2Modern tar in HZL

En liten fågel viskade nyss i mitt öra att det amerikanska inredningsföretaget 2Modern har bestämt sig för att ta in mattor från det svenska företaget Design by HZL som jag bloggade om i november 2005. Vad kul att ung skandinavisk design får mer uppmärksamhet i världen. De är värda all framgång!

25594-1356
Foto: 2Modern

Kommentarer
Postat av: melissa

Hi!
I saw your post on designsponge, so I thought I'd check out your site. I have no idea what you are talking about (I only speak/read english) but the pictures are inspiring and beautiful! Maybe I'll bookmark your site and if I visit often enough, I'll start to learn your language!

2006-02-28 @ 23:39:53
URL: http://www.blueteabag.com
Postat av: Poppy

Hej husmusen! Gillar verkligen din blogg, rolig, inspirerande och bra uppdatering. Men jag måste säga att jag saknar lite pyssel och gör-det-själv. Det brukar du ju skriva så bra om!
Med vänlig hälsning. /P.

2006-03-01 @ 09:40:57
Postat av: Husmusen

Poppy:
Jag tar till mig av det, tusen tack för synpunkten. Har bara haft så mycket att göra vid sidan av allt att jag inte kännt inspiration att pyssla, men will do :)

2006-03-01 @ 10:17:46
URL: http://www.husmusen.blogg.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL