Behöver du ett nytt överdrag till din IKEA-soffa?

Just nu pågår en spännande tävling hos Bemz. Företaget som specialiserat sig på nya överdrag till IKEA-soffor. Fem bidrag från hela världen, kommer att visas på Bemz blogg varje vecka och de tävlande är vanliga människor som gjort om hemma med hjälp av deras överdrag. Du kan själv vara med och tävla genom att fota din omgjorda soffa, men har du inget Bemz-överdrag kan du delta genom att rösta! Här hittar du tävlingsreglerna.

Inredningsbloggare från Europa och USA som domare
Domare är inredningsbloggare från Europa och USA, förutom Husmusen.blogg.se är även Helena på Room and Serve, Leslie Webster på Apartment Therapy, Elka på Casa Sugar, Jules på Ikea Hacker och Yvonne på Yvestown med i juryn. Vi utser en vinnare som vinner presentkort på 5000 kr hos Bemz.


Kommentarer
Postat av: Linruz

Ska gå in och kolla direkt...så sugen att byta överdrag till vår soffa.

Postat av: Lina i Umeå

Celebert sällskap i juryn du! Vilken rolig tävling, den måste jag kolla in. Har en Karlanda som kan behöva ansiktslyftning.

2008-11-06 @ 12:17:26
Postat av: Lina i Umeå

Celebert sällskap i juryn du! Vilken rolig tävling, den måste jag kolla in. Har en Karlanda som kan behöva ansiktslyftning.

2008-11-06 @ 12:18:02
Postat av: Marielle

Hallå i stugan! Tänkte höra lite med dig om hur du egentligen ser ditt bloggande. Gör du det för skojs skull, eller känner du att det för dig är ett måste?

2008-11-07 @ 22:25:49
URL: http://marielletorgersson.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL