Front Design

Det här är ett företag jag verkligen tycker att ni ska hålla koll på framöver. Front Design, en grupp kvinnliga formgivare som liknas vid Droog Design som jag bloggat så mycket om tidigare. Front består av Sofia Lagerkvist, Charlotte von der Lancken, Anna Lindgren och Katja Sävström som alla träffades när de pluggade industriella designprogrammet på Konstfack i Stockholm. Klicka här för en presentation, klicka här för artikel, och klicka här för fler bilder.

25594-1632
Foto: Soft Wooden Bench, Front Design

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Minns att någon frågade dig om vad man kan göra för att dölja rör/ledningar i ett rum. Hann inte läsa ditt svar, var finns det? Behöver också tips =)

2006-05-09 @ 12:17:24
Postat av: emma L

oh, häftig bänk! Känns som att man inte bör sitta på den i endast underkläder dock?

2006-05-09 @ 15:37:06
Postat av: Tesan

Tuff! Fast jag hade nog blivit lite paff första gången jag satte mig på den :) Man förväntar sig att den ska vara hård och så sjunker man ner...

2006-05-09 @ 16:11:36
URL: http://makemyday.webblogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL