Annons

Kort om SATC

Nu är vi tillbaka i lägenheten igen, efter en fabulous kväll på Chic’s lanseringsfest och förhandsvisningen av Sex And The City. Jag vill inte förstöra något för dig som inte har sett filmen ännu, men den var fantastisk. Det är en definitiv "must see". Även om inredningen inte direkt imponerade på oss som gillar den traditionellt skandinaviska inredningsstilen, så hade den sina ljusglimtar och det är ett par detaljer jag mer än gärna bär med mig hem från biografen. Men, mer om dem imorgon. Tills vidare, som svar på Annikas fundering om den blå väggen, visst hade de en sådan.

Foto: HBO och Bandelle

Kategorier:

Kommentarer

  • Åh va avis jag blir! Gud va roligt det låter. Det skall bli otroligt spännande att se filmen. Ännu mer nu när jag läser dina rader….

    Ha det så gott!

    Kram Karin

  • Åh så roligt! Klänningen i förra inlägget var jättesöt! Ha en bra dag!

  • Annika skriver:

    Äntligen en bild från lägenheten! Ja, nog är väggen blå alltid! 🙂 Det är inte en färg jag skulle vilja ha hemma hos mig, men i Carries lägenhet fungerar den ju jättebra! Mönstrade soffor känns också helt rätt där, men mattan och det golvet… nja… Ser fram emot att se filmen! Vad härligt att det blev en riktigt fab kväll! 😉 Kram

  • Emelie skriver:

    Nu vill man ju bara se den ännu mer! 😉

  • Camilla skriver:

    Låter som att du haft det riktigt bra, vad roligt!

    Kan du inte visa oss ett kort på dig i den underbara klänningen, trots att detta inte är en modeblogg? Den var ju så fin!

  • Sandra skriver:

    Jag ser verkligen fram emot att få gå och se filmen! Kram Sandra

  • Anne skriver:

    Får nog ta och se filmen! Jag tyckte det var ganska fint med de blå i rummet, bara det inte blir för mycket.

  • Jenny skriver:

    Hoppas filmen var lika bra som du förväntat dig.

    Ha en bra dag

    Kram jenny

  • Karin/Theas rum skriver:

    Fin klänning! Låter lovande, har läst en hel del bra res. om filmen. SJälv ska jag och tjejkompisarna se den nästa vecka. Ser fram emot det =).

    Ha det gott!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.