Mera modernt pyssel

Susanne har introducerat mig till sina favoriter på Flickr och fått mig att inse vilken veritabel guldgruva det är för pysselinspiration. Snygga, söta och roliga små detaljer i mängder. Ingen bok eller tidning i världen kan klå de samlade talanger som delar med sig av sina pysselobjekt via den sidan. Och jag rodnar, mina taffliga försök till nåldynor tidigare i veckan bleknar verkligen i jämförelse med dessa underbara små mästerverk.

25594-1206
Foto: Flickr

Kommentarer
Postat av: Tina

Hej,

är så glad att jag hittade hit, förutom att du har en massa trevliga tips och inspiration så har du också räddat min servis..!
Jag började samla City Park-servisen för några år sedan och köpte dem genom Duka. Nu är de tyvärr bortplockade ur sortimentet på Duka här i Linköping och personalen var inte så tillmötesgående när det gällde att få tag på delar, det skulle dessutom kosta en hel del extra. Gissa om jag blev glad när jag hittade din länk till Villeroy & Boch, där har de hela servisen som kan beställas genom deras hemsida! Jippie - och tack! :-)

2006-02-01 @ 09:28:59
Postat av: Mikaela

Gud, så mycket fint! Varje gång jag hamnar på flickr så fastnar jag i timmar.

2006-02-01 @ 09:34:17
URL: http://mikaelarudhner.blogspot.com/
Postat av: Susanne

Alltid trevligt att hamna i Din blogg! TACK!

2006-02-01 @ 14:28:10
URL: http://ventil.privat.eksjo.com/
Postat av: Josefine

du får gärna mejla länken till mig, om vars man beställer servisen, city park. Jag samlar nämligen också...

2006-07-17 @ 23:14:34

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL