg. och min lilla röda "dramatenväska" så att jag kunde sälla mig till skaran av journalister och använda kameran helt obehindrat. Grymt bra! Väl inne på området var det svårt att inte slås av hur fantastisk själva mässbyggnaden är. Enorm, designad och maffig. Bara den gör mässan värd ett besök. Här är några bilder från morgonens flanerande i väntan på att hela sällskapet skulle sluta upp. Till slut kom de, Lovisa, Stefan och Karin och spanandet kunde ta vid på riktigt.

Foto: Frida Berglund, Husmusen.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Vilken fin byggnad!

Kram Sandra

2009-04-24 @ 04:11:06
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Magdi

Häftig byggnad! Måste vara inspirerande bara att få vistas i en sån miljö.

2009-04-24 @ 08:47:08
URL: http://magdiofsweden.blogg.se/
Postat av: Peter - formrepubliken.se

Mässan i Milano är skithäftig! Man behöver minst 3-4 dagar för att se allt som man vill se. Tyvärr missar man för mycket för att det är sjukt stimmigt med allt folk. Dessutom finns det aktiviteter och showrooms i hela stan också! De brukar nästan ge mer inspiration än själva mässhallarna! / Peter

2009-04-24 @ 14:00:54
URL: http://www.formrepubliken.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL